vila MaLiNa
|
Dober dan... upam, da ste vredu veselka, dobra si, da boš zdržala en teden brez svojega . Meni bi se zmešalo. Upam, da bo Aurora pridna. Tažana me veseli, da je dojenje steklo. Tanik glede šivov nevem. ampak za AM pa sem na začetku dodajala toliko koliko je pač mala zahtevala, samo ponavadi je bilo 60 mL dovolj. No sedaj imam pa dovolj svojega mleka . Jagodka, če bi imele vse tako mleko, se ne bi nič pritoževale . Za mojega se mi zdi kot, da po mašinskem olju smrdi . No samo tamali je zgleda všeč... Za kosilo pa nimam pojma kaj deli. Sicer sem ta post hotela pisati pod anonimno... ker veliko ljudi bere... ampak... Se moram izpovedati, da mi bo lažje in da ne bom več . Z sva se zmenila, da bova imela 3 , ker pač sama izhajava iz takih družin in sva se strinjala, da je fajn imeti brate in sestre. Do njih imaš seveda drugačen odnos kot do prijateljev, zmeraj so ti ob strani ne glede na kaj (vsaj pri nama). No in ker sem imela zaplete pred porodom in zelo težek porod (priznam, ko pomislim, da bi morala še enkrat tako rojevati me kar strah postane...), se je enoglasno odločil, da je najina punčka za naju prvi in zadnji otrok . Čeprav tudi sama nisem več za 3, za enega pa sem še... Me sploh noče poslušati . Pa je nad najino malo damo zelo navdušen, jo previje, podira kupčka, jo lupčka, se ukvarja z njo... vglavnem čisto nor je nanjo. No in vse to mi govori, ko se ukvarja z njo in ne da bi me pogledal v oči, potem se pa tako lepo k meni privije in misli, da je s tem pogovor in želja dokončna , jz pa sem celo noč prejokala in še sedaj mi gre na jok... Samo silit ljudi ne gre. Saj morda ima po eni strani prav in bova najini damici lahko nudila več kot bi lahko dvema ali trem zakladom. Samo boli pa vseeno. No tako... se že bolje počutim, zdaj grem pa kaj pojest, če mi bo seveda kaj pasalo.
|