tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Pozdravljene! Ta anonimna, ki je začela temo "septembrčki" sem bila jaz...in potem je bil znani scenarij, splav, pa potem zopet zanositev, ki je zdržala 9 mesecev.....Lepi in grdi spomini.... Veselka....Škoda, ker ne živiš v moji bližini....prav rada bi te ovabila k sebi na klepet in da ti malo kurajže dam....Meni se zdi, da se ti zeeeeeelo trudiš okrog tvojega otročička in upam, da ti bo trud poplačan.... Zeeelo dobra mamica si....to mislim iskreno.... Otročiček tvoj, pa ima rada ziziko in ni važno ker je prazna....samo, da je s tabo...in to mi je luštno...lupčka od mene za lička..... Mogoče si v knjižnici sposodiš knjigo Povezovalno starševstvo in za pogum prebereš, koliko dobrega si dala svoji pupiki....Ti bo toplo okrog srca, ko boš brala.....in odgovore na veeeliko vprašanj boš dobila.... Pogumno! Imam eno vprašanje za vas, oziroma kar dva vprašanja.... 1. Zakaj je otrok priden, če prespi celo noč??? Jaz bi bila zeelo nesrečna, če bi on to meni naredil...in bi mislila, da je nekaj hudo narobe....Pa še prebrala sem, da če ukineš nočno dojenje, se lahko posloviš od dojenja nasploh.....ker se prolaktin največ izloča od 1h do 6h zjutraj..... 2. Zanima me, komu šparate tisto mleko v škrinji???? Za kdaj??? Saj joške dajo toliko, koliko otrok hoče, vleče, rabi, ciza....Ali boste šle nekam, pa je za očkota to zlata rezerva???!!! LP Čestitam, da je na koncu uspelo in da imate točno tega Damjana . le kaj si misliš o meni.... povezovalno starševstvo prebrala... v bistvu nič novega oz takega, česar nisem počela že prej. priden je res napačen izraz. je pa to zelo praktično, mama se ponoči naspi in se lahko potem čez dan res 100% posveča otroku, ne pa da je neprespana, slabe volje, brez moči... Ampak tu se ne da kaj veliko. Js svojega nisem silila, da mora spati ponoči, sem se na začetku odločila, da če bo lačen ponoči, bo pač dobil jesti. Ne bi ga nikoli pustila lačnega. In iz hranjenja na 2 uri smo prišli na 3, pa na 4... in sedaj spi od 22-7 (zadnje tri dni ga niti moj ne zbudi, ko gre v službo). Če bi bil lačen, bi se že zbudil in zahteval svoje in bi tudi dobil. Budim ga pa ne, da bi preverila, če je lačen. Ampak poje pa čez dan ogromno.
|