|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
30.11.2009 21:59:36   
Mož*
  Rotateq, kot ti, isti razloguser posted image user posted image user posted image

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
30.11.2009 22:00:48   
barika
Lubenici nekaj časa ni delal računalnik ...zdej bi mogu bit že popravljenuser posted image .Jagoda  ima pa tak pridne otroke, da si ne upa sem javit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
30.11.2009 22:07:28   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Mož, saj nisem mislila nič slabega, ampak je bila skoraj malo frustrirajoča ta slika, dokler nisem izvedela, da je to hčerka user posted image user posted image user posted image .

Altaja, je boljše, in super, da pri tebi tudi. Pa tudi, da imaš več mleka sedaj user posted image . No, leva je skoraj čisto ok, desna pa še boliii, tak da malega dojim sedaj samo na levi, iz desne pa ročno iztiskam, ker sesanje tako boliii. Zdaj razumem, zakaj nekatere zaradi bolečin na začetku odnehajo, uporabljajo ščitnike... mene takrat sploh ni bolelo. Na srečo mu zadostuje ena user posted image , če bo premalo, pa dobi flaško z iztisnjemim mlekom, dokler si ne opomore. Mož, res super in hvala, da si nam idejo, da si lahko iztisnemo tudi same, je veliko bolj bradavicam prijazno, kot črpalka in prav fajn teče.

Aromaja, tvoja pupa ustreza svojemu imenu user posted image .

Tulpek, saj vem, saj vem, ampak si me ful v dobro voljo spravila. AMPAK: ko sem imela Zalo, (naša prva je tudi Zala), sem izgledala še tak otrok, da je neki akviziter, ki je pozvoni in me ugledal z otrokom v rokah, izjavil: "A mamice pa nimate domauser posted image user posted image user posted image user posted image ? No, ja, potem je pa čas tudi pri meni opravil svoje, kaj češ.

Ročnega iztiskanja sem se naučila še kot študentka medicine, dodobro pa me je strenirala tašča, ki se je v službo vračala že 3 mesece po porodu (tako je bilo včasih) in je ročno izbrizgavala menda do 2. leta svojih sinov.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
30.11.2009 22:30:05   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Mož, saj nisem mislila nič slabega, ampak je bila skoraj malo frustrirajoča ta slika, dokler nisem izvedela, da je to hčerka user posted image user posted image user posted image .

Altaja, je boljše, in super, da pri tebi tudi. Pa tudi, da imaš več mleka sedaj user posted image . No, leva je skoraj čisto ok, desna pa še boliii, tak da malega dojim sedaj samo na levi, iz desne pa ročno iztiskam, ker sesanje tako boliii. Zdaj razumem, zakaj nekatere zaradi bolečin na začetku odnehajo, uporabljajo ščitnike... mene takrat sploh ni bolelo. Na srečo mu zadostuje ena user posted image , če bo premalo, pa dobi flaško z iztisnjemim mlekom, dokler si ne opomore. Mož, res super in hvala, da si nam idejo, da si lahko iztisnemo tudi same, je veliko bolj bradavicam prijazno, kot črpalka in prav fajn teče.

Aromaja, tvoja pupa ustreza svojemu imenu user posted image .

Tulpek, saj vem, saj vem, ampak si me ful v dobro voljo spravila. AMPAK: ko sem imela Zalo, (naša prva je tudi Zala), sem izgledala še tak otrok, da je neki akviziter, ki je pozvoni in me ugledal z otrokom v rokah, izjavil: "A mamice pa nimate domauser posted image user posted image user posted image user posted image ? No, ja, potem je pa čas tudi pri meni opravil svoje, kaj češ.

Ročnega iztiskanja sem se naučila še kot študentka medicine, dodobro pa me je strenirala tašča, ki se je v službo vračala že 3 mesece po porodu (tako je bilo včasih) in je ročno izbrizgavala menda do 2. leta svojih sinov.

se mi je zdel da si medicinka user posted image

svaka čast tvoji tašči in še kateri, ker cajti so bili mal kruti in če je ženska hotela "dojit" se ji je mogl fajn dogajat da ji je ratal user posted image

A v Gorenjkin klub si se že včlanila user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
30.11.2009 22:31:40   
tulpek
3 mesece po porodu... si sploh ne predstavljam...

no, meni se dogaja, da naju imajo z mami za sestri (ima 3 leta več kot ti na zadnjem seznamu). Še ne vem, a meni zgleda toliko let več, ali njej manj user posted image
.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 30.11.2009 22:33:14 >

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
30.11.2009 22:35:07   
Mož*
Spalni virus pa takoj kupim.
Sicer pa - med tem ko ste ve virtualno čokoladkale, sem obiskala Plato. Poiskusila sem izvrstni čokoladni sladoled s pomarančo, pa sladoled iz črne čokolade. Priporočam.

A potem se načeloma menimo za 8.12.? Meni se zdi 9.30 malce zgodaj. Se mi zdi bolje 10.30-11.00. Kaj pravite?

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
30.11.2009 22:35:10   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Lubenici nekaj časa ni delal računalnik ...zdej bi mogu bit že popravljenuser posted image .Jagoda  ima pa tak pridne otroke, da si ne upa sem javit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jo stran sama blokira user posted image user posted image user posted image . Prejšnjih 10 minut je mene tudi user posted image . Tjaš, daj malo joka od sebe, da še mene ne doleti usoda jagode user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 30.11.2009 22:40:40 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
30.11.2009 22:38:50   
dolenjka

Spalni virus pa takoj kupim.
Sicer pa - med tem ko ste ve virtualno čokoladkale, sem obiskala Plato. Poiskusila sem izvrstni čokoladni sladoled s pomarančo, pa sladoled iz črne čokolade. Priporočam.

A potem se načeloma menimo za 8.12.? Meni se zdi 9.30 malce zgodaj. Se mi zdi bolje 10.30-11.00. Kaj pravite?

lahko raztolmačiš user posted image bi rada vedela kam še moram user posted image user posted image user posted image

Sicer pa meni itak bolj odgovarja kasneje, ob 11h čist kul, itak bo ena prej, ena kasneje...načeloma se mi zdi pa 11.00 fajn ura, jaz se bom verjetno odločila da potem kar v SN nekaj za kosilo pojem (poleg tortice user posted image ), ker čez teden v glavnem "kuham" samo zase in bom imela tako problem rešen user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
30.11.2009 22:40:20   
tulpek
Me dražite s tem srečanjem....

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
30.11.2009 22:40:43   
Mož*

Jo stran sama blokira user posted image user posted image user posted image . Prejšnjih 10 minut je mene tudi user posted image . Tjaš, daj malo joka od sebe, da še mene ne doleti usoda jagode user posted image .

Mene je tudi blokiralo???
Sicer pa ja, z Zalo sva včlanjeni v Gorenjkin klub. Zadnjič sva v enem dnevu pospravili 1/2 kg (ta modro z lešniki) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
30.11.2009 22:41:54   
dolenjka
Mož hvala, sem že zguglala user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
30.11.2009 22:44:37   
dolenjka

Me dražite s tem srečanjem....

Ti sam pridi, bomo skupaj čokoladkale user posted image

Mimogrede: sem vrečko maminih domačih piškotov dokončala user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
30.11.2009 22:51:49   
Mož*
Dolenjka, a Plato? To je dokaj nova slaščičarna nasproti Metalke, na platoju, oz. nasproti Midasa. Nad Platojem je Mala terasa. Tudi jaz sem bila tam prvič pred tednom dni. Slastno, slastno. Največji štos je, da je srečanje predlagala znanka, ki živi v Ameriki (in je prinesla neke kapjlice proti krčem za Klemna), in mi je morala skoraj narisati, kje je Plato (jaz pa iz centra Ljubljane)

Torej - 8.12.2009, Supernova okoli 11. ure: je sedaj predlog

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
30.11.2009 23:00:55   
anitka7

Martin jauser posted image . ima pa že kr dolge lase, pa ga do poletja ne boma strigla...da bodo imele stare mame kej za govorituser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem našga tavelzga prvič peljala kfrizerju pri dobrih 3 letih (no razen špice sem sama strigla) in je mel že ful dolge lase,če si koder potegnil do konca so ble lase do riti...so mel vsi velik za povedat user posted image no saj zdaj ma še tud kr mal dolge lase,tko nekak kot Plestenjak (če se ni postrigu user posted image )

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
30.11.2009 23:01:11   
dolenjka

Dolenjka, a Plato? To je dokaj nova slaščičarna nasproti Metalke, na platoju, oz. nasproti Midasa. Nad Platojem je Mala terasa. Tudi jaz sem bila tam prvič pred tednom dni. Slastno, slastno. Največji štos je, da je srečanje predlagala znanka, ki živi v Ameriki (in je prinesla neke kapjlice proti krčem za Klemna), in mi je morala skoraj narisati, kje je Plato (jaz pa iz centra Ljubljane)

sem že zguglala user posted image MMMM zelo slastnoooo user posted image user posted image user posted image
Pa predvidevam da je znanka po možnosti američanka user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
30.11.2009 23:03:13   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

sem že zguglala user posted image MMMM zelo slastnoooo user posted image user posted image user posted image

Vsaj ta sramota mi je bila prihranjena: je Slovenka, ampak živi pa res v Amerikiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
30.11.2009 23:05:52   
dolenjka

Vsaj ta sramota mi je bila prihranjena: je Slovenka, ampak živi pa res v Amerikiuser posted image user posted image user posted image

no pol ti je ziher mal lažje user posted image

mene je lani na rit vrglo, ko je bil en možev prijatelj - američan z rodovnikom v LJ in se je k nam na kmete sam pripeljal, sicer z GPSom, ampak vseeno, pa LJ v 0 obvlada, čeprav ni niti 1x na leto tukaj user posted image

Pri nas pa tako piha, da kar žvižga zunaj in kaj takega v 3 letih tu še nisem doživela user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
30.11.2009 23:10:09   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

in kje je vprašanje

user posted image user posted image user posted image user posted image
Če je normalo, da skoz spi user posted image user posted image user posted image . Evo ga, se je zbudil user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image zdele sm se pa nasmejalauser posted image user posted image user posted image

no zdej vem zakaj me tle ni več tolikokrat,k govorite o čokoladi in o vseh teh dobrotah,ker če sam pomislim se zredimuser posted image
pa vidim da se boste 8. dobile,mi imamo glih takrat pregled če pa bomo v bližini in že fertik vas pridemo pogledatuser posted image če bo mala sevede zdravauser posted image

evo mala zaspalaa,končno ji je vročina padla vsaj na 37,5,je pa tok boga k kašlja,kiha,smrka,krči jo dajejo in kot da to ni dovolj jo še dlesni srbijo

nč bejbe nočko pa mirno predvsem to

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2193
30.11.2009 23:11:21   
Anonimen

mene je lani na rit vrglo, ko je bil en možev prijatelj - američan z rodovnikom v LJ in se je k nam na kmete sam pripeljal, sicer z GPSom, ampak vseeno, pa LJ v 0 obvlada, čeprav ni niti 1x na leto tukaj user posted image

Pri nas pa tako piha, da kar žvižga zunaj in kaj takega v 3 letih tu še nisem doživela user posted image

bi mu dala težjo nalogo,mene najdtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2194
30.11.2009 23:12:07   
Mož*
Super, Larilu, če ti bo zneslo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
30.11.2009 23:14:36   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

bi mu dala težjo nalogo,mene najdtuser posted image user posted image user posted image

Ne vem od kod si, ampak mi smo res na periferiji, ampak kaj je to za amere, sej imajo CIO pa FBI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
30.11.2009 23:15:29   
anitka7

men je tale predlog čist kul....

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
30.11.2009 23:26:04   
veselka
ah ja, torej bom spustila tole srečanje... takrat user posted image poberem na letališču user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
30.11.2009 23:27:36   
anitka7
kdaj pa bi ti lahk....ob keri uri pa prileti oz kdaj morš bit na letališču

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
30.11.2009 23:30:51   
altaja

Altaja, zdaj sem se spomnila, da sem nekaj dni nazaj (včasih zaradi pomanjkanja časa malo površno berem in potem kaj za nazaj berem in se čudim kakšnemu podatku) naletela na tvojo objavo, da je imel Vid obseg glavice 38 cm user posted image user posted image user posted image . Sem potrebovala nekaj časa, da sem si to vtisnila v možgane. A so ti že prej rekli, da bo toliko? Sploh si ne predstavljam... zdaj se mi zdi 35 malo...

Jp, 38 cm user posted image

Celotno nosečnost so ble vse meritve v mejah normale, nikjer omenjeno, da je velik plod (no, saj velik res ni bil). En dan pred porodom je bla teža ocenjena celo na približno 3,5 kg user posted image . Dobr se je udebelil v enem dnevu, pa mislim, da nisem jedla čokolade user posted image In jst vse dokler nisem vidla vaših podatkov nisem vedla, da je 38 cm velik user posted image . Dečko, je, dečko...

Srečanje: takrat mava cepljenje tko da pri meni ne bo šlo...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.