veselka
|
sem probala SabSimplex kapljice, pa res niso sladke sm skos mislila, da so, ker tko fino dišijo, me je že mal skrbel, da je moja sončica pol žejna, ker če neutolažljivo joka, ji dam kako kapljico na dudo in se ful pomiri. drugače dude noče. mi je pa mama predlagala, da dudo zmočim prej, v prekuhano vodo ali bebi čajček in ji ponudim mokro, da jim je potem ljubša. tko da zdej dudo v čaj namakam in jo dejansko vzame. dons je rožica že odspala eno rundo v vozičku, sem jo dala na trebuščka ležat, ker jo to pomiri. mi je tudi pediatrinja to predlagala, ker nekatere dojenčke izhod na svobodo bolj pretrese, na trebušček obrnjene se pa počutijo varne, samo čekirat je treba malo več, če se slučajno pobruha. no zdele spet pančka sama v vozičku, ampak na bokcu. je že neki njurit začela, pa sem dudico namočila v čajček in se je pomirila. mora mal bit dol z mene, čeprav je pri meni najrajši, mene pa tudi ne moti, razen skrbi me da ne bo vsa ukrivljena zrasla tažana iskreno sožalje pleničke jaz uporabljam od dm eko pleničke alana. so fine mehke in se mi zdijo tudi ok. razn če jih ne zalepim dobro, smo mokri. najprej sem imela ene druge (po moje najdražje plenice, kar se jih dobi, biorazgradljive...), ker tele alana so najmanjše 4-9 kg, sam je šlo vse mim ko smo opustil tetra pleničko polivanje, krčki za tole oboje sem pa presrečna, da nimamo nič od tega in upam še naprej, da bo tako BP. dons se morava pa same skopat. sem učer kupla kopelčko zanjo od welede (no, pa kremo za burjo in mraz ... ma rožica že več kozmetike kot jaz ), pa bom dons v vodico dala kr tole, ker sva tak kratek čas v banji, da se mi zdi, da se nič ne umije. pa upam, da bo kaj manj joka. želim si, da bi uživala v vodi, sam očitno je moja Aurora precej občutljiva za spremembe in izkušanje novega. je bla pa danes moja sestra na obisku z družino. je bla prvič odkar smo doma, ker so bli skos neki bolni. je spet mal žalostna, ker se že leto in pol trudijo za novega dojenčka, pa ne uspe. je bla že 2x na čiščenju, 1. je plodek umrl že v prvih 8. tednih, 2. pa je bla samo prazna vrečka. so pa vsi ful navdušeni nad Auroro, pri stricu v naročju se je še ful pomirila . že njihovega je on znal ful fino pomirit, ker je bil tud en tak jokavček, kot je naša rožica. učer sem si v Lj šla še mim grede malo za oblečt kupit. sem kr v H&M zavila (v NG je čist zropan, ker Italijani hodjo kupovat) in sem si kupla ene žametne hlače, sicer so malo ozke okrog trebuha, ampak sem si rekla, da bolj debela tko al tko ne bom, pa dokler lahko diham, je vse ok, pa še 50% so ble znižane, ker so iz lanske kolekcije, pa eno tuniko, tud znižana, 2 majci in jakno. v glavnem 2. dan brez tatija je bil uspešen, sem se šla lahko v miru umit in tud jedla sem že 3x dons