|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
29.11.2009 11:17:03   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Altaja, grej, grej, grej, umivaj, suši na zraku user posted image user posted image user posted image

Grejem, malega pristavljam, masiram... enkrat se mi je že zgidilo pa sem rešila zadevo v 2h dneh. Je pa spet ista ziza user posted image . Slišala sem, da pomaga če piješ tonik. Ne vem točno zakaj ampak baje da čisti te vode v prsih. Če katera ve razlago..

Tko da je dans mali čist očijev, mami pa počiva, dobim ga ko je lačen da ga pristavim, drugače iz bolne tudi črpam vsako uro. Počutim se pa katastrofalno...kot pri gripi, vse me boli. user posted image

Srečanje sn: tudi meni bi bolj odgovarjalo med tednom. Zdej decembra bo norišnica po teh centrih, tko da bi blo mogoče dobro, da gremo na sladoled dopoldne.

Tulpek: user posted image

Dreja79: kaj pa če najprej malo izčrpaš preden mu daš?

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
29.11.2009 11:38:10   
dreja79
Altaja, ja bom poskusila, saj druge ni!

Drugače pa mislim, da ni dobro, da si  pumpaš ven ( če to delaš s pumpo), ker s tem ustvarjaš še večjo produkcijo mleka. V porodnišnici mi je rekla, da če bo prišlo do tega, naj si z eno roko spodaj primem ziziko, z drugo pa narahlo od zgoraj na vzdol pritiskam, da začnem mlek ven iztekat ( pod tušem s toplo vodo). Če si lahko predstavljaš, kaj ti hočem povedat. Ker s pumpo si ustvarjaš vakum in če samo pomislim, kakšna zizika je pr men ratala k sem si z vakumom črpala, pomoje da to ni glih dobra varjanta.

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
29.11.2009 11:50:06   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

dobro jutro,

naš tamal ima toliko energije, sploh ne vem od kod jo jemlje. včeraj je zaspal šele ob pol 11 user posted image , vmes je že trdno zaspal in čez 15 minut je bil naspan user posted image pol se je pa pogovarjal. tako da je od 7 pa do pol 11 spal mogoče 3 ure čez dan. a res ne rabijo več spat? user posted image

upam da bo danes boljše ker gremo dol na morje, bo vsaj v avtu spal pa držim pesti da je dol kaj lepše vreme da se bomo vozičkali. ker tu je sedaj bljak vreme.

Tjaš je imel nekaj tednov nazaj tudi tak bioritem, da ni čez (cca.od 6-22/23ih) dan spal skoraj nič. Mogoče 3 ure, pa še to ne v kosu. Zdaj pa pridno spi, tudi trenutno. Po moje spijo pač toliko, kot rabijo.

Uživajte na morju.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
29.11.2009 11:57:33   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Tulpek, jest sem tud zadnjič sprobala pumpo in sem pumpala ko nora, ven itak ni nič prišlo user posted image , ampak sem si pa nardila pol štalo, k mi je zizika čist trda ratala, pa ful me je bolel. Tko, da sem za zdaj to pumpo opustila. Sploh ne vem, kaj je narobe, ker sem pri prvem čist normalno ven črpala pa ni blo nobenih problemov. Pa še vsaj kaj je ven priteklo. Zdaj pa nič! Bom jest tud probala ročno ven si črpat, če bo kdaj potreba po tem.

Sem si jaz že tudi kdaj prej, ampak bolj redko, če je bila res sila. Zdaj sem si bolj pogosto, ker sem hotela naredit zalogo, pa se ni dobro končalo. Se pa zdaj spomnim, da sem imela na začetku že enkrat malo poškodovano in boleče, pa potem nisem več črpala. Ampak sem takrat samo malo črpala, da bi videla kako to gre, zdaj pa na polno. Upam, da se mi kmalu pozdravi.

Obloge v ustih gredo pa malemu takoj dol, sploh tiste, ki niso na jezičku. Sem potem malo brala po netu in videla, da nekatere jim jezičke čistijo, da ni preveč teh oblog od mleka. No, na enem delu sem jih že fajn spravila dol, tam, kjer težje zraven pridem, pa so še vedno. Ni pa nič krvi potem, ki naj bi se pojavila v primeru glivic. Upam, da so samo obloge, bom spremljala in po potrebi klicala v ZD.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
29.11.2009 13:30:21   
veselka
oj,

no, ko smo mele debato o joku... zdej mam pa js problem na to temo... Aurora se vedno začne histerično dret, ko jo v naročje vzame od mojega mama in zdej js ne vem, zakaj (pri drugih ljudeh tega ne opažam)... in mi je pač ful hudo, zaradi obeh... večinoma jo kr vzamem in pol rabiva kr neki časa, da se spet pomiri... zdej, ne bi rada izpadla nesramna, ker pač mi moj že očita, da kako se bo Aurora navadla nanjo, če jo tolk malokrat povabim, s tem, da je ona kot 3. oseba največkrat tukaj, 1x tedensko zaenkrat vidi tamalo, mojo mamo pa 1x na 3 tedne, ker pač ni od tu, pa ni tega problema. zdej pa ne vem, kaj Auroro toliko moti... a mogoče preveč naglas govori, a bi jo lahko motil vonj po cigaretah... sej nimajo vonja obleke, ampak ko pokadi eno na balkonu, pač se vonj še nekaj časa zadržuje v zadahu, a je mogoče malo preveč "vsiljiva" - Auroro ima ful rada in bi jo seveda nadvse rada crkljala in jo zato hoče nad vsak način imet v naročju. zdej meni tega joka ni za poslušat, se mi srce trga, zato jo večinoma vzamem nazaj, ampak sem pa ke pa pustim, če se jima bo uspelo vzkladit...

... jaz osebno sem mnenja sicer, da se nekaj na silo ne dela in da je punci treba dat čas... sej en dan bodo babice itak nabolj fajn na svetu... tašča postavlja možnost, da joka, ker sm js blizu, ma tud če kej pospravljam v drugem prostoru je isto in po njeno bi jo itak mogla že kdaj dat njej v varstvo, ampak se meni, če res ni nujno, pri 3 mesecih zdi to skrajno prezgodaj. pa ne me narobe razumet, proti tašči nimam nič. je ful prijazna, ne misli slabo, ampak ne bom dovolila, da mi bo nekdo sploh postavil možnost, da sem jaz kriva, da otrok pri njem joka, ker je preveč name navajena... ja na koga pa bo?

< Sporočilo je popravil veselka -- 29.11.2009 13:35:04 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
29.11.2009 13:36:12   
barika
Veselka, otroci že vejo, verjemi.

Tomaž se tudi pri babici (moji tašči) zverinsko dere, pri drugih pač ne, je pa ful vsiljiva in skoz v njega sili. jaz ji ga vzamem, pa mu rečem...a niso taprave roke ali pa a so spet narobe rokeuser posted image user posted image (morem bit mal žlehtuser posted image )

mi gre pa fuul na živce to, da hočejo vsi dojenčke vlačit po rokah, pa lupčkat itd...

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
29.11.2009 15:40:17   
tažana
Mastitis:
JAz sem dobrih 14 dni čisto obležala z vročino zaradi tega mastitisa. Vzet si moraš čas in res veliko gret (jaz sem si likala brisačko in res vročo polagala na obolelo mesto) ko sem nekaj časa grela sem vzela olje in začela masirat. z rokami boš vrjetno zatipala kakšno bulico. Na tem mestu moraš masirat v smeri od bulice proti bradavici, tako da ven teče mleko. To boli ko 1oo user posted image user posted image ampak, če boš vztrajala (gretje- masiranje+ dojenje čimbolj pogosto) boš zmagala. Pravijo, da je na mestu, kjer je zamašeno vedno videti malo rdečine- dokler je rdečina zadeva ni vredu - masiraj dalje.
Upam, da čimprej mine ker je res nadežno in še boli.

Meni pa danes Neža 1. spi v postelji popoldan več kot pol ure user posted image . Že od dveh je v mižulah. sem jo pa danes bolj povila, da ne opleta z rokami. Mogoče pa je bil to vzrok, da se je tako hitro zbujala user posted image . bomo videli v prihodnje.

Uživajte...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
29.11.2009 16:11:35   
Mož*
Seznam Supernova:

dolenjka
mož*
vila MaLiNa
altaja - raje med tednom
anitka 7
škorpijončica
veselka
pupček; med 4. in 9.12.
tanik
dreja79 - raje med tednom

Jok pri treh mesecih ob tujcih: starost treh mesecev je starost, ko se otroci prvič intentzivneje zavedo materine prisotnosti, in pri kateri mnogi otroci protestirajo pri tujcih. Pojav je normalen in pričakovan. Babice tarat jamrajo, kako jih vnuki ne marajo, ipd. Zadeva sicer hitro mine, otrokom pa najbolj pomagate s tem, da pač ne dovolite, da jih tujci jemljejo v roke (tujec je lahko celo oče, če je sicer le malo prisoten). Torej ravnamo ravno obratno, kot vam (tistim, ki ste mamice prvič), skuša uturit okolica: manj boste dajale otroka tujcem, hitreje bo zadeva minila. Nimajo pa vsi otroci te faze enako  razvite.

Če mleko preveč teče: uporabim čisto preprosto finto, s kazalcem in stredincem lahno pritiskam nad in pod bradavičnim kolobarjem.

Mastitis: ne izbrizgavanje preveč intenzivno, ker se bo produkcija mleka še povečala, vozle izbrizgate pod vročim tušem (če so le ti prisotni), sicer dajte na vroče, pordelo mesto led!! (a nikoli na golo kožo, vedno preo tkanine). Pri povišani temperaturi, slabem počutju in mrzlici je nujen antibiotik: običajno predpisujemo Hiconcil 500 mg/8 ur.

Tanik: vaš gre glede spanja čisto po naših stopinjah.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
29.11.2009 16:24:46   
vila MaLiNa
Altaja upam, da se kmalu pozdravišuser posted image . Črpalko pa res uporabljaj le toliko, da rešiš napetost v joškah...

Tulpek potem zgleda, da nima soora. Drugače pa lahko obloge na ustih spraviš dol tudi s palčko za ušesauser posted image

Veselka čisto možno, da Aurori ne odgovarja vonj. Ko je moj dedi popil deci vina in govoril v Saro, se je ta začela dreti na vso grlouser posted image . Ali pa morda rabijo več časa, da se privadijo na določeno osebo. In čisto prav narediš, ko jo vzameš. Verjamem, da je tašča fajn in navdušena nad vnukinjo... Mogoče naj se pa samo ukvarja z njo, ko je v ležalniku ali pa na kavču.. vglavnem, da je ne vzame v naročje. Postopoma se bo že navadila nanjo. Upam, da ti bo kmalu minil čas brez tvojega dragegauser posted image .

Supernova: tudi sama sem bolj za med tednom dopoldne.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
29.11.2009 16:37:39   
Mož*
Še par Klemnovih update-ov pri dveh mesecih (zdaj bo kmalu 3)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pa še smučarka:user posted image

< Sporočilo je popravil Mož* -- 29.11.2009 16:48:23 >

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
29.11.2009 17:22:04   
škorpijončica
Da se nahitro pofočkamuser posted image

Danes sem zbolela še jst.. grlo me boli da ne morm sline požirat, začela sem še jst kašljat pa še kuha me. Mogoče veste če lahko vzamem kaj za grlo- doma imam angal s in tantum verde ali nekaj takega-??? Sm se spomnila, da mi je mami kadar sem bila bolna vedno naredila karamelo pa sem povedala mojemu dragemu in mi je iz prežganega cukra naredil "placebo lizike" kot jih je poimenoval.

Veselka- tudi pri meni je enako- dere se na babice, meni bi blo pa ful fajn, če bi jim lahko tamalo pustila v varstvo- pa ne morem več- že dobro ve kdo je kdo. 

Zveseljem oznanjam, da je tudi moja Nia postala socialno bitje- smeje se ful, pa pogovarja se, kadar nima cele pesti v ustih seveda..palec je premalouser posted image

Zdojenjem nimam prodlemov, če je mleka preveč kar samo od sebe teče in to v curku, da se je moj dragi zadnjič zajebaval pa šalco kavice spodaj podstavil ko je ravno mleka zmanjkalo..saj ni spil tiste kave sam smešno je blo pa fuluser posted image

Ker imam dosti zapravljenja za tiste prsne blazinice (5eurov škatla za en teden!), sem si kupila aventove pralne. Pa se super obnesejo tako da priporočam.

Se slišimo (in upam da tudi vidimo v SN)

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
29.11.2009 20:29:33   
veselka
pasemo kravice user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=WEnTZIUWVvE

ps: ignorirajte zvok user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
29.11.2009 20:40:12   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

oj,

no, ko smo mele debato o joku... zdej mam pa js problem na to temo... Aurora se vedno začne histerično dret, ko jo v naročje vzame od mojega mama in zdej js ne vem, zakaj (pri drugih ljudeh tega ne opažam)... in mi je pač ful hudo, zaradi obeh... večinoma jo kr vzamem in pol rabiva kr neki časa, da se spet pomiri... zdej, ne bi rada izpadla nesramna, ker pač mi moj že očita, da kako se bo Aurora navadla nanjo, če jo tolk malokrat povabim, s tem, da je ona kot 3. oseba največkrat tukaj, 1x tedensko zaenkrat vidi tamalo, mojo mamo pa 1x na 3 tedne, ker pač ni od tu, pa ni tega problema. zdej pa ne vem, kaj Auroro toliko moti... a mogoče preveč naglas govori, a bi jo lahko motil vonj po cigaretah... sej nimajo vonja obleke, ampak ko pokadi eno na balkonu, pač se vonj še nekaj časa zadržuje v zadahu, a je mogoče malo preveč "vsiljiva" - Auroro ima ful rada in bi jo seveda nadvse rada crkljala in jo zato hoče nad vsak način imet v naročju. zdej meni tega joka ni za poslušat, se mi srce trga, zato jo večinoma vzamem nazaj, ampak sem pa ke pa pustim, če se jima bo uspelo vzkladit...

... jaz osebno sem mnenja sicer, da se nekaj na silo ne dela in da je punci treba dat čas... sej en dan bodo babice itak nabolj fajn na svetu... tašča postavlja možnost, da joka, ker sm js blizu, ma tud če kej pospravljam v drugem prostoru je isto in po njeno bi jo itak mogla že kdaj dat njej v varstvo, ampak se meni, če res ni nujno, pri 3 mesecih zdi to skrajno prezgodaj. pa ne me narobe razumet, proti tašči nimam nič. je ful prijazna, ne misli slabo, ampak ne bom dovolila, da mi bo nekdo sploh postavil možnost, da sem jaz kriva, da otrok pri njem joka, ker je preveč name navajena... ja na koga pa bo?

tko naš taveliki,Nik, tudi ni maral moje tašče...ne bi vedla zakaj,sam da ga je mal bl pogledala al pa ogovorila pa je bla že sirena, pa je bla hvalabogu tolk pametna da ga je pustila pr mir pa je pol sam enkrat nehu jokat k jo je vidu. Je mel pa tud manijo če je vidu mojo babico v črnem (dedek je umru k je bil star 1,5 mesec),k če je mela pa kaj druzga pa ni blo panike. Za tele otroke nkol ne vemo kaj jih moti. Zdaj je še dober k sam joka če ji kaj ni všeč,huje bo pol k bojo babici v obraz povedal zakaj noče bit pri njej v naročju...user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
29.11.2009 21:11:22   
kdusic
Veselka super ja ta tvoja princeska user posted image     Ko bi naš pasel kravice...pa sploh ni zanimanja za to...se začne kregat potem pa v jok...

A te lahko vprašam kaj narediš da daš video na youtube? Namreč meni ga nače naložit....

Mož* mali Klemen je pravi dečko.... seveda pa je tudi vaša smučarka lepa punca user posted image

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
29.11.2009 21:12:55   
veselka
altaja, škorpijončica hitr se pozdravita user posted image

glede tujcev učer sva ble na obisku pri sodelavki, pa ji je blo ful fino pri njej v naročju... no, je pa njeno taščo pobruhala user posted image user posted image ... ima pa tud sodelavka dojenčka, malo starejšega, 8m, ful luškanga fantiča, je na vsak način hotu Auroro pobožat user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 29.11.2009 21:13:19 >

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
29.11.2009 21:16:49   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: kdusic

Veselka super ja ta tvoja princeska user posted image     Ko bi naš pasel kravice...pa sploh ni zanimanja za to...se začne kregat potem pa v jok...

A te lahko vprašam kaj narediš da daš video na youtube? Namreč meni ga nače naložit....

mam svoj račun, pa kliknem upload video in izberem ... nič drucga posebnega

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
29.11.2009 21:24:54   
veselka
zakaj se v eni temi čudijo, da nekatere kopamo dojenčke vsak dan user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
29.11.2009 21:39:03   
altaja
Sem malo boljše. Mali je lepo cuzal bolno dojko in me skoraj pozdravil user posted image Sem začela pravočasno ukrepati, drugač bi bil user posted image . Čudno mi je to, k nisem jst glih neka mlekarca, vsak dan moram malo dodatka naštimat ker nama zmanjka (pa si tud črpam ampak proizvodnja se nikakor ne premakne na višji nivo). Ker mali spi že ob 20h si ob ene 23h izčrpam da ne bi bla predolga do jutra in se mi je že včeraj zdelo čudno, ker je šlo zelo malo ven, a mlekec je bil not user posted image . No, važno da gre na boljš.

Mož*: lepe otroke maš user posted image A veš kolikokrat sem se danes spomnila nate? Velikrat.. ker smo bli tud mi danes skos na zizi user posted image

Veselka: kaka fletna pastirica... men so najbolj sladki ko pasejo kravce.

Zakaj pri določenih nočejo bit? Mogoče ji ne paše kako jo pestva, al pa vonj, mogoče preveč sili vanjo,... očitno se ne počuti dobro. Kaj pa če bi jo dala v ležalnik al pa na podlogo in bi se tako pogovarjali pa cartali, a to ne bi šlo? Za našega vem, da ne mara, da se ga podaja iz roke v roko ko štruco kruha..  Pa tudi sama rada vidim da se zna sam zamotit in da ni odvisen od naročja.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
29.11.2009 21:55:52   
veselka
ma tud v ležalniku, na tleh, še pri meni v naročju se dere... js mislim, da preveč naglas govori, pa še nekoliko nizek in hreščeč glas ima, pa tud rine vanjo in pol vse skupaj Aurori ne paše...

... ma ne vem... upam da se uredi...

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
29.11.2009 23:21:06   
kdusic
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

IZVIRNO SPOROČILO: kdusic

mam svoj račun, pa kliknem upload video in izberem ... nič drucga posebnega

To tudi jaz naredim pa mi nikakor noče naložit... pa tak hočem sestri pokazat kako se je mali Svit 5 min skoz pogovarjal z atijem.....

altaja me veseli da gre na bolje...user posted image
škorpijončica upam na čimprejšno ozdravitev user posted image

Tudi naš se ja zadnjič začel dreti na sosedo ko jo je videl pa je ni prvič... ko je pa teta prišla in jo je prvič videl je bilo pa vse v redu, celo pasalo mu je user posted image

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
29.11.2009 23:40:57   
Mož*
Seznam Supernova:

dolenjka
mož*
vila MaLiNa
altaja - raje med tednom
anitka 7
škorpijončica
veselka
pupček; med 4. in 9.12.
tanik
dreja79 - raje med tednom

Hvala, Altaja (glede otrok). Upam, da boš mastitis obvladala čim prej.
Manjka samo še tretjerojenec, po slikah se vidi, kako se otroci spreminjajo (10, 11 in skoraj 12)
user posted image
user posted image
user posted image

Našega Klemna danes zvečer strašansko mučijo krči, se dere kot obseden, brca z nogicami, prdi, čisto je violičen.

Veselka
, čudovit video je; naša najstarejša je bila čisto navdušena. Klemna praktično ne dajem v trebušni položaj, ker že sam po sebi zateguje glavo in ramena nazaj in mora biti čim več v položaju žoge.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
30.11.2009 9:04:23   
draja
Veselka super pastirica Aurora!!!

Mi tudi ne dajemo dosti Filipa na trebuh, ker že tako ali tako ves čas poliva.

Mož super lepe otroke imaš. Ene črnolase, druge blonduser posted image . Lušni res! Komot še kakšnega naročite, da bo imel Klemen družbouser posted image .

Altaja super, da gre na bolje. Uf, to mora bit res zoprno in boleče.

Škorpijončica hitro se pozdravi!

Supernova ma jaz bi z vesljem prišla, pa malega kar še ne vozim po trgovinah. Me letos kar ena paranoja grabiuser posted image . Tko da se vam pridružim enkrat spomladi, ko bomo lahko zunaj oz. ko bodo že mal večji.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
30.11.2009 9:22:32   
baby blue
Dobro jutro

veselka Aurora je krasna... Kako že veselo kravice pase user posted image ... Naša Lana pa ni ravno navdušena... Jo lepo položim na trebušček pol pa se pa kar krega pa stoka...

Mož otroci so krasni... Čisto po starših user posted image

altaja dobra novica da si boljše...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
30.11.2009 9:39:00   
barika
Jutro
se morem pohvalit, oz. mojga user posted image , ker je dal včeaj oba spat in sta zaspala že ob 20.30, pa sta spala in spala.... Tomaž do šestih, se je najedel in še vedno spi, Martin pa do devetih. luksuzuser posted image

Veselka, za svoje otroke se nej brigajouser posted image , jaz malega skopam ali vsak dan, ali pa vsak drug dan, odvisno kako sem doma.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
30.11.2009 9:48:48   
baby blue
barika sta pa res za pohvalit... Moja je spala od 22 pa do 5-ih pa potem še do 8-ih... Zdej pa spet pančka tko da bom hitr izkoristla in kuža peljala ven user posted image

Midva najino tudi ponavadi kopava vsak drugi dan...

Letim kuža pelat user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.