|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
14.10.2009 18:20:36   
Sarchi
dober dan,

mi smo pa prvič bubani...viroza (suh kašelj, zamašen nosek) + SOR ...čist je bogec...celo noč nismo spali nič....ne more dihat, papat...nč! je čist brez energije, volje, interesa za kar koli. Za sor sva dobila Daktarin gel, upam da ta nadloga čim prej zgine iz ustec...
A KATERA ŽE IMA IZKUŠNJE Z TEM NADLEŽNIM SOR-OM??

ful sm žalostna user posted image user posted image k je tko bogi naš Maks. kr srček me boli....težko diha, pa mu pucam noska s fiziološko in aspiratorjem, sam se znova in znova maši, jeziček ima pa čist obložen...

grem ga crtkat naprej....držte pesti da se čim prej pocajtamo

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 601
14.10.2009 18:29:58   
vila MaLiNa
Sarchiuser posted image user posted image user posted image user posted image Za tvojga boščka...

Tudi Sara je imela soor in je dobila daktarin gel, ki ji ga še zmeraj mažem z vatirano palčko in prav uživa, ker je sladek okus. Samo včasih pa tudi bruhca po njemuuser posted image . Ker je bil pri nam soor tudi na riti smo dobili še canasten kremo. Vse moram mazati 2x na dan in že takoj se je pokazalo izboljšanje, mažem pa z daktarin gelom še sedaj zaradi preventive, da se te nadležne glivice zopet ne pojavijo.

Nosek pa samo pucanje.

Zdržiuser posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 602
14.10.2009 18:50:13   
Sarchi
malinca hvala za spodbudo....res mi je ful hudo user posted image
kako si pa ti v ustkih mazala daktarin? na palčko in razmazala po jezičku in dlesnih, koliko pa ga daš? meni je pediatrinja rekla da 3x na dan namazat, sam ne vem kolk ga dat

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 603
14.10.2009 19:08:36   
baby blue
Lana je pa zaspala tko da mam zdej za 3 do 4 ure mir user posted image Bom šla eno odspat user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 604
14.10.2009 19:48:46   
vila MaLiNa
Sarchi meni je pediatrinja rekla 2x na dan na vatirano palčko. Količine ni povedala. Ko sem brala navodila piše 4x na dan po 1/4 priložene žličke. Samo to je kar dostiuser posted image . Sama sem ji dala toliko, da je šlo lepo na palčko in potem na jezik (tam sem potem razmazala), sej ko je ugotovila, da je sladko in da ji je všeč je pustila da ji to delam. Potem sva se šle pa dojit.

Pazi, da boš tudi svoje bradavice mazala s to kremo in skrbela za njihovo čistočo (ker lahko to tudi ti stakneš in se prenaša z Maksa nate in nazaj). Boš videla, da bo kmalu boljeuser posted image

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 14.10.2009 19:49:31 >

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 605
14.10.2009 19:50:24   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Lana je pa zaspala tko da mam zdej za 3 do 4 ure mir user posted image Bom šla eno odspat user posted image

Naša pa nekaj protestirauser posted image . Uživajuser posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 606
14.10.2009 19:54:43   
kdusic
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

malinca hvala za spodbudo....res mi je ful hudo user posted image
kako si pa ti v ustkih mazala daktarin? na palčko in razmazala po jezičku in dlesnih, koliko pa ga daš? meni je pediatrinja rekla da 3x na dan namazat, sam ne vem kolk ga dat

Mi smo tud to imeli...mi smo mazali 4x na dan in je v enem dnevu šlo vse stran...drugače pa imaš merico mislim da 1/4 daš....pa to ni nič hudega...

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 607
14.10.2009 20:50:07   
polari
Tako, mi smo se pa danes prvič sami kopali! user posted image user posted image user posted image

Je blo fajn, preživeli smo, Enej je sicer malo protestiral v vodi, ampak ni blo hudo, naslednjič bo že boljše...

Vi se kopate vsak dan?

No, zdaj pa spi, tako ga je voda utrudila...problem pa je, da ni dosti pojedel, oz. skoraj nič in lahko samo čakam, kdaj ga bo lakota prebudila....malo bom še nogomet pogledala....potem pa v horizontalo....

Maks, čimprej se pozdravi user posted image user posted image

Mi pa že tri dni nismo bili zunaj...če pa tako grozno piha....saj če je mrzlo ga lahko oblečem fejst, ta veter pa mi ni všeč in rajši ne grem ven....mogoče se bo jutri umirilo...upam.....že pogrešamo vozičkanje....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 608
14.10.2009 21:00:56   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Vila Malina, če se ne motim si ti imela CR? Koliko časa te je še bolelo po CR-ju? Jaz sem danes 9 dan po CR-ju, 2 dni nazaj so mi pobrali ven klanfe, ampak mene na enem predelu še vedno boli, če sedim, al pa če hodim in ko se dvigujem iz postelje. Je pa taka pekoča bolečina in tam ko sem imela predzadnjo klanfo imam kot neko zadrlino. Sicer sem klicala v P, pa so rekli da je to normalno. Prosim, če mi lahko napišeš tvojo izkušnjo oz. tudi vse tiste ki ste dale CR že čez. Ful vam bom hvaležna user posted image

Mene je okoli 4 tednov bolelo (seveda je stopnja bolečine s časoma slabela). Sem si pa mazala s tea tree kremo za mehčanje rane in so te zatrdlinice skoraj zginile. Če se je vredu zacelilo bo povedal ginekolog naslednji teden. Bolečine to točno take kot jih opisuješ. Tudi mene je zadnji oz. prvi šiv (kakor vzameš) bolel najdle. Postrani boš morala vstajati še kar nekaj časa in točno tako kot so ti povedali - da stimuliraš hrbtne mišice. Če nisem tako naredila je zabolelo, kot user posted image . Sicer je pa pravilno vstajanje ravno preko boka.

Ko se tuširaš poskrbi, da bo rana vedno suha! Bolečine bodo kmalu izvenele boš viddelauser posted image

Uf, Vila Malina hvala za te informacije.user posted image user posted image Zdaj vidim, da je očitno to normalno. No, do konca oktobra bo že boljše.user posted image  Men pa so rekl, da naj si nabavim kontratubex mazilo, ampak da se lahko začnem mazat z njim šele 14 dni po CR-ju al pa po odstranitvi klanf. Ne vem točno! Se moram še mal pozanimat! Kdaj si se pa ti začela mazat?

Sarchi, upam da se tvoj sonček čim prej pozdravi.

Jest sem se pa dons upogumila in smo šli za petnajst minut na prvi sprehod. Mali je bil tako oblečen, da je bil v vozičku čist stisnjen user posted image  ne vem kako ga bom pozimi oblekla. Tud men je pasal svež zrak, čeprav me je rana od CR-ja hitro opozorila, da nisem še pripravljena za kakšne daljše ture. Tud, če grem vsak dan samo malo ven, pa je boljše kot nič.

Zdaj grem pa počasi spat!

Neposredna povezava do sporočila: 609
14.10.2009 21:19:02   
Tanik
Dober večer,

a se vašim malčkom kaj lupi koža? ker našemu se.

Zanima pa me, ali je normalno, da otrok po vsakem obroku kaka?user posted image  Namreč naš se čisto skoz pokaka, še vmes ko se dojiva.

naš tudi kaka po vsakem obroku.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 610
14.10.2009 22:38:19   
tulpek
Tanik, mojemu se je tako lupila, da sem imela 14 dni po tleh polno njegove kože. Prav v kosih je šla dol. To je sicer značilno za prenošenčke, ker se odstrani tista varovalna sluz in voda pride do kože in jo namoči... kot če se mi dolgo namakamo v vodi. So mi rekli v P, da ni nič nevarnega in da bo minilo.  Pri mojemu je bilo to vse od prvega dne... kaj pri tebi je to od začetka ali se je pojavilo kar tako, naenkrat?

Mali spet spi... je zelo priden danes. Se pa bojim noči user posted image Moram spat, da vsaj malo izkoristim to njegovo spanje.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 611
15.10.2009 8:43:22   
polari
Dobro jutro!

Ponoči smo se na dve uri zbujali, zdaj pa Enej spi.....tako da se lahko jaz v miru zrihtam in najem, pa pospravila sem že vse...mislim, da danes ne bo tako pihalo zunaj, tako da bomo šli malo ven na sveži zrak...user posted image

Eneju se je tudi malo koža lupila, ampak ne ful, pa zdaj ne več. Ima pa še mozoljčke....

Pa kakamo mi tudi...ponavadi med obrokom....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 612
15.10.2009 8:57:50   
mojgal
ja tudi mi smo imeli sor oz. afte po ustih ki mi jih e potem prenesla na bradavice hudo kolk je bolelo ko je jedla tako da usta ji mažem z dektarinom sebi s canastenom dobila pa jih je tudi po ritki mi je pa partonažna rekla naj hladilno z canastenom zmešam in ji namažem ker sam canasten je za njihovo ritko kao premočan. 

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 613
15.10.2009 9:15:09   
draja

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Vila Malina, če se ne motim si ti imela CR? Koliko časa te je še bolelo po CR-ju? Jaz sem danes 9 dan po CR-ju, 2 dni nazaj so mi pobrali ven klanfe, ampak mene na enem predelu še vedno boli, če sedim, al pa če hodim in ko se dvigujem iz postelje. Je pa taka pekoča bolečina in tam ko sem imela predzadnjo klanfo imam kot neko zadrlino. Sicer sem klicala v P, pa so rekli da je to normalno. Prosim, če mi lahko napišeš tvojo izkušnjo oz. tudi vse tiste ki ste dale CR že čez. Ful vam bom hvaležna user posted image

Mene je okoli 4 tednov bolelo (seveda je stopnja bolečine s časoma slabela). Sem si pa mazala s tea tree kremo za mehčanje rane in so te zatrdlinice skoraj zginile. Če se je vredu zacelilo bo povedal ginekolog naslednji teden. Bolečine to točno take kot jih opisuješ. Tudi mene je zadnji oz. prvi šiv (kakor vzameš) bolel najdle. Postrani boš morala vstajati še kar nekaj časa in točno tako kot so ti povedali - da stimuliraš hrbtne mišice. Če nisem tako naredila je zabolelo, kot user posted image . Sicer je pa pravilno vstajanje ravno preko boka.

Ko se tuširaš poskrbi, da bo rana vedno suha! Bolečine bodo kmalu izvenele boš viddelauser posted image

Po prvem CR je bilo pri meni tudi podobno. Prav neznosna bolečina na enem koncu ob vsakem premikanju. Sem tudi takrat spraševala, pa so rekli, da je normalno. Čim dlje poskušaj vstajati preko boka in čim manj dvigovati stvari. Prvih 6 tednov če se le da samo novorejnčka, pol pa do 3-eh mesecev še vedno nič težkega. Zatrdline so tudi še normalne. Jaz sem zdaj 6 tednov po CR in jih ni več. Drugače pa moram povedat da me je zdaj po drugem CR bolelo precej manj in že po kakšnem tednu skoraj nisem čutila bolečin. Tudi ni bilo tistega neznosnega zategovanja na koncu rane kot prvič. Res pa je, da si misliš, da si že ok, pol pa greš na en daljši sprhod ali kaj preveč postoriš doma, pa kmalu vidiš, da nisi še čist ok, tako kar čuvajte se punce. Da se maternica lepše zaceli. Ni vredno tvegati.

Tanik tudi naš se je začel po kakšnem tednu lupit. Sicer ne povsod, ampak po rokicah in nogicah. To je čisto normalno.

Sarchi en koš pikapok za Maksa, da se hitro pozdravi. Tudi za nami je že en lažji prehlad s kašljem in vem kako stresno je to.

Veselka moja prvorojenka je imela krvave nitke v blatu že 3. dan v P in takrat so zagnali celo paniko in jo dali testirat na vse mogoče viruse in bakterije. Vsi izvidi so bili negativni, zato sem šla sama od sebe na strogo dieto brez mleka in jajc. Kri v blatu se ji je potem še ves čas pojavljala, približno 2 do 3-krat na mesec. Tudi ko sem bila na strogi dieti, sčasoma pa se je umirilo. Da skrajšam zgodbo - je alergik na kravje mleko, kljub temu da so bili vsi testi na začetku negativni. Jaz sem bila prepričana da je vseeno alergična, kljub temu da me je pediatrinja prepričevala da dieta ni potrebna in me celo kregala da se ne prehranjujem pravilno, s tem pa tudi otrok ne. Ko sem jo enkrat poslušala in šla za par dni z diete, je otrok dobil tako hude krče, vročino in krvi v blatu, da sva bili 3 dni na infekcijski kliniki na svečkah proti bolečini. Tako da karkoli že bo, poslušaj sebe in svoj materinski čut. če boš čutila, da Aurori nekaj ne ustreza, se temu izogibaj, tudi če bodo testi za alergije negativni.

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 614
15.10.2009 9:35:20   
veselka
draja sem se ravno včeraj spomnila, da so mi v P Auroro eno jutro mnogo pred vizito odpeljali, takrat je sestra na hitro omenla neko kri, pa hitro odšla. potem pa ni bil ne bu ne mu več o tem, samo rekli so, da je vse ok. v P si pa tako ves zmeden. mogoče je tudi ona imela že takrat.

ne razumem pa zakaj v P tolk z mlekom posiljujejo. kr naprej so ga delili, kljub temu, da naj bi blo znano, da lahko povzroča krčke, nisem pa npr. smela enga navadnega soka spit, so me takoj opozorili, da to pa ni ok user posted image jaz mleka niti ne maram preveč, vse kar ga spijem je tisti v kavi, pa še to redko, ker sem mela hude želodčne bolečine in sem menjala za sojino, pa je blo pol ok. tko da mleku mi ni problem se odpovedat. težje je z jajci, ker so pa res vsepovsod, tudi v vegetarijanskih izdelkih. ok, testenine in majonezo že zdej kupujem brezjajčne. no, bom razmišljala o tem, ko bom dobila za nalogo brezjajčno dieto. mogoče se pa potem končno naučim pripravljat jedi brez jajc user posted image

zdej se moja trobentica k meni stiska. je malo pojedla, potem pa začela histerično jokat. sem jo komaj pomirila in zdej spi v naročju, kot en bonbonček. ponoč sva pa veliko papali.

učer sva ble spet v LJ, sem imela pregled. vse je ok. sem nafehtala še nov recept za tametil, da mi ne zmanjka. G pravi, naj vsaj 1 leto počakam do ponovne zanositve, da se telo uredi. kontracepcija do takrat bodo pa kar kondomi.
potem sem šla pa še k frizerju, babica je pa trobentico okrog vozičkala user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 15.10.2009 9:43:55 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 615
15.10.2009 9:52:54   
veselka
tiste, ki že imate otročke... kdaj se splača kupit igralni otok? mal škilm na spletu od BC, ker sem dobila bonov za 100 eur user posted image , pa da bi moji trobentici kupla. zdej se sicer navajava na ležalnik z igralnim lokom, vsak dan po malo, kolikor jo pač zanima, če jo, pa da ni skos pri meni.

ponoč po hranjenju, ok med 4. in 5. uro zjutraj, sva se ful fino imele. sem jo nna postli naslonila na povšter in pol sem ji govorila, pa neki mahala z rokami in malo žgečkala, pa je tko z zanimanjem opazovala, pa se smejala, pa glasove spuščala user posted image . pol sva pa počasi nazaj zaspale, ona seveda na mojem trebuhu user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 616
15.10.2009 9:55:11   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

tiste, ki že imate otročke... kdaj se splača kupit igralni otok? mal škilm na spletu od BC, ker sem dobila bonov za 100 eur user posted image , pa da bi moji trobentici kupla.

midva sva ga kupila, ko sem bila še nosečauser posted image user posted image , sem ga pa dala včeraj not ležat, pa je gledal, grulil, malo tolkel (pač, se mu je posrečilo) ...dokler ... ni prišel veliki brat in je mogel mali it v "osamo"user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 617
15.10.2009 10:02:39   
baby blue
Jutro

Midve sva se previle in podojile zdej pa malo v ležalniku poležava in opazuje kaj se dogaja okoli nje...

Naša Lana se je tudi na začetku lupila kot da bi se levila... user posted image Sem ji dala cotke dol je kar z njih vse letelo... je potem patronažna rekla da je to normalno in da naj jo namažem s kakšnim otroškim losjonom oziroma oljem... Sedaj je super user posted image user posted image Mogoče malo tu pa tam ampak je veliko boljše...

Igralni otok za na tla imam tudi jst namen kupit ja... Bom šla enkrat mal pogledat...

SE pa najini tudi neki mozoljčki mali rdeči delajo ampak kmalu izginejo... je taka kot bi bila že v puberteti user posted image user posted image

Lana pa drugače ne kaka dosti mogoče 2 - 4 krat na dan... Najbolj je pokakana zjutraj in ponavadi zvečer...

< Sporočilo je popravil baby blue -- 15.10.2009 10:03:12 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 618
15.10.2009 10:26:35   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

tiste, ki že imate otročke... kdaj se splača kupit igralni otok? mal škilm na spletu od BC, ker sem dobila bonov za 100 eur user posted image , pa da bi moji trobentici kupla.

midva sva ga kupila, ko sem bila še nosečauser posted image user posted image , sem ga pa dala včeraj not ležat, pa je gledal, grulil, malo tolkel (pač, se mu je posrečilo) ...dokler ... ni prišel veliki brat in je mogel mali it v "osamo"user posted image user posted image

torej znajo ful uživat, že zdej? kakšnega pa imaš oz katerega? kako pa je s stajcami? moja mama pravi, da js nisem marala bit not. tudi izkušnje mamic so različne. zdej pa ne vem. no, pa sej je še čas...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 619
15.10.2009 10:31:24   
Tanik
Dobro jutro,

kako smo kaj spali? pri nas do enih cele burke, je spal, ni spal, lačen. jaz sem bila čisto koma, tako da ga je babica (moja mami) ob enih hranila in potem je spal do 7 user posted image
še jutri imam svojo mamo tukaj potem bova pa sama, mi zdaj odkar sem doma iz P ful pomaga, tudi da jaz mal na RR pridem pogledat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Tanik, mojemu se je tako lupila, da sem imela 14 dni po tleh polno njegove kože. Prav v kosih je šla dol. To je sicer značilno za prenošenčke, ker se odstrani tista varovalna sluz in voda pride do kože in jo namoči... kot če se mi dolgo namakamo v vodi. So mi rekli v P, da ni nič nevarnega in da bo minilo.  Pri mojemu je bilo to vse od prvega dne... kaj pri tebi je to od začetka ali se je pojavilo kar tako, naenkrat?

mojemu se je pojavilo to nekje 4 oz. 5 dan, v P se mu ni nič lupila koža. so lih to komentirali, da glede na to da je čez rok pa ima zelo lepo kožo. lupi pa se po rokah, nogah pa trebuhu. mažem ga pa z mandljevim oljem, samo na teh delih.

veselka, koliko si pa dobila tametila v P? meni so dali recept za samo eno škatlico. kako pa jemlješ? meni ga bo prej zmanjkalo,preden imam pregled pri g.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 620
15.10.2009 10:33:46   
baby blue
Midva stajice ne bova kupovala... Nama je pa od mami prijateljica rekla da ima dve prenosni postelji in ena je še čisto zapakirana tako da nama jo bo dala in jo bova potem kar tja notr posadila da se bo lahko naslednje leto na vrtu v njej malo igrala... Če ji bo všeč če ne pa ne...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 621
15.10.2009 10:35:19   
veselka
joj, ne boste verjele, kaj je meni mama rekla v soboto, ko je moj odpotoval: da ji bom mogla 3x na dan sporočit, da sm ok, če slučajno npr. padem in bo otrok sam, ker bo drugače policijo klicala user posted image ... mislm halo, zdej nej pa še razmišljam, kako bom njo klicala, ko še kosilo jem ob 11ih zvečer. in zdej preverja skos, jao. pa ko se peljeva iz lj domov je vsa zaskrbljena in mi tm skor joka od skrbi. no sej pravjo, ženske, če nimajo kej za delat, pa o neumnostih razmišljajo user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 622
15.10.2009 10:43:41   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

veselka, koliko si pa dobila tametila v P? meni so dali recept za samo eno škatlico. kako pa jemlješ? meni ga bo prej zmanjkalo,preden imam pregled pri g.

iz P sem js šla z mlekom, da bi še rože loh zalivala vsak dan user posted image . potem doma, kake 4 dni po produkciji, mi je pa kr naenkrat usahnil, pa sm skos dojila, pa še črpala, če je kej ostalo. pol pa kr naenkrat drastičen upad. tametil mi je potem patronažna zrihtala prek pediatrinje, ker sva se kaka 2 tedna ful matrale z dojenjem in črpanjem, da bi nazaj zalaufalo, pa ni. trenutno konzumiram 2. škatlico, ker če ne jem, je še slabše, pa še s tametilom ni zadosti. jemljem pa 2 na dan. tko so mi rekli, čeprav berem, da lahko tudi po več, da več tametila da več mleka, sam me je malo strah. pa ti? bom probala s tremi na dan, če bo res kaj bolje.

ti ginekologinjo kar pokliči za recept, ne čakat, lahko pa tud osebno zdravnico ali pediatrinjo, kar ti je bližje.

< Sporočilo je popravil veselka -- 15.10.2009 10:52:11 >

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 623
15.10.2009 10:51:23   
baby blue
Še dobro da so moji samo par hiš stran od naju in ni take panike ker se tako ali tako skoraj vsak dan vidimo in slišimo... Me pa zanima kaj bo nslednji teden ko moj s službo spet začne... user posted image Ah ja mamice mamice user posted image user posted image

Danes jo bova tako za tri urce dala mojim v varstvo greva mal po nakupuh... Morva kupit novo stojalo za perilo obešat pa še vmes bom po dolgem času mal v Pikapolonico ali pa v baby center zavila... Me že dolgo ni blo tam user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 624
15.10.2009 12:00:25   
simonae
Naš se tudi hudo lupi - vsepovsod (prenošen?) Zaenkrat ga mažem samo z bepantenom ali riboderminom. Bom pa kopala z milom le na 14 dni, dokler to ne mine, vmes pa s hrastovim lubjem - ima suho kožo in to pomaga.

Ima pa od včeraj pikice okoli trebuščka in po nogicah - okoli pleničke. Patronažna meni, da je to od pleničke. Morda pa kake glivice - canesten je omenjala zmešan z bephantenom.

A danes se pojavijo tudi na ličku!? Moja majica ni bila polikana!?
Se bojim, da bi tole na kako alergijo na mleko in jajca kazalo. Upam, da ne že spet. Bom hudo zmanjšala vnos tega, da vidim. Ja zraven pa ga stalno napenja in zadnja dva dni tudi čez dan zelo malo spi - le na rokah. Jaz pa tokrat nora na Balzen piškote - maslene seveda. Najprej bom preverila ostalo in se izogibala mleku in nj. izdelkom in jajcam, ne bom pa še čisto odklenkala sladice. Če ne bo nič bolje pa čez nekaj dni začnem pravo dieto - pa moj mali - ups srednji.- spet ne bo sam na dieti!

Veselka saj se da najti vse brez ml in jajc, a na žalost na drugih policah in z hudo drugo ceno, kot si do sedaj kupovala. Mleka jaz itak ne uživam, jogurti in sir bosta težava! Pa vse sladice in slano pecivo. A, ja pa preveri kakšen kruh kupuješ - saj jih je sedaj kar precej brez mleka, sam preveri.

Nutello bom zamenjala z Valsoia namazom, maslo z vegansko margarino, jogurti - no, ja, se bom potrudila. Če bo treba bom raje sojin puding, čokoladen. Prav okusni so mi veganski svalki ali polpeti Fastram. Od slanega lahko moj alergik uživa le solleti ali prave bobi palčke in solleti krekerje. V vsem ostalem sem našla vsaj sirotko... Od peciv pa - no ja, jaz najdem le valsoia palčke in kroglice, ki pa so pakirane po zelo malo in jih nabavljajo po mojem le enkrat na mesec, ker jih kar naprej zmanjka. Sem se pač spravila in sama začela peči veganske sladice - znajo biti prav dobre. Pa še vse skupaj ponavadi zmečeš not in zmešaš - ne kompliciraš kaj najprej... Upam, da sem ti dala kako idejo.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?