Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Mož, saj nisem mislila nič slabega, ampak je bila skoraj malo frustrirajoča ta slika, dokler nisem izvedela, da je to hčerka . Altaja, je boljše, in super, da pri tebi tudi. Pa tudi, da imaš več mleka sedaj . No, leva je skoraj čisto ok, desna pa še boliii, tak da malega dojim sedaj samo na levi, iz desne pa ročno iztiskam, ker sesanje tako boliii. Zdaj razumem, zakaj nekatere zaradi bolečin na začetku odnehajo, uporabljajo ščitnike... mene takrat sploh ni bolelo. Na srečo mu zadostuje ena , če bo premalo, pa dobi flaško z iztisnjemim mlekom, dokler si ne opomore. Mož, res super in hvala, da si nam idejo, da si lahko iztisnemo tudi same, je veliko bolj bradavicam prijazno, kot črpalka in prav fajn teče. Aromaja, tvoja pupa ustreza svojemu imenu . Tulpek, saj vem, saj vem, ampak si me ful v dobro voljo spravila. AMPAK: ko sem imela Zalo, (naša prva je tudi Zala), sem izgledala še tak otrok, da je neki akviziter, ki je pozvoni in me ugledal z otrokom v rokah, izjavil: "A mamice pa nimate doma ? No, ja, potem je pa čas tudi pri meni opravil svoje, kaj češ. Ročnega iztiskanja sem se naučila še kot študentka medicine, dodobro pa me je strenirala tašča, ki se je v službo vračala že 3 mesece po porodu (tako je bilo včasih) in je ročno izbrizgavala menda do 2. leta svojih sinov.