Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa Mož a zato, ker si bila edinka si si zaželela velike družine? Kako pa ostali gledajo na to? Samo imaš pa res luštne otroke in samo bravo lahko rečem, da se tako lepo rihtate in ste vsi zadovoljni . Sama si ne bi upala imeti 4 otrok. Čeprav, ko sem bila majhna sem si že izrisala svojo idealni hiško in ne boš verjela... narisala sem 4 otroške sobe . Bravo za uspeh tvoji smučarki. Kaj je sedaj s Supernovo. Kdaj se dobimo? Ta al naslednji teden? Gremo noska pucat.... Ne, ne, jaz sem bila čisto rada edinka in si nikoli nisem želela bratov in sester. Ampak tole pri nas je bilo pa spet drugače: oba ful uživava v kontaktih, edinstvenosti in posebnosti vsakega posameznika. Preden sva se odločala za Klemna, sva nekako ugotovila, da v otrocih res uživava in sva potem delala še na četrtem. Prej sva, seveda, pretehtala razno-razne posledice, tudi najino starost. Glede na to, da je moja stara mama umrla v 100-letu, perspektiva ni slaba . Finance, prostor pa niso bili problem,. Moja mati je intenzivno sodelovala pri prvih treh, (pri nas v širši družini je v navadi, da babice in dedki pazijo na vnuke, oz. si medsebojno varujemo otroke), za četrtega je bila skeptična, sedaj pa je čisto raznežena. Tašča se nikoli ni spuščala v število vnukov, jih ima pa vse po spisku zelo v časteh. (Je zelo naklonjena otrokom, saj je bila ena izmed soustanoviteljic ljubljanskega ginekološkega dispanzerja in je delala kot ginekologinja - porodničarka celo delovno dobo). Kakšnih hujših komentarjev od okolice (vsaj midva) nisva slišala, sva popolna ateista, vsi 4-je pa so bili 100% planirani, tako da tudi na to vižo ni bilo pripomb. Tulpek, v avatarju je hči iz razloga, ker je bila ob mojem profiliranju to edina majhna slikica s Klemnom na mojem kompu (saj mi menda še ti pomagala pri objavljanju slik), ki jo s telefona na komp pač poslala hči preko Bluetootha. Škorpijončica: tudi naš se včasih dere (kriči) kot zverina brez vzroka (sem že pisala o tem). Ampak ugotavljam, da ali ima res krče; ali je pa tako zaspan, da ničesar ne more (pa tudi spati ne). Danes je med tuljenjem in žvečenjem traku moje trenirke zaspal: kar na lepem je utihnil, ko že nisem vedela, kaj bi: in - človeček je spal (v mojem naročju), kot bi ga izklopil (takega še nismo imeli). Supernova: meni se zdi odličen datum naslednji torek, 8.12. (ko smo že po Miklavžu) in še precej pred Božičem?? (tudi ponedeljek je o.k.; ampak Klemen ima pregled pri pediatru in cepljenja. Kaj pravite? Še ena slikica naših damic letošnje poletne smučarije (jaz sem hribolazila)