veselka
|
ležalnik js moje nimam skos notr, ker je še vedno večinoma v naročju...ko spi v ležalnik jo dam, ko je sita in vidim, da rabi razvedrilo, al pa če hočem pojest... dnevno je recimo do 3x notri, ampak jo dam vem, ko se začne pritoževat. potem pa jo imam še na igralnem otoku in pa na previjalni, kjer njene ljube ribice visijo pač da je vsega po malo. sem pa zmer zraven in se pogovarjam in igram z njo... škorpijončica ja tale je bil kar malo (pre)drag , ampak je bil meni najlepši, pa še moj je dal zeleno luč, ker mu je redko kej ušeč mi smo bli pa dons na izletu. smo šli v Štanjel (no, najprej v Komen), pa smo se malo sprehajali in je Aurora ves čas spala. tud v avtu je bla pridna. in ko smo domov prišli sploh ni hotla jest (ne joške, ne flaše), ampak se je najprej hotla igrat moj je ugotovil, da bo Aurora kmal tolk dolga kot košara od vozička , js pa ne vem, če se športni del da v popolnoma ležeč položaj dat, ker do sedenja je še daaaaaaaaaaaleč no, sej neki centimetrov je še fore, sam.... ta moja punca je res velka... dons sem ji prvič oblekla bodi 68, ker mi je ostalih zmanjkalo (so bli še v sušilcu), in ji je bil kot ulit.
< Sporočilo je popravil veselka -- 7.11.2009 17:38:28 >