sontschica
|
dobro jutro javlja se še ena izmed izgubljenih in pogrešanih če kdo posodi spalni virus, se bom tut jaz večkrat oglašala v bistvu kar ornk čvekate, a ve sploh imate otročke? mal heca... me z Nikki smo drugače v redu, trenutno spi na ležalniku, tako da imam malce časa za vas. sedaj že imamo nek ritem (le ponoči), zaspi okrog 21h, zbudi se okrog 4h, 5h, poje in zaspi nazaj do 7h,8h. potem je pa že treba vstat. tale ritem mi čist odgovarja, ker se lepo naspim in imam dovolj energije za nove podvige. me pa naša princeska vask dan razveseljuje z lepimi nasmeški in čebljanjem. tkole se človek kar stopi. sem razmišljala, kolk bi blo fajn imet še enga , ko naši sončki takole hitro rastejo, z malo razlike, vendar sva se odločla, da bova o drugem razmišljala čez kako leto ali dve. je treba še malce pozabit spomine na porod sej ni blo tko hudo, ampak vseeno bi pa želela imet 3 otročičke, vendar bomo še videli, kakšno bo stanje sva se celo enih parkrat lotila, vendar je tko, kot je Tanik povedala, kar zateguje, kot bi me preveč zašili. kdaj se tole s sexom normalizira? v tem smislu, da začnemo isto uživat, kot smo prej? Mož res imaš lepe otroke in čestitke tvoji smučarki . tut jaz sem razmišljala, kako lahko zgledaš tok mlada na slikci, ko pa imaš že tako velike otroke srečanja bi se z veseljem udeležila, vendar žal nisem iz Lj. pa tudi avta nimam doma, tako da žal odpade. se pa lepo imejte. in pojejte sladice še v mojem imenu, ker itak nisem tok sladkosneda. vsem bolnim želim čimprejšnje okrevanje mala se je zbudila, se javim kasneje - vsaj upam
|