vila MaLiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Drugače pa hodim 3x na teden na jogo, skoraj 2 uri, tak da nekaj je pa le, pa še peš grem čez hrib, pa danes smo naredl dva dolga sprehoda po dve uri (sam kile pa nikamor ne grejo) Bravo . Kdo ti pa takrat otroke čuva? Tanik ti si že tako ali tako zgledala zelo fit nosečka. Blagor za trebuh pri meni je zaenkrat še preveč kože. Glede Bepanthena sem pa tudi sama to prebrala. Tako, da morda probaj pa boš videla. Škodovati ne more. U Dreja po moje bi vse vse dale za tiste kile pred smo može spoznale . Glede ritma tamalih. Moja je en mesec pred tabo, pa je ravno dobro začela ob večerih dobivati en ritem. Upam, da bo tako ostalo in da se bo kmalu še ponoči uredilo Mož upam, da bo Klemen kmalu brez krčkov. Bio Gaia kapljice tudi pri nas dajemo skoraj od samega začetka in ni imela nobenih krčkov. Smo moraš pa vztrajati, ker se menda učinek pokaže šele po dobrem tednu. Pa bravo za tako smučarijo . Kar malo zavidam , pa to da si taka flegma. No sej upam, da bova šla z dragim kaj na Roglo smučat in, da mi ne bo preveč hudo za tisti čas moje male princeske v varstvu pustiti. Na kakšni turneji pa je drugorojenka, če smem vprašati? Pa tudi tebi čestitke za fit postavo - ti imaš zgleda dieto hujšamo s čokolado . Saj sama jo tudi na tone pojem . HB Sara po njej ni imela krčkov. Veselka tebi se pa prav nič kilogrami ne poznajo. IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Ena sama maščoba, okrog mojega vitkega telesa Kolk kil imam pa raje sploh ne govorim, ker se zgrozim. Mislim pa da imamo vse iste težave, kje se nam nabirajo kile Tud men gredo te modrci na jetra ker nimajo nobene opore. Jest sem tud bolj joškarca, trenutno imam košarico D. Drugače imam B. Moram se spravt v red!!!! Ampak kaj, k pa obstajajo sladkarije! Da se pa malo potolažim, si pa rečem, vsaj zdrava sem Tale je pa prav luštna . Za joške pa upam, da mi bodo šle nazaj, ker imam preveč lepih modrčkov, da jih ne bi nosila . Mi moj zadnjič pravi, ko sem šla vn, ja pa daj kakšen normalen modr obleči . Ja pa mi ga najdi . Sama sem tudi iz 80b prišla na 85d, tako da mi še majčke ali pa bluze od prej niso prav. Tako, da naj gredo kar dol, ker ne mislim cele garderobe nove kupovati. Za sladkarije pa HB, da obstajajo. Meni tok čokolada lufle zadnje čase paše. IZVIRNO SPOROČILO: polari Jest zelo slabo skrbim zase. Še brazgotine od CR-ja si ne masiram redno, zato me pa tud vse skoz srbi in zateguje . Take iste probleme pa imam tudi jaz s pumpico....ni vakuma, pa ne gre.....včasih mi uspe..... Kile pa so meni ostale 2, mam pa trebuh taki, da se mi zdi, da to sploh ni moja koža.....strijast, pa še povešen rahlo..bljak! S trebušnjaki moram začet...Mam pa drugač 68 kil....tak da neka suhica tudi nisem, pa tak kot ene pravite, tudi nisem taki karakter, da bi z voljo shujšala...nisem dovolj vztrajna....sem pa en čas hodila na aerobiko k sosedi, pa je blo super.... Joj jz si brazgotino od CR namažem kadar se spomnim, da si ne bom kdaj očitala zakaj si je nisem. Samo se je pa lepo zacelila. Glede pumpanja sem imela podobne probleme. Prvo upam, da pravilo sestavita črpalko in potem probavajta in probavajta. Pa kar vztrajajte kakšne 5min. Že sedaj, ko sem "zverzirana" mi ne priteče takoj mleko, pa čeprav so joške trde, ko kamen. Trebuh pa kot bi mojega opisovala No jz imam od 24kil viška še eno več... Pa tok me je ginekolog skos kaj se tok redim, da se še nič jest nisem upala. Pač ene se ne redimo v tistih mejah, ki jih imajo predpisane.
|