|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
9.10.2009 10:41:45   
Erdbeere
Pri meni je pa kosilo skoarj gotovo, Eva pa še kr spi...očitno sploh ni lačna...samo mene bo pa razneslo počasi....zgleda ji danes tok paše spat, se sicer vmes "prebudi"hoče dudo oči pa tud slučajno noče odpret in zaspi nazaj user posted image user posted image user posted image ma sej bo.

Jest sem zadnjič skuhala gobovo juho doma, pa je ni nič zvijalo, tko da mogoče je pa le kriva pica....kaj pa vem, jaz je še nisem do zdej jedla...bo še mal počakala.

Je pa pri nas tud prav fino na sprehodke hodit, no sej niso sprehodki so kr konkretni...cca 3 km v eno stran pa pol še mal sem pa tja, ker Žiga more še mal okrog, da ni slučajno premalo...mu ni prav nič hudo peš iz vrtca it pa pol še mal v trgovino pa nazaj...skrtka kr velik vozičkamo, če le vreme dopušča.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 401
9.10.2009 11:05:36   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

evo, pa imam spet menstruacijo user posted image

to je pa hitro. meni se čišča še končala ni. koliko po čišči pa si jo dobila?

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
9.10.2009 11:07:54   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

..Tulpek..ravno danes sem dobila potrdilo po pošti...so mi ga pa poslali s fantove firme..očitno je vsako leto drugače user posted image

in verjetno na vsakem koncu drugače... bom videla, kako bo.

Pica mojemu user posted image še ni škodila, ampak gobic pa ne upam gor jesti, ker so baje zelo težke.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 9.10.2009 11:09:38 >

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 403
9.10.2009 11:14:43   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

okrog 2 tedna

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 404
9.10.2009 11:16:46   
veselka
pica sm jedla že iz picerije, svojo in kupljeno zmrznjeno, pa ni bilo nič težav. sam moja je vedno brez šunke. po gobicah tud še ni blo težav, sam ne konzumiram vloženih.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 405
9.10.2009 11:16:55   
baby blue
Saj me je izučilo... Nobene pice še manj pa gobic več... Glavno mi je da je bilo vse OK in da so krči hitro prenehali

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 406
9.10.2009 11:18:36   
tulpek
Moje malo dete je spalo od 8.30-2.30... to je neverjetnih 6 ur (včeraj jih je bilo 5 v približno enakem terminu). In to brez kopanja. Sem ga mislila skopat, pa je bil tako zaspan, da smo se odločili, da ga ne bomo. In se je splačalo. Verjetno je bil kriv sprehod s tremi malo norimi ženskami, ki so se pogovarjale same neumnosti in z malim bratrancem ter očkom, ki si je verjetno mislil, od kot so te ženske ušle user posted image user posted image user posted image . Mogoče se je pa preprosto odločil, da bo zdaj pridno spal... Pa tudi potem, po dojenju sredi noči je takoj zaspal, sicer v najini postelji, ampak spali smo pa user posted image . IN spet spi.... sicer na mojih prsih, ampak spi... neverjetno veliko zadnje dni, ima verjetno spet kak zagon rasti, ker zadnji teden ni nič zrastel, prej pa vsaj 3 cm v 3 tednih. In prej je tudi skoz spal in jedel, tako kot zdaj, zadnji teden je bilo pa oboje bolj slabo.

Glede mleka.
.. js sem malo lena in se mi ga ne da črpat, upam da ne bom pokasirala kakšnih problemov... saj če čutim, da je ful napeto in nabito ter malo boleče, potem grem v akcijo, sicer pa ne, počakam da je mali lačen oz. njega silim jest in ga pristavljam če je le pri volji. Mi ni pa še nikoli spraznil dojke. Kako sploh vem, da jo sprazne? Prav neha tečit? Ker meni je niti s črpalko ni uspelo spraznit. Do kdaj pa je nevarnost za mastitis? Skozi ali samo na začetku?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 407
9.10.2009 11:20:38   
tulpek

okrog 2 tedna

Je pa pohitela. Upam, da bom imela dlje časa mir. Ampak me pa zadnje dni malo spodaj boli, podobno kot pred M oz ovulacijo in mi je vse čudno. Saj ni možno imeti ovulacijo in čiščo sočasno??? Ali je pa še kaj od poroda...

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 408
9.10.2009 11:21:51   
veselka
ženske, kaj res ne smemo še kengurujčka met user posted image

mam sling, pa noče bit notr, se začne dret... no sej, od česa se pa ne dere user posted image ...
rada je pokonci, na hrbtu sploh ne... in pa rada je v naročju... se je prej v trenutku skomirala, jo optimistično odložim, 2 min pa je blo spet user posted image user posted image user posted image

ne morm nč narest... jedla bom po moje šele čez en teden od jutri naprej, ko mojga ne bo, ker se je ne morem zlosat. pa od naročja bo vsa ukrivljena user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 409
9.10.2009 11:37:06   
Tanik
Hej,

nisem vas brala nazaj ampak na hitro se javim.

V nedeljo ob 2 mi je začela odtekat voda in sem bila ob 3 v porodnišnici. Odprta 2 cm ampak maternični vrat še ni bil zmehčan pa tudi popadkov ni bilo. Vse opravim (tuš,klistir) in ležim v porodni. Ob pol 7 pride nova babica in se mi je kar nasmejalo, ker je edina ki jo pozna izpred let, sem bila na enmu predavanju (super babica Zijada). Potem me je pustila da sem šla okol, ker je rekla da do 10 ne bo nič.tako da sem dremala pri formuli ena in predihala mini popadke. ob 10 se je pa začelo in ob 13.01 se je rodil Žan. sem šivana, ker me je prerezala, žal ni šel ven. se je pa zelo trudila da me ne bi rezala, me je masirala. to vse mi je mož povedal, k je bil skoz zraven, jaz sem itak dosti ne spomnim. v sredo sva pa prišla domov.
imam pa še posledice napačnega pritiskanja, G iz porodnišnice pravi da sem angora zajec z borbenimi ranami, namreč imam rdeče oči, ker so mi popokale, zato se tudi izogibam TV, branju, rač. ampak moram se vam javit, da povem da smo OK. edin dodajam mu umetno mleko, ker mojega še ni dovolj.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 410
9.10.2009 11:40:54   
Tanik
user posted image

to je pa Žan

Žan

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 411
9.10.2009 11:41:49   
tulpek
Tanik, dobrodošla nazaj user posted image .

Veselka, baje je res boljše počakat s kengurujčkem... zaradi hrbtenice. Tudi pokončnega prenašanja se izogibam, odkar vem, da ni najboljše. Je pa zelo rad pokonci.  Js sem ga enkrat imela v slingu in mu je bilo kar všeč, bo treba še ponovit in ga navadit..

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 412
9.10.2009 11:43:16   
Tanik
sem pa vidla, da so se napovedi uresničile, jaz sem stavo dobila a ne tulpek, ker sem stavila na nedeljo pa še vse zamudnice smo šle naenkrat user posted image

Žan

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 413
9.10.2009 11:43:24   
tulpek
Tanik, moj je imel tudi take laske, zdaj pa izpadajo... upam, da kmalu spet kaj zraste, ker so se mu ful pasali. 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 414
9.10.2009 12:06:03   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

sem pa vidla, da so se napovedi uresničile, jaz sem stavo dobila a ne tulpek, ker sem stavila na nedeljo pa še vse zamudnice smo šle naenkrat user posted image

Ja, vse ste naenkrat izginile. Zadnja je bila pa klaja... pa tak se je bala, da bo prehitro rodila user posted image user posted image user posted image .
Zdaj pa imamo vse svoje user posted image ... ko pogledam nazaj, se mi zdi, da je neverjetno hitro minilo. V začetku leta sem si mislila, kje je še september (oz. avgust)... zdaj je pa nosečnost že za nami in naši bejbiji so vsak dan večji. Je treba uživat zdaj te trenutke, ker tako mali ne bojo nikoli več.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 415
9.10.2009 12:17:20   
katka11
evo mene sele danes tukaj na RR.

no vceraj je bil nas fantalin star en teden. rodila sem prejsni cetrtek, bila sem narocena zjutraj, ob 8.15 so me priklopili na umetne popadke, rodila sem 12.06. najprej je zgledalo , da bo ze ob 10ih, pa se mali ni spuscal, tako, da je malo dlje trajalo.

oba sva fajn in zdrava. decko je mel 4 kile in 53 cm.

skratka tolk za danes, kaj vec pa drugic.

lepo se mejte vse septemberske mamice in vasi mal soncki!!!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 416
9.10.2009 12:32:30   
altaja
Jst sem pa jezna na Pamperske! Kupujem jih v Milerju, zadnjič mi jih je pa mami prnesla in so tiste poljske...uglavnem..podn od podna! Vse gre mimo. Vse mam polulano, ponoči sem ga 3x preoblekla in še cune dala prat ker drugač ga ne bi mela več v kaj oblečt. Naš vrabček lepo spi od 20h pa tam nekje do 2h ali 3h (tudi do 5h smo že potegnili user posted image ), se podojiva in hitro zaspiva nazaj. Dans se je pa zbujal ker je bil polulan čez in čez...pol pa vriska, se mu ful fržmaga user posted image . Zjutraj pa potegneva s spanjem tud do 11h (da se še mami naspi ker hodi pozno spat)

Se kar ne upam rečt na glas, ampak krčkov nimamo in potihem upam, da jih ne bo. Stoka edin takrat kadar mora kakat al pa prdnt user posted image . Jem že skoraj vse..edin gobic si pa res ne upam, pa kostanja letos tud ne bom.

Zgleda da bo čveka po mamici. Se že pogovarjava. Sicer ne vem kaj pomeni Grrr, aaaaaa, in podobne zadeve, se pa vedno strinjam z njim user posted image . Včeraj sem ga prvič pustila z očkom..sta se super poštimala..men je pa tud pasalo da sem šla malo po svoje. Čeprav sem ga pogrešala.. Aja, pa kravce pasemo..sicer se še maje kot pijanc ampak važno da se malo razgiba. Pa igralni lok je postal zanimiv user posted image . Dans je zaspal pod opico user posted image

Mamo pa polnega noska...sem probala tisto varianto s sesalcem in je super! Kje se to kupi? Jst mam tisto k izpihaš, ampak gre s sesalcem veliko več vn.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 417
9.10.2009 12:41:09   
barika
Altaja, jaz sem baby vac pri riji iz foruma naročila, kar njo kontaktiraj.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 418
9.10.2009 13:15:38   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Se kar ne upam rečt na glas, ampak krčkov nimamo in potihem upam, da jih ne bo. Stoka edin takrat kadar mora kakat al pa prdnt user posted image . Jem že skoraj vse..edin gobic si pa res ne upam, pa kostanja letos tud ne bom.

Mamo pa polnega noska...sem probala tisto varianto s sesalcem in je super! Kje se to kupi? Jst mam tisto k izpihaš, ampak gre s sesalcem veliko več vn.

Moj tudi takrat stoka, pa sem mislila, da so to krčki user posted image . No, potem tako boljše, da niso user posted image . Ampak to stokanje pri nas traja od 10 min pa do 1 ure... in takrat ko je daljše, je tudi plenica pošteno bolj polna.

Moj je tisto za na sesalec naročil preko neta, ampak pojma nimam, kje. Če ti ne bo katera prej napisala, ti sporočim, ko pride iz službe.

Dodano: vidim, da je že barika napisala... ampak mi ga nimamo od rije.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 9.10.2009 13:16:23 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 419
9.10.2009 13:18:17   
tulpek
Evo stran (sem pogledala na embalažo): http://www.babyvac.si/

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 420
9.10.2009 13:20:19   
anitka7
Altaja nesi pamperske nazaj v trgovino.To je naredil moj brat,je bla njegova tmala tud vsa polulana ponoč in jih je nesu nazaj v špar in reku da slabših plenic k to pa še ne,da kupuje plenice od muelerja al pa od dm pa se mu še enkrat to ni zgodil,da zdaj k so dal pa sam enkrat pampersko je pa vse ven stekel. In ga je prodajalka čudn gledela in mu rekla gospod sam nihče še ni pampersk nazaj prinesu in reku da ne bi ble dobre,sam nazaj so jih pa vseen vzel.
tko da kr nazaj nesi,saj vseen kolk jih manjka,pač si večkrat probala. K škoda da otroka matraš,pa stroj zarad tega na polno kuriš user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 421
9.10.2009 13:34:16   
altaja

Evo stran (sem pogledala na embalažo): http://www.babyvac.si/

Hvala! Bom naročila še danes, ker je res super zadeva. Sem včeraj spraševala v BC pa ni mela pojma.

Anitka: ma zabrisala jih bom nekam! Sem pa mami vprašala kje jih je kupila pa pravi da v Pikapolonici. Ma nima veze, od zdaj naprej strogo samo Miler! A ma katera Fixies? Te moram tud enkrat probat, kolegica jih ful pohvali.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 422
9.10.2009 13:53:13   
Erdbeere
altaja, kok maš pa velik pleničke...ker če imaš še enkico so lahko premajhne že....pa tud zarad tega prepuščajo...vsaj pri meni je bil to problem.

Pa imela sem 1-ko iz mullerja, da ne bo pomote, zdej imam pa 2-ko pa je lepo suha.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 423
9.10.2009 14:03:51   
altaja
Ah kje...smo že 1 mesec na 2. Tamalih sem mela sam en tamal paketek prvih par dni. Pol sem misla mogoče jst narobe previjam. Sam ni to k ga je previla tud moja sestra k vsak dan previja in je blo isto. 

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 424
9.10.2009 14:08:27   
tulpek
Po moje je altajin enko že prerastel skoraj z rojstvom user posted image . Imamo tudi mi že nekaj časa 2ko (mullerjeve) in se veliko boljše obnesejo kot 1ka. Edino če ne zategnem dovolj, je moker. Sploh na začetku sem ga čist prerahlo povijala, zdaj pa že imam občutek.

Kak je danes priden user posted image ... samo spi in je user posted image . Upam, da ne bo imel ponoči žurke.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?