|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
31.10.2009 22:53:20   
polari
Aja, jaz tudi nameravam kupit igralni otok ki je v akciji......kje pa ve dobite kake bone????

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
31.10.2009 22:56:42   
tulpek
Verjetno mislijo darilne bone, ki so jih dobile za darilo od bližnjih.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
1.11.2009 9:15:57   
baby blue
Jutro

Midva sva dobila bon od BC za 50 EUR zaradi nakupov...

Mi gremo pa danes na pokopališče z vozičkom... Bomo naredili en krog... Pa še lepo vreme je

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
1.11.2009 14:07:43   
klaja
Polari nič ni narobe, če ima vodeno blato, tako da se ne sekiraj.

Pa še par slikic:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
1.11.2009 14:44:24   
dreja79
Dan,

Polari tud moj ima tak drekec, danes smo ga že dvakrat preoblekli, ker je vse ven pogledal. Jest mislim, da ni nič narobe, saj je Matic tak kot vsak dan.

Klaja, iiiiiiiiiii user posted image user posted image . Ma imaš fajn babnice user posted image .

Zdele bomo šli pa mojemu očetu svečko prižgat. Potem pa mal k teti na obisk. To bo naš prvi obisk odkar smo se rodili.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
1.11.2009 16:23:43   
Sarchi
dan....

punce help
...naš Maks je fuuuul tečen zadnje dni...skoz joka, nič mu ni prav, če ga nosiš, božaš, poješ, kar koli...skoz tlači roke v usta in joka joka...nikakor se ga ne da umirit. jzt ne vem več kaj naj z njim počnem, da bi se umiril. a maste ve tud take tečkote? edin pridn je v avtu in v vozičku...a je možno da ga že kej dlesni srbijo (2,5 meseca).

ju3 spet pondelk, oči gre v službo in midva sama, gor dol gor dol cel dan in on v joku...tud zaspat noče, skor nič ne spi čez dan (kako urco vsega skup po etapah)

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
1.11.2009 18:57:47   
klaja
Sarchi mogoče pa ima polna luna vpliv na njega, pri nas se kar pozna. Dlesni je tudi možno, da ga bojo začele srbet.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
1.11.2009 19:07:25   
Tanik
Dober večer,

polari jaz imam izkušnje z mehkim vodenim kakanjem, se vsak dan preoblečeva ker pride čez plenico,povijalko in hlače ven, je čisto tekoč. najprej nič ne kaka pol se pa ful napenja in evo ga. je pa res da komaj operem ven, je tako rumeno, po moje je to od umetnega mleka, k namakam pa komaj ven spravim.

še vedno se borimo s krčki, revež bošček, se mi tok smili.

sarchi jaz mislim da je luna.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
1.11.2009 19:31:35   
baby blue
Pomojem je luna kriva... Naša ma tud take dneve... Sicer ne joka cel dan ampak ponavadi od 18 - 19 ure pa do ene 21 - 22 ure... Kar noče in noče zaspat... Zdej je že tretji dan tko... Ah ja luna luna...

Drugače smo bili pa na pokopališču smo šli svečke prižgat pa vmes smo še sprehod nardil... user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
1.11.2009 20:09:19   
altaja
Mi smo iz morja. Sva vozičkala in se crkljala s tamalim. Vreme je bilo fantastično, samo zvečer smo mel malo težav ker ni mogel zaspat in je bil tečka rdečka. Očitno je res luna user posted image . Včeraj se je prvič zgodilo da cel dan ni kakal in je danes vse nadoknadil. Prva runda je bla sploh rekordna...plenica je bila dobesedno polna,  pa mislim da mi ni teba omenjat da je prišlo vse čez..pokakan bodi, žabice, hlače...

A se vaši že kaj obračajo v posteljici? Mene je včeraj zjutraj skoraj kap ko sem vidla kako leži. Me skrbi da me je luna nosila pa da sem ga sama prestavila, ker... ležal je pravokotno glede na prvotno stanje in nepokrit v kotu kjer ima ponavadi glavo user posted image . Me zanima kaj bo danes, ker na morju je spal v košari in pri nama, tko da se ni mogel kobacat.

Klaja: tvoj mož je pravi frajer ker ga obkrožajo take fejst punce!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 1010
1.11.2009 20:37:33   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

A se vaši že kaj obračajo v posteljici? Mene je včeraj zjutraj skoraj kap ko sem vidla kako leži. Me skrbi da me je luna nosila pa da sem ga sama prestavila, ker... ležal je pravokotno glede na prvotno stanje in nepokrit v kotu kjer ima ponavadi glavo user posted image . Me zanima kaj bo danes, ker na morju je spal v košari in pri nama, tko da se ni mogel kobacat.

že kake 14 dni ga lovim po postlci, ko se obrača user posted image user posted image , pa končno je s krči bolje, tak da je spet na zizi (sicer samo 2x - 3x na dan, ampak za "začetek" bouser posted image )

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
1.11.2009 21:15:24   
Mož*
Dober večer!
Pravkar smo se vrnili s prvega smučarsko-hribovskega dopusta. Na začetku je sicer slabo kazalo, ker je starejši sin zbolel z gripo, a Tamiflu je opravil pravi čudež, tako da smo samo odhod prestavili za 2 dni. K. je dobro prestal dolgo potovanje (5 ur), na dan prihoda je sicer zbolel z vročino, (izgleda) da je pobral od starejšega, a je bil ob ob intenzivnem dojenju v dnevu in pol dober. Z vozičkom sva prehribolazila kar precej kilometrov, par ur dnevno, sin in mož sta smučala. Parkrat sva krepko nagazila kravjeke, tako da je bilo s čiščenjem podvozja kar precej dela. K. je motorično precej napredoval, pase kravice in se par minut tudi pogovarja z živalicami na igralnem otoku z opico tiny-love.
Končno sem se po treh mesecih zopet dodobra nasavnala. "Slow food" večerje v hotelu smo kar dobro prestali; majice za dojenje, ki so mi jih naredili v Kepici, so izvrstne. Otrok je lahko ves čas na dojki, okolica pa tega sploh ne vidi, saj je razporek pod prsmi.
K. redno dajemo Plivit D3 kapljice, 2/dan. Malce ga sicer dajejo krči, a zaradi tega kapljic ne bom opustila. Po novih spoznanjih bi bilo proporočljivo D vitamin dodajati celo do adolescence, toda, ali si predstavljate pubertetnika s kapljicami?
Spanje - nočno dnevnega ritma naš še ni vzel. Sicer mu uspe prespati celo 2 do 3 ure skupaj, a potem 2 uri gruli (npr. od enih do treh); ali pa od treh do petih; potem se pa zbuja na 20 minut, pa po 1 uri, pa po uri in 20. Takole v povprečnih 8 urah, od 0.00 do 8.00, recimo, se zbudi vsaj 5 do 6x.
Dude tudi slučajno ne mara.
V torek imava 2. posvetovalnico, poleg tehtanja bo pričel s cepljenjem proti rota-virozi. Po moje ima kake 4,8 kg, dolg pa je okoli 58 cm).
Tako dojen, kot nedojen otrok sta lahko predebela, pri čemer je pri nedojenih slednje statistično pogosteje. Tabele, ki jih večinoma uporabljajo v dispanzerjih, so posnete po večinoma zalivanih otrocih. Lansko leto so bile objavljene tabele, izdelane na izključno dojenih otrocih, in predvidevajo nekoliko manjše priraste teže. Ko vrednotimo rast in razvoj otroka, pa je ne glede na tabele vedno potrebno gledati tudi starše (in vrednotiti ugotovitve glede na njihov telesni ustroj).
Sedaj imam ogromno perila, čakamo le še drugorojenko, ki se s treninga vrne okoli polnoči, potem pa v novi teden. Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1012
1.11.2009 21:18:04   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: barika

že kake 14 dni ga lovim po postlci, ko se obrača user posted image user posted image , pa končno je s krči bolje, tak da je spet na zizi (sicer samo 2x - 3x na dan, ampak za "začetek" bouser posted image )

Seveda se obrača. Na boku noče spati že od 3. tedna; obrne se dobesedno pravokotno na prvotni položaj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
1.11.2009 21:20:24   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: barika

No, potem je pa res možno da se je sam obrnil. Če bo tko bo šel v spalno vrečo da ga ne bo zeblo.

Super za dojenje user posted image . Jst sem mela zadnje dni ful malo mleka in sem mogla dodajat en obrok, včasih celo dva na dan. Danes pa po čudežu spet polne dojke user posted image . Mali nagajivček se je pa razvadil na flaško in ma neke prebliske da se ne bi dojil (rata čist histeričen) tko da sem občasno črpala. Ampak je mami trmasta in bo vztrajala!

Rižkoo: a že kar punčko planirata? Super! Mi bomo še malo počakali. Bi rada ene 3 leta razlike.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
1.11.2009 21:38:49   
altaja
Ker je ravno prvi november...

Zoja, tudi zate gori svečka.
user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
2.11.2009 8:35:50   
dreja79

Ker je ravno prvi november...

Zoja, tudi zate gori svečka.
user posted image user posted image

Lepo....user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
2.11.2009 10:05:36   
baby blue
Jutro

No mi smo včeraj prižgali vse svečke in ne boste verjele da ko sem gledala tamalo v vozičku sem se spomnila na hčerkico od Rubin. Me je kar spreletelo...

Drugače pa mislim da je bila kriva luna ja... Naša je spala včeraj od 18 pa vse tja do 24 ure potem pa jest... No in jo pol dojim in je bila pol ure na eni joški narediva premor da bi podrla kupčka ona budna še pol ure z na široko odprtimi očkami... In išče joško... Sem jo dala še na drugo in je jedla skoraj 15 minutk še na drugi... Nisem mogla verjet kako je bila lačna... Sicer sem pol razmišljala da ko sem jedla torto in je bilo notri malo okusa pina colade da ji je bilo najbrž to tako zelo všeč da ni mogla nehat user posted image user posted image user posted image No potem je pa lepo spančkala vse do 6 ure zjutraj sva se spet podojili in zaspali nazaj do 9 ure... user posted image Pa seveda jo najprej previjem je bila plenica samo polulana ko pa se podoji pa spusti ogromno kakico in seveda sem jo pol še enkrat previla ker je kar smrdelo od nje user posted image user posted image Zdej pa spet lepo pančka mami gre pa na kakavčekuser posted image

Aja pa še to... Glede obračanja... Naša se že kar nekaj časa kdaj pa kdaj kar obrne za 90 stopinj... Še malo pa se bo čisto obrnila in me bo en dan presenetila ko bo glava tam kjer so noge in noge tam kjer je glavauser posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 2.11.2009 10:08:03 >

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
2.11.2009 10:39:52   
veselka
dan,

js sm pa ravno dobila paket od Next user posted image user posted image user posted image

komi čakam, da operem. sm trenutno okupirana user posted image

je pa ful lušno vse user posted image že gledam, kaj bomo naslednjič... hihi, pa zase tudi user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1018
2.11.2009 13:02:46   
kdusic
Hej! Mi smo tudi bli včeraj z malim na pokopališču in sem se tudi jaz spomnila na malo Zojo in seveda vse tiste ki so nedavno tragično izgubili življenje...se človek kar zamisli nad svojim življenjem...tako da ga je treba izkoristit vsak dan kot da bi bil zadnji...

Naš mali je danes tudi taka tečka nonstop v joku...rokico v ustkih...in sem šla potipat malo njegove dlesni in je v levi strani spodaj kar neka mala bela bulica...ali pričakujemo prvi zobek?user posted image pri 2 mesecih?user posted image

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
2.11.2009 13:22:02   
Anonimen
Oj punce!

Kozmetika Mustela, z njo temenc ni več . Pa ena je napisala, mislim da Bety11, da malega vsak dan kopa in umiva po glavi...pa da ni mela nikol temenc. Tudi jaz to delam in sm skor zihr, da ni povezano z nečistočo. Verjemi, da so me matrali te rumenksati flekci... ampak pojavili so se.
Sm pa tud za kopanje kupla ..je mlečno olje in mali sploh več ni pikast, nima podpazduhe rdeče, nima nobenih pikic. Je fajn ta zadevca, ga vsak dan namakamo not. Je sicer mal dražja zadevca ampak deluje..

Krči..., jst jem vse... razen fižola, citrusov, hrušk... pa pekočih zadevc. Se strinjam s tem, da če je mami zadovoljna, bo otroček tud. Kokr bolj paziš... se zgodi, da ga še  bolj zvija. Tud patronažna mi je rekla naj ne pazim preveč, ker bo pol sam še večji občutljivček. Ga mal zašraufa ampak sprejme...
Midva sva mela v bolnici težave, ko se je mami spravla na kilo mandarin... pa nism sploh vedla, da citrusi niso tok fajn. Takrat je blo najhuje...

Lepa mami nism, ker sm šla k frizerki, naročena ob 13... pridm tja, ona pa umiva lase eni ženski. Pa čakam.. pa začne fenat pa delat frizuro, pa čakam pa jo začne strižt... pa sm sam vstala pa rekla, da sm raj grda kot da bi bil moj otroček lačen. Sm ga podojila in papava na 2,5-3h.... pa sm valda mislila, da če sm ob enih naročena.. da bom do treh najkasnej doma. Čakala sm 40 min pa sm šla. Je rekla sej bova hitr in sm rekla, da nima kej hitet na moji glavi, da grem lažje zdej kot pa z folijo na buči. Pa se je opravičevala pa bla, bla... uglavnem... menjam frizerja.

Ampak.. dons se mi je moj sonček kljub obupni frizuri nasmejal ampak sam za moment pa še pod dudiko je bil smejko. No vseeno.. prelep občutek.

kopanje.., vsak večer z mustelo. Po kopanju namažemo teleščka z mandljevim oljem.. , vsako jutro ga umijem, prelupčkam.. sm klovn

spanje, Moj mali ma skoz glavo nazaj ko spi... zadnje čase ga pa tud pod deko iščem... se zvije kot mali polhek pa ne vem, če ma kej veze z luno. Zapančka pa razprtimi dlanmi..tko elegantno si rokice naštima...user posted image
Smo pa spali danes od 20:00-03:00 sam se mi zdi, da je mal bolančkan... da mam mal vročinice, pa kiha tud. Ne vem, ga opazujem.

zobek pri dveh mesecihuser posted image .

Lep dan.. grem navalit na Nutello user posted image

veselka, dej link od nexta

(odgovor članu kdusic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1020
2.11.2009 13:44:17   
vila MaLiNa
Hojla,

zakaj morajo vikendi tako hitro miniti? No zdej bova pa mi dve z mojo Saro tri dni sami doma.user posted image . Samo sej se čas hitro obrne in bo moj dragi zopet kmalu ob namauser posted image .

Rižkoo link od Next-a: http://www.nextdirectory.eu/. Pa tvoj Liam ima na isti dan RD, ko moja Sarauser posted image user posted image . Je bilo tudi smeha z sms-iuser posted image . Moja damica je tudi nekaj pikasta po nogicah, vidi se šele, ko dobro pogledaš, drugače se pa prej občuti, a misliš, da bi mustela pomagala? Pa kakšno kopel si to kupila?

Veselka so luštne cunjice a ne? Kaj si pa kaj naročila?Se mi zdi, da imajo za odrasle kar zasoljene cene - no vsaj tisto kar je meni všeč. Sej moj dragi itak vedno pravi, da sem njegova najdražjauser posted image user posted image user posted image

Altaja, Tanik, Polari moja se je danes tudi že 2x ornk usračkala. Sva danes zgleda na modni pisti, na vsaki dve uri nova oblačilauser posted image . Ko naredi ornk "paketek" je blato tudi vodeno, mogoče se zraven še tok polulauser posted image .

Jutri imamo pa merjenje in tehtanjeuser posted image . Sama sem jo namerila na 65cm in 6500guser posted image . Bomo videli koliko sem se zmotila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
2.11.2009 13:45:02   
veselka
imam vprašanje... kdaj in kako se na DURS sporoči za olajšavo dohodnine 2009 za te 4 mesece, kolikor bomo letos imeli Auroro? vem, da je varijanta ob plači, ampak moj to ni nič uredil... kdaj se torej dela sprememba, da ti novega otroka upoštevajo pri dohodninski odločbi

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
2.11.2009 13:48:42   
vila MaLiNa
Rižkoo to pa tudi sama sovražim - če si naročena naj to upoštevajo. No pri meni vse vedo, da sem sedaj mami in se me ne upajo pustiti čakati in kozmetičarka in frizerka. In se strinjam s tabo - raje neurejena kot otrok lačen. Pa bravo za prvi nasmehuser posted image

Ufff... mandarine...jz vsak dan eno pojem. Pa tamala HB nima krčkov po njej. Jo pa pojem dopoldne iz preventiveuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
2.11.2009 13:49:58   
vila MaLiNa
Veselka v januarju, na spletnih straneh se poišče izjavo o vzdrževanih družinskih članih in se jo odda na pristojno izpostavo DURS-a.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
2.11.2009 13:53:39   
vila MaLiNa
Za letos še ni obrazca. Za lansko leto je pa tu:
http://www.durs.gov.si/si/fizicne_osebe/dohodnina_za_fizicne_osebe_obrazci/odmera_dohodnine/vloga_za_uveljavljanje_posebne_olajsave_za_vzdrzevane_druzinske_clane_pri_informativnem_izracunu_dohodnine_za_leto_2008/

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

imena
luncaa

katero ime za fantka???

Žak (17%)

Tadej (20%)

Nejc (35%)

Anej (29%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!