SONČEK LARA
|
Pozdravljene mamice, Se javljam po dolgem času, brala za nazaj ne bom, ker ne utegnem, saj kot veste čakamo v hiški na internet, ki bo upam tja v roku enega meseca. Sedaj se pa švercam od doma (mami). Kot veste sem rodila 30.9., dva dni čez rok, oziroma en dan pred rokom za tiste tam v P. Porod je bil, lahko rečem kar šolski, malo težje sem tokrat porodila glavico, ampak brez rezanja, šivanja smo preživeli. Imela sem super, enkratno babico Jasno Žagar ki je poskrbela za enkratno vzdušje v porodni, tok smeha na račun moških pa še ne. Moj je bil sam lepo tiho...tam enkrat se je oglasil, pa sva rekle, da mu bove umetne priklople da bomo vidl če na moških tud deluje . Mal smeha mora bit. Naš mali gaber je danes star 15dni. In ja, tudi midva sva že šla vn, sam tale burja je res grozna, grozno mrzlo piha, niti meni ne paše bit sploh uzuni. Mali se lepo redi, dojenje mi je tokrat steklo. Sem pa ugotovila da morm pazit pri vnosu svežih zadev, sadja in zelenjave, revčka takoj nekaj zašraufa in težko kakca. Simonae...tole glede pikic bi ti rada sam omenila, da je moj tudi jih fasal po trebuščku, okol vratu...in sem ugotovila da sem ga prejšnji dan pregrela vozičku, oblečen k povhek pa še dekica v tisti košari kamor niti sapica ne pride, po možnosti še plenička čez in ti povem mimogrede jih pregrejemo. Mogoče je to. Sem pa tudi jaz pomislila na alergijo. Drugače pa je zelo priden. Spi, pa se zbudi, pojeva, se mal pogovarjava, nagledava in zaspi nazaj. Včasih mu paše duda, včasih enostavno samo leži, mu nastvaim takega fajnega slončka ki ima pikice in se zagleda v tisto in ponavadi ga to kr uspava in zaspi. Ponoči pa čist odvisno. Joka čisto nič ne, kr neki gruli čudno, prvo rundovečinoma spi 4-5ur, potem naprej pa tam na tri ure se zbuja. Je pa problem, ker mi zaspi na jošku, že na pol smrči, podreva kupček in ga položim nazaj v košek, a vragec mali se po parih minutah zmisli da bi še mal vlekel in to najino nočno dojenje lahko traja in traja... Povejte kdaj zvečer padete v posteljo? Jaz ko popokava otroke spat, ob devetih sem že ko zombij, ne morem več, tokrat me oči tako bolijo, tv-ja sploh ne morem gledat, in zvčer me oči tako bolijo da grem sam spat. Mislite da je to od poroda? Bi mogla mal kasneje k okulistu? No prav prijeten dan vam želim, šibam domov Čao
|