|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
17.10.2009 11:06:42   
veselka
greš na www.shrani.si, odpreš svoj račun, če ga še nimaš, naložiš slikico in kopiraš 3. kodo, za forum s predogledom, sem user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 676
17.10.2009 11:26:42   
polari
Dobro jutro!

Jaz sem še kar v pižami....Enej je zdaj malo zaspal...ima kar dober urnik čez dan. V takem času nekje od 11h naprej zaspi, pa popoldan če grema ven itak vsaj 3 ure, pa proti večeru spi recimo od 17h...drugače je pokonci. Ponoči pa se zbujama na dve do tri urce....že v spanju ga nahranim...saj bo....drugač je ful priden.

Lubenička, tudi z moje strani vse naj naj!!!

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Ojla,

Lubenička vse najboljše za rojstni dan user posted image .

Jest sem pa dva dni staknila še hemeroide user posted image . Kupila sem si Hemoclin gel, ampak se mi zdi, da ne pomaga prov preveč. No, če med nosečnostjo ni bilo posebnih težav, so se pa zdaj začele user posted image .
A katera ve, to preide samo od sebe, a so potrebni kakšni drugačni ukrepi? Ah ja, vsak dan imam kakšno novo vprašanje!!!user posted image

Aja, rada bi dala kakšno slikco od našga Matica gor, pa ne znam. Prosim, da me podučite user posted image

Eh, hemoroidi...meni so skoraj izginili-v primerjavi s tem, kar sem imela...mam pa jaz tudi doma od hemoclin gela do modolexa pa rekto akut.....nič mi ni pomagalo...probaj.....

Slike pa jaz dam gor tako: grem na stran slikomat: http://www.slikomat.com/

Pri naloži sliko kliknem brskaj, sliko poiščem v svoji mapi in jo naložim, potem pa kopiram povezavo pod Vzorček za forume al nekaj takega.....pa to povezavo prilepim sem v sporočilo......user posted image

Danes pa grema z Enejem na ptujski grad.....imamo otvoritev neke razstave in grema gledat...fejst ga bom zadekala v vozičku, pa se grema malo pokazat....user posted image

Upam, da se bo kaj sončka danes pokazalo, ker je grozno tečno vreme...tako sivo....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 677
17.10.2009 15:33:04   
Sarchi
Lubenička le vse naj naj naj! user posted image

...drugače pa sam na hitro se vam mal javim....Maks je še vedno ful prehlajen - virozen...poleg nahoda, kašlja, soor-a je zdej še glas zgubu (čist hripav oz.brez glasu) in revček še jokat ne more....pa najbrž ma čist suhu grlu...mu skoz čajčka dajemo da si ga vlaži...user posted image user posted image user posted image . jzt sam upam da mu tega vnetja ne potegne na pljučka...

lepo se mejte in čuvajte svoje srčke pred virusi

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 678
17.10.2009 16:49:22   
kdusic
Lubenička vse naj naj...
Sarchi user posted image za Maksa da se čimprej pozdravi...

Pri nas so se včeraj spet pojavili taki hudi krči da je kar plav v obrazek bil...božčki mali...

Ena je vprašala če je potrebno dajati čaj če se dodaja AM ....meni je patronažna rekla da ne ker že od vašega mleka odžeja...

Smo pa včeraj na polno zapravljali...kaj bi vse za Svita kupila...toliko stvari...samo za punčke je več izbire...sem mojemu rekla da more še punčko uštimat...bogemu revežu se je kar zataknilo...user posted image
Sem pa včeraj dobila prvo menstruacijo po porodu...kar hecno mi je ker je bilo tak fajn 9 mesecev brez nje... Nič grem zlagat cote zdaj ko je mir...

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 679
17.10.2009 20:31:45   
barika
Čer

šele zdejle sem prižgala računalnik - ni v moji navadiuser posted image user posted image user posted image

se morem pohvalit, da mi je moj user posted image za prihajajoči RD častil en semester jogeuser posted image user posted image user posted image , sem bila včeraj prvič in je bilo superuser posted image user posted image

Tamalemu spet dajem AM in nima nobenih problemov, tavečji pa spije moje mlekouser posted image in pravi mmm njami, njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - ščrpam si pa do 230 ml iz obeh

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 680
18.10.2009 12:19:34   
jpnincy
Dober dan! Kje pa ste danes čvekice? Eno vprašanje... Ali se kateri otroček zjutraj zbudi moker - polulan?
Mi imamo vsako jutro ta problem. Imamo pleničke iz Millerja, pa premočijo, pa sem včeraj šla kupit Pampers Sensitive, kao bolj mehke in bolj prilegajoče se telesu oz. trebuščku, pa smo bili spet mokri zjutraj??? user posted image Za lahko noč ga previjem okoli 23.00 in ob 6.00 je polulan user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 681
18.10.2009 12:30:37   
Massa26
jpnincy, moja je vsak dan vsaj polulana, če že ne pokakana do vratu user posted image

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 682
18.10.2009 13:37:04   
baby blue
Dober dan

Kje pa ste danes vse mamice? Se vse lepo crkljate s svojimi najdražjimi user posted image user posted image Vreme je ravno pravšnje za to... Jst sem še vedno lepo v pižami... user posted image user posted image Smo danes bolj lenuščki... Bolj poležavamo pa se dojimo in igramo v postelji user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 683
18.10.2009 13:53:34   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: jpnincy

Dober dan! Kje pa ste danes čvekice? Eno vprašanje... Ali se kateri otroček zjutraj zbudi moker - polulan?
Mi imamo vsako jutro ta problem. Imamo pleničke iz Millerja, pa premočijo, pa sem včeraj šla kupit Pampers Sensitive, kao bolj mehke in bolj prilegajoče se telesu oz. trebuščku, pa smo bili spet mokri zjutraj??? user posted image Za lahko noč ga previjem okoli 23.00 in ob 6.00 je polulan user posted image

poskusi večje pleničke... ali pa mogoče manjše, odvisno. js imam tudi mulerjeve, 1ka mi je pogosto premočila, 2ka zelo redko. pa lulči mora bit dol obrnjen in dost zategnjene morjo bit, ampak ne preveč. Ali ga pa še vmes previj, če zvečer in ponoči veliko je, se nabere veliko vode in plenička ima tudi mejo, do kot zdrži.

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 684
18.10.2009 19:21:20   
vila MaLiNa
Barika zakaj pa mu daješ AM?

Včeraj, ko je bila prazna luna naša sploh ni hotela spati. Samo z ihto se je drla, da je sploh nisva morala pomiriti. No ob pol polnoči je zaspala in spala prvo rundo 5ur skupajuser posted image . Luksuz za najuuser posted image . No ampak zjutraj sva imela vseeno podočnjake do tal. Ob petih smo pa bili na sprehodu in še sedaj spi. Nevem, če je ne bi kar zbudilauser posted image .

Jutri je pa spet ponedeljek in gre moj v službouser posted image . Tok paše, ko je domauser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 685
18.10.2009 20:57:50   
veselka
oj,

evo, js mam že 2. menstruacijo... po 2h tednih spet user posted image očotno me je močno pogrešala user posted image

moj ljubček je dons domov pršu user posted image ... no, sva ga šle z Auroro iskat. sva sicer prišle samo do parkirne hiše na Brniku, potem pa je punca mogla papat (sam iz avta sva stople, pa je bil tak halo (beri: histeričen jok), da sva se kr nazaj v avto dale user posted image ). zdej smo pa doma, mala je že skopana in drema pr tatiju v naročju, mama ma pa obe roki frej user posted image

se mi pa zadnje čase, preden joško napade, ful histerično dere vanjo in je sploh ne morš pomirit... potem pa kot bi odrezu neha in začne papat user posted image

ja dons smo mel spet jok v banji. in pol je ful grozno, ker je niti enkrat še nisem konkretno spucala, ker če se ne joka, se začne jokat, če je predolg not, al pa kr takoj jokamo user posted image

kako so pa vaši user posted image kej zadovoljni s pakiranjem v lupinco? mislm js ne vem, če je kaka stvar zarad katere se Aurora ne bi drla. ko jo dajem v lupinico se dere tko močno kot bi jo iz kože dajala. bo kdo mislu, da otroka mučm, pa mi še kako socialno na vrata prpelu. pa kup stvari je še, k mam zdej že js skor travmo pred njimi. ne vem ne vem, tole dete je res IZZIV user posted image

lubenička ČESTIIIIIIIIIIIIIITKE user posted image (oprosti za zamudo)

grem js zdej še sebe mal očedit, pa hop v postlo, dons celo malo prej (3 ure).

< Sporočilo je popravil veselka -- 18.10.2009 21:00:41 >

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 686
18.10.2009 22:12:07   
tulpek
Veselka, mogoče pa vadi za operno pevko user posted image user posted image user posted image . Moj Tjaš na srečo ne joka kaj dosti po nepotrebnem. Kopanje obožuje, joka pa se, ko ga začnem oblačit po kopanju (oz. ko pogrunta, da ni več v vodi). Sicer pa med preoblačenjem in previjanjem ne joče. In pa joče, če se voziček ustavi. Smo bili včeraj malo v šopingu in mali sploh ni bil razpoložen za spanje in nakupovanje. Se je pritožil že, če se je voziček počasi premikal. S pakiranjem v lupinico ni problemov, mu je všeč noter.

Zadnje dni spet neverjetno veliko je, včeraj zvečer je dojenje trajalo 2 uri, sem se bala, da mi bo vse zaloge izpraznil, pa imam očitno dost mleka za še kakšnega user posted image nahranit. Pa čez dan tudi skoz je...Danes pa spet podobna zgodba... Verjetno bo spet kak poskok v rasti. Cotke št 62 so mu že čist lepo prav. Opozorilo vsem, ki ste mogoče tolk smotane kot js: pazite, da ne boste vztrajale predolgo pri manjši številki. Js sem se kar držala tiste 56, potem pa nekaj dni nazaj ugotovim, da mu je 62 kot ulita in da bi jo lahko že kak teden prej nosil. Zdaj se pa bojim, da sploh ne bo ponosil vseh lepih stvari, ker so mu čist točno prav. In glede na to, kak raste...

Vila Malina: mislim, da je Barika nekaj dni nazaj pisala, da ima njen mali ful krče po njenem mleku in mu zato daje AM.

Glede krčev in kapljic: sem ugotovila, da te kapljice bolj malo pomagajo, če mu jih dam, ko že ima krče. Tako sem 2 dni nazaj začela s tem, da mu jih dam 3-4krat dnevno med dojenjem, in sicer 4-5 kapljic (koroške lekarne) in že dva dni nima krčev. Prda pa ful, se kar previjalna in kinderpet treseta, ampak joka pa ni nič. AMpak zdaj ne vem, če bi bilo tudi sicer to, ali pa dejansko pomagajo kapljice. Bom nadaljevala s tem. V četrtek za začnemo z AD kapljicami... upam, da ne bo panike. So mi pa rekli, da naj dam prvi dan eno in potem stopnjujem... vsak dan eno več do 5 kapljic, pozimi pa 7.

Danes popoldne je spal cele 4,5 ure...sem vse pospravila in zlikala user posted image . Upam, da ne bo zdaj celo noč bedel.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 18.10.2009 22:13:15 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
18.10.2009 22:13:32   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Barika zakaj pa mu daješ AM?

da sem vidla, če je vzrok v njegovih krčih pri meni, in je pa še ne naje se. mi celo zizo sprazni in potem še ful poje.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 688
19.10.2009 7:33:20   
veselka
tulpek js sm mela samo 1 pajacek in 2 bodija 56, ostalo 62. pa 56 že skor 1 mesec ne mormo več gor dat, zdej pa določene pajacke 62 že komi zapnem. bom počas mogla 68 začet kupovat. tale rase ko trava user posted image no sej, na posvetovalnici mi jo bodo ziher spet premal zmerl user posted image

dons gre tati po igralni otok v BC. moram poklicat in rezervirat, da samo plača in gre.

pleničke nam tudi včasih lulanje pogleda pri pajski ven user posted image . no, ne bom menjala plenic, ker večinoma je še vedno ok.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 689
19.10.2009 7:59:47   
baby blue
Jutro

Midve sva pa danes prvič sami... Je ati šel v službo... Me prav zanima kako bo ampak mislim da bo šlo... user posted image user posted image

Sem jo včeraj no danes nazadnje previla in podojila pa mi je potm spala do pol petih... Zdej je bla pa mal do sedmih spet pokonc sva se previli in podojili... Je bla sam polulana... Zdej pa spet lepo spančka... Pa včeraj sva spet malo čajčka iz komarčka spili se mi zdi da jo pomiri in potem zaspi ko angelček... user posted image čeprav je skoz zelo pridna... user posted image

Rada ima vožnje z vozičkom če se ustavi takoj pogleda in je treba se peljat naprej... Z sedenjem v avtosedežu no v lupinici pa tudi ni problemov za sedaj ni bilo nobenih protestov...

Glede cunjic... Nosi še vedno 50 kakšne bodije pa žabice drugače pa počasi 56 ampak so ji nekatere še prevelike...

Midva bova šla tudi ta teden po igralni otok... user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 690
19.10.2009 8:20:21   
tulpek
Js sem pa zbolela in zdaj me skrbi, da bo še mali kaj dobil od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 691
19.10.2009 8:39:16   
Tanik
Dobro jutro,

jaz enostavno ne pridem do računalnika. skoz eni obiski, skoz sem na nogah user posted image . na srečo že lahko normlano sedim, upam da to pomeni da gre s šivi na boljše. bo pa danes patronažna pogledala, da vidim pri čem sem, upam da se dobro celijo.

veselka, jaz vzamem zjutraj in zvečer po eno tableto tametila. bom pa danes patronažno vprašala komu rečem za recept, ker mi ga bo zmanjkalo. mislim da mi malo pomaga, čeprav mu moram po vsakem obroku dodajat umetno mleko, da se naje.

simonae, jaz ga mažem vedno po umivanju z mandljevim oljem in gre na boljše, se ne lupi več toliko. namažem ga pa samo po pregibih pa mogoče malo tam kjer se zelo lupi.
midva sva bila do sedaj 2x zunaj po 10 minut, vozičkali se še nismo ker je ful mrzlo zunaj. ampak počasi imam namen.

tablete, lekadol pa daleron lahko, aspirina pa ne ker redči kri.

altaja, jaz mu ne dajem čaja, samo umetno mleko mu dodajam. mi nobeden ni nič rekel, da bi mogla čaj dajat. kateri čaj pa je treba kupit?
pri meni je bila moja mama 2 tedna in je 3x čuvala, ker sem šla papirje urejat pa en dan v BTc kupovat jogi. in sta se prav dobro imela s tamalim, sta se nahranila in previla.

jaz dam plenico pa čez povijalko, tako kot v P. drugače kolke je pa tudi imel 1A.

naš se je že pokakal in polulal čez plenice do majčke,se zgodi vsake toliko.

nič, letim ker se zbuja.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 692
19.10.2009 8:44:30   
baby blue
Najina ima kolke 1A in 1B... Sem gledala v Babybooku-u da je to normalno...

Jst ji dajem čaj iz komarčka 20ml... Je pediatrinja svetovala in rekla da lahko... Da se tudi malo navadi na drug okus in obliko...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 693
19.10.2009 10:15:22   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

altaja, jaz mu ne dajem čaja, samo umetno mleko mu dodajam. mi nobeden ni nič rekel, da bi mogla čaj dajat. kateri čaj pa je treba kupit?
pri meni je bila moja mama 2 tedna in je 3x čuvala, ker sem šla papirje urejat pa en dan v BTc kupovat jogi. in sta se prav dobro imela s tamalim, sta se nahranila in previla.

jaz sem mu ga na začetku sama  kuhala ... pol žličke komarčka, pol žličke kumine in pol žličke kopra .. na 2 dl vode. Zdej mu kupim pa od alnature taisti čaj, ampak jaz mu AM delam na tem čaju (prdi ko stari čiko user posted image ), drugače mu pa lahko daš tudi malo navadne prekuhane vode.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 694
19.10.2009 11:12:56   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Js sem pa zbolela in zdaj me skrbi, da bo še mali kaj dobil od mene user posted image user posted image user posted image

tud jzt sm bolana...midva z Maksom si kar podajava...danes sem dobila antibiotike...on pa upam da bo tud kmalu boljši...gre pa to ful počasi pr njemu....

tulpek ful vitaminčkov in raj en dan prejh zdravniku ti, kot prepozno da se res ne naleze od tebe...Maks se je zihr od mene...in je bil čist čist bogec

držim pesti da se ti čimprej pozdraviš in čuvaj Tjaša.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 695
19.10.2009 11:30:14   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: jpnincy

Ponoči mu dam pampers trojkico in je rita suha. Čez dan smo pa še vedno na dvojkici. Če dam dvojkico za spat je velika verjetnost da bo polulan čez in čez.

A ste vse na široko povijale? Men ni noben nič reku, tko da nisem user posted image , je mel pa kolke 1a, tko da... Dans se bova naročila za slikanje. Baje je grozna čakalna doba. Upam da se nama uspe naročit pred dopolnjenim 5. mesecem ker drugače pregled nima smisla in bova mogla it samoplačniško. Tole zdravstvo je  user posted image

Jutr mam prvi ginekološki pregled po porodu. Da vidmo če je šlo vse na svoje mesto user posted image

Hvala za odgovore glede čajčka. Bomo še malo počakali ker se tud meni zdi da ga zaradi dojenja ne potrebuje. Sem mu pa dala za probat en dan ko sva malo dodala AM, in mu je bil tako všeč, da sem mu ga kar spulila iz ust, ga je spil 40 ml pa še bi ga.

Tulpek: med dojenjem si daj masko na usta, tko mi je svetovala pediatrinja prejšnji teden ker sem bila malo nahodna. Jst tega sicer nisem delala in na srečo se mali ni nič nalezel. Upam da se čim prej pozdraviš, pa velik čajčka.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 696
19.10.2009 11:33:27   
Pupček
Ojla!

cel teden sem bila brez računalnika, torej nič interneta, RR,... Sem vas kar malo pogrešala user posted image

Mi smo v redu. Malo jokamo, ampak ne preveč.

Luana ima že cca. 2 tedna pikice po obrazu, ušeskih in vratu (na otip ima čist hrapavo kožo). Baje je to normalno in ni odvisno od moje prehrane ali pr.praška, mehčalca. Ko jo je vidla mami od prijateljice, ki je tudi patronažna sestra, je rekla, da ima lepo, čisto kožo user posted image , ja kako če je pa pikasta. je rekla, da je to normalno in da znajo bit otročki velik bolj flekasti. Pediatrinja mi je svetovala naj jo čistim z fiziološko.

Igralno podlogo že imamo, sicer v LJ, smo jo pozabili vzeti s sabo domov. Nazadnje ko je bila L. na njej, ni kazala nekega interesa in je preprosto zaspala na njej user posted image . Mogoče bi bilo zdaj kaj drugače, je 10 dni starejša in bolj zaznava stvari okrog sebe.

Spanje.... Spat jo dam budno med 22.00 in 22.30. Jaz grem ponavadi spat okoli 23.30 in je včasih takrat še vedno budna. Prvič se zbudi med 2.30 in 3.30, jo podojim v cca. 15 min in jo dam nazaj v postelco (včasih kar budno), drugič se zbudi med 6.30 in 7.30 jo spet podojim in dam nazaj v postelco in spi do 9-ih (takrat tudi jaz vstanem), jo previjem, malo podojim (ponavadi ni lačna) in dam spet nazaj v postelco in je tam do 11-ih, mal spi mal je budna.
Mislim, da je kar fajn to da jo dam budno v postelco, tako tudi ko se zbudi ne joka in sama nazaj zaspi user posted image .

Jaz L. Ne dajem nič vode ali čaja, mi je rekla patronažna da ni potrebno saj prek mojega mleka vse dobi.

Lubenička, vse najboljše (mal z zamudo)!

Sarchi, upam, da se hitro pozdravite.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 697
19.10.2009 11:34:25   
eltea333
Živjo punce!
Me zanima, če ima katera nasvet zame.. Izak zvečer dremlje ob 22 ure naprej zaspi pa šele ob 1-2 uri zjutraj, ko sem jaz že čist crknjena. Ima mogoče katera idejo, kako lahko premaknemo uro? Je to mogoče? Upam, res upam, da ja..
Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 698
19.10.2009 11:35:48   
baby blue
Vreme je krivo... Saj ni udno da je toliko bolnih ko pa je ob vsej gripi še vreme tako... Ohladilo se je za najmanj 10 stopinj... Mi smo k sreči zaenkrat še vsi zdravi (morm potrkat na les)...

Končno ji je uspelo zaspat... Od osmih pa do zdele je bila pokonc pa že prej je bila tako zaspana da je imela oči komaj odprte pa je še kar vztrajala user posted image user posted image

Zdej pa perem vmes grem pa mal pospravt

Glede širokega povijanja... V porodnišnici so sestre rekle da ni potrebno pa tudi pediater je rekel da je vse OK in da takšno povijanje ni potrebno...

< Sporočilo je popravil baby blue -- 19.10.2009 11:38:43 >

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 699
19.10.2009 11:37:27   
Anonimen
dan
res se vam opravičujem k vas ne spremljam redno sam smo mel norouser posted image
mi je princeska v spanju nehala dihat in hvala bogu da sem bila zraven in da sem videla da je vsa vijolična in da ne more dihat,matr sm jo takoj začela obračat,pa med lopaticam udarjat tko da je mal bruhek nardila s slino in je pol končno zadihala,pol je pa tista panika za mano prišla in sem se tresla k šibauser posted image preiskav ji niso delal ker prvo kot prvo aparati so bili zasedeni kot drugo mi je pa ženska prbila da če je zdej vredu da me nima skrbet če se bo pa ponovil bom pa še enkrat prišla user posted image k se mi je snel matr ji če njej ni važn za otroka men je,tko da dejansko nič se jim ni dal delat,k se je tud potem videlo ko smo pazite to čakal sam za odpustnico 2 uri user posted image user posted image pa še pol sem se trudila ji pojasnevat da drugič mogoče ne bi imela tok sreče in jo ne bi ta prav cajt opazila a ne,una eh ne sej to ni nič tazga,ma da se ti strga no

u že morm it k je nekdo lačenuser posted image

(odgovor članu Pupček)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?