tulpek
|
Ta moja bolezen je čudna stvar, samo vročino imam, zjutraj 37,8, sedaj pa 37.2. Lekadol +C deluje. Upam, da bom jutri že čisto OK. Nimam pa nič prehlada, grlo me ne boli, niti glava, želodec..... ne vem, kaj mi je. Zdravnica mi je na podlagi mojega opisa stanja rekla, da ni treba hodit na pregled, kar mi čist paše. Pediatrinja pa, da lahko dojim do vročine 38,5 in da naj ne diham v malega. Bom res masko uporabila, če bo kaj slabše. Mali je zaenkrat ok, samo nenavadno veliko spi, običajno je dopolde buden vse do vsaj 13ih, danes pa kar spi, razen za dojenje se budi. Sklepam, da če veliko in veselo sesa, že ni kaj narobe z njim. Vročine nima in kašlja tudi ne. IZVIRNO SPOROČILO: altaja A ste vse na široko povijale? Men ni noben nič reku, tko da nisem , je mel pa kolke 1a, tko da... Dans se bova naročila za slikanje. Baje je grozna čakalna doba. Upam da se nama uspe naročit pred dopolnjenim 5. mesecem ker drugače pregled nima smisla in bova mogla it samoplačniško. Tole zdravstvo je Js nisem, ker so rekli, da ni treba, kolki so 1A. Kaj se je treba naročit na slikanje? Meni pa to ni nihče omenil... dobiš kakšno napotnico ali kako gre to? Jutr mam prvi ginekološki pregled po porodu. Da vidmo če je šlo vse na svoje mesto Js tudi, če se mi stanje ne poslabša. Naju še vedno skupaj naročajo . Larilu, si pomislila, da bi kupila angel care? kontrolira dihanje dojenčka in se začne oglašat, če mali nekaj časa ne vdihne (mislim da je meja 15 sek). je pa precej zanesljiv, mi piska vedno, ko malega vzamem iz posteljice in ga pozabim izklopit. Preko neta (angleški ebay) je cenejši, ampak je treba čakat na njega nekaj dni. Pupček, moj ima tudi na enem ušesu tako čudno hrapavo kožo in na obrazu, sploh okrog brade več mozoljčkov. To zadnjih nekaj dni, sem mislila, da od mehčalca, ker nimam vsega svojega opranega brez mehčala. IZVIRNO SPOROČILO: eltea333 Me zanima, če ima katera nasvet zame.. Izak zvečer dremlje ob 22 ure naprej zaspi pa šele ob 1-2 uri zjutraj, ko sem jaz že čist crknjena. Ima mogoče katera idejo, kako lahko premaknemo uro? Je to mogoče? Upam, res upam, da ja.. Eltea, meni so rekli, naj se v prvih mesecih prilagajam dojenčku... ampak vem, kako je, če si neprespana. Kopaš ga zvečer? Če ja, potem poskusi premaknit kopanje 2 uri naprej, mogoče bo potem 2 uri prej zaspal. Ali ga pa zmuči z masažo, z nagecom - daš ga nagega na posteljo(na nepremočljivo podlogo iz mullerja, če veliko kaka in lula) in se igraš z njim - mojega to kar utrudi in potem lepo zaspi. Mu pa ful paše, da lahko brca. A to že ima dolgo tak ritem? Mogoče ga pa sam od sebe spremeni. Kaj med dremanjem hoče pozornost? Če ne, ga lahko pustiš, da lepo drema v postelji in zaspiš. Saj če se zaposli sam s sabo in mu tako paše, ga lahko pustiš, če mu kaj ne bo všeč, te bo pa zbudil. IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 a mate ve vsak mesec pregled pri pediatrih? ker se mi zdi da sem s tavelikim mela vsak mesec do starosti 6 mesecev Anitka, pri nas je tako: imel je pregled pri prvem mesecu, pri dveh mesecih je samo tehtanje in dolžina, pri treh pa spet pregled. Za naprej pa ne vem.
|