klaja
|
Najprej najlepša hvala vsem za čestitke!!!!!! Na hitro da opišem, začelo se je nekje ob polnoči, ko sem se prebudila (po enournem spanju) in sem šla na wc ter sem čutila neke krče, zdelo se mi je malo sumljivo, ko se je čez 10 minut spet pojavil, tako da sem čakala na še enega in potem sem se kar oblekla, zbudila mojega in sva šla. Ko sva prispela v porodnišnico so bili že na 5 minut. Tako da sem bila potem ob 2. uri zjutraj sprejeta v porodno sobo. Popadki so se začeli kar močno stopnjevat in jačat, dobila sem dva krat nekaj proti bolečinam, ampak meni ni pomagalo čisto nič, da bi lahko rekla, da so potem popadki vsaj malo manj boleči. Tudi dihanje mi ni nič lajšalo bolečin, sem pa potem malo pred 5. uro čutila pritisk navzdol in sem vprašala babico če lahko pritisnem in se je strinjala, tako da 4 pritiski in je bila naša Ajda zunaj, točno ob 5. uri. Ni trajalo dolgo, je pa bilo kar zelo boleče. Nisem bila nič šivana, k sreči. Edino kar se mi je po 2 dneh odluščil še en kos posteljice. Mala je pridna, sicer je raje budna ponoči, ampak bomo to že nekako odpravili. Sem pa imela včeraj malo krizo, ker imam težave z bradavicami in je ne morem dojit, saj me boli ko sto hudičev, da kar tulim zraven, so cele krastave. Tako da sem si zvečer 2 uri črpala mleko, pa še moj mi je pomagal masirat, ker so se mi že začeli delat vozli in sploh ni hotelo tečt. Tako da danes je boljše in mi uspe izbrizgat mleko po 15 minutah, Ajda pa pač mora jest po flaški. Močno upam, da se rešim teh krast in da začnem normalno dojit, če ne bo spet preveč bolelo. Julija in Hana sta jo tudi zelo lepo sprejeli, ko sma jo prinesla domov, se je Julija sklonila nad jajčko in dala poljubček Ajdi, potem pa še Hana in tako sta jo potem celo popoldne samo lubčkali. Jo pa hodita pokrivat, pa Julija mi prinese servijeto, da jo obrišem, ko se naje, Hana prinese in odnese flaško. Zaenkrat sta jo zelo lepo sprejeli, upam, da tako tudi ostane.
|