Dulsineya
|
Čer! Veselka res bravo za tvojo Auroro . Si kar ne predstavljam kako ti je drugače, ker pri nas pride kaki dan, da hoče bit mala dama cel čas po rokah in se mi zdi da mi bo križ razneslo , samo ponavadi popoldan ko pride ati domov mala pridno gleda ribice v svojem akvarij - gugalniku ali pa sladko spi...so očitno že zviti tile naši septembrčki . Veselka to po mojem Aurora vadi za takrat ko pride oči nazaj s potovanja Danes je pa prišla k nam na obisk za par dni moja babica malo pravnukinjo pogledat , samo kaj ko po parih urah že presede z njenimi zastarelimi nasveti, ko sicer vem da dobro hoče, samo katastrofa kake ven meče Smo pa kupili včeraj naši mali dami takooo lepi kombinezion za to presneto burjo, samo je kot mali polhek not, sma očitno malo pretiravala in vzela malo prevelikega, ker sem predvidevala,da bo pod njim tudi ful oblečena, pa sem šele pol poštudirala, da to sploh ni res in se mala kar zgubi v njem. Sicer pa raste kot konoplja . Sva imele v sredo že 2. posvetovalnico in danes je Lili stara že cela dva meseca . Ima 60 cm in 4900g. Sva bile pa tudi v razvojni ambulanti, ker uradno velja za nedonošenčka in se prav pridno razvija in dr. pravi, da tudi sedaj ni znakov nedonošenosti in zaostankov v razvoju. Larilu, si sploh ne predstavljam kako ti je bilo hudo! Samo, da sta zdej z vredu in da si se pomirila. Da vam povem, kaj mi je naredil moj včeraj v Mullerju..malo sem imela v vozičku in sem se priklonila in brala deklaracijo na enem izdelku, tak da je bil voziček čisto zraven mene za hrbtom, vmes pride moj in ga odpelje okoli, da bi me prestrašil,v tistem trenutku pa se glih obrnem in vozička ni tam, skori mi je srce obstalo . On se je pa smejal ker naj bi bilo to smešno pol me pa še kurči da bi lahko bil kdo drug in da sem bla tako vpičena na glavo da sploh ne bi opazla...ufff še danes sem jezna No, je pa za pohvalit da je tudi Lili danes spala od 23.00 do 5.00 in ker se je med hranjenjem orng pokakala je sledilo previjanje in je bila čisto budna in je ful čebljala in se smejala in pol okoli 6.00 ponovno zaspala do 9.30 . Se danes tudi ne bi takega urnika čisto nič branila . Danes smo pa pohiteli s kopanjem, ker se je lepotička med pestovanjem pri prababici takooo pokakala, da je prišlo skozi vse plenice in še čez bodi . Zdej pa šibam pod tuš, se ati in Lili že crklata in se grem še jaz Aja, se mi zdi da si ti Veselka napisala, da ko si Auroro še široko povijala...je zdej ne več? Pa ste že imele ponovni UZ kolkov? Kaj pa ostale še vedno povijate s tetra in povijalno čez pampersko? Meni se kar smili včasih in se čisto razživi, ko ji zvečer kako uro pred kopanjem slečem dodatne plenice in ji pustim samo pampersko. Sam jo je tak čudno prijet, mam kar občutek, da mi bo z naročja zdrsela
|