Mož*
|
Vila Malina, Anitka 7, krče sta imela že druga in tretji (ta se je tudi jokal po 3 do 4 ure skupaj). Danes sem nabavila Bio Gaia kapljice in je bilo kanec boljše. Pravkar je celo zaspal, kar se ni zgodilo že dober teden. Takle pozni ritem sta imela tudi druga in tretji; pa tudi jaz ga imam. Tudi v nosečnosti je bil čas med 22.00 in 1.00 najbolj "aktiven", saj sem se stalno ubadala z drugorojenko, ki jo obupno daje puberteta in se je hotela klatiti. Sem ji že takrat rekla, če bo dojenček kasneje ob teh urah buden, ga bo kar ona zabavala. (No, ja, sedaj je pa na Norveškem, na 3-tedenski turneji in jo vsi pogrešamo). Vila Malina, smučat gremo na Katschberg ali pa v Zillertal. Za krompirjeve počitnice smo bili prav tako v Hintertuxu v Zillertalu, ampak sem le hribolazila z vozičkom, ker bi menjava trajala predolgo (preden prideš na ledenik in dol kar traja). Takole smučarijo (z menjavo) smo prakticirali tudi pri prejšnjih treh, smo pa običajno hodili s sestrično, ki je prav tako imela 2 majhna otroka. Do sedaj smo na tak način (menjave) smučali z najmanj 3-tedenskim (drugorojenka - Kranjska Gora), do 5-mesečnim dojenčkom. Vedno smo se stacionirali čisto na smučišče: Hinterglemm, Koralpe, Margaretta, St. Osvald, Haus, Rogla, Hinterstoder; Folgaria. Teža: hvala bogu s postavo nimam težav, saj sem bila 6. dan po porodu na stari teži, sedaj pa imam pa še kaka 2 kg manj in tam okoli 45 kg. V nosečnosti sem pridobila slabih 9 kg in bila praktično do konca športno aktivna. Končno so se mi spet pojavile joške, ki so po 3-letnem dojenju tretjerojenca prešle v prepubertetno fazo . Je pa tole dojenje ubijalsko: ves čas bi jedla samo čokolado. Sanja se mi o čokoladi. Po porodu sem dobila 5 kg -Nutello, ki smo jo uničili v dobrem mesecu. Z nastarejšo uničiva vse Ritterjeve čokolade, grozno.
< Sporočilo je popravil Mož* -- 18.11.2009 23:45:25 >