|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
10.10.2009 21:01:55   
barni80
Polari- mi uporabljamo  Vetrovne kapljice al pa če rečeš v lekarni kapljice proti krčem, bodo tud vedel, za kaj gre...Sem pa z  Gorenjske pa nevem, če jih imajo tud pri vas...ker jih pa delajo prov Gorenjske lekarne...pa še ene Bio gaja kapljice so, k baje tud pomagajo..lp

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 451
10.10.2009 21:17:08   
aromaja
baby blue...naša tut, zmer bl. Prve dva tedna praktično nič, zdej pa včasih k kupčka podira kr lužico na tla vrže. Pa še po kupčku zna pljunit ven obilo mlekca. Par ur po obroku pa servira skutkouser posted image

(odgovor članu barni80)
Neposredna povezava do sporočila: 452
10.10.2009 21:23:03   
baby blue
aromaja pri nas isto na začetku nič zdele pa ene par dni se to kar dogaja tako kot pri tebi... Mam občutek včasih kot da potem ni sita in da ji ni nič v trebuščku ostalo... Sem pa brala a je to normalno

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 453
10.10.2009 21:30:58   
Sarchi
polari mi mamo kapljice Antiflat iz avstrije, vetrovne kapljice iz koroških lekarn in bio gaio. bio gaia so kapljice ki uredijo prebavo, so bolj za vzpostavitev dobre črevesne flore...mogoče pa tud kej za krčke pomagajo. upam da uspeš dobit kaj kar vam bo pomagalo..je pa to res grozno s temi krčki, revčki majčkeni.

baby blue če mal poliva ni nobene panike, to delajo vsi...bolj je problem če ornk bruha in to še uro al pa dve po obroku in da ima bruhanje že kisel vonj..takrat je nevarnost refluksa...sicer če poliva takoj ko pojeste je ok.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 454
10.10.2009 21:33:30   
baby blue
Ja včasih takoj včasih pa po par minutak ko kupčka podremo...

Joj teli krčki so grozna zadeva še mene vse boli ko jo gledam ko joče... Mi je pa sestrična dala neke kapljice sam ne vem kaj so za ene... v Taki nežni vijolični kot neki flaški so...

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 455
10.10.2009 22:08:55   
veselka
čer,

evo,pa sva doma. sva navsezgodaj zjutraj tatija peljale na brnik, potem pa k babici v Lj. je bla Aurora ful pridkana user posted image sem ji pa bogici spet vnetje pridelala user posted image - sem jo pri mami z vlažnimi robčki za rito previla in ma zdej čist rdeči ritnici user posted image . tko da letijo v smeti in izključno samo še z vodo pucamo. tko da sva zdej mal zluftale rito, pa fino s kremo namazale, ki je že zanč hitro pomagala.

Sunval mleka nisem dobila, sem pa kupla od Holle

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 456
10.10.2009 22:44:18   
klaja
Nastavki za dojenje mi ne pomagajo ničuser posted image , najprej sploh ni hotela vlečt, sedaj ko pa ji je uspelo zagrabit nastavek, pa me še vseeno boli. Saj tole izbrizgavanje tudi mene utruja, ampak toliko se bom potrudila, da se bradavice zacelijo in bom potem probala dalje normalno dojit, seveda z nastavki. Že če ji dam moj prst v usta, tako potegne, da ga skoraj ne dobim ven, tako da sem vam verjetno vse povedala. Boli ko user posted image .

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 457
11.10.2009 9:15:47   
baby blue
Dobro jutro

Evoo mi smo malo rešili zadevo s polivanjem... user posted image Sem brala na forumu da imajo skoraj vse iste težave in je ena napisala da jo doji okoli 5 - 7 minutk potem podreta kupček in potem naprej doji dokler otroček sam ne spusti bradavice ali pa zaspi... Potem se pa spet kupček podere in jo potem držiš tako še ene 20 - 30 minutk... Pri nas je res manj polivanja pa tudi mala potem takoj zaspi kar prej ni... Prej je bil jok in stokuser posted image user posted image

(odgovor članu barni80)
Neposredna povezava do sporočila: 458
11.10.2009 10:45:37   
Pupček
Tažana, iskreno sožalje user posted image .

krčki... v četrtek bi lahko trdila, da jih Luana nima, no v petek pa je bil jok od 19-ih do 22-ih. nevem kaj ji je bilo in ali so krčki, verjetno user posted image . jokala je in jokala, jaz sem jo pa v naročju tolažila, jo zibala, tresla, malo poskakovala in ni in ni nehala. revčka user posted image user posted image user posted image . to je bilo prvič da je tako in tok dolgo jokala. ja, pa dala sem ji 8 kapljic iz koroških lekarn in je takoj nehala jokati in je zaspala za slabo uro, pol pa spet jok in jok in jok... tako da te kapljice nevem če lih delujejo, glede na to da je 1 uro po njih še bolj jokala. umirila se je verjetno zaradi okusa. nevem.
včeraj sem si v mullerju kupila čaj iz komarčka od Nestleja in sem se jaz nalivala z njim v upanju da ga bo preko mleka dobila... in res ni bilo krčkov zvečer user posted image , vsaj ne takih da bi jokala. mogoče pa le pomaga.

revčki so ja ko jokajo user posted image , a kaj čmo, to morajo dat skozi user posted image . jaz se s tem tolažim in poskušam bit kar se da "hladna", medtem ko jo pomirjam.

Neposredna povezava do sporočila: 459
11.10.2009 11:27:22   
jpnincy
Kapljice iz Koroških lekarn: bodite pazljive s temi kapljicami, ker so zelooo sladke in se jih otročiček lahko hitro navadi. Potem lahko joče zato, ker želi imeti kapljice (če jih dajate na dudo, nekateri potem prazne dude sploh nočejo več imet). Boljše od teh kapljic so Sab simplex kapljice, ki mu jih date po žlički, ali kar v stekleničko z mlekom - lahko pri vsakem obroku. Te kapljice niso sladke in se jih ne more dete navadit, pa še bolj primejo oz. učinkujejo. Kupijo se v lekarni.

Ali je katera dala otročku za jest NOVALAC NF (za nočno spanje)? Jaz sina ne dojim, ker nisem imela mleka in jemo Novalac 1, sem pa kupila ta Novalac NF, da bi ponoči malo dlje spal (zbudi se vsake 2 -3 ure), ker kao bolj nasiti, ampak pri nas ne učinkuje user posted image . Ima katera izkušnje s tem?

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 460
11.10.2009 11:34:18   
Pupček
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

čer,

evo,pa sva doma. sva navsezgodaj zjutraj tatija peljale na brnik, potem pa k babici v Lj. je bla Aurora ful pridkana user posted image sem ji pa bogici spet vnetje pridelala user posted image - sem jo pri mami z vlažnimi robčki za rito previla in ma zdej čist rdeči ritnici user posted image . tko da letijo v smeti in izključno samo še z vodo pucamo. tko da sva zdej mal zluftale rito, pa fino s kremo namazale, ki je že zanč hitro pomagala.

kakše robčke pa imate? mi imamo od mullerja, tiste z oceno "sehr gut" in ni nobene reakcije. so zelo blage, skoraj brez vonja. jaz v glavnem samo z vodo brišem, sam zdej zadnje dneve (ko smo v Lj in je kopalnica bolj daleč) pa s temi robčki in je rita še vedno lepa user posted image .

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
11.10.2009 11:41:54   
Pupček
ma ja te kapljice... upam, da mi jih ne bo več treba dajat. sem jih pa dala po žlički, nikoli na dudo.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 462
11.10.2009 12:14:17   
vila MaLiNa
Pozdravljene.

Danes smo se naspaliuser posted image . Spat šli ob 11ih ob 4ih za 5 min podojili in spali naprej do 8ih. Luksuzuser posted image . Sej je bila pa večina dneva budna in še večerni sprehod ji je zgleda dobro del.

Pamperske smo jih tudi mi dobili za darilo in so tudi premočile, ter še Sara je imela nato ritko čisto vneto, tako da je dragi šel takoj naslednji dan kupit Moltexsove, s katerimi sva zadovoljna in midva in Sarina ritkauser posted image . Katere pa ve kupujete in ali ste zadovoljne? Nosimo pa že 3user posted image , bo imela moja mala dama kmalu 6kg.

Robčki so tudi iz mullerja, točno te o katerih govori pupček in res ni nikoli bilo še kakšnega vnetja zaradi njih. A ve vse z vodo umivate ritke? Meni se ne da vsakič leteti po toplo vodouser posted image .

Kapljice ji dajem Biogaia in mogoče pomaga, da nima krčkovuser posted image . Krčki naj bi menda bili zaradi nerazvitega črevesja, te kapljice pa vsbujejo zdrave bakterije, ki se naselijo v črevesju in posledično naj ne bi bilo krčkov. Drugače imamo pa tudi kapljice proti krčkom ampak bolj malo uporabljene.

Hrana... jedla sem že gobovo juho, pizzo in med... mali HB ni bilo nič.user posted image . Se ji pa malo več spusti mozoljčkov na njeni lepi kožici, če sem pojedla kakšen čevap. Joj so se mi zaluštaliuser posted image .

baby blue točno to delam tudi sama proti polivanju. In je polivanja občutno manj. Pa še podloženo vzglavje ima, samo ji ni najbolj všeč. Pravijo, da ni nič hudega... ampak za svoje otroke itak želimo le najboljše in najlepše in se nam prav smilijo, ko malo bruhcajo.

Larilu danes sem pa naredila tvoje luknjasto pecivo in je prav fajnuser posted image . Pa všeč mi je, ko je tako simpl recept.

Žana moje sožalje.user posted image Poskušaj se malo pomiriti in posvetiti svoji Nežiuser posted image .

Klaja to je pa lepo brati, da je nova članica družine tako lepo sprejetauser posted image .

Jagodka... kakšno mleko imaš ti to, da tvoja punčka samo spi?user posted image . Dej povej kje se to dobiuser posted image

Pridne bodite, se beremo

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 463
11.10.2009 14:03:33   
baby blue
Ja saj pri nas sva ji midva tudi vzglavje privzdignila... Sem ji dala tisti povšterček ki je bil v kompleu s posteljnino pa moj pravi da je previsoko... user posted image Ahh ja očki očki čisto panični user posted image user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 464
11.10.2009 14:11:27   
Dulsineya
Dan!

Tažanauser posted image user posted image

Mi smo že s par-urnega sprehoda...je prav pasalo, še najbolj nama s user posted image . Lili nama itag zaspi že na prvem ovinku, pa čeprav kar protestira, ko jo dava v lupinico in potem prespi vožno, sprehod vse do prihoda domov, ko postane ful lačna in je že alarm. Zadnja 2 dni se je začela enih parkrat prav histerično dret, niti dude ne zagrabi, samo joško, pa še to s tako jezo, da vse zmoči in ji pol moja bradavica ven drsi in se samo še bolj jeziuser posted image .
Se pa zadnje dni spet večinoma dojima, ji ponavadi samo 1x na dan dodam, pa še to zvečer, ker se podojima preden jo greva skopat, no cca. 30 min do ene ure prej in po kopanju je spet takooo lačna, da spije za cel obrok, dober deci še nadomestkauser posted image , ker se meni zaloga pač ne napolni tako hitro, čeprav sem jo pristavljala in je vmes zaspala in se zbudila ful lačna in jezna po pol ure. Tak, da je pač to najboljši način, kar smo ga našli. Tako jo skopava pred spanjem, ob cca. 22 in ob 23 ponavadi dokončno zaspi in se zbudi okoli 3-4, poje samo malo, si spumpam, (ker se ob dojenju preveč zbrihta, ko se jezi, ker ne priteče takoj) in to samo enih 60mluser posted image

Sarchi in Veselka evo poročam, sem pa sprobala Sunval bio mleko oz. ga je Lili in moram povedat, da je ful vredu, sploh ne smrdi kot npr. Novalac in Aptamil, mala ga z veseljem spije in opažam, da tudi ne poliva toliko kot po ostalih. Pa še nasiti jo in lepo spi, ker ji ga dam zvečer kot zadnji obrok.user posted image user posted image Pa še jaz sem vesela, ker ji ne dajem toliko te kemije. Edino kar me moti je embalaža, ker je potrebno vrečko odrezat in dat gor klupco in bom pakiranje kar od Novalaca ponucalauser posted image

Pupček evo sva z Lili končno dobile termin za kolke v Valdoltri, imava 2.11.

Ali je katera dala otročku za jest NOVALAC NF (za nočno spanje)? Jaz sina ne dojim, ker nisem imela mleka in jemo Novalac 1, sem pa kupila ta Novalac NF, da bi ponoči malo dlje spal (zbudi se vsake 2 -3 ure), ker kao bolj nasiti, ampak pri nas ne učinkuje . Ima katera izkušnje s tem?
Pri nas ni imelo nobenega večjega učinka kot navaden.

previjanje in vlažilni robčki sva že imeli probleme tudi z vneto ritko, zdej pa doma najprej z robčki sam potavečjem pobrišem pol pa z vodo. Mi je pa fina vodica od Mustele, ker je nežna in samo s tem obrišem. Imam tudi njihovo vitaminsko kremo za ritko, ki hkrati deluje preventivno in kurativno in je res ful vredu.

kapljice in krči imamo vetrovne Koroških lekarn in so res sladke za znoret, tako da ji dam samo vsake toliko kako kar direkt v ustka. Sab Simplex pa po potrebi v spumpano mleko in vedno zvečer v nadomestek in ni sploh nobenih težav več, se ne zvija in je ne krči.

A je mogoče katera probala kakšno res ful dobro kremo ki vsaj malo omili videz strij po trebuhu? Meni se prav fino vidijo in so še vedno rdeče. Imam sicer od Mustele gel za zmanjšanje trebuha po porodu in recimo, da je malo pomagal pri ohlapnosti, (čeprav mi koža še vedno kar visi čez rez od carskega) in imajo tudi eno kremo oz serum, ki je posebej za zmanjšanje strij in ga imam namen naročit pa me zanima če je katera sprobala?

Zdej pa šibam, z user posted image bova po torek prodala najin avto in vzela večjega (mazdo5, zdej imava 3) in grem po netu malo gledat kje dobim najcenejši lizing za razliko. Prvič se spopadam s tem, sploh ne vem kakšne dokumente rabim, koliko časa traja...user posted image in vse je na meni, da jutri to zrihtam, ker je moj cel dan v službi in jutri res ne more, se nama pa kar mudiuser posted image .

Uf...pa alarm je...moja lakotnica se zbujauser posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 465
11.10.2009 16:04:45   
barika
dan..
Tomaž je pa včeraj zaspal b 20.30 in se 2x zbudil za spanjeuser posted image , krči so ga matrali 2x, danes prvo rundo čakam čez pol ureuser posted image

robčke za rito uporabljam kar ni pride pod roke in nima nihče problemov, T. pa ne prenese moltex plenic (je dobil izpuščaje, tam, ko se plenica zalepi), so mu pa ok pampers v beli embalaži, od zdej naprej pa zaradi cene kupujem samo muller in dm znamko.

mleko pa...mojega se ne naje (spije 120 ml, pa je čez pol ure lačenuser posted image , zdej mu dajem alete, drugače pa baby love (dm), po sestavi je pa vse isti šmorn, samo, da novalac in ostalo kemijo malo preplačaš (moje mnenje)
od krem imam pa sudocrem, hladilno  mazilo, ko je nek dojenček gor narisan, ribje mazilo.

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 466
11.10.2009 17:17:41   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

čer,

kakše robčke pa imate? mi imamo od mullerja, tiste z oceno "sehr gut" in ni nobene reakcije. so zelo blage, skoraj brez vonja. jaz v glavnem samo z vodo brišem, sam zdej zadnje dneve (ko smo v Lj in je kopalnica bolj daleč) pa s temi robčki in je rita še vedno lepa user posted image .

johnsonovo sranje... sem dobila vzorec v porodnišnici v darilnem paketu od občine. doma imam sicer babylove sensitive. sm kupla za na pot, dapač ne iščeš vode vsepovsod. no, sam itak rabim termovko met s sabo za mlekca pripravit, pa lahko to uporabim tud za robček zmočit.

sm vidla, da ima dm tudi svojo babylove bio hrano za dojenčke. jaz imam trenutno Holle, je tudi bio - nismo pa še sprobali.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 467
11.10.2009 17:42:20   
tulpek
Zdajle je user posted image končno zaspal, bedi že od 5ih zjutraj, dvakrat je zaspal vmes za pol ure. Prejšnja dva dni je skoz spal, zdaj pa skoz bedi. Še na sprehodu je bedel, pa običajno takoj zaspi. Pa samo jedel bi, komaj ga odklopim, da lahko še js kaj pojem. Ravno mi je uspelo pojest kosilo user posted image .

Js robčkov še ne uporabljam, samo za na pot imam babylove sensitive, ampak jih še nisem preizkusila oz. še nisem na poti previjala, smo vedno prej domov prišli. Ga čistim kar lepo z vodo in vatnimi krpicami (dm ali muller).

Barika, a hodiš v VE v Muller ali kam drugam? Se mogoče kdaj tam srečava user posted image . Ravno včeraj sem delala zalogo plenic in podobnih zadev.

Časa za RR imam vedno manj user posted image . Saj bo boljšeuser posted image .

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 468
11.10.2009 17:43:19   
tulpek
Tažana, moje sožalje user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 469
11.10.2009 18:53:27   
simonae
Pozdravljene!

Mi smo ok. Radi smo na sprehodih- upam, da nas ne bo v naslednjih dneh preveč namočilo. Moram pa paziti, kaj jem - že od prvega dne, ko sem prvo jabolko pojedla. No, če jem standard - je vse ok. Upam, da tako tudi ostane.

Tiste, ki se sprašujete ali je bila pica vzrok težavam - upam, da res ne, saj se je meni ravno danes začelo sanjati o njej. Sem pa razmišljala, da je morda krivo, ker je pri pici toplo testo - vem, da mene zna napenjati svež topel kruh. Torej morda poskusite malo hladnejšo pojesti.

Pa tudi sicer čim manj krčkov in čimveč dolgih, mirnih noči.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 470
11.10.2009 18:54:40   
veselka
sem probala SabSimplex kapljice, pa res niso sladke user posted image sm skos mislila, da so, ker tko fino dišijo, me je že mal skrbel, da je moja sončica pol žejna, ker če neutolažljivo joka, ji dam kako kapljico na dudo in se ful pomiri. drugače dude noče. mi je pa mama predlagala, da dudo zmočim prej, v prekuhano vodo ali bebi čajček in ji ponudim mokro, da jim je potem ljubša. tko da zdej dudo v čaj namakam in jo dejansko vzame.

dons je rožica že odspala eno rundo v vozičku, sem jo dala na trebuščka ležat, ker jo to pomiri. mi je tudi pediatrinja to predlagala, ker nekatere dojenčke izhod na svobodo bolj pretrese, na trebušček obrnjene se pa počutijo varne, samo čekirat je treba malo več, če se slučajno pobruha. no zdele spet pančka sama v vozičku, ampak na bokcu. je že neki njurit začela, pa sem dudico namočila v čajček in se je pomirila. mora mal bit dol z mene, čeprav je pri meni najrajši, mene pa tudi ne moti, razen skrbi me da ne bo vsa ukrivljena zrasla user posted image

tažana iskreno sožalje user posted image

pleničke jaz uporabljam od dm eko pleničke alana. so fine mehke in se mi zdijo tudi ok. razn če jih ne zalepim dobro, smo mokri.
najprej sem imela ene druge (po moje najdražje plenice, kar se jih dobi, biorazgradljive...), ker tele alana so najmanjše 4-9 kg, sam je šlo vse mim ko smo opustil tetra pleničko user posted image

polivanje, krčki za tole oboje sem pa presrečna, da nimamo nič od tega in upam še naprej, da bo tako BP.

dons se morava pa same skopat. sem učer kupla kopelčko zanjo od welede (no, pa kremo za burjo in mraz ... ma rožica že več kozmetike kot jaz user posted image ), pa bom dons v vodico dala kr tole, ker sva tak kratek čas v banji, da se mi zdi, da se nič ne umije. pa upam, da bo kaj manj joka. želim si, da bi uživala v vodi, sam očitno je moja Aurora precej občutljiva za spremembe in izkušanje novega.

je bla pa danes moja sestra na obisku z družino. je bla prvič odkar smo doma, ker so bli skos neki bolni. je spet mal žalostna, ker se že leto in pol trudijo za novega dojenčka, pa ne uspe. je bla že 2x na čiščenju, 1. je plodek umrl že v prvih 8. tednih, 2. pa je bla samo prazna vrečka. so pa vsi ful navdušeni nad Auroro, pri stricu v naročju se je še ful pomirila user posted image . že njihovega je on
znal ful fino pomirit, ker je bil tud en tak jokavček, kot je naša rožica.

učer sem si v Lj šla še mim grede malo za oblečt kupit. sem kr v H&M zavila (v NG je čist zropan, ker Italijani hodjo kupovat) in sem si kupla ene žametne hlače, sicer so malo ozke okrog trebuha, ampak sem si rekla, da bolj debela tko al tko ne bom, pa dokler lahko diham, je vse ok, pa še 50% so ble znižane, ker so iz lanske kolekcije, pa eno tuniko, tud znižana, 2 majci in jakno.

v glavnem 2. dan brez tatija je bil uspešen, sem se šla lahko v miru umit in tud jedla sem že 3x dons user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 471
11.10.2009 18:56:57   
barika
Tulpek, v Velenje ja.

Meni pa mleka zmanjkuje (od mastitisa naprej je leva skoraj čisto prazna), pa odkar dodajam tudi malega manj šravfauser posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 472
11.10.2009 19:34:09   
baby blue
Mi smo bili tudi danes spet zunaj na zraku... Mala kar zaspi ko se rikta trese user posted image user posted image Potem smo pa imeli še nekaj obiskov sta prišla stric in teta in sta prinesla sedež da lahko notr leži no je bolj ležalnik... Kasneje sta pa še teta in sestrična prišli tak da ima zdej že kup cotk za od treh mesecev naprej user posted image

Zdej smo se pa podojili in se carta pri atiju ker neki joka...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 473
11.10.2009 21:52:34   
Tanik
koliko umetnega mleka lahko poje? jaz ga dam na prsi (levo-desno) potem pa še umetno mleko in mu dam kolikor hoče, a je to prav, ker mi nobeden ni nič rekel. koliko pojejo novorojenčki en obrok?
revež ne more bit lačen.

plenice uporabljam mullerjeve-enko in je zaenkrat v redu. rito pa čsitim kar z vato ki jo namočim v vodo, ne uporabljam vlažilnih robčkov.

naš ima tudi krče, sploh danes ker sem grozdje jedla (grda mami), imam pa kapljice iz Škofje Loke, imena pa ne vem.sem ga prav vohala kako reveček prdi-bošček.

kdaj grejo šivi na boljše, da lahko normalno sediš?

tažana moje sožalje

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 474
11.10.2009 22:30:50   
altaja
Barika: ti ga kar pristavljaj na to dojko, si bo opomogla in bo spet tolk mleka kot v drugi. Sam ne je pustit "počivat" pa bo zalaufala user posted image

Pleničke: smo rešili situacijo. Oči je šel v Milerja in zdaj mamo suho ritko. user posted image Robčke uporabljam samo na terenu, doma pa rito pucamo z vatko in vodo, tako kot Tanik. Za enkrat nobenih problemov. Mam pa robčke od Fixies pa se mi zdjo kar agresivni za tako malo občutljivo kožo.

Tulpek: kot da bi opisovala naš dan... Nič nismo spali, skos je bil priklopljen. Kot da ma luknjo v želodcu, skos je bil lačen. Še dobro da zdaj spi da si moje dojke malo oddahnejo in se v miru napolnejo user posted image

Tažana:
user posted image

Nič, grem spat dokler lahko user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?