Dulsineya
|
Dulsineya, zakaj pa so ti naredili in ti še bodo delali CR, če ni skrivnost. Saj verjetno si napisala, pa se ne spomnim. Se spomnim enih iz P, ki so imele naročen CR, večinoma zato, ker se v prvo niti pod razno niso mehčale in odprle, pa so bile dolgo v porodni. Še dobro, da potem dajo takoj na CR in jih ne mučijo ponovno. Ker je moj porod trajal skupno kar 21 ur, od tega sem imela zadnjih 9 ur epiduralno analgezijo, ki pa seveda ni več toliko učinkovala, ko se je mala spustila z glavico v porodni kanal. In tako sem bila 10 cm odprta kar 3 ure, vendar se je zagozila z ramo in v nobenem primeru ne bi mogla rodit vaginalno (no, to so mi povedali po CR) in da naj pač z naslednjim počakam kakšno leto in pol ali 2, da pa sedaj tudi po 3 CR niso več tak problem, če vse ostalo poteka normalno. So mi pa rekli, da bo skoraj gotovo naslednjič spet CR, ampak menda sedaj ne naročajo več če ni nujno, ampak počakajo, da se porod spontano začne in nato naredijo CR. Je pa zame to lažje, ker vem kaj lahko naslednjič pričakujem, čeprav me je že sedaj strah kot 100 . Upam samo, da bo lahko naslednjič moj z mano, ker tokrat se je tako mudilo, da so mi poglobili epiduralno, a žal prehitro naredili rez in zaradi mojega kričanja, da čutim, mojega poslali ven,meni pa dali narkozo . Skratka, vesela sem, da se je kljub temu, da sem mislila, da je to moj poslednji dan, vse lepo končalo in da me/naju najina princeska vsaki dan razveseljuje s svojimi nasmehi in vriskanjem Se pa z vsake stvari nekaj naučiš in sedaj točno vem kaj bo naslednjič drugače Lili je pa danes prava zaspanka, prav ve, da je mamica bolana in me ne muči preveč , sej jo bo zdej ati razvajal, ko pride domov