|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
21.10.2009 21:54:50   
klaja
Večer!

DA se vam malo javim, saj berem vas dokaj redno, samo za pisat pa mi ni najbolj.

Ajda je pridna dojenčica, sploh ne joka dosti, samo takrat ko je lačna in ko jo zvija, kar se ponavadi dogaja popoldan. Jo pa ful napenja, saj ne podira kupčkov tako kot bi morala. Dojenje nama tudi gre. Zvečer ponavadi zrihtam taveliki dve, potem pa še Ajdo, jo nahranim in samo položim v zibelko (nekje ob 21. uri) in kar zaspi, tako da ni težav s kakim nošenjem. Ponoči potem spet je nekje ob 2. 30  in ob 5 ter ob 7. Dude nima, ker se mi ni še s tem za obremenjevat, sicer pa tako ne joka dosti. Zelo rada je v vozičku, tudi hrup je ne moti, ko Julija in Hana norita po hiši in imam vrata spalnice kar ves čas odprta. Zaenkrat nam gre super in upam, da tako tudi ostane.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 751
21.10.2009 22:36:04   
Lubenička
Pozdravljene,

na hitro, da se javim...

včeraj smo imeli prvi pregled. veliki smo 58,5 cm in težki 5240 g.
lepo napredujemo. nam je pa dala zdravnica napotnico za razvojno ambulanto, naj bi bilo preventivno.
dobili smo tudi AD3 kaplice in sem mu danes ala prvič. imel je krče in to take ,da je jokal...drugače se samo zvija. jutri jih ne dobi več!! bom kar klicala, da hočm druge...

naš fant je dobil zelo nadležno rutino, da je od 22h-24h zelo, zelo tečen in noče zaspat, tako da ga moram nositi...zdaj se crklja na prazni joški. user posted image ne razumem, kako mu to uspe vsak dan...in nič ga ne potolaži kot joška...prazna.

drugače pa je zelo priden, ponoči spi 5-6 ur...zanima ga že veliko stvari...super fanta imamo. user posted image

punce, hvala za čestitke...zdaj sem svetovno polnoletna. user posted image

pridne bodte in veliko se crklajte user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 752
22.10.2009 6:25:53   
Tanik
Dobro jutro,

danes sem pa jaz prva in vam postrežem z jutranjo kavico.
sva se ob 4 zbudila in podojila zdaj pa naprej spi, jaz pa pijem kavo dokler se ne zbudi.
včeraj je še enkrat tako kakal, takoj po hranjenju, vročine nima tako da nisem nič klicala v Zd, bom videla kaj bo danes, ker drugače se lepo hrani, spi. mogoče je pa samo kaka prebavna motnja oz. tako mehko mokro kakanje, meni se je zdelo kot driska.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 753
22.10.2009 8:46:41   
Tanik
kot kaže bo v redu s to našo prebavo, ker se čez noč ni nič pokakal. predvidevam, če bi bila huda driska bi bil pokakan.

danes sem pa več na RR user posted image

Žan

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 754
22.10.2009 9:32:41   
veselka
dobro jutro,

js ravno dojim, pa kavico imam... Tanik hvala user posted image

no, mi s kopanjem nikamor ne napredujemo. 3x nam je sicer uspelo brez jokanja. včeraj sem šla po čebriček, če bi ji to bolj ustrezalo, ker vem, da se boji bit s hrbtom v vodo, namreč, če jo s trebuščkom naprej obrnem, se neha jokat, ko jo dam nazaj na hrbet pa spet vrešči. bomo danes torej stestirali čebriček, ker je res srce parajoč jok, ko jo umivam.

previjanje je pa več ali manj zabavno, ker se dere, pa ne joka, na ribice nad previjalno, pa smeji, pa skovika in vriska, da je prav zabavna. pa če jo po podplatih žgečkam al se kakorkoli z nogicami igram, ji je tudi zabavno. vmes ji sicer kdaj kej ni všeč, predvsem oblačenje. mi pa rada ponagaja, ko ji pleničko štimam, ker se z nogicami odriva po previjalni, sploh ji je zabavno se ob moj trebuh odrint in jo potem lovim s pleničko vred user posted image

zadnje dni se mi smejčka tudi med dojenjem. spusti bradavico in me ful gleda s svojimi velikimi očkami in pol ji začnem govort in se začne smejčkat in čez čas nadaljuje s papanjem user posted image

lubenička nekatere dajejo samo kapljice D vitamina, ker baje manj ali pa sploh nič ne napenjajo. pa neke iz italije naj bi ble boljše, to bi Eltea vedla povedat, ker se mi zdi, da jih je šla kupit. naša z AD3 nima težav.
ja, naša ima tud za tolažbo najraje joško, tud če je prazna. mal se podudi in v trenutku zaspi user posted image

tanik naša je nekaj časa tud imela dost voden drekec, pa je patronažna rekla, da to ni hudega. črevesje pač še ne dela kot bi moglo. pa vseeno opazuj, če bi ble še kakšne druge spremembe. se pa na glavi vidi, če je dehidriran, te luknje, kjer še ni kost zraščena so vdrte.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 755
22.10.2009 9:58:58   
baby blue
Jutro

Midve sva pa ravno kupčke podirale sva se prejle lepo podojile... Zdej je pa mal v ležalniku in z rokami boksa v igračke ki so na igralnem loku... Pa stoka zraven... Tko da zdej gre mami kakavček spit pol pa pospravt mal

Lana se tudi izredno rada smeji... Je tak mali pozitiček... Jst jo kličem kar smejkica user posted image user posted image Še med dojenjem se velikokrat posmeji... Zadnjič so mi kar na lepem solze prišle na oči ko se mi je med dojenjem nasmehnila potem pa jedla naprej...

< Sporočilo je popravil baby blue -- 22.10.2009 10:01:56 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 756
22.10.2009 10:59:06   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Zadnjič so mi kar na lepem solze prišle na oči ko se mi je med dojenjem nasmehnila potem pa jedla naprej...

No me veseli, da ob takih trenutkihuser posted image nisem edina, ki zajokauser posted image .
Zjutraj mož previja Saro in mu, da vsako jutro energijo in zagon za nov dan, ko se mu smeje in pobrcujeuser posted image . Mu sploh ni težko vstati.

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 22.10.2009 11:00:24 >

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 757
22.10.2009 14:03:52   
Mož*
Naš je pa takoooo slabe volje. Že od včeraj zvečer (okoli 20. ure) ves čas visi ba joškah. Ponoči se je zbujal vsake pol ure, najbrž takrat, ko mu je izpadla bradavica, in najprej cvrkutal, potem pa besno tulil. Tudi na sekret me ne pusti (sedajle je priklopljen na desni).  Pravi brdausek.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 758
22.10.2009 15:38:49   
škorpijončica

Kepica
jst mam ful malo prostora v omari pa sem mislila kupit space bag iz topšopa, pa sem vidla v enem postu na forumu, da ga boš nabavla. Pravijo kako so slabe te vreče, da takol zrak vn spusti, pa me zanima, če si jih ti mogoče kupila in če to drži.

Punce, kar malo sitno mi je ko berem kako se imate fajn s svojimi otročki.. moja mala  se nič ne smeji, se nič ne igra in se ne zna niti malo sama zamotit- ko je budna tečnari mi pa okol nje skačemo, da bi jo zabavali.. spi bolj malo in kar je še bolj čudno- joka v spanju- 3 min joka potem pa 2 min trdno spi, pa spet 3 min joka... tako da sploh ne morem stran od nje problem je že samo najdt čas, da se grem stuširat ali zobe umit, da ne govorim kako razmetano stanovanje imam... se preveč pritožujem? kdaj se bo kaj nasmehnila,..to bi mi dost pomenilo..

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 759
22.10.2009 15:53:47   
barika
Punce ne se sekirat, Martin in Tomaž sta totalno nasprotje. Martin je bil priden, nima vedela, da ga imava, Tomaž ima pa krče in se posledično veliko joka, najbolj mu pa paše, da se ga nosi, gunca, ruka ... spat hodim ob enih zjutraj, pa še to spima s tamalim v dnevni, da se lahko moj in M. naspita (moj ima tako službo, da more bit 110% zbran), tamali je pa tečn, če je nenaspan. Grema pa ponavadi okoli treh zjutraj v spalnico, spi do petih ali šestih, se naje in spi naprej. Aja, pa ko se zbudi proti jutru, spi pri meni, ker se je že parkat zgodilo, da M. pride k njemu v posteljo in ga malo bolj na grobo carta user posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 22.10.2009 15:55:09 >

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 760
22.10.2009 16:04:50   
škorpijončica
zdaj berem, da bi se moral dojenček ob koncu drugega meseca že smejat..tisti pravi, socialni nasmeh kot odziv na mamin obraz... Nia pa se ne smeji..če jo kaj hecam samo čukasto gleda.. a sem res edina, ki še ni dočakala prvega nasmeha.. pa tako si želim, da bi se mala razvedrila in mi povrnila ves trud, da vem, da lepo skrbim zanjo..pa ni takega feedbacka... kaj mislite zakajuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 761
22.10.2009 16:53:57   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

zdaj berem, da bi se moral dojenček ob koncu drugega meseca že smejat..tisti pravi, socialni nasmeh kot odziv na mamin obraz... Nia pa se ne smeji..če jo kaj hecam samo čukasto gleda.. a sem res edina, ki še ni dočakala prvega nasmeha.. pa tako si želim, da bi se mala razvedrila in mi povrnila ves trud, da vem, da lepo skrbim zanjo..pa ni takega feedbacka... kaj mislite zakajuser posted image

Škorpijončica, tvoja dojenčica pa se bo verjetno nasmejala malo kasneje. Poglej, ne obremenjuj se s takimi stvarmi, eni otroci začnejo prej drugi kasneje. Kolikor se  spomnim pri prvem se je nasmehnil šele pri 3 mesecih, vse kar je prej so samo neki refleksi, ki vlečejo otrokove ustnice, da izgleda kot da se smejijo. Tud moj se kao nasmehne, ampak jest vem, da to še ni tisti pravi nasmeh.
Drugače pa moraš vedeti, da tvoja dojenčica prav dobro ve, da lepo skrbiš zanjo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 762
22.10.2009 17:04:42   
tulpek
škorpijončica, daj ji še en teden, kolikor je prehitevala. boš vedela, kar naenkrat se bo smejala in mahala proti igračkam. niso vsi user posted image enako sprogramirani. bo že začela, ko bo pripravljena.

po moje se pozna to, če je bil veliko prenošen ali obratno.

moj se najbolj smeji, ko zagleda zizo, takrat ima nasmeh do ušes user posted image user posted image user posted image . ali pa, ko vidi, da ga bom vzela iz kinderpeta...

kar se igrač tiče ga pa najbolj zanimajo male plišaste igračke nad previjalno - mali vrtiljak iz ikee. nekaterih igrač sploh ne šmirgla, tiste pa vedno boksa. pa ful rad gleda obrobo z obrazi za kinderpet, ki je v črno-belo-rdečih barvah, ki jih dete najprej zaznava.
igralnega otoka še noče uporabljat, kar zaspi not ali se pa dere.

danes je nekam tečen, če ga dam iz rok ima krče, takoj ko ga vzamem k sebi je pa vse ok... tako da sedaj spi na meni.

js sem za silo zdrava, ampak me je pa izčrpala ta vročina. se mi zdi, da sem čisto brez moči.
dokler sem imela vročino je mali samo spal in jedel, zdaj pa spet veselo bedi čez dan. po moje so ga lekadoli uspavali... ali je pa čutil, da potrebujem mir... mogoče ga je pa malo toplejše mleko uspavalo user posted image .

user posted image zelo pridno spi čez noč. 6 ur skupaj. se potrudim, da šele okrog 11ih zaspi in potem je mir do 5ih. upam, da si ne bo premislil. se je pa to zgodilo kar samo od sebe. se zvečer vedno fajn naje, včeraj so me bradavice že tak bolele, kot še nikoli. se mi zdi, da zvečer več poje, kot čez cel dan skupaj, sploh nima dovolj.

Neposredna povezava do sporočila: 763
22.10.2009 17:21:21   
jpnincy
Pozdravljene čvekice! Kako so kaj vaši user posted image danes? Moj je tako siten, da ni za povedat. Že celo noč smo bili skoraj pokonci, ker ga je neki zvijalo, dopoldne je bil ful zmatran in nikakor ni mogel zaspat, potem je končno zaspal in ko se je zbudil je bil lačen, pol pa spet zvijanjeuser posted image ....joj, čist me je vrgel iz tirauser posted image , ker enostavno nisem navajena, da je tak. Skos je bil priden, nič dosti jokal, zvijalo ga pa tudi ni skoraj nič. A mislite, da je kriva sprememba vremena?user posted image A je to sploh možno, da so že tako mejčkeni vremensko občutljivi???user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 764
22.10.2009 17:37:21   
tulpek
js tudi mislim, da je vreme, ker je mojuser posted image tudi malo preveč tečen. 

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 765
22.10.2009 18:21:38   
klaja
Očitno je nekaj v zraku, mi tudi imamo malo tečnobo + dve malo večji tečnobi + tečna mama, za atija ne vem, ker je šel nekaj kupovat.user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 766
22.10.2009 18:48:14   
vila MaLiNa
Škorpijončica seveda, da si dobra mama! Tako kot so ti punce napisale - tvoja punčka se ti bo že še nasmejala.
Space bag vreče - midva jih imava in res spuščajo zrak. Tako, da jaz osebno ti jih ne bi priporočala. Res pa je, če bi držale, zelo zmanjšajo prostornino stvari.

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

user posted image zelo pridno spi čez noč. 6 ur skupaj. se potrudim, da šele okrog 11ih zaspi in potem je mir do 5ih. upam, da si ne bo premislil. se je pa to zgodilo kar samo od sebe. se zvečer vedno fajn naje, včeraj so me bradavice že tak bolele, kot še nikoli. se mi zdi, da zvečer več poje, kot čez cel dan skupaj, sploh nima dovolj.

Sara bi se zvečer tudi ful najedla, ampak kaj, ko njen želodček ne pustiuser posted image . Vse kar preveč poje zbruha ali pa polije in potem se bošček mali joka.

Podiranje kupčkov je pri nas prava specialiteta. Jih zelo težko podiramo. Če končno podremo začne ali kolcati ali pa polivati. Če kdaj z možem ne podreva kupčka, ker zaspi, se čez nekaj časa zbudi z jokom, ker jo v želodčku tiši in spet sledi bruhcanjeuser posted image . Upam, da bo kmalu minilo.

Danes je bila moja dama skoraj cel dan budna, dokler nista šla z možem na sprehod. Od takrat pa spi... Upam, da bo tudi ponoči.

Drage septembrske mamice - želim vam prespano noč in veliko energijeuser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 767
22.10.2009 19:35:48   
baby blue
Se javim na hitro

Najina je tudi danes malo tečka kadar je zbujena drugače pa kar lepo spančka... Je krivo tole vreme...

Zdej je pa zaspala spet tko da mam mal časa zase...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 768
22.10.2009 20:42:32   
kdusic
Pri nas je bila pa danes patronažna... in je povedala da preveč poje...da mu ponoči ne dajem mleka namreč smo na AM... pa naj nebi na trebuščku spal...Svit pa to zalo rad...
Kaj pa naj nardim da ne bo tak jedu...lačnega ga ne morem pustiti...je pa res pravi požerušček...papca na približno 2 uri 120 ml mleka... če mu dam čaj je vredu za 10 min potem pa spet jok....
Nič grem očitno so se krči začeli user posted image user posted image

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 769
22.10.2009 21:48:55   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: kdusic

Pri nas je bila pa danes patronažna... in je povedala da preveč poje...da mu ponoči ne dajem mleka namreč smo na AM... pa naj nebi na trebuščku spal...Svit pa to zalo rad...
Kaj pa naj nardim da ne bo tak jedu...lačnega ga ne morem pustiti...je pa res pravi požerušček...papca na približno 2 uri 120 ml mleka... če mu dam čaj je vredu za 10 min potem pa spet jok....
Nič grem očitno so se krči začeli user posted image user posted image

A je to tvoj prvi otrok? Ah, te patronažne!!! Očitno jim ni nikoli prav. Tvoj poje preveč user posted image , ( kako je to sploh možno), moj pa menda poje premalo, ker se je v 6 dneh zredil za samo 100g. Pa čist normalno se dojiva, velikokrat prej kot na tri ure, pa lepo papa, ampak ko noče več mu ne spravim več joške not. Pa kaj naj pol nardim? Ne morem otroka silt, da se nažira, če mu ni takrat da bi še kaj vase spravil. Kar po enih tabelah smotanih se ravnajo! Vsak otrok je svoj individum, eni se redijo malo bolj, drugi malo manj, vsi pa bodo zrasli!

Kar pa se tiče spanja na trebuščku, pa pusti lepo otroka, da spi tako kot mu paše in se ne oziraj na to kar pravi patronažna. Le pozorna bodi na to, da je otrok sposoben sam obrniti glavico iz ene na drugo stran, da se ne ustavi na sredini, da se ne bi zadušil. Moj prvi je bil tak! Ko smo enkrat poštudirali, da mu paše spat na trebuščku, smo imeli ponoč malo več miru in v vozičku tudi user posted image . Res pa je, da je bil dovolj močan, da je lahko glavico sam obrnu.

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 770
22.10.2009 22:20:42   
jpnincy

IZVIRNO SPOROČILO: kdusic

To te pa čisto razumem! Tudi moj je jedec na kvadratuser posted image . Pije mi 120ml na vsake 3 ure in je to za enomesečnika baje preveč. Včasih mu to ni dovolj, mi spije 140. Ampak js ne gledam na to, ker ga ne morem pustit lačnega - kaj naj gledam in poslušam kako me na milo gleda in se mi joče??? Ni šans. Pač ljudlje smo različni, tudi odrasli, eni pojedo več, drugi manj, tako je pri otrocih tudi.... zato se ne sekiraj in mu daj za jest toliko kot potrebuje in hoče. Premali so še, da bi že zdaj stradali in bili na dieti....

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 771
23.10.2009 6:21:36   
veselka
jutro,

čebriček preizkušen... Aurora se očitno boji vode user posted image . sva jo dala notri in se je začela z nogicami odrivat od tal, da bo pobegnila ven user posted image . men je že ful grozno tole, ker prou vidim tist njen strah v očeh user posted image
ampak umazana ne more bit. sej ko jo ven potegneš, je takoj mir, pa ful je rada v brisačko zavita in potem nagica ful rada brca s tistimi svojimi nogicami... no, vsaj po kopanju je prijetno.

pa kolk je že velka moja punca. 62 ji je glih za glih. tko da od zdej naprej kupujem 68. pa nogice ima ogromne. štunfki za do 4 mes. so vso premejhni. bogica. kaj bo, ko bo velika, ko že pri moji sestri in mojmu user posted image vidm, kake probleme imata, predvsem moj, čevlje dobit.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 772
23.10.2009 8:41:38   
Tanik
Dobro jutro,

uf sem utrujena, mi malo spanja manjka, ampak kavica upam da bo pomagala.

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

tanik naša je nekaj časa tud imela dost voden drekec, pa je patronažna rekla, da to ni hudega. črevesje pač še ne dela kot bi moglo. pa vseeno opazuj, če bi ble še kakšne druge spremembe. se pa na glavi vidi, če je dehidriran, te luknje, kjer še ni kost zraščena so vdrte.

predvidevam, da pri nas gre tudi bolj za vodeno kakanje,ker čez noč se ne pokaka, danes je bilo tudi tako.

Žan se tudi smejčka, sploh ko se naje pa ustnice tako šobi, kot da bo žvižgal user posted image

podiranje kupčka je tudi pri nas umetnost, če zaspi nikakor ne podremo kupčka pa skozi se mu kolca, no saj se mu je že v trebuhu. potem pa še mal iz ust priteče, če ne podremo kupčka.

kdusic, jaz mu dajem kolikor hoče pojest, se mu že na ličkih pozna.

user posted image
star 1 teden

Žan

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 773
23.10.2009 9:46:34   
baby blue
Jutro

No pri nas je bilo pa danes proti jutru kar pestro... Se je Lana zbudila okoli pol petih jo previjem ker je bila mokra (mami premalo zategnila pleničko) in se dojiva cca 5 minutk nakar spusti joško in polije čez in to kar velik... Jo dam na ramo in se meni kri iz nosa ulije... Dobr da je šel moj ravno na wc da mi je robček dal in da krvavitev ni bla hujša... No potem sem jo mela na rami cca 20 minutk in nato v posteljico pa smo spali do pol osmih...

Dojiva se pa toliko časa kot ona želi... Ko spusti ji ponudim še in če hoče je če ne pa ne pa jo ne silim... Ne moreš človeka v nekaj silit če noče prav tako tudi otročka ne...

Spi pa skozi na boku s tem da jo po vsakem obroku ali pa po vsakem drugem obroku obrneva na drugo stran...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 774
23.10.2009 10:29:49   
baby blue
Mamice veste kaj sem jst prejle prvič doživela...

lanin res prvi pravi nasmeh ko se mi je zazrla v oči in se na široko nasmehnila user posted image user posted image user posted image Meni so se solze ulile...

Sem rekla da moram to deliti z vami... Res je nekaj najlepšega ko se ti otrok iz srca nasmeji... Do sedaj so bili samo taki nasmeški ko je samo na rahlo se nasmehnila tudi v spanju sedaj je bil pa res tisti prvi pravi...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?