Dulsineya
|
To je pa res poceni. Pa bo Lili tudi čofotala? Kje pa se sploh plavalne plenice dobi? Ja, tudi meni se zdi to res ugodno glede na to, da je pol penzion in neomejeno kopanje v termalni rivieri, sama bom doplačala samo kakšno masažo, ki si jo bom privoščila, moj je ne mara preveč in še jaz izkoristim namesto njega. Gresta pa z nami tudi moja starša, tako, da bova tudi mi2 imela kak prosti trenutek zase . Lili bomo pa počasi probali, če ji bo tudi čofotanje v bazenu tako všeč kot doma v veliki banji in mislim, da ne bo problema. Sem sicer kar malo bila skeptična, pa so me potolažili, ker plavanje koristi dojenčkom in vzpodbuja naravni refleks žabjega odriva. Bistvo je, da se otrok v vodi počuti varen, ker lahko le tako maksimalno uživa in se sprosti. Bety ogromno sem prebrala o tem in tudi pediatrinja je mnenja, da lahko samo koristi, zato ne vem zakaj naj ne bi čofotala . Seveda je pa pogoj, da otrok že dobro drži glavico pokonci, kar pa Lili že kar nekaj časa. Mož* v razvojno hodiva, ker se je Lili rodila v 36. tednu in je pediatrinja pač dala napotnico, saj škoditi ne more , čeprav ni kazala znakov nedonošenosti. Je imela tudi 3200g in 49cm. Samo ga mala malo svira in prejšnjič in hkrati prvič, ko sva bile je bila Lili zelo utrujena in zaspana in ko jo je dala na trebuščka, da bi dvigovala glavico z ene na drugo stran ji je kar zaspala - pa sem jih jaz čula, da nej jo drugič prej malo zbrihtam Mi smo pa malo zamenjali ritem in sicer Lili po novem kopamo že ob 20.00 (prej 22.00)in potem najkasnje ob 21.15 že spi. Se pa pred kopanjem vsi trije igramo, po kopanju jaz Lili masiram in potem jo ati po steklenički z mojim mlekom nahrani in tako sladko potem zaspi, največkrat še preden podremo kupčka. Mi2 pa imava potem še kakšno urico samo za naju in ni tako kot prej, ko sva ob polnoči, ko je zaspala kar padla oba v posteljo. Spi pa vseeno do cca 4.00, ko se naje, pa spi dalje do 7.00. Smo prvič probali hitrejšo uro v torek, ko sem šla prvič po njenem rojstvu sama z kolegicami zvečer na bowling in je potem, ko jo je moj uspaval spala kar brez prestanka do 6.00.