veselka
|
dobro jutro, js ravno dojim, pa kavico imam... Tanik hvala no, mi s kopanjem nikamor ne napredujemo. 3x nam je sicer uspelo brez jokanja. včeraj sem šla po čebriček, če bi ji to bolj ustrezalo, ker vem, da se boji bit s hrbtom v vodo, namreč, če jo s trebuščkom naprej obrnem, se neha jokat, ko jo dam nazaj na hrbet pa spet vrešči. bomo danes torej stestirali čebriček, ker je res srce parajoč jok, ko jo umivam. previjanje je pa več ali manj zabavno, ker se dere, pa ne joka, na ribice nad previjalno, pa smeji, pa skovika in vriska, da je prav zabavna. pa če jo po podplatih žgečkam al se kakorkoli z nogicami igram, ji je tudi zabavno. vmes ji sicer kdaj kej ni všeč, predvsem oblačenje. mi pa rada ponagaja, ko ji pleničko štimam, ker se z nogicami odriva po previjalni, sploh ji je zabavno se ob moj trebuh odrint in jo potem lovim s pleničko vred zadnje dni se mi smejčka tudi med dojenjem. spusti bradavico in me ful gleda s svojimi velikimi očkami in pol ji začnem govort in se začne smejčkat in čez čas nadaljuje s papanjem lubenička nekatere dajejo samo kapljice D vitamina, ker baje manj ali pa sploh nič ne napenjajo. pa neke iz italije naj bi ble boljše, to bi Eltea vedla povedat, ker se mi zdi, da jih je šla kupit. naša z AD3 nima težav. ja, naša ima tud za tolažbo najraje joško, tud če je prazna. mal se podudi in v trenutku zaspi tanik naša je nekaj časa tud imela dost voden drekec, pa je patronažna rekla, da to ni hudega. črevesje pač še ne dela kot bi moglo. pa vseeno opazuj, če bi ble še kakšne druge spremembe. se pa na glavi vidi, če je dehidriran, te luknje, kjer še ni kost zraščena so vdrte.