tulpek
|
Moj danes spi že cel dan bil je buden dve uri dopoldne in dve uri popoldne... običajno je ravno kontra, če mi spi 4 ure čez dan je super luksuz. Upam, da ne bom ponoči plačevala visokega davka .Je bilo pa prejšnji teden tudi tako enkrat. Škorpijončica, verjamem, da ti je neprijetno in si želiš svoji mali pikici čim več omogočit, ampak ti zagotavljam, da ne ve, kakšno ceno imajo cotke, ki jih nosi. Ko bo večja, bosta pa oba imela službe in bo boljše. Za ležalnik pa nekateri tako rečejo, da ni najboljši za male , tak da nič hudega, da ga nimaš. Js ga imam zelo malo noter, kadar kuham, pa še to sem v dvomih, če mu res ne škoduje. Sem ga pa dobila, pa ni tak super lepi, kot nekateri, je bil med cenejšimi. Ampak sama ga verjetno niti kupila ne bi, ravno zaradi deljenih mnenj o njem. Cotk (in tudi ostale opreme) sem js toliko dobila od drugih (sva si z mojim zadnja omislila v ožjem sorodstvu), da se mi zdi brezveze kaj na veliko kupovat. Nekaj že, če vidim, da manjka, sicer pa ne. Lepe cotke so predvsem za mamice, je glavno, da mu je toplo. Če imaš kaj umetniške žilice (in časa) si lahko igralno podlogo narediš sama. Malo si jih oglej, v BC imajo katalog Tiny love, kjer so opisane in mogoče dobiš kakšno idejo. Pa glede na to, da si/boš vzgojiteljica, imaš veliko pojma o tem, kako z malimi ravnati in ji boš lahko sama s svojim znanjem o razvoju dala ogromno. Drugače pa, so kmalu bolj zanimivi jogurtovi lončki ipd. kot igračke .
< Sporočilo je popravil tulpek -- 8.11.2009 19:59:30 >
|