|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
30.11.2009 23:36:23   
dolenjka
Hm, zdaj nas je pa vedno manj za srečanje user posted image

Kaj pa če vsaka napiše kdaj ta in naslednji teden res ne more, pa pol pogledamo kdaj nas največ lahko user posted image Jaz ne morem v ponedeljek, 7.12., pa sreda 9.12. tudi ni glih ugodna, vsi ostali dnevi v tem in naslednjem tednu mi pašejo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
30.11.2009 23:36:55   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

kdaj pa bi ti lahk....ob keri uri pa prileti oz kdaj morš bit na letališču

ob 11ih

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
30.11.2009 23:41:35   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Vsaj ta sramota mi je bila prihranjena: je Slovenka, ampak živi pa res v Amerikiuser posted image user posted image user posted image

no pol ti je ziher mal lažje user posted image

mene je lani na rit vrglo, ko je bil en možev prijatelj - američan z rodovnikom v LJ in se je k nam na kmete sam pripeljal, sicer z GPSom, ampak vseeno, pa LJ v 0 obvlada, čeprav ni niti 1x na leto tukaj user posted image

user posted image

bi mu dala težjo nalogo,mene najdtuser posted image user posted image user posted image

Ne vem od kod si, ampak mi smo res na periferiji, ampak kaj je to za amere, sej imajo CIO pa FBI user posted image user posted image user posted image

Nas so policaji zaradi nekega sr****, ki so nam ga zakuhali rač. hekerji, 3 dni na napačni strani hriba iskali, potem pa le vprašali user posted image user posted image user posted image . So pred leti zaprli eno cesto, gps pa je še kar po njej kazal pot. Ko so prišli do zapore, pa je preračunalo novo pot po gozdnih cestah user posted image . Zdaj baje že dela prav.

Mali se uspava v kinderpetu, sem ga uspela zbuditi vsaj toliko, da sem ga previla, preobleka in da se je malo zbrcal. Bom videla, kaj bo prinesla noč user posted image .

Mož
, ti pošljem virus za kakšni dve uri spanja čez dan user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
30.11.2009 23:43:53   
Mož*

Kaj pa če vsaka napiše kdaj ta in naslednji teden res ne more, pa pol pogledamo kdaj nas največ lahko user posted image Jaz ne morem v ponedeljek, 7.12., pa sreda 9.12. tudi ni glih ugodna, vsi ostali dnevi v tem in naslednjem tednu mi pašejo user posted image

Veselka, Altaja, Dolenjka, Anitka 7, ostale, kaj pa 10.12.2009? (Jaz tudi 7.12. in 9.12.-ima smučara 15 let ne morem), ampak 10.12.2009, ob 11. uri?

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
30.11.2009 23:46:05   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Altaja, zdaj sem se spomnila, da sem nekaj dni nazaj (včasih zaradi pomanjkanja časa malo površno berem in potem kaj za nazaj berem in se čudim kakšnemu podatku) naletela na tvojo objavo, da je imel Vid obseg glavice 38 cm user posted image user posted image user posted image . Sem potrebovala nekaj časa, da sem si to vtisnila v možgane. A so ti že prej rekli, da bo toliko? Sploh si ne predstavljam... zdaj se mi zdi 35 malo...

Jp, 38 cm user posted image

Celotno nosečnost so ble vse meritve v mejah normale, nikjer omenjeno, da je velik plod (no, saj velik res ni bil). En dan pred porodom je bla teža ocenjena celo na približno 3,5 kg user posted image . Dobr se je udebelil v enem dnevu, pa mislim, da nisem jedla čokolade user posted image In jst vse dokler nisem vidla vaših podatkov nisem vedla, da je 38 cm velik user posted image . Dečko, je, dečko...

Pa saj boljše, da nisi vedela. Če bi js vedela, da je imel 3krat zavito popkovino, bi živčni zlom dobila. In če bi vedela, da ima glavico 38 cm, verjetno tudi....
Meni so 3 tedne pred porodom namerili malo čez 3 kg in 1 dan pred tudi malo čez 3 kile in potem je bilo res tako. Pa sem takrat že zihr jedla čokolado user posted image .

Mali se je uspešno sam uspaval, zdaj grem pa še js spat. Lahko noč.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 30.11.2009 23:47:26 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
30.11.2009 23:47:49   
dolenjka

Veselka, Altaja, Dolenjka, Anitka 7, ostale, kaj pa 10.12.2009? (Jaz tudi 7.12. in 9.12.-ima smučara 15 let ne morem), ampak 10.12.2009, ob 11. uri?

Meni paše user posted image

Zdaj grem pa spat, ker drugače bom mogla tulpek fehtat za spalni virus user posted image Maks spi od 21h jaz kura pa tle ždim user posted image
grem pod tuš in v mižule, da ne bo prej budnica user posted image

Nočko - dolgooooooooo se razume user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
30.11.2009 23:53:16   
anitka7

jaz za četrtek in petek,10. in 11. 12 še ne vem kako bo...upam da se nam bo uspel uskladit user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
1.12.2009 8:07:41   
Tanik
dobro jutro,

včeraj nam je pediatrinja predpisala eno olje proti temencam in končno nekaj kar pomaga.

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

user posted image A je pri vas tud tko... joka in je ne morm potolažit... ni lačna, ker noče jest, previta je, toplo ji je... pol pa premišljam, da jo kaj boli..sam kaj ko mi ne more povedat.. al  mislite, da je sam tak dan pa polna luna?

Mogoče je zaspana, pa zaspati ne more. Moj se takrat običajno joče (če ni nič drugega, pa joče). Včasih pomaga nošenje, včasih pa, da ga kar dam v posteljico in čez pol minute srečno zaspi. Vmes ga božam po glavici ali bušiju. Pa tudi kak kupček je pri nas pogosto razlog, ali pa napačen način prenašanja user posted image .

pri nas je običajno tudi to vzrok, da je zaspan pa ne more zaspat. malo ga nosim po rokah pa zibam in potem zaspi.

aromaja, za rotavirus je cena 2x po 75 EUR. tako imam jaz napisano an brošuri ki sva jo dobila pri dohtarci.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
1.12.2009 8:56:26   
veselka
jutro,

smo s cepljenja. mi je zaspala pred cepljenjem, ko sva čakale, da jo že piknejo enkrat... valda se je zbudila že ob 4.30 zjutri (mama že ob 4ih in si je šla lase prat)in seveda pol ni hotla več zaspat (umes je pa dogodivščine winnie puja gledala user posted image , k si je mogla mama še lase posušit - sploh ne morte verjet, kolk je to čist noro zanimivo) in je bla na pregledu že tolk zmatrana, da je kr sitna ratala... pa sem jo mogla pol budit za spit za rotavirus, pol pa jo je cepla... bogica moja, kolk je zajokala user posted image (no, sej bi js tud), sam pol se je pri meni takoj pomirila in zdej spančka. mislm, da bomo dons mleka pumpal - sicer še ni kriza, upam, da ne bo treba.

sem pa ful slabo spala zarad tega cepljenja user posted image k nism vedla, kaj in kako bo user posted image tko da bom zdej cel dan pri njej... sem svoj štab v spalnico preselila, da jo imam skos na očeh, ona pa mene blizu.

mamo pa nove mere... je zdravnica dons grafke izpolnjevala in smo čist ekstra... sta ble še 2 punčki v čakalnici 3 mesece, pa je bla Aurora proti njima prava velikanka user posted image no, pa da se pohvalmo:

63,5 cm
6500 g
41 cm

< Sporočilo je popravil veselka -- 1.12.2009 8:58:12 >

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
1.12.2009 9:28:26   
sontschica
dobro jutro

javlja se še ena izmed izgubljenih in pogrešanihuser posted image user posted image
če kdo posodi spalni virus, se bom tut jaz večkrat oglašalauser posted image user posted image

v bistvu kar ornk čvekate, a ve sploh imate otročke?user posted image user posted image mal heca...

me z Nikki smo drugače v redu, trenutno spi na ležalniku, tako da imam malce časa za vas. sedaj že imamo nek ritem (le ponoči), zaspi okrog 21h, zbudi se okrog 4h, 5h, poje in zaspi nazaj do 7h,8h. potem je pa že treba vstat. tale ritem mi čist odgovarja, ker se lepo naspim in imam dovolj energije za nove podvige.
me pa naša princeska vask dan razveseljuje z lepimi nasmeški in čebljanjem. tkole se človek kar stopi.

sem razmišljala, kolk bi blo fajn imet še enga user posted image , ko naši sončki takole hitro rastejo, z malo razlike, vendar sva se odločla, da bova o drugem user posted image razmišljala čez kako leto ali dve. je treba še malce pozabit spomine na poroduser posted image user posted image sej ni blo tko hudo, ampak vseenouser posted image bi pa želela imet 3 otročičke, vendar bomo še videli, kakšno bo stanje

user posted image sva se celo enih parkrat lotila, vendar je tko, kot je Tanik povedala, kar zateguje, kot bi me preveč zašili. kdaj se tole s sexom normalizira? v tem smislu, da začnemo isto uživat, kot smo prej?

Mož res imaš lepe otroke in čestitke tvoji smučarkiuser posted image user posted image . tut jaz sem razmišljala, kako lahko zgledaš tok mlada na slikci, ko pa imaš že tako velike otrokeuser posted image user posted image

srečanja bi se z veseljem udeležila, vendar žal nisem iz Lj. pa tudi avta nimam doma, tako da žal odpade. se pa lepo imejte. in pojejte sladice še v mojem imenu, ker itak nisem tok sladkosneda.

vsem bolnim želim čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image

mala se je zbudila, se javim kasneje - vsaj upamuser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
1.12.2009 9:38:59   
veselka
Aurora se pa smehlja v spanju user posted image

glede srečanja po 8. ne morem nič obljubit, ker še ne vem, kdaj moj gre v ZDA. do 8. sem pa frej user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
1.12.2009 10:06:05   
kdusic
Evo mi smo tudi iz cepljenjauser posted image sem se tudi psihično pripravljala kako bo... pa moram rečti da je bil Svit zelo priden...zajokal je samo ko ga je pikal potem je bilo pa vse vredu...se je že z metuljčkom pogovarjaluser posted image še v čakalnici sva imela pogovore.... tudi zdaj je tu zraven mene in se na veliko pogovarja... čist resne temeuser posted image kot da bi atiju povedal vse kako je bilo...

In pa še mere
6780g
64cm
Za glavco se je pa neki zmotila...sam to sem pogruntala doma....

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
1.12.2009 11:32:08   
dolenjka
Dan user posted image

Jaz imam pa eno veliko težavo, mislim da sem nek virus fasala, sumim da je lenoritis user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
1.12.2009 11:35:23   
anitka7

Dan user posted image

Jaz imam pa eno veliko težavo, mislim da sem nek virus fasala, sumim da je lenoritis user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ta virus tud mene občasno obišče user posted image user posted image najlažje ga premagaš tako da se usedeš al pa uležeš in počakaš da zbledi user posted image user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
1.12.2009 11:39:31   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Dan user posted image

ja ta virus tud mene občasno obišče user posted image user posted image najlažje ga premagaš tako da se usedeš al pa uležeš in počakaš da zbledi user posted image user posted image

Že od osmih zjutraj čakam, pa se samo slabša user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
1.12.2009 12:40:26   
dolenjka
Aha, zdej ste se pa očitno vse od mene tega virusa nalezle in vas ni nikjer user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
1.12.2009 13:00:23   
barika

Aha, zdej ste se pa očitno vse od mene tega virusa nalezle in vas ni nikjer user posted image user posted image user posted image user posted image
v bistvu res..sam mene drži že ene par dniuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
1.12.2009 13:01:11   
škorpijončica

Da se javim..midve sva malo bolje...danes je že boljše volje, se je včeraj tako dolgo drla, da je potem spala od 11ih pa do 6ih zjutraj, tko da je bil tak naval mleka, da se je najedla toliko, da je sita za cel dan najbrž. Zdaj se mi smeje, zadovoljno user posted image

Za grlo mi je mami prinesla tablete panthol, ki so baje ok. in me ne boli več toliko, čeprav so pa obupnega okusa!bljak!

Meni je za sn vseeno vendar najbrž pridem sama. Do lj je kar daleč pa nočem matrat tamale, saj ne boste zamerile, bom pa vaše septembrčke vidla.

Jst se pa morm pohvalt, da je pri nas slončkanje že takoj po porodu normalno...edin kondomi mi grejo na živce, ker še kar nisem dobila menstruacije da bi začela s tabletkami.

Se slišmo kasneje

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
1.12.2009 13:03:31   
dolenjka
No no, sej do večera bomo zgleda spet glih zalaufale temo user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
1.12.2009 13:21:21   
jullie

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Za grlo mi je mami prinesla tablete panthol, ki so baje ok. in me ne boli več toliko, čeprav so pa obupnega okusa!bljak!

...jp..to so skoraj edine, ki jih me lahko uporabljamo..meni so pomagale, pa tudi okus mi je kar OK..

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
1.12.2009 13:42:34   
vila MaLiNa
Hojlauser posted image

Lenoritis mene že od včeraj dajeuser posted image

Danes smo pa tudi pri nas spaliuser posted image user posted image in sicer od 10ih (ko je mož poskrbel, da je najina punčka zaspala) pa do 6ih, ko sem že nestrpno čakala, da se bo kmalu zbudila, ker so bile joške nabite. Nič kaj fajn občutek... No potem je ob 7ih nazaj zaspala, uro kasneje stežila za k meni v posteljo in sva dremuckale kar do 11ihuser posted image .

Veselka, kdusic... kako sta vajina dva prenesla cepljenje? Sara ga ima naslednji tedenuser posted image .

Ampak kok ti mali škorci hitro rastejo in se razvijajo. Sara se že dviguje, kravice tudi že pridno pase, igračo prime z obema rokama in jo seveda nese v ustauser posted image .

Razmišljam, da bi naju vpisala na telovadbo. Ampak samo razmišljamuser posted image ... nevem kako bo če bova do 11ih vsak dan spaleuser posted image user posted image user posted image

SN: meni ustrezajo četrtki... ta, naslednji, potem še naslednji... ura je pa že dovolj normalna, da bi mi dve lahko prišleuser posted image

Škorpijončica... lepo to slišat, da je Nia Maja že vreduuser posted image . Tašče so pa itak razred zase. Upam, da bo tvoj dragi kmalu našel službouser posted image . Ampak boš videla... čez kakšne 10 let kok se bomo rade spominjale teh trenutkov, ki so nepozabni. Kmalu se pozdravi tudi ti.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
1.12.2009 14:24:43   
Dulsineya
Dulsineya: tamalga si že dala v fredov obroč? Midva sva ga danes kupila pa me mika da bi kar danes probala v banji. Mali tko uživa v vodi tko da mislim da ga bo pravo veselje gledat kako uživa. Bomo trenirali refleks "žabice".

Tamalo jauser posted image . Uživala je 100/h...user posted image

evo slikica...

user posted image

a dejte no... ne boste zdej slabih spominov obujale... če bi js razmišljala, kak je bil porod...bi bla ziher, da bo Aurora edinka... sam še zmer pravim, kaj je 12 ur v primerjavi s celim življenjem...

Ali pa 21 h user posted image , ravno zato je mojuser posted image , ko mu je dr rekel, da naslednjič bo lažje, ker se ne bomo prej 20 ur matrali in bo direkt CR, rekel, da ne bo nobenega user posted image več, da je skor umru, ko je mene videl trpet.user posted image . No, zdej se je pa že omehčal, ker je sam ednec in bi tudi rad da ima Lili še kakšnega bratca ali sestrico. Pri 3 user posted image se bova pa zagotovo ustavila, ker bodo vsi s CR...

Jaz sem pa angino fasalauser posted image in to glih zdej, ko se je vreme na Obali končno malo umirilo, celo sonček je že kako uro in bi šle z Lili končno na malo daljši sprehoduser posted image

Sem pa vesela ker že 2 dni ne dodajam AMuser posted image user posted image user posted image sem nabavila v Italiji neki homeopatski sirup (sem na enem od naših forumov zasledila) Lactogal in mi celo res pomaga. Sem rekla, pa dejmo še to probat, če sem že vse mogoče probala in ni zdej neki, da bi mi kar teklo ven, je pa ravno toliko, da je Lili sitauser posted image

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
1.12.2009 15:24:13   
aromaja
Bom še semle napisala, škodit ne more:
No, tkole...ker so Racmanke za našo rit preokorne, jih polovico prodajam (kupujem prek neta take, ki bodo bolj slim, pa mi prav pride vsak evrček!), polovico jih bom pa imela morda za potem, ko jih bom lahko čist raztegnila. Te, ki jih prodajam, so bile se mi zdi uporabljene po 1x, lahko da katera sploh ni bila. Pokakana ni bila nobena-pokakala mi je Lotties pleničke, ki pa jih ne prodajam, ker jih uporabljam. Zraven pridejo seveda tudi vložki in pa dvoje prekrivne hlačke(ene racmanove in ene lotties) št. S.
Kot komplet jih prodajam po 50 evrov, zraven dam še plenične predloge, kolkor mi jih je na roli še ostalo-kar precej. Posamezno pa jih prodajam po 7 evrov komad, razen lotties hlačk, ki jih dam za 5 evrov.

Torej:

-plenica Dnevni Racman-6kom

v-ložki-6kom

-prekrivne hlačke S-2kom

50 evrov

Ko je bila Zala še novorojenka, jih je imela na riti brez problema, zaradi vmesne pavze se je pa preveč navadila na une za enkratno uporabo.

Tko da, če kero mika sprobat, je tale moj "komplet" zlo ugodna reč.

Whatever.

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
1.12.2009 16:00:52   
Tanik
midva sva spet z vozičkanja, v bistvu moram it ven, če ne mi psička začne tulit če jo ne peljem, me opomni zmeraj da je čas za sprehod user posted image

a hodite ve na plavanje s tamalimi, k kupujete ta fredov obroč?

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
1.12.2009 16:12:03   
tulpek
Škorpijončica, me vesli, da si boljše.
Tudi js sem, že dojim na obeh straneh, samo na eni malo bolj boli. Ampak bo minilo. Zdaj malemu ne pustim, da bi se igral z zizami in jih vlekel v vse smeri user posted image .

Danes moj mali nima več spalnega virusa, je spal do 10ih zjutraj z dojenjem ob 7ih, pa še okrog 14ih eno uro. Ampak ni tečko, se trenutno sam igra, tak da mi ni hudega user posted image . Se je pa zjutraj tak pokakal, da če bi ga slučajno kaj prenašala v tisti plenički, bi se dvignilo vse do vratu gor.

Dulsineya, zakaj pa so ti naredili in ti še bodo delali CR, če ni skrivnost. Saj verjetno si napisala, pa se ne spomnim. Se spomnim enih iz P, ki so imele naročen CR, večinoma zato, ker se v prvo niti pod razno niso mehčale in odprle, pa so bile dolgo v porodni. Še dobro, da potem dajo takoj na CR in jih ne mučijo ponovno.

Kdusic, me veseli, da tokrat ne poročaš o nesramnosti osebja v ZD. Pa tvoj mali tudi ni pridobil toliko, kot prejšnjič, čeprav zrasel je kar pošteno.

Lenoritis poznam...pošljem kateri virus, če ga potrebuje user posted image . Cepiva zanj še niso našli.

Telovadba... grem takoj gledat, če imajo pri nas kaj. Vadbe za nosečnice žal niso imeli, ker ni bilo dovolj interesa. Sem pa vsaj dan vsaj 45 minut na sprehodu in počasi bom tudi iz orbitreka obrisala prah...

Ja, zgleda, da smo zvečer bolj dejavne user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.