Anonimen
|
Oj mamice.. in mali septembrčki!! Ma jst tko uživam z mojim malim. Vsak dan mi kaj novega pokaže..., tok mi ni nič težko vstat... in ko ga slišim jamrat in prosit za joškico... ni lepšega kot dat jo . Skratka, pridn je. Matra se s krčeki ampak je zelo potrpežljiv. Ves rdeč v obrazka, skor da ne joka.. sam napenja se. Ponoči se mi je kr začel zbujat, včeraj je cel dan bruhcal in študiram, da mi ni kej zbolčku. No, temperature ni. Ne vem. Temenc skor več niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sm kupla Mustelo po priporočilih in deluje perfektno. Dvax sm ga umila in rezultat je, da verjet ne morem. Sm pa tud za kopanje kupla od Mustele in lahko rečem, da tud pikic več nima po telesu. Skor neverjetno ampak je res. Sicer je draga zadeva ampak se splača. Na pregibih je mel skoz vneto pa sm ga mazala z oljčkom, zdej pa rdečice skor več ni. Sm pa kupla sling v Pikapolonici, super zadevca ampak.. se mi zdi, da moj otroček ne uživa tolk oz. mu ni prijetno zarad širokega povijanja. Tko čudno leži not. Joooj, sovražim to široko povijanje. Ma kera podobno težavo. Komaj čakam december,ko imava kontrolo pri ortopedu... in srčno upam, da bo kolkec ok. Mava levega mal nezrelega. Pa te plenice zdej so vse tko mehke, da sploh ne morem fajn zategnit in se mi zdi kot da to moje povijanje ne naredi nobenega učinka in mu samo škodujem . Sva pa dobila iz bolnice, da ni alergičen na mlekeca, rumenjak in beljak.. Juuuupiii... Je bil sum na to pa sm mal opustila mlečne zadevce..., jih pa obožujem. No zato je mami zjutraj navalila na čokollllllllliiiinoooooo . No.. zdej gre pa mami se mal zrihtat. Mam frizerja danes, v bučo sm obupna in zato se mi otroček noče nasmejat, najbrž. Grem se uredit v upanju, da dobim nasmešek z odprtimi učkami. Obožujem ga, ko mi panča in raztegne te svoje male ustniceeeee... Baje, ker je nedonošenček moram štet od PDP-ja + 6 tednov... tok je star in ne, ko se je rodil. Jst s mela pa PDP 12. oktobra... in je moj mali čist še mejčkan... a u bistvu bomo čez 5 dni stari 2 meeeseca . Ooo je hitr minil... Sm bla včeri pri G, je vse ok... in je rekla se vidimo čez 1 leto, sm se sam nasmejala in rekla... oooo ne, se vidimo prej. No, z mojim dragim začneva kr na drugem otročku delat na napih prvih počitnicah... , 1. maja 2010. Enga za drugim... pa punčka bo. . Skratka mamice, lepo soboto. Tiste, ki grete pa svečke prižigat pa nikar ne bodite žalostne. Vse je z razlogom in življenje je pač kruto a tako je. Ko objame vas žalost poglejte svoje sončke in žalost preženite stran. Jaz pa moj Liam pa pošiljava svečkico vsaki, ki jo bo prižgala. Pa naj bo še ena več. Tudi mi gremo sinekovi prababici, ki odšla je, ko je v bušiju bil. Lepo bodite..
|