dreja79
|
Ej Veselka, se mi zdi, da je Aurora čist očiju podobna . K sem ga enkrat nasliki vidla! Ful sta cort Tanik, kolk je to različno. Men je še celo rekla, da naj ga zunaj namilim, potem pa ga dam v banjico kjer je samo voda, da ga sperem. Ker, če bi ga milila v banjici potem nima smisla, ker potem ne morem splakniti mila dol z njega . Mah brez veze, čez par mesecev se nam bo pa to zdelo čist trapast Za otroški dodatek oddaš na socialni. Jest sem prejšnji teden oddala rojstni list v službo za zdravstveno zavarovanje. Po dveh dneh sem dobila potrdilo, na katerem piše, da to potrdilo velja do 18.11.2009. tako da predvidevam, da bo do takrat prišla tudi zdravstvena kartica. Jest tud rabm frizerja. Pa tud hodm u Simpl, pa mi je glupo, ker ne naročajo, jest si pa zdaj ne morem privoščit, da bi prav dolgo čakala tam, ker dojim . Aja, pa ko oddajam vlogo za otroški dodatek nikoli sama ne vpisujem mojih in moževih prihodkov, ampak vedno napišem pod opombe, da naj si samo priskrijo te podatke. Do sedaj ni bilo težav. CSD se poveže z davkarijo in od tam dobijo vse podatke. Si ne mislim glave razbijat, kaj je potrebno vpisovat, sploh ker je moj s.p. in je mal zajeban. No, vidm, da ste čist navdušene nad Mustelo,tko da bom ob priliki kakšen proizvod poskusila tudi sama. Predvsem, bom kmalu potrebovala šampon za temenca. Se že počasi kaže! Danes je 4 tedne odkar sem rodila in imam še vedno čiščo! Groza!!!!! Sem je že prav sita! Pa še rekl so mi v P, da glede na to, da sem imela CR, da se bo čišča ful hitro končala . Ja valda!
|