|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
10.11.2009 8:31:04   
mojgal
Pa to ne moreš verjeti, enostavno mi pri Nex ne gre skozi kartica ne Visa ki je moja ne MasterCard od partnerja zej pa res ne vemkaj je narobe. Prosila bi za kak nasvet kaj naj še probam, če bo pa katera naročevala bi pa lepo prosila če se ji lahko pridružim pri naročilu.user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
10.11.2009 8:40:56   
draja
cepljenja redno bomo dali cepiti, dodatnih pa ne. Tudi proti gripi se ne bo nihče od nas cepil.

Jasmina super, da si se javila in dobro opravite v Soči! Pa čim več Tadejevih nasmehov ti želim! Tudi jaz veliko mislim na vas.

Anitka si me nasmejala z mačjimi briketi user posted image user posted image .

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
10.11.2009 8:53:38   
Pupček

IZVIRNO SPOROČILO: mojgal

Pa to ne moreš verjeti, enostavno mi pri Nex ne gre skozi kartica ne Visa ki je moja ne MasterCard od partnerja zej pa res ne vemkaj je narobe. Prosila bi za kak nasvet kaj naj še probam, če bo pa katera naročevala bi pa lepo prosila če se ji lahko pridružim pri naročilu.user posted image user posted image

Čudno, da noče sprejet. Kdo se pa danes denarja brani user posted image .
A si na ta pravi strani, na ta pravem next-u? www.nextdirectory.eu

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
10.11.2009 8:54:39   
veselka
js bom dala cepit pri rednem še proti rota virusu, ker jo planiramo dat v vrtec. od moje sestre ga je v vrtcu staknil in bil ful bogi...

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
10.11.2009 8:56:22   
Bety11
Jasmina in Tadej.....((((Kar jokat sem začela, ko sem zagledala sporočilo....ufffff.....Timotej pa je CAR...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....Velikega lupčka mu pošiljam......In sem TRDNO prepričana, da bo ta fantina podiral vse rekorde, prepričana, tabuje, medicinsko doktrino.......Bog je!!!! .....

Jasmina, napiši nam res malo več o vsem, kar počnete.....Pa ne vrži puške v koruzo....Osebno sem bila priča uspešnem napredku punčke, ki je rojena s genetsko napako.....hudo...user posted image ....Zdravniki so čakali da zavedno zaspi že 10 minut po rojstvu......Pa je punči migala in dihala....Potem so palamudili, da nima sesalnega refleksa, da jo je treba na sondo hraniti in da bo v zelo kratkem času zopet zaspala z angelčki.....in je punči še vedno dihala in migala a mamica jo je hranila po žlički....Konzilij zdravnikov je zahteval, da to hranjenje mama tudi pokaže vsem in so se čudili....Čudež pravijo.....In ta punči danes še živi, hodi, se smeji, gruli, spozna vsakega kar po glasu, da o videzu ne govorim.....in veselo praznuje svoj 23.rojstni dan..user posted image user posted image user posted image

Nikoli ni za obupati.....NIKOLI!!!....

Pa primer otroka s hudo celebralno paralizo in epilepsijo na Švedskem!!!......user posted image ....O tem ste zagotovo slišale....Mama je snemala svoja prizadevanja za to punčko......Tako hudo je bilo, da njene mišice niti pljuč niso stiskale in so zdravniki rekli, da se bo zadušila....Pa je mama delala vaje, nabavila stroj, ki je pljuča stiskal celo noč in je pučni dihala......In na koncu, da ne duljim, punčka je shodila normalno in sedi za mizo s starši, cela nasmejana, sama je iz krožnika in je mentalno povprečen otročiček.....

To je vztrajnost......zato, samo pogumno....karkoli je, ni dokončno.....
Premagajte ovire napačnih prepričanj.....črnih prognoz....človeške omejenosti......

Jasmina, imaš ZS.....

Polari...hmmmmmmmm......Ti bi rada, da izmenjujemo izkušnje uspešnega dojenja......Kaj pa vem.....Jaz to nič znanstveno ne delam..user posted image ..Vse je bolj na izi in z zaupanjem v te moje joške.....prva stvar, redne obroke hrane imam, pa ne pretiravam v količinah le vztrajam na tem, da vsake dve uri nekaj pojem in to po možnosti tekočega ali pa vsaj v tekočini.....Sveže sadje si privoščim zjutraj oz.dopoldne.....Ob tem ne razmišljam, da bi otrok imel krče zaradi tega, ker je itak vse v glavi.....Otrok rabi vitamine.....Vedno imam veliki lonec skuhanega kompota na razpolago (brez sladkorja, ker ni potrebno, da se jaz redim)....To si privoščim kadarkoli se spomnim....Mleko imam rada in zjutraj pijem toplega ....samo ali kakav....kave ne pijem.....Na dan spijem najmanj en liter mleka, kar pomeni, da si privoščim tudi 2 litra, če mi paše.....Zraven posteljice, kjer dojim, imam vedno pripravljeno flašo s vodo (voda iz pipe)....Tik pred dojenjem pa naredim kakšen požirek vode ali se pa kar napijem, ker sem kar žejna.....in vedno tako silovito teče Damjanu v usta, da je slišati, kot da bi mu ga zlivala v usta.....Od hrane pa jem največ enoločnice....Vse je z manj soli narejeno in brez popra... Pri juhah ni treba gledati na zaužito količino, ker ne redijo tako kot druga hrana.....Kar pomeni, da neobremenjeno pojem kolikor hočem.....Jem pa drugo čisto vse (meso, pire, pašto....) v manjših količinah, ker se drugega, tekočega toliko najem, da tisto nimam kam spravit.....Mlečni riž je zakon....Če ga pa skuhaš na domačem mleku (ki ni posneto), pa ti garantiram, da ti bo mleko teklo po nogah......Seveda to skuham s manj sladkorja, ker zopet ne rabim nabiranja kilogramov.....Včasih si rumenjak zmešam z eno žlico sladkorja in to pojem.....Mleto sezamovo seme pa je idealna hrana.....Zmeljem en mlin (dve veliki žlici pride mletega) in ga dam v mleko....To pojem zopet brez sladkorja.....ufff......Ko Damjan sesa, kar čutim, kako mleko priteka in priteka.....Vsega iz ene joške ne more pojest.....Polenta tudi.....Čokolino na reeeedko narejen.....Ovseni kosmiči........Domač ješpren carska hrana......Juha iz stare kure....user posted image ......

Pa nekako, umirjena sem.....Ne razmišljam prav o nobeni stvari, kot o Damjanu.....Vse probleme in skrbi sem dala na stran....Klinc gleda vse skupaj....Jaz zdaj dojim in drugo bo počakalo.......
Srečno!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
10.11.2009 8:57:06   
Pupček
Jutro!

Odpravljamo se na kontrolno tehtanje. Upam, da smo v tem tednu pridobili dovolj g-jev.

Jasmina lepo, da si se javila. user posted image user posted image user posted image user posted image za vašega srčka.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
10.11.2009 9:16:26   
altaja
V albumu imam nekaj slikc od našega miškolina...vidijo jih lahko samo prijatelji, tko da me kar pofočkajte in vas dodam.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
10.11.2009 9:56:01   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

ja moje mačke kr naenkrat niso več tko boječe, ampak izkoristijo vsak trenutek, ko lahko pride do crkljanja... tud pri obiskih. če kjero sam poglledaš lepo, je takoj na hrbtu user posted image ljubosumja ni. celo buč bi dale Aurori, sam še ne pustim, da bi se kej preveč moje rožice dotikale, da se ne razvadijo in bi hotla katera kje spat kjer ni treba.

Enako pri nas. Tu pa tam ga pride muca malo povohat, pa odide stran. Včasih, ko se dojiva, se pride k nama vležt, ful pogreša cartanje....ponoči ne spi v spalnici, včasih jo proti jutru spustim not, ker itak spi pri nogah.....v dnevni sobi imam nastavljen ležalnik, pa zložen tiny love, pa se nikoli še ni gor vlegla.....in v njegovo sobico nima vstopa, jo zapiram, pa tudi drugač ve, da ne sme, tak da jo samo pogledam, pa se obrne....user posted image Ful je pridna, pa naša tudi je whiskas in kitekat......pa je taka leeeeeepa črna....user posted image

Bety, hvala, da si podelila malo tvoje prehranjevalne navade z nami ... user posted image user posted image user posted image ... nekaj idej pa si mi le dala....user posted image

Jasmina, bravo za Timoteja, pa pogumno naprej!user posted image

Cepljenja: Obvezna bomo, odločamo se še za rotavirus, misim, da bomo tudi......proti gripi pa se tudi jaz nikoli nisem, pa se tudi zdaj ne bom, pa ni me niti malo strah......

Škorpijončica, res se ne sekirat s takimi mislimi......midva sma imela presneto srečo, da sma dobila od ene kolegice čisto vse...od cot, čevljev, vozička (tistega predpotopnega na 4 kolesa, pa je ful cart čeprav ni nov), stolčka za hranjenje, košare za spat, kinderpeta, banice, previjalne......v glavnem, vse! Kolkokrat pa čuješ, kak so eni prefini, da bi njihovi otroci nosli rabljene stvari.....bedarija.....prihraniš pa ogromno, za stvari, ki jih otrok itak hitro preraste.....
jaz se edino ne morem upret, pa kupit kakih oblek za Eneja.....zdaj sem odkrila zlato jamo v Kiku (ena ga je že omenjala)....od 2 do 10 eur imaš taaaaake lušne stvari....user posted image rajši Eneju kaj kupim, kot pa sebi...user posted image

No, zdaj še spi.....sem se lahko najedla v miru...zvečer smo spet imeli malo joka....pa saj hitro mine, pol pa itak zaspi v momentu ker je tak zmantran...user posted image
Ponoči se že zbujamo na 3 ure, ne na 2!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Podnevi pa jema, kadar hoče...ponavadi na 2 uri...če pa kam gremo ali če zaspi pa komot zdrži do 3 ure.....user posted image z dudo, seveda.....

Včeraj smo mi tudi ujeli še suho vreme, smo šli vozičkat po naselju.....danes pa ne vem, kak bo...mislim, da bomo šli v Interšpar namesto na sveži zrak.....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
10.11.2009 10:14:48   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Nekaj vprašanj imam za vas;
- A se bo katera vseeno cepila proti novi gripi?

Jaz sem se že, prav tako se proti sezonski redno cepim cca 20 let. Proti sezonski sem cepila tudi 3 starejše otroke, proti pandemski bom drugorojenko, ker sta prva in tretji novo že prebolela. Ker v fazi prebolevanja tretjega jaz še nisem bila cepljena, sem preventivno jemala Tamiflu, prav tako smo tretjerojenca zdravili s Tamiflujem.

in kakšna je razlika med staro in novo gripo??user posted image

btw. Mož, koliko pa so stari tvoji otroci?(firbecuser posted image )

Škorpijončica, ne sekiraj se. Jaz sem že 3 leta na sončni upravi, dela samo moj, pa imava dva super kredita, tako, da lezemo iz meseca v mesec. Ne privočima si luksuza (letos sploh nismo šli na morje, ker niti avta nismo imeli), z denarjem ne razsipavama, ker ne gre.
Pri prvem sinu sva mogla kupit vse nove stvari, ker sorodniki z malimi otroki niso nič posodli (ena je rajši vrgla stran), zdej pa HB imava vse od prvega, tak da kupim samo hrano in plenice. otroška oprema se nama zdi absolutno predraga in otroka spita vsak v svoji prenosni postlci ...zgleda smešno, samo, za 2 leti se mi ne splača dati 100€ + za eno malo postlcouser posted image
Važno, da so otroci zdravi, drugo pride samo od sebe.user posted image

Ti pošljem  še zsuser posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
10.11.2009 10:27:13   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: barika
Pri prvem sinu sva mogla kupit vse nove stvari, ker sorodniki z malimi otroki niso nič posodli (ena je rajši vrgla stran)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
10.11.2009 10:31:31   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Pri prvem sinu sva mogla kupit vse nove stvari, ker sorodniki z malimi otroki niso nič posodli (ena je rajši vrgla stran)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mah, to je pa naša familija.
ženska je vedla, da sem noseča (stvari je šparala 5 let doma) in ko sem povedala da sem noseča (vidlo se je pa že prej) je pa rekla ... joooj zakaj pa nisi prej povedla, smo ravno včeraj zmetali stranuser posted image user posted image user posted image (stvari pa čisto nove, ker mali ni spal v postlci ampak zraven njiju)
ma se ne sekiram, mam rajši takle malo, kot pa da mi karkoli sponašajo.
PA vsem gre v nos, da je moj kupil stanovanje, ker ni hujšega, bi bilo baje bolje, da sma v najemuuser posted image , eh, škoda besed.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
10.11.2009 10:46:05   
Anonimen
Sicer mal neumesno ampak... sam tolk časa mam, da vam predstavim to glasovanje in prosim za kak glasek... mojemu Liamu in pa njegovemu prjatlčku Aleksu.

Glasuje se lahko 1x na dan samo registrirat se je treba.
Mami lepo prosi za glaseke.., komentarje. in se zahvaljuje že vnaprej..
Pa, pa

Za mojga sinkota LIAMA
http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=402&Itemid=220

Za prjatlčka ALEKSA
http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=405&Itemid=220

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1337
10.11.2009 11:00:06   
anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

mah, to je pa naša familija.
ženska je vedla, da sem noseča (stvari je šparala 5 let doma) in ko sem povedala da sem noseča (vidlo se je pa že prej) je pa rekla ... joooj zakaj pa nisi prej povedla, smo ravno včeraj zmetali stranuser posted image user posted image user posted image (stvari pa čisto nove, ker mali ni spal v postlci ampak zraven njiju)
ma se ne sekiram, mam rajši takle malo, kot pa da mi karkoli sponašajo.
PA vsem gre v nos, da je moj kupil stanovanje, ker ni hujšega, bi bilo baje bolje, da sma v najemuuser posted image , eh, škoda besed.

no sam tale je pa res mal čudna...pr nas so vsi kr neki šparal...zibko mam še svojo,tisto v kateri sem ležala še jaz kot dojenček (in čist isto še vedno prodajajo) za mano pa še kup sorodnikov,sestrična je mela še spravljene cunje čeprav je njena hči stara že 20 let user posted image in mamo še kr nekaj pajackov,majčk in unih za zavezat oblečenih. Pol ti pa vsak še neki da kma še doma od svojih otrok in se pol že kr kup nabere user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
10.11.2009 11:25:40   
Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Nekaj vprašanj imam za vas;
- A se bo katera vseeno cepila proti novi gripi?

Jaz sem se že, prav tako se proti sezonski redno cepim cca 20 let. Proti sezonski sem cepila tudi 3 starejše otroke, proti pandemski bom drugorojenko, ker sta prva in tretji novo že prebolela. Ker v fazi prebolevanja tretjega jaz še nisem bila cepljena, sem preventivno jemala Tamiflu, prav tako smo tretjerojenca zdravili s Tamiflujem.

in kakšna je razlika med staro in novo gripo??user posted image

btw. Mož, koliko pa so stari tvoji otroci?(firbecuser posted image )

Barika, razlika med novo in sezonsko gripo je v virusu gripe, oz. njegovi površinskih molekulah (antigenih), ki so odgovorni za virulentnost (napadalnost) virusa in njegovo prepoznavanje s strani organizma. Klinični znai obeh pa so povsem enaki in ju ne osnovi klinične slike brez laboratorijske diagnostike ni mogoče ločiti.

Moji otroci so stari: 16, 15 (čez 1 mesec) in 12.

Cepljenja: poleg obveznih bo K. cepljen še proti rotavirozi in invazivnim pnevmokoknim okužbam s Sinflorixom, po enem letu pa proti klopnemu meningoencefalitisu.

Uspešno dojenje: malce sreče, veliko izkušenj, precej potrpljenja, popolna prilagoditev otrokovemu ritmu (s tem sem imela veliiiie težave pri prvorojenki). Mleka osebno sploh ne pijem, živim od sira, čokolade, sadja in zelenjave. Zaradi dojenja ne izvajam nobenih posebnih aktivnosti (sploh ne kakšnega posebnega pitja), edino ves dan sem "duda" dojenčku.

Jasmina in Tadej, držim pesti za vse vas.

Naročanje Next: osebno sem 2x naročila prejšnji teden, z dvema različnima karticama, povsem b.p. Potrebno je paziti na pravo kodo pri kartici??

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
10.11.2009 12:00:17   
kdusic
Hej!
Midva tudi nimava denarja...dela smo moj partner...pa še to gre pol plače za njegove stare grehe...sva pa tudi dobila fulll oblekic od drugih...tudi od tistih ki naju samo bežno poznajo...tak da za oblečt ima zdaj tak stvari da ne vem kaj naj mu oblečem...plenice sva zadnjič prvič kupila odkar se je rodil...je pa mal smotana tale hrana k jo morava kupovati približno vsak teden...tak o tem...

Kar se tiče cepljenje se bomo sam te ki so obvezna...dodatno nič..

Jasmina lušnega fanta imašuser posted image

Danes imamo atija doma tak da lahko v miru malo pospravim...se bo treba kar lotit tega pospravljanja, potem popoldne pa na en obisk pa bo že skoraj konec dneva....

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
10.11.2009 12:02:40   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: mojgal

..že na začetku te zafrkava ali pol na koncu, ko moraš še kao neko 8 ali 9- mestno cifro vpisat?.. js je nisem, ker je nimam ...pa nisem vedla kako bo z naročilom ampak me je po nekaj sekundah vseeno vrglo nazaj na next, da je plačilo uspešno..

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
10.11.2009 12:53:39   
škorpijončica

[/quote]

A za po končani porodniški maš že kaj ogledano službo?

Jaz sem bla tkocel poletje v Ankaranu. In ko sem vidla tvoje poste tle da si v ankaranu sem skoz ogledovala nosečnice na plaži user posted image le kaj so si mislile user posted image sem ti tle gor pisala ker sem vidla da si hodila v en lokal na internet,sam si šla že domov in pol kmal rodit.

[/quote]

Po porodniški mislim naprej študirat eno leto, potem še diploma in če bo možnost, bi šla še na specializacijo za terapijo z umetnostjo, tako da za službo še nič ne vem.
Sem se prav nasmejala ko si rekla, da si gledala nosečkeuser posted image pa bi prej povedala, da si tam pa bi ti dala tel. št. pa bi šle skupaj na kakšno kavo. Drugače sem res vsaj 2x na dan visela v enem lokalu in sicer kavarni, ki ima računalnike in dostop do interneta, da sem lahko na forum pogledala katera je rodila in za katero je treba držat pesti.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
10.11.2009 12:56:15   
škorpijončica

Moj mucek je pa ful ljubosumen...skoz izmika Niine stvari in že velikokrat sem ga našla z dudo v gobčku.

user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
10.11.2009 12:56:18   
anitka7
takrat še nisem bla tle vpisana...sem ti tle sam sem bla že prepozna...pa drugič....

ja saj vem v kerem lokalu ( ne spomnim se zdajle imena) ker je tud sosed skoz letu v njega na net user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
10.11.2009 13:00:42   
anitka7
user posted image  user posted image najbolš da mačku kupiš svojo dudo user posted image

mi hvalabogu nismo melproblemov pri mački...sem se pa bala ker je bla ful navezana name,je hodila za mano po bajti pa predla od samga veselja da je z mano. Ne preveč mačke odrivat,glih tolk da ni vsiljiva. Naša je s tavelikim ful rada na kavču zraven njega dremala,sam sem mogla met ful nadzor,da ne bi že na njemu ležala,sam je bla pridna mačka,je ležala za hrbtom,verjetno se je bala da se ne bi prevrnu  na hrbet,pa mu je bla v oporo user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
10.11.2009 13:11:52   
baby blue
Dober dan

Mi smo imeli danes tehtanje in imamo že 5140 g in smo veliki 57 cm user posted image user posted image Raste ko trava... user posted image Drugače je pa vse OK

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
10.11.2009 13:16:34   
Sarchi
dan,

dobila sem sling minimonkey...dejte mi prosim kak nasvet kako dete not spakiramuser posted image ...hvala

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
10.11.2009 13:30:17   
anitka7
http://www.youtube.com/watch?v=ZsC377Kl7JA

men je uspel sam prvič jo not naštimat user posted image sem pa našla video,sam jezik je mal čudn,sam pokaže pa dost dobr,sicer  nisem še spet probala ampak mislim da s pomočjo tega videa kr gre

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
10.11.2009 14:32:34   
Pupček
Rezultati današnjega tehtanja... v enem tednu je pridobila 170g. Smo na spodnji meji user posted image . Težka je 4450g, dolga 57cm.

Punce kako dojite, tiste ki imate imate dovolj mleka. A sam na eni dojki, ali na obeh. Jaz imam dosti mleka in jo sam iz ene dojim, pa so mi sestre svetovale naj iz obeh, torej 5-10 min iz ene in 5-10 min iz druge. Tako naj bi se bolj redila, kar mi ni logično. Tako k večjemu dobi več prednjega mleka, ki pa ni tok hranljivo kot zadnje. Ma kaj jaz vem user posted image .

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
10.11.2009 14:40:21   
Tanik
škorpijončiča, naša dva mačka tudi odneseta stvari če kaj najdeta, ampak to je že skozi tako da sem navajena pospravljat vse pred njima. ga pa naša mačka rada guga ko je v ležalniku, se vleže spodaj in ga guga user posted image

pupček, jaz nimam dovolj svojega mleka zato sem ga zmeraj dojila na obe, pa še aptamil. ne vem kaj naj ti svetujem. eni se kot kaže redijo premalo, eni preveč.
jaz ga skoraj več ne dojim ker pač ni mleka, je na flaški.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.