veselka
|
bambina23 mam ful luknjaste možgane kam hodiš v NG kupovat? k js se vsake tolk, recimo 1x na 2 tedna, odpeljem v Qlandijo, ker grem v dm, pa v hm skos hodim gledat, če majo kej lušnega za mojo sončnico sam je vse zropan kr naprej, k teli italijani vse pokupjo drugje, razen še v mercatorju, bc in veterinarju pa še nisem bla in tudi ne poznam... nimam niti potrebe, verjetno no, lahko bi šle kdaj skupi v šoping, pa kavo nosek js mam kr od chiccota, da z usti posesam. sicer nismo še bli prehlajeni, ampak ji pa vseeno vsake tolk noska spucam... sploh ko se pobruha skozi ... najbolj zanimivo pri teh bruhicah v slapovih je, kako je zmer takoj ful dobre volje sam ko ji aspirator v nos tišim, se pa ful pritožuje in izmika. hrana v glavnem jem vse, kar sem že prej... fižola pa res še nisem, pa pri sadju se tud mal držim nazaj... jem jabolka, mandarine sem probala in prenehala, ker je čudno kakala... dons sm malo pomaranče v solati (ou je, njami, njami - zelje, korenček, jabolko in pomaranča), pa bom vidla, kako se bo na to odzvala. krčkov ni imela še od nobene hrane. otroški dodatek sem hotla izpolnit, pa sem ugotovila (sem šla na info izračun), da itak ne dobimo nič. tko da se mi vsaj ni treba še s tem ukvarjat... dokler imamo samo Auroro. državo smo torej izmolzli dokler je šlo septembrčki so cukrčki za popapat sej se hecam ... za pojest