ljupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: powerwoman Aja par vprašanj, pa me zanima če ima še katera kaj podobnega za pokomentirat. Morda bo vprašanje, morda samo alineja, ne vem kak bo, le vem, da moram to dat iz sebe, in me zanima, če je še pri kateri tako - ali se kdaj čutite krive za to, kar se vam je zgodilo (kajti jaz se, včasih sr res, ker mislim, morda če bi bila bolj pogumna, bi se lahko rešila vsega tega. morda pa sem prehitro obupala se braniti. to si včasih najbolj zamerim)Jaz sem bila še otrok,ko se mi je to dogajalo,7 let pa naprej,ja mogoče zaradi tega,ker sem vedno nasedala na fore pejd se pelat,ker sem mela daleč sem vedno šla in potem obžalovala! - ali ste si oprostile, (to se veže na zgoraj. jaz se še vedno včasih čutim krivo, tako da včasih si delno oprostim, večinoma pa ne, če sem čisto iskrena) Pri meni je drugače kakor pri vama,oprostila ne vem nisem o tem razmišljala,bolj se smilim sama sebi,edino si ne bom oprostila,ker sem dovolila mami,da nisem šla v SŠ ,ker mi ni pustila! - ali je imela še katera izventelesno izkušnjo (tako kot jaz, kjer se mi je zdelo, da opazujem vse od zgoraj navzdol proti svojemu mrtvemu telesu, brez bolečin, brez dotikov, ničesar nisem čutila, le videla)Ne,imam pa včasih sanje ,ki se uresničijo,ali si pa kakšno stvar predvidim in se tud zgodi,ali pa opčutek,ko koga spoznam mi grejo kocine pokonci,če je slab človek in ponavadi uganem! - kako so vaši partnerji to sprejeli (moj je sprejel bolje kot sem pričakovala. toda pravi, da moram priti do dna tega, šele takrat se bom bolje počutila) Na začetku je jokal ob mojih zgodbah,sedaj pa pravi,da naj že enkrat pozabim,da je minilo in sedaj imam otroke in njega!Asame veste da se ne da! - ali si včasih sami delate probleme, ker brez tega se ne počutite žive (jaz se včasih ne počutim živo, če je vse tako kot mora biti. če ne, pa se želim vsaj skregati, če ne drugega, ker res, moje življenje mora biti v kaosu, ker če ni, se ne počutim dobro tam, ker sem imela celo življenje kaos, in tam se počutim varno. bojim se poti v neznano)Jaz imam rada mir,če gdo kriči sem čist prestrašena in se počutum,kot nebogljena miš in začnem jokat,kr skoz jokam,mojmu gre to že na živce 8 let sva skupaj in verjamem,da ima dovolj,al jokata otroka ali pa jaz! - pretirano opravičevanje (jaz se nenormalno opravičujem. mislim, da sem naredila kaj narobe. karkoli rečem, ali naredim, se moram opravičiti, ker se bojim, da je narobe. ali pa se opravičujem, ker ne želim osebe prizadeti. zato raje rečem oprosti, da druga oseba ne bi bila prizadeta. morda pa se opravičujem zato, ker ne želim nikomur, da bi bil prizadet čustveno, tako kot jaz, ko sem bila prizadeta in še vedno sem)Jaz se skoz opravičujem,ker sem od malega bila vsega kriva,tako me je mama prepričala! - nasilni oz. se čutiš napadeno in vračaš udarec (no taka sem jaz. še posebej, če je beseda okoli mojih otrok. takrat pa sem sposobna ubijati pomoje. evo en lep primer. napadat sem začela katerokoli osebo, ki je omenila moje otroke v zvezi s tem, zakaj kao hodim še vedno h mojim staršem) Vedno sem se branila z praskanjem ,mahanjet,brcanjem,znala sem kr fanj mahnt,enmu sem zob izbila,pol je reku,da sem zmežana,noben se me ni smel dotaknit je že palo po njem! - mislite, da vam vsi hočejo samo slabo (no to je tudi delno res. če mi je lastna kri naredila najhujše zlo, kako zlo je šele primoran tisti, ki ti ni nič) Več al man in noben me ne more imeti rad,in za otroke bi "ubijala!" - imate slabo mišljenje o sebi (ja jaz ga imam, ker sem grda, packa,......) Jaz sem postala poraščena,zredila sem se imam 100kg,ja ne marem se,zdim se sama sebi grda,saj je mama rekla da sem grda ,da me noben ne bo nikoli maral!Mal se je zmotila! - ste se začeli bati stikov oz. dotike, ste začeli pretirano se dotikati (s tem mislim, eni bog ne daj seksat zaradi zlorabe, eni pa pretirano seksajo. jaz sem med temi, ki mora seksat velikokrat. res. nisem cenila svojega telesa, ničesar. zato sem se spuščala v avanture, saj sem itak obstajala samo zato. tako je bilo včasih)Branila sem svojo nedolžnost do konca bila sem stara 23 let ko sem jo zgubila z svojim možem,tudi on je bil neizkušen in čakal me je dokler nisem jaz hotela.ne seksava veliko vsaj sedaj ko so otroci in nam ne dajo mir noben od naju ni s tem obseden in nam ni to bistvo veze ampak je na stranskem tiru,imam dovolj,da me objame!Imam pa še vedno sanje,da sem še vedno nedolžna,hudo! - ne morem doživeti orgazma brez pomoči same sebe (imam psihološko zavoro glede orgazma. kot veste, sem med posilstvom doživela orgazen. to se ne bi smelo zgoditi. saj vem da strah, adrenalin, hitreje bitje srca je naredilo svoje, ampak vseeno. zdaj ga enostavno ne morem. si pomagam z roko, če ga želim doživeti. ali je še pri komu tako)Želim si sexat z njim ampak ko ga komaj čakam da bo minilo,orgazem včasih je bil po porodih ne več,mislim ,da so porodi krivi! - ali bomo kdaj lahko zaživele čisto normalno, da bo desetletje minilo, ne da bi pomislile na zlorabo??????Po mojem ne,če mine mesec je že velik! - ali boste svojim otrokom povedali, da ste skoraj bile oziroma ste bile zlorabljene (tiste, ki so znanci oz. sorodniki, ali boste povedale kdo????) Ne vem še! - kdaj mislite, da bi bilo najbolje, da to poveste otroku (če bi mu bilo sploh dobro povedat)Le če bom videla,da sta v kakšni takšni situaciji,da bi jih bilo dobro opozoriti! Evo, tako na kratko. Imam še miljon stvari za vprašat, povedat, napisat, komentirat, ampak počasi, da ne bo preveč naenkrat. Čeprav bi bilo bolje da je ena alineja en dan na dnevnem meniju. To bi bilo to,bila je še ena stvar ki,me je zaznamovala,tiče se moje mame,enkrat ko bom sama in bom imela časa vam bom napisala,o tem mi je zelo teško govort,ampak bom,drugič,! Lep pozdrav!
|