Nepoznana
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Ej Nepoznana, a še imaš kak servetek, ko si naredla obešalo za ključe...svetovno zgleda!!! ,al pa če poveš, kje si ga kupla. vse zgleda wooow Nimam nobenega več, ti pa z veseljem odstopim polovico tega. To se pravi 2x vse štiri živali. Če si za, mi pošlji naslov na ZS in dobiš. Ti pa mi prosim povej, kje si te prelepe metuljčke staknila, ki so na ogledalcu... Res so super in jih še nisem videla...ali pa nisem dojela da je to to Zdej pa boljš, da se gremo na otok o tej temi pogovarjat, drugač naju bodo septemberke izgnale . Vseeno, barika in tulpek hvala za komentar na otoku! Dolenjka, pa ti si prava majstrca! Lep okvir in podstavki! IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya Vsaka vam čast, da uspete kaj ustvarjat in to take umetnine, jaz nimam včasih niti pol ure časa zase, da bi si npr. depilirala noge al pa nohte uredila in ko Lili zaspi kar kmalu zatem kar padeva v posteljo in to vsak dan prej. Včasih sma posteljo videla šele ob 1, 2 ponoči, zdej pa greva skupaj z Lili in kurami tam okoli 22, 23.00 Dulsineya, jaz si pa ta čas kar nekak vzamem. Je že res, da je Vita pridna in večino teh zadev za dušo naredim v času, ko je ona budna - jo nahranim, porihtam, se mal poigramo, pol si pa na cajte vzamem čas zase - enkrat servetkam, dasam, si lakiram nohte, ta čas je pa zadolžen, da poskrbi za morebitni jok. Ker tko kot pravjo - zadovoljna mama, zadovoljen otrok. Sploh pa po moji hudi poporodni otožnosti (ni bla glih depresija) se mi zdi, da prav moram imet vsaj ene pol urce, urco na dan samo zase. Sem pa vedno v bližini, ne da bi pobegnila na kakšen daljši sprehod, tko, da je hrana za Vito vedno pri roki .