veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana Dobro jutro! Za mano je tud "že" ena ura jutra - kave ni več, zajtrka tud ne, sem že glino lakirala, Vita še kr pančka. Zdej sem vesela, ko bo pa v puberteti mi bo pa živce pila, ko bo hotla sam spat . Evo, tole sem pa Viti naredila, namesto, da bi se česa pametnega lotila : Eh, precej otroka je še v meni iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kolk lepo pa barika tud jao ženske, kolk obvladate ... js bi tud to znala hribolazenje sem imela tisto leto po diplomi, dokler sem bla še brez službe, izpad in sva z mojim lezla v hribe, oktobra sva se celo na Triglav spravla, gor dol v enem dnevu, 14 ur sva hodila, dol celo po temi, pa še dež naju je dobil, s tem da sva tudi v temi štartala. pol sem za nekaj časa opustila, pa spet začela, sam leta nardijo svoje - drži, da po 25 letu je vse težje, če nečesa ne počneš redno in vzdržuješ. pa če še prave motivacije ni, pol je itak vse težje. lani preden sem zanosila sva se spet na Črno jezero čez Komarčo spravla. ta pot mi je fantastična, čeprav ne najbolj varna. čez Komno pa ne grem več, ker se vleče kot kurja čreva, to pa ni zame. tulpek pa kako Tjaš kar zaspi v naročju. pri nas to ni šans. no, razn pri očiju, če je res zmatrana. mama mora vedno še zizo dat, pa še takrat je vprašanje. dvigovanje otročkov no Aurora še ni pogruntala, da se lahko za kej potegne gor, če pa jo primeš za rokice, se pa kr začne odrivat. al pa ko ji dam bodi čez glavo, se začne dvigovat. vrtec ja moj je včeraj poslal. je septembra spraševal, če je treba čim prej, pa so rekli, da ne. potem so nama znanci povedali, da če je preveč otrok, gledajo datum prijave. sam pol je moj nesel osebno, pa niso hotle vzet, da nej marca prinese, da takrat zbirajo prijave. pa je šel na pošto in poslal.