Dulsineya
|
Jutro! Veselka in Bety11 za Auroro in Damijana, da pridno rasteta in se razvijata! Mi 2 z Lili pa sva predvčerajšnjem imele že pregled in UZ za kolke v Valdoltri in so se lepo popravili od rojstva, ker je bil desni 2a, levi pa 1a, tako da ni treba več široko povijat če ne želimo in ker se mala dosti boljše počuti brez, tetra in povijalke ne bomo več previjali čež pampersko oz. zdej sva probali plenice od Hoferja in so mi ful vredu, imajo po novem 2, ker sva trenutno še na tej od 3-6, so mi pa ful všeč tudi Pampers Premium 3, ki so od 4-7 in so dosti boljše od navadnih Pampers. Joj z mojim sva postala prava eksperta za plenice, mislim, da sva sprobala skoraj vse kar obstaja na trgu in poleg zgoraj navedenih so dobre za nas še Alana od DM (čeprav imamo 3 in so ji še malo prevelike) in Chicco. Imam pa danes pregled pri G, poporodni 2,5 meseca po porodu, ker se mi je ta 1. menstruacija vlekla in ker sem bila v 6. tednu po porodu na pregledu zaradi hude krvavitve in kjer je ugotovil, da se mi maternica sploh ni še kaj dosti skrčila no, upam, da bo tokrat vse ok in da se bova zmenila o kontracepciji. Pred zanositvijo sem imela k.t. Yasminelle, zdej sem pa gledala da bi tiste nove Yaz, ki jih lahko jemlješ med dojenjem. Kakšno kontracepcijo ste izbrale ostale? Mi2 sicer še načrtujema kakšnega vendar so mi že v P povedali, da bo zaradi zelo hudega poroda in posledično CR potrebno počakati približno 2 leti do naslednjega poroda, da si telo opomore. Aja in ne boste verjele, jaz sem domov s P prišla z minus 9kg, skupaj sem se zredila v nosečnosti za 20, samo danes pa stopim na vago in me skoraj kap, imam spet samo 6 manj kot po porodu . Ko mi je zmanjkovalo mleka so mi vsi govorili daj več jej in pij, pa sem... mleka imam spet samo za silo in kak obrok skoraj vsaki dan dodam, kg pa ne kopnijo ampak naraščajo . Sej zdej počasi se bom spravila kej migat in upam, da bo šlo dol. Sej ne bi rada zdej neki ful na silo, ker vem da gre počasi, samo gor pa nej ne bi šlo, ne?
|