|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
6.1.2010 21:27:22   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: aromaja

sej jaz bom šla pomojem tut v DM, ker nočem reskirat user posted image Razen če katera kaj pametnega pove user posted image Kar se pa stroškov tiče, bi blo pa zame pametno, da je 1 m snega 1 mesec, da se mal nakuliram user posted image

Japajade...kaj pa zapravljanje online? Jaz na mesec več online zagonim kot pa peš ;)))) Men bi mogli vzet VISO, zapret PayPal in preprečiti dostop do ebaya, amazona in še parih strani!!!

No ja, sej MC je blo moje zadnje naročilo, letos nisem še nič user posted image

Kje pa to ti šopingiraš user posted image Eh ne, nočem vedet, ker pol mi tut kamjon snega na uro ne pomaga user posted image al pa, če mi štroma zmanjka user posted image

Ma, jaz nisem ubrisana na cote. Zase si ne upam prek neta kupovat(mam čist čudno postavo, nekje so mi prav hlače št.40, drugje 44 komi čez kolena spravim-isto za majčke, sam da je tam problem spravit roke notri), za tamalo mi je še prezgodaj za modo, škoda mi je denarja.
Moje strasti so eterična olja, angleški krimiči, pravi čaji in čajni piškoti iz Anglije, pralne pleničke in vse živo preko ebaya.

Za SN...pa kaj pa vem...nisem neki ful za grupiče...jaz sem bolj tip človeka za ena na ena. Pa če že, bi raj šla kam v naravo, kar pa v tem času ni lih tisto pravo.

jst tut ne user posted image Sem tut bl 1 na 1 user posted image

Aromaja no ponavad je bl trio....saj to pa tud ni tolk velik....user posted image

maš prav user posted image Pa kej frišnga tut paše včasih user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
6.1.2010 21:27:32   
anitka7

ve  kr lepte slikc lepih izdelkov...se bom vsaj zmigala še kaj narest...user posted image

Dolenjka tud tvoji izdelki so ful lepi user posted image

Prodam, ugodno user posted image user posted image user posted image Šala seveda user posted image

saj vem...zbiraš za šoping user posted image user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
6.1.2010 21:29:02   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

user posted image user posted image Ve kr o grupičih, men pa še 1 na 1 nekak ne pali zadnje čase user posted image user posted image

Barika, dobiš! Te zanimajo še kakšni motivi? Bi še kakšnega poleg primaknila, če bo kaj pametnega...

Dolenjka, ti bi se pa večkrat morala lotiti servetkov... in ostalega okraševanja, ker ti gre hudo dobro.

Sej drugač pa lahk pokomentiram, da tut men od poroda ni za 1 na 1, no pa 2 na 2 tut ne user posted image Je blo pa 1. isto, pol se je pa vneslo...no, sej rezultat je pa Maks user posted image

pa hvala za pohvale user posted image bom kmal spet kaj ustvarjala, samo mal moram not padet user posted image Zdej veste zakaj se neki časa nisem oglašala na temi user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
6.1.2010 21:29:44   
dolenjka

ve  kr lepte slikc lepih izdelkov...se bom vsaj zmigala še kaj narest...user posted image

Dolenjka tud tvoji izdelki so ful lepi user posted image

Prodam, ugodno user posted image user posted image user posted image Šala seveda user posted image

saj vem...zbiraš za šoping user posted image user posted image

ja, maš prav, ker kadar grem s tabo šopigirat itak več kot ti zapravim user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
6.1.2010 21:30:55   
barika

user posted image user posted image Ve kr o grupičih, men pa še 1 na 1 nekak ne pali zadnje čase user posted image user posted image

Barika, dobiš! Te zanimajo še kakšni motivi? Bi še kakšnega poleg primaknila, če bo kaj pametnega...

Dolenjka, ti bi se pa večkrat morala lotiti servetkov... in ostalega okraševanja, ker ti gre hudo dobro.

vsi so mi všeč user posted image user posted image user posted image , morem še jaz svoje poslikat, pa nekok ne pridem zram, al je fotkič prazn, al pa časa nimam.. Grem gledat v album.
ja akrilne, vsaj dol ne gre.user posted image

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
6.1.2010 21:31:38   
anitka7

Za SN...pa kaj pa vem...nisem neki ful za grupiče...jaz sem bolj tip človeka za ena na ena. Pa če že, bi raj šla kam v naravo, kar pa v tem času ni lih tisto pravo.

Aromaja no ponavad je bl trio....saj to pa tud ni tolk velik....user posted image

maš prav user posted image Pa kej frišnga tut paše včasih user posted image user posted image user posted image

pa morjo bit vsaj tri,k gre kakšna kdaj otroka previt pa da ni druga sama...od Dolenjke Maks zelo rad kaka v SN user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 6.1.2010 21:32:22 >

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
6.1.2010 21:33:49   
dolenjka

pa morjo bit vsaj tri,k gre kakšna kdaj otroka previt pa da ni druga sama...od Dolenjke Maks zelo rad kaka v SN user posted image user posted image

Sej res, kater septemberček že pol redko kaka user posted image Od tulpek a ne? No, ko bo naslednjič zaprt morta nujno v LJ v SN pridet user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
6.1.2010 21:33:56   
anitka7

Sej drugač pa lahk pokomentiram, da tut men od poroda ni za 1 na 1, no pa 2 na 2 tut ne user posted image Je blo pa 1. isto, pol se je pa vneslo...no, sej rezultat je pa Maks user posted image

pa hvala za pohvale user posted image bom kmal spet kaj ustvarjala, samo mal moram not padet user posted image Zdej veste zakaj se neki časa nisem oglašala na temi user posted image user posted image user posted image

zdaj lahk še domčga okupiraš da bo ustvarju user posted image

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 6.1.2010 21:35:39 >

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
6.1.2010 21:37:35   
dolenjka

zdaj lahk še domčga okupiraš da bo ustvarju user posted image

ma tolk za ustvarjat okrog in znotraj hiše, da če kuj začne, je za 1 let ziher pečen user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
6.1.2010 21:41:21   
dolenjka
Anitka, kter dan naslednji teden bi ti odgovarjalo user posted image Torek, sreda - če bo vreme user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
6.1.2010 21:44:25   
tulpek

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
6.1.2010 21:45:07   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

A si ti tut taka al kaj user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
6.1.2010 21:47:15   
JaLuca
Da se vam malo javim, v glavnem selitev uspela, čeprav še je treba marsikaj storiti,  sva še imela predajo ključev, pa še goro birokracije.

V glavnem sem skozi v pogonu, J in L pa imam še ta teden doma, ker ponoči ful kašljata, čez dan pa nič, tako da zdaj res nimam 5 min časa, pa še sama sem zdaj, je ati v službi.

Andraž pa je tudi vredu, razen ponoči še je dodal 3 podoj, čez dan pa jema na 2 uri, zaspi pa max za 15 min po podoju, če pa zaspi za pol ure je pa raj. Zvečer pa mi zaspi ob 20 do 20.30 ure, tako kot J in L. Tudi mi ogromno ven zbljuva in to kar sesirjenega mlekeca, pa čeprav kar kupčke podirava.
Najrajši pa se hraniva leže. Še vedno se samo dojiva, čajeka tudi nisva še probala, ker je tak vsaki 2 uri plenica fejst polna, pa še vsaki dan kakava, redko, da kateri dan ne, samo potem je naslednji dan vsaj 4x kokretno pokakan.

Danes je ati dal J in L na sanke, jih privezal na vozeka, pa so šli kar tak na sprehod.

Glede avtosedežev imam boljše v tistem avtu ki se največ vozijo, slabše kakovosti pa v drugem, saj 6 avtosedežev veliko stane..žal.

Saj se vas prebrala, pa sem mislila marsikaj komentirati, pa sem pozabila kaj. Sem čist pozabljiva.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
6.1.2010 21:49:21   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

Da se vam malo javim, v glavnem selitev uspela, čeprav še je treba marsikaj storiti,  sva še imela predajo ključev, pa še goro birokracije.

V glavnem sem skozi v pogonu, J in L pa imam še ta teden doma, ker ponoči ful kašljata, čez dan pa nič, tako da zdaj res nimam 5 min časa, pa še sama sem zdaj, je ati v službi.

Andraž pa je tudi vredu, razen ponoči še je dodal 3 podoj, čez dan pa jema na 2 uri, zaspi pa max za 15 min po podoju, če pa zaspi za pol ure je pa raj. Zvečer pa mi zaspi ob 20 do 20.30 ure, tako kot J in L. Tudi mi ogromno ven zbljuva in to kar sesirjenega mlekeca, pa čeprav kar kupčke podirava.
Najrajši pa se hraniva leže. Še vedno se samo dojiva, čajeka tudi nisva še probala, ker je tak vsaki 2 uri plenica fejst polna, pa še vsaki dan kakava, redko, da kateri dan ne, samo potem je naslednji dan vsaj 4x kokretno pokakan.

Danes je ati dal J in L na sanke, jih privezal na vozeka, pa so šli kar tak na sprehod.

Glede avtosedežev imam boljše v tistem avtu ki se največ vozijo, slabše kakovosti pa v drugem, saj 6 avtosedežev veliko stane..žal.

Saj se vas prebrala, pa sem mislila marsikaj komentirati, pa sem pozabila kaj. Sem čist pozabljiva.

tut jaz, pa sem se sprijaznila...sej mine,če ne z leti, pa s tableti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
6.1.2010 21:52:26   
anitka7

Anitka, kter dan naslednji teden bi ti odgovarjalo user posted image Torek, sreda - če bo vreme user posted image

vseen kdaj....sam da ne bo kakšen sneg user posted image

ugotavljam da morm nujno k frizerju...narastek tak da je kr hudo user posted image pa še prejšnjič mi je namest blond ratal bl zlato-oranžn user posted image tko da dvojni narastek..in to verjetn ni prjel zarad hormonov,porod in dojenje...grozna sem user posted image zdaj pa iščem kakšno kul frizuro še...ma kakšna kakšno idejo kje bi najdla

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
6.1.2010 21:55:49   
tulpek

Sej res, kater septemberček že pol redko kaka user posted image Od tulpek a ne? No, ko bo naslednjič zaprt morta nujno v LJ v SN pridet user posted image

Je danes nadoknadil za cel teden user posted image . Pred tem je pa redno...
Zdaj so pa spet zobki na sporedu user posted image user posted image user posted image . Ga matrajo po nepotrebnem... kak fajn bi se imeli, če bi še počakali malo.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
6.1.2010 21:56:40   
tulpek

A si ti tut taka al kaj user posted image user posted image

meni je vseeno user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
6.1.2010 22:06:34   
tulpek
JaLuca, čestitam za selitev user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
6.1.2010 22:12:53   
baby blue
Prave umetnice ste... Super izgleda vse...user posted image user posted image

Lana v pojstli jamra in se trud zaspat... Jst bom pa tud šla sam da zaspi...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
6.1.2010 22:14:30   
JaLuca

ugotavljam da morm nujno k frizerju...narastek tak da je kr hudo user posted image pa še prejšnjič mi je namest blond ratal bl zlato-oranžn user posted image tko da dvojni narastek..in to verjetn ni prjel zarad hormonov,porod in dojenje...grozna sem user posted image zdaj pa iščem kakšno kul frizuro še...ma kakšna kakšno idejo kje bi najdla

lasuljo.......če bo izpadanje nadaljevalo v takem tempu, mi edino samo še to pomaga.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
6.1.2010 22:16:37   
veselka
eeeeeeej, js bi se tut servetno tehniko navčila user posted image

drgač pa pečem štrudelj user posted image user posted image
Aurora je pa že v komo padla user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 6.1.2010 22:17:24 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
6.1.2010 22:17:03   
dolenjka
Eh, mene so pa mel hormoni napadli, sem prijateljici odgovorila na mail, pa kar jokat začela (za brez veze), tko da grem, ker nisem niti za 0 na 1 user posted image Dolgo in mirno nočko user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
6.1.2010 22:18:13   
JaLuca

JaLuca, čestitam za selitev user posted image

Hvala. Sva včeraj šla v stanovanje po tednu dni, kako po vlagi in plesnu diši. Sem kar srečna, da nama je to kar hitro ratalo, če vsaj za kaj drugega nimava časa, ve pa se kar o grupičih menite, jaz pa za 1 nimam časa oz. bi se našel, samo kaj ko kar padeva v posteljo.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
6.1.2010 22:18:19   
baby blue
Jap jst bi se tud to rada naučila... Ti izdelki so fantastični user posted image user posted image

Joj naša pa še lr jamra pa noče zaspat user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
6.1.2010 22:18:24   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

lasuljo.......če bo izpadanje nadaljevalo v takem tempu, mi edino samo še to pomaga.

a teb tud? zdej mam spuščene lase, da prekrije vse luknje user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

medicina ali naravna pot
cupacups

kaj dajete svojim otrockom ko jih kaj muci?

zdravila,mazila (66%)

domače pripravke (34%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!