dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca Da se vam malo javim, v glavnem selitev uspela, čeprav še je treba marsikaj storiti, sva še imela predajo ključev, pa še goro birokracije. V glavnem sem skozi v pogonu, J in L pa imam še ta teden doma, ker ponoči ful kašljata, čez dan pa nič, tako da zdaj res nimam 5 min časa, pa še sama sem zdaj, je ati v službi. Andraž pa je tudi vredu, razen ponoči še je dodal 3 podoj, čez dan pa jema na 2 uri, zaspi pa max za 15 min po podoju, če pa zaspi za pol ure je pa raj. Zvečer pa mi zaspi ob 20 do 20.30 ure, tako kot J in L. Tudi mi ogromno ven zbljuva in to kar sesirjenega mlekeca, pa čeprav kar kupčke podirava. Najrajši pa se hraniva leže. Še vedno se samo dojiva, čajeka tudi nisva še probala, ker je tak vsaki 2 uri plenica fejst polna, pa še vsaki dan kakava, redko, da kateri dan ne, samo potem je naslednji dan vsaj 4x kokretno pokakan. Danes je ati dal J in L na sanke, jih privezal na vozeka, pa so šli kar tak na sprehod. Glede avtosedežev imam boljše v tistem avtu ki se največ vozijo, slabše kakovosti pa v drugem, saj 6 avtosedežev veliko stane..žal. Saj se vas prebrala, pa sem mislila marsikaj komentirati, pa sem pozabila kaj. Sem čist pozabljiva. tut jaz, pa sem se sprijaznila...sej mine,če ne z leti, pa s tableti