anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka oj, no, ko smo mele debato o joku... zdej mam pa js problem na to temo... Aurora se vedno začne histerično dret, ko jo v naročje vzame od mojega mama in zdej js ne vem, zakaj (pri drugih ljudeh tega ne opažam)... in mi je pač ful hudo, zaradi obeh... večinoma jo kr vzamem in pol rabiva kr neki časa, da se spet pomiri... zdej, ne bi rada izpadla nesramna, ker pač mi moj že očita, da kako se bo Aurora navadla nanjo, če jo tolk malokrat povabim, s tem, da je ona kot 3. oseba največkrat tukaj, 1x tedensko zaenkrat vidi tamalo, mojo mamo pa 1x na 3 tedne, ker pač ni od tu, pa ni tega problema. zdej pa ne vem, kaj Auroro toliko moti... a mogoče preveč naglas govori, a bi jo lahko motil vonj po cigaretah... sej nimajo vonja obleke, ampak ko pokadi eno na balkonu, pač se vonj še nekaj časa zadržuje v zadahu, a je mogoče malo preveč "vsiljiva" - Auroro ima ful rada in bi jo seveda nadvse rada crkljala in jo zato hoče nad vsak način imet v naročju. zdej meni tega joka ni za poslušat, se mi srce trga, zato jo večinoma vzamem nazaj, ampak sem pa ke pa pustim, če se jima bo uspelo vzkladit... ... jaz osebno sem mnenja sicer, da se nekaj na silo ne dela in da je punci treba dat čas... sej en dan bodo babice itak nabolj fajn na svetu... tašča postavlja možnost, da joka, ker sm js blizu, ma tud če kej pospravljam v drugem prostoru je isto in po njeno bi jo itak mogla že kdaj dat njej v varstvo, ampak se meni, če res ni nujno, pri 3 mesecih zdi to skrajno prezgodaj. pa ne me narobe razumet, proti tašči nimam nič. je ful prijazna, ne misli slabo, ampak ne bom dovolila, da mi bo nekdo sploh postavil možnost, da sem jaz kriva, da otrok pri njem joka, ker je preveč name navajena... ja na koga pa bo? tko naš taveliki,Nik, tudi ni maral moje tašče...ne bi vedla zakaj,sam da ga je mal bl pogledala al pa ogovorila pa je bla že sirena, pa je bla hvalabogu tolk pametna da ga je pustila pr mir pa je pol sam enkrat nehu jokat k jo je vidu. Je mel pa tud manijo če je vidu mojo babico v črnem (dedek je umru k je bil star 1,5 mesec),k če je mela pa kaj druzga pa ni blo panike. Za tele otroke nkol ne vemo kaj jih moti. Zdaj je še dober k sam joka če ji kaj ni všeč,huje bo pol k bojo babici v obraz povedal zakaj noče bit pri njej v naročju...