tulpek
|
Veselka, mogoče pa vadi za operno pevko . Moj Tjaš na srečo ne joka kaj dosti po nepotrebnem. Kopanje obožuje, joka pa se, ko ga začnem oblačit po kopanju (oz. ko pogrunta, da ni več v vodi). Sicer pa med preoblačenjem in previjanjem ne joče. In pa joče, če se voziček ustavi. Smo bili včeraj malo v šopingu in mali sploh ni bil razpoložen za spanje in nakupovanje. Se je pritožil že, če se je voziček počasi premikal. S pakiranjem v lupinico ni problemov, mu je všeč noter. Zadnje dni spet neverjetno veliko je, včeraj zvečer je dojenje trajalo 2 uri, sem se bala, da mi bo vse zaloge izpraznil, pa imam očitno dost mleka za še kakšnega nahranit. Pa čez dan tudi skoz je...Danes pa spet podobna zgodba... Verjetno bo spet kak poskok v rasti. Cotke št 62 so mu že čist lepo prav. Opozorilo vsem, ki ste mogoče tolk smotane kot js: pazite, da ne boste vztrajale predolgo pri manjši številki. Js sem se kar držala tiste 56, potem pa nekaj dni nazaj ugotovim, da mu je 62 kot ulita in da bi jo lahko že kak teden prej nosil. Zdaj se pa bojim, da sploh ne bo ponosil vseh lepih stvari, ker so mu čist točno prav. In glede na to, kak raste... Vila Malina: mislim, da je Barika nekaj dni nazaj pisala, da ima njen mali ful krče po njenem mleku in mu zato daje AM. Glede krčev in kapljic: sem ugotovila, da te kapljice bolj malo pomagajo, če mu jih dam, ko že ima krče. Tako sem 2 dni nazaj začela s tem, da mu jih dam 3-4krat dnevno med dojenjem, in sicer 4-5 kapljic (koroške lekarne) in že dva dni nima krčev. Prda pa ful, se kar previjalna in kinderpet treseta, ampak joka pa ni nič. AMpak zdaj ne vem, če bi bilo tudi sicer to, ali pa dejansko pomagajo kapljice. Bom nadaljevala s tem. V četrtek za začnemo z AD kapljicami... upam, da ne bo panike. So mi pa rekli, da naj dam prvi dan eno in potem stopnjujem... vsak dan eno več do 5 kapljic, pozimi pa 7. Danes popoldne je spal cele 4,5 ure...sem vse pospravila in zlikala . Upam, da ne bo zdaj celo noč bedel.
< Sporočilo je popravil tulpek -- 18.10.2009 22:13:15 >
|