|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
30.10.2009 10:12:15   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

barika, jaz pa ne vem a ga krči dajejo po mojem mleku ali po aptamilu, kako naj ugotovim, kdaj mu začne dlat presnova? kako si pa nehala dojit, da se ti ni več mleko delalo?ker če ga daje po mojem mleku bom tudi jaz nehala dojit.

men se še dela mleko in sdi ga črpam, je pa res manj kot je povpraševanja, manjša je ponudba.

ČEprav, mu vsake toliko ponudim, da malo spraznem (če ni pumpice blizu), pa mi je potem kmalu žal, sam pikolino no, če teče, nej se malo pocarta.
Sem pa gledala, da ko sem si izčrpala, se na mleku sploh ni neki veliko maščobe naredlo, tak da vprašanje, kok je tole kej hranjlivo.user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 976
30.10.2009 10:57:25   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Tulpek kako to misliš da ga obrneš v slingu...a ma pol glavo nižje kot noge al jaz ne zastopim kako ga obrneš?

Ne ne, glavico ima vseeno višje. V tistem delu, ki je mišljen za noge (kjer je prišita etiketa), mu dam glavico in ga potem tako naštimam na sebe, kot običajno - glavica višje. Samo potem ni oblazinjen del čez vrat, ampak tisti, ki ima samo blago. Pa saj ne vem, če mi slučajno vedno boljše uspe naštimat glavico v tem položaju ali je res kaj drugače user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 977
30.10.2009 10:57:56   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Punce, jutr gremo pa na morjeeeeee user posted image

Uživaj user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 978
30.10.2009 11:03:21   
baby blue
Sem istega mnenja kot ostale da naj otrok je ko je lačen... Jst sem sicer v prvem mesecu Lano zbujala na 3 ure čez dan ker je malo na teži zgubila... Sedaj ko se pa pridno redi se pa čez dan tako ali tako sama zbudi na tri do štiri ure čez noč pa isto zdaj velikokrat potegne tudi od 5 do 6 ur spanja... Glavno je da se lepo redijo in imajo apetita pa da so zdravi otroci... Brigajo me tabele... Sicer pa mamice najbolj vemo kaj in koliko otročkom paše in kaj jim manjka

Bova pa kupila počasi igralni otok... Sem ravno v katalogu od BC gledala da je v akciji da je iz 60 EUR zdej 25... Pa še bon bova lahko izkoristila za 50 EUR tko da bova še zraven kaj kupila... user posted image user posted image

Zime se tudi jst veselim če sem le na toplem... Je lepo ko si doma s kakavom v roki zunaj pa lepo snegec pada user posted image user posted image Plundre pa ne maram ampak kaj čmo vse to je v sklopu zimeuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 979
30.10.2009 11:06:20   
veselka
altaja kje boste na morju?
če moje mame jutri ne bo na obisk, se je nekaj morda loteva, gremo tudi mi. v kopru bomo ziher, ker je moja sestra z družino čez vikend dol. user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 980
30.10.2009 12:51:22   
veselka
juhu, moja se je danes prvič res igrala na otoku... evo filmček user posted image

user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 981
30.10.2009 13:07:25   
kdusic
iii Veselka tale tvoja Aurora je res fletnauser posted image
Glede hranjenja sem pa sploh ne bom več sekirala...jedu bo takrat ko bo lačen...stvar rešena..so pa tu pri nas tak vsi skregani od te sestre...k menda je čistiuser posted image ...

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 982
30.10.2009 13:31:12   
Pupček
veselka, tvoja Aurora je toook luštna. nasmejala sem, se ko sem prebrala kako zelo vriska na ribice, si jo prav predstavljam user posted image . mi imamo tudi take ribice, sam Luani niso interesantne.

ksudic... jaz tudi menim, da je treba dati otroku za jest takrat ko je lačen, ampak po drugi strani... res si lahko razširi želodček in pol bo vedno več jedel in se preveč redil... mojega mlajšega brata so tudi mal prevelč hranili, moja mama je bila presrečna ker je rad jedel (ker jaz nisem in se je prav matrala, ko me je hranila). tako je bil do 15.leta debel in je imel zaradi tega kar nekaj težav. ko so mu operirali slepič, je bil cel mesec  v bolnici ker se mu je rana vnela in se ni celila, pa enkrat je padel in zaradi teže si je zlomil ključnico, rana od operacije se je spet vnela in je bila cela štala. nevem no... jaz bi tudi omejila hranjenje, npr. namesto na 2 uri bi ga 2,5 uri hranila in namesto 120 ml bi dala 110 ml, po malem bi zmanjševala.

Tanik, revčka user posted image user posted image user posted image .

Altaja uživajte na morju.

Mi smo pa spet na počitnicah v LJ. Paše mal spremembe. user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 983
30.10.2009 13:45:47   
baby blue
veselka mala je pravi srček user posted image se vidi da prav uživa...

Je pa tak luštna kot da bi mojo gledala... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 30.10.2009 13:54:37 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 984
30.10.2009 15:33:31   
simonae
Pozdravljene!

Pri nas je srednji še vedno precej prehlajen - kašlja... in imam kar dosti dela tudi z njim.

Tako smo danes ponoči nepravilno pristavljala z malim in imam zatrdlino v eni dojki - ko se dojiva ne sprazne dovolj (pa sem prej pomasirala)user posted image
Upam, da se uredi pred nočjo, da se res kaj ne naredi.

LP - že tečem

Neposredna povezava do sporočila: 985
30.10.2009 15:42:38   
tulpek
Veselka, sem že na FB pohvalila tvoje lepo dete, pa moram še tu napisat, kak je luštna user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kdusic

Glede hranjenja sem pa sploh ne bom več sekirala...jedu bo takrat ko bo lačen...stvar rešena..so pa tu pri nas tak vsi skregani od te sestre...k menda je čistiuser posted image ...

A to hodiš v ŠM....? ena moja sošolka iz OŠ dela tam, pa ne vem kje točno.

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 986
30.10.2009 15:55:08   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

altaja kje boste na morju?

Na Krk se gremo malo sprehajat. Pridite, povabim na kavo!

A ni tale otok čista zmaga? Naš ful uživa, tko kot Aurora user posted image

Simonae: men se je to že 2x zgodilo. Nič prijetna zadeva, pa ful me je bolela, mela sem tud povišano temperaturo..ubistvu sem se počutila kot da bom gripo fasala. Pa sem vsako uro črpala, masirala, grela s termoforjem in je blo naslednji dan že skor ok.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 987
30.10.2009 17:13:11   
baby blue
Midve sva pa ravno iz kratkega sprehoda... Sva bili pri mojih... Sem jo nesla v pestunji (slingu) in je prav uživala meni je pa tudi pasalo imeti proste roke tako da sem lahko še psa peljala user posted image Drugače ji ustreza pa paše in hitro zaspi...

Sva se pa dokončno odločila za igralni otok tako da ga bo šel moj jutri najbrž iskat user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 988
30.10.2009 17:58:23   
kdusic
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Veselka, sem že na FB pohvalila tvoje lepo dete, pa moram še tu napisat, kak je luštna user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kdusic

A to hodiš v ŠM....? ena moja sošolka iz OŠ dela tam, pa ne vem kje točno.

Ja to hodim v Šmarje...menda je ta sestra nekje iz Zibike...

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 989
30.10.2009 18:36:21   
tulpek
no, potem ni sošolka. upam, da ji bo enkrat kdo povedal, kar ji gre. čeprav, takrat si verjetno preveč v šoku in se šele potem spomniš, kaj bi lahko rekel.

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 990
30.10.2009 22:04:09   
Tanik
mi smo pa bili danes popoldne na rojstnem dnevu, smo se potepali.
itak je boljše da se potepamo ker Žan pač čez dan ne spi, no čisto malo. verjetno ker ga krčki zbudijo. je pa zaspal ob osmih in še zdaj spi, upam pa da bo ponoči OK, da ga ne bo matralo.
grem tudi jaz pod tuš, počakam da s ezbudi okol enajstih, se previjeva pa nahraniva in nazaj spat.

lahko noč, sem čsito preveč utrujena.user posted image user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 991
31.10.2009 10:28:32   
polari
Dobro jutro!
Kako zatišje....user posted image user posted image user posted image verjetno še vsi lovite to lepo vreme.....user posted image user posted image user posted image naslednji teden bo baje slabo vreme.......mi se gremo tudi danes potepat....

smo pa imeli včeraj super večer, nič se nismo jokali zaradi krčkov.....jupi!

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 992
31.10.2009 10:31:38   
baby blue
Jutro

Pri nas je že oblačno user posted image Smo pa fino spali... user posted image user posted image Se mi zdi da vedno bolje spimo... Včeraj smo se kopali... user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 993
31.10.2009 10:53:08   
dreja79
Dan,

no, mi ne lovimo lepega vremena, ampak spanje user posted image user posted image .
Včeraj sem dala Matica spat ob 9-ih, pa smo imeli do 1.15 akcijo. Ne in ne spat. Pa niso bili krči! On bi se crkljal user posted image . Pa sem ga pustila, da mal pojoka, pa sem ga vzela spet mal ven, pa spet nazaj, pa mal dudico, pol smo prišli že okrog spet za futranje, pa sva se nafutrala in previla, no skratka do 1.15. Potem je končno zaspat, jest pa tud. Pol je pa spal do 7.30.

Zdele je bil pa pokonc od 7.30 pa do 10.00, pa sem že mislna da se bova šla nafutrat, no pa je mal zadremuckal.

Včeraj sem bila prvič po 4-ih tednih v šoping centru. Matic je vse lepo prespal. Še celo na kavo smo se usedel user posted image . Vau, kar ne morem verjet, da sem bila malo v civilizaciji user posted image

Mene pa danes nekaj mrazi, pa grlo me boli, pa težko glavo imam, pa kr nekaj me špika not. Upam, da ne bom kaj zares zbolela. Tega si pa res ne želim.

Lep dan!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 994
31.10.2009 11:34:28   
Anonimen
Oj mamice.. in mali septembrčki!!user posted image
Ma jst tko uživam z mojim malim. Vsak dan mi kaj novega pokaže..., tok mi ni nič težko vstat... in ko ga slišim jamrat in prosit za joškico... ni lepšega kot dat jo user posted image .

Skratka, pridn je. Matra se s krčeki ampak je zelo potrpežljiv. Ves rdeč v obrazka, skor da ne joka.. sam napenja se. Ponoči se mi je kr začel zbujat, včeraj je cel dan bruhcal in študiram, da mi ni kej zbolčku. No, temperature ni. Ne vem.

Temenc skor več niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sm kupla Mustelo po priporočilih in deluje perfektno. Dvax sm ga umila in rezultat je, da verjet ne morem. Sm pa tud za kopanje kupla od Mustele in lahko rečem, da tud pikic več nima po telesu. Skor neverjetno ampak je res. Sicer je draga zadeva ampak se splača. Na pregibih je mel skoz vneto pa sm ga mazala z oljčkom, zdej pa rdečice skor več ni.

Sm pa kupla sling v Pikapolonici, super zadevca ampak.. se mi zdi, da moj otroček ne uživa tolk oz. mu ni prijetno zarad širokega povijanja. Tko čudno leži not. Joooj, sovražim to široko povijanje. Ma kera podobno težavo. Komaj čakam december,ko imava kontrolo pri ortopedu... in srčno upam, da bo kolkec ok. Mava levega mal nezrelega. Pa te plenice zdej so vse tko mehke, da sploh ne morem fajn zategnit in se mi zdi kot da to moje povijanje ne naredi nobenega učinka in mu samo škodujemuser posted image .

Sva pa dobila iz bolnice, da ni alergičen na mlekeca, rumenjak in beljak.. Juuuupiii... Je bil sum na to pa sm mal opustila mlečne zadevce..., jih pa obožujem. No zato je mami zjutraj navalila na čokollllllllliiiinoooooouser posted image .

No.. zdej gre pa mami se mal zrihtat. Mam frizerja danes, v bučo sm obupna in zato se mi otroček noče nasmejat, najbrž.user posted image Grem se uredit v upanju, da dobim nasmešek z odprtimi učkami. Obožujem ga, ko mi panča in raztegne te svoje male ustniceeeee... Baje, ker je nedonošenček moram štet od PDP-ja + 6 tednov... tok je star in ne, ko se je rodil. Jst s mela pa PDP 12. oktobra... in je moj mali čist še mejčkan... a u bistvu bomo čez 5 dni stari 2 meeeseca user posted image . Ooo je hitr minil...

Sm bla včeri pri G, je vse ok... in je rekla se vidimo čez 1 leto, sm se sam nasmejala in rekla... oooo ne, se vidimo prej. user posted image No, z mojim dragim začneva kr na drugem otročku delat na napih prvih počitnicah... , 1. maja 2010. user posted image Enga za drugim... pa punčka bo. user posted image .

Skratka mamice, lepo soboto. Tiste, ki grete pa svečke prižigat pa nikar ne bodite žalostne. Vse je z razlogom in življenje je pač kruto a tako je. Ko objame vas žalost poglejte svoje sončke in žalost preženite stran. Jaz pa moj Liam pa pošiljava svečkico vsaki, ki jo bo prižgala. Pa naj bo še ena več. Tudi mi gremo sinekovi prababici, ki odšla je, ko je v bušiju bil. user posted image

Lepo bodite..

(odgovor članu dreja79)
  Neposredna povezava do sporočila: 995
31.10.2009 12:34:38   
baby blue
Pri nas so se pa pojavila temenca ja... Sicer niso ne vem kako velika so pa kot prhljaj po glavici... Sem brskala malo po netu in uhotovila da je šampon od Mustele zelo učinkovit... Samo kaj ko se dobi v lekarni lekarne pa čez praznike zaprte pomojem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 996
31.10.2009 13:35:53   
Bety11
Hojla..

Aurora je kot moj Damjan...user posted image user posted image user posted image .....Vesele očke, razigrana....

Mi smo tudi nabavili igralni otoček...Ulovili smo znižanje v trgovini Baby center in izkoristili še darilni bon, pa smo plačali le 18 eur.....user posted image ....

Jaz gruntam, da otročičke zvija v trebuščku od naših hormonov.....to zvijanje je pri nas očitno le, če si privoščim orgazem....user posted image user posted image user posted image .....

Hvala vsem za nasvete okrog slinga in internetne strani....

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 997
31.10.2009 13:37:38   
Bety11
temenica.....Pri nas se  nikoli ni pojavila, ker otroka kpam vsak večer in obvezno glavico namažem z otroškim oljem po kopanju.....To sem delala leta  nazan in tudi zdaj.....Glavica je vedno lepa in čista....Olje pa se nekam vpije, izgine in ne pušča mastnih madežev nikjer....

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 998
31.10.2009 19:55:25   
baby blue
hi hi Bety11 midva sva tudi izkoristila bon in kupila igralni otok... <je ravno v akciji

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 999
31.10.2009 22:50:38   
polari
A ma še kateri dojenček bolj vodeno blato? Mene tako skrbi.....pred nekaj dnevi se je začelo, ko skoraj celi dan ni kakal, ko pa je, pa je imel bolj vodeno blato.....tudi iz pleničke mu je pogledalo....zdaj pa bolj pogosto kaka, pa je še vedno tako vodeno, pa bolj zelenkaste barve. Ostalo je vse normalno, pa mislim, da ni glih driska, ker nima nekih primesi, sluzi, krvavih nitk itd. kot piše ponekod.....

Mate s tem kake izkušnje??????

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Katero ime vam je lepše?

Cvetka (14%)

Betka (21%)

ali Blažka? (65%)

Število vseh glasov: 389

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!