|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
6.1.2010 16:27:35   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

Dobro jutro!

Za mano je tud "že" ena ura jutra - kave ni več, zajtrka tud ne, sem že glino lakirala, Vita še kr pančka. Zdej sem vesela, ko bo pa v puberteti mi bo pa živce pila, ko bo hotla sam spat user posted image .

Evo, tole sem pa Viti naredila, namesto, da bi se česa pametnega lotila user posted image :
user posted image

Eh, precej otroka je še v meni user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kolk lepo user posted image
pa barika tud jao ženske, kolk obvladate user posted image ... js bi tud to znala user posted image

hribolazenje sem imela tisto leto po diplomi, dokler sem bla še brez službe, izpad in sva z mojim lezla v hribe, oktobra sva se celo na Triglav spravla, gor dol v enem dnevu, 14 ur sva hodila, dol celo po temi, pa še dež naju je dobil, s tem da sva tudi v temi štartala. pol sem za nekaj časa opustila, pa spet začela, sam leta nardijo svoje - drži, da po 25 letu je vse težje, če nečesa ne počneš redno in vzdržuješ. pa če še prave motivacije ni, pol je itak vse težje. lani preden sem zanosila sva se spet na Črno jezero čez Komarčo spravla. ta pot mi je fantastična, čeprav ne najbolj varna. čez Komno pa ne grem več, ker se vleče kot kurja čreva, to pa ni zame.

tulpek pa kako Tjaš kar zaspi v naročju. pri nas to ni šans. no, razn pri očiju, če je res zmatrana. mama mora vedno še zizo dat, pa še takrat je vprašanje.

dvigovanje otročkov no Aurora še ni pogruntala, da se lahko za kej potegne gor, če pa jo primeš za rokice, se pa kr začne odrivat. al pa ko ji dam bodi čez glavo, se začne dvigovat.

vrtec ja moj je včeraj poslal. je septembra spraševal, če je treba čim prej, pa so rekli, da ne. potem so nama znanci povedali, da če je preveč otrok, gledajo datum prijave. sam pol je moj nesel osebno, pa niso hotle vzet, da nej marca prinese, da takrat zbirajo prijave. pa je šel na pošto in poslal.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
6.1.2010 16:29:17   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Barika, zakaj ti ne morem poslat ZS? me zanima, kdo si tam user posted image

jaz sem pa ful firbec pa me zanima o kermu forumu govorite...a je kakšen tak o ustvarjalni tematiki?
ma sem ženska in firbec...jeb* ga user posted image user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
6.1.2010 16:32:17   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

tulpek pa kako Tjaš kar zaspi v naročju. pri nas to ni šans. no, razn pri očiju, če je res zmatrana. mama mora vedno še zizo dat, pa še takrat je vprašanje.

to kar zaspi, zunaj pa sploh še ekstra hitro...mi še zdajle na rokah spi.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
6.1.2010 16:41:54   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Mož čestitke tvoji hčerki za lepo mesto user posted image
ti a misliš da bi čez kakšne 3-4 leta mela kakšen tečaj smučanja za naše septembrčke k tko lepo navijamo in držimo pesti za njo user posted image user posted image

Jah, jaz sem itak ubrisana, ti raje ne povem, kdaj je naša tekmovalka prvič stala na smučeh. Sicer pa, ja, bomo organizirale tečaj, ker bo najstarejša čez 14 dni postala učitelj smučanja.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
6.1.2010 16:46:24   
baby blue
Midve sva tud iz kratkega sprehoda... Sem jo dala v pestunjo ampak sem jo tako čudno notri spravla da sem jo potem še z roko spodaj držala in zdej me prov rama boli... Ma bo že

uuuuuu prave umetnice so med nami... Super user posted image

Mož čestitke hčerki... user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
6.1.2010 16:54:34   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: litlleMiss

dobro jutro!

Tia je šla spat ob 1 zjutraj, spala pol urce in potem sma bile budne do 8 user posted image in posledično sma spale do pol 4 user posted image včeraj se je preveč naspala takrat ko je nismo mogli zbudituser posted image

Mož pomoč bi rabla..kdaj lahko gremo mi na sprehod spet? Zdaj zaradi vodenih koz nismo hodili, ker je imunski sistem slabi. Krastice še ma vedno, ampak ji odpadajo že.

Barika in Nepoznana full lepo..jaz tudi nimam te žilice, žal..user posted image

Vrtec..vpisala sem jo že oktobra, bi jo še prej ampak sma se z mojim spravljala tako dolgo. Vpisala pa sma jo zato ker je malo prostih mest, gleda pa se če je iz tiste občine otrok pa če ga lahko kdo pazi. Pri nas je nihče ne more, tako da upam da bomo dobili mesto. Izvemo pa marca, aprila.

Little Miss, ven gresta lahko kadarkoli, brez problema, izogibajta se le zaprtim prostorom, Zunaj, na prostem, praktično ne more  priti do okužbe, vedno pa so problem ljudje in kolektivi.

Baby Blue, Tulpek, .., hvalauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mož* -- 6.1.2010 16:56:05 >

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu litlleMiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
6.1.2010 17:27:17   
litlleMiss
Hvala!

Čestitke hčerki! Jaz bom tudi probala mojo čimprej spravit v tečaj, ker hočem da se nauči. Jaz nikoli nisem smučala pa bi radauser posted image

27.8.2009 se nama je pridružila Tia**

27.08.09 - 2720 g, 47 cm
24.09.09 - 3500 g, 51,5 cm
20.10.09 - 4380 g, 55 cm
26.11.09 - 5250 g, 58 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
6.1.2010 17:43:14   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

kolk vse neki umetniško navdahnjene user posted image pohvalno...
jaz se samo kdaj delam da kaj znam,sam nimam glih ful velke umetniške žilice pa pol ni vse glih najlepš user posted image se pa trudim. Mi gre pa na živce k nimam v bajti enga placa oz omare kjer bi mela vse ustvarjalne zadevščne pospravljene tko mam povsod mal pol pa že pozabim kaj vse imam  pa kaj vse bi lahk naredila user posted image

jaz tudi ne, zato je pa vse po škatlah user posted image user posted image (nekaj je poservetkanih, da se ve, da so moje user posted image )
drugače pa risat pa ne znam, imam idejo, ampak roka ne uboga mojih možganovuser posted image , zato pa moj ful lepo rišeuser posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
6.1.2010 17:43:33   
bambina23
živjo, zde ste pa tud mene razdražile z servetno tehniko. sem dobila dober link, ...http://www.antus.si/prodprog.php?artikel=61-02
jutri pa bom šla v nabavko po material.
mož čestitke hčerkiuser posted image user posted image , tud mi hodimo po hribah tu pa tam. sej veš če si doma v kobaridu, kam boš šel ko pa v hribe user posted image user posted image sm mojemu se glih ne da neki, sama pa tud ne grem. ko pa je na volji pa se kam odpraviva.
drugače je naš Jaka priden, danes sva se vstala ob 8 pojedla, igrala, spat je šel nekje 11.30, spal eno uro, potem pa spet šel ob 14 spat in se zbudil 16.30 zdaj pa spet ajčka. tako da imam neki časa zase in mojega :). sm počas bom morala it za knjige kar me čakajo izpiti in diploma.
tud m2 se samo dojiva, sem mu probala dati čaj ampak ga noče.
za vrtec bom jaz dala tud zde noter, ker nikoli ne veš kaj bo. ker če ne bom dobila službe bom pa status podaljšala še mal in delala preko študenta.
no bom še probala kaj napisati kdaj, kot je rekla ena, zmeri se dobi kaka minuta da kaj napišeš...user posted image

21.09.2009 ob 19.16 je na svet prikulal moj največji zakladek... in seveda atijev :)

21.09.2009 3750 g 53 cm og 34
5.11.2009 4950 g 56 cm og 38

(odgovor članu litlleMiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
6.1.2010 17:47:45   
barika
Tulpek, sem si odkljukala to možnost. Drugače pa t0fsy user posted image , na otoku zakladov.
metulji na okvirju, to je cel servet gor prilepljenuser posted image

(odgovor članu bambina23)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
6.1.2010 17:57:32   
barika
Ej Nepoznana, a še imaš kak servetek, ko si naredla obešalo za ključe...svetovno zgleda!!!user posted image user posted image ,al pa če poveš, kje si ga kupla. vse zgleda wooow user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
6.1.2010 18:00:38   
dolenjka
No jaz sem začela ustvarjat pa ko sem Maksa rodila user posted image Servietna mi je ful všeč, sam mi gre pa na jetra, ker ne vem kako narest, da ne bi blo nič nagrbančeno user posted image user posted image Aja, pa nisem registrirana, samo vohunim user posted image Zdej lahko še za Bariko in Nepoznano user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
6.1.2010 18:08:34   
baby blue
Hmmm tale servietna tehnika je izredno zanimiva... Kako pa se to dela?

Lana se je pa zbudila sva se podojili zdej pa veselo čeblja user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
6.1.2010 18:18:47   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No jaz sem začela ustvarjat pa ko sem Maksa rodila user posted image Servietna mi je ful všeč, sam mi gre pa na jetra, ker ne vem kako narest, da ne bi blo nič nagrbančeno user posted image user posted image Aja, pa nisem registrirana, samo vohunim user posted image Zdej lahko še za Bariko in Nepoznano user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

polikaj si jih user posted image user posted image

Baby blue, vzameš samo prvo plast serviete, lepilo, tesarol ... čopič in površino in nalepiš gor....

najboljše je pa likat te zadeveuser posted image user posted image (papir, folija za živila, serviet, peki papir in likalnik, pa gremo našiuser posted image )

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
6.1.2010 18:25:29   
Tanik
naš je pa imel danes napad dretja, sploh ni hotel jest potem je pa joku zadremal in pojedel mleko pa spal 3 ure se zbudil malo igral na otoku, jedel in zdaj spi. jaz mislim da je vreme krivo ko je tok sitkan.

IZVIRNO SPOROČILO: neli04

vem,da je kmalu,ampak čas gre tako hitro in me zanima ali že katera razmišlja,kako rešiti težave z vrtcem,oz.ali jih sploh boste dale v vrtec?

jaz bom dala prošnjo za vrtec za september, upam da dobimo. ker drugače ne vem kako bom. pa ne vem če je to kmalu ker je razpis marca.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
6.1.2010 18:58:41   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Tulpek, sem si odkljukala to možnost. Drugače pa t0fsy user posted image , na otoku zakladov.

sem vaju našla, zdaj bom pa lahko vohunila user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
6.1.2010 19:01:00   
dolenjka

user posted image user posted image

polikaj si jih user posted image user posted image

Baby blue, vzameš samo prvo plast serviete, lepilo, tesarol ... čopič in površino in nalepiš gor....

najboljše je pa likat te zadeveuser posted image user posted image (papir, folija za živila, serviet, peki papir in likalnik, pa gremo našiuser posted image )

Ja, sej peglala sem že, sam na vse se ne da peglat, sploh na okroglo ne user posted image user posted image Pa na te špegle iz Ikee je tut cela štala peglat, še folija se mi je got na peglo zalimala user posted image , sem pa podstavke za kozarce napeglala, ampak sem pol vseen ta staro varianto usekala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
6.1.2010 19:18:48   
Dulsineya
Nič se mi ne da...nič...mal sem neprespana! In od danes dalje ne črpam več mleka...mam kr slabo vest! Ampak sem bila res tko sita tega pumpanja in itak je bilo mleka vedno manj.

Jao, meni se tudi res že mešauser posted image , sovražim črpanje mlekauser posted image . Lili zadnje dni na polno protestira in se panično dere v joško in jo odriva stran in postane tako histerična, da glih komi pol flašo spije. Mam pa zadnje čase tudi jaz vedno manj mleka, približno polovico manj kot dober mesec nazajuser posted image in je toliko več dodatka. Pa še tisto kar si spumpam mi vzame več kot pol ure čase, pa imam Aventovo električno črpalko pa se sama si zraven ful masiram in stiskam, da bi prišla kaka kapljica več venuser posted image . Upam, da mi nekje do 6. meseca uspe še malo mleka obdržat, pol pa končam s črpanjem in če bo gospodična jaškarila bo, če ne pa bo AM.

Evo zdej je spala 3 ure v kosu, je bila cepljena spet danes in je cela bogicauser posted image . HB nima nič drugih stranskih učinkov, samo tak je nazaineresirana za vse...user posted image

Aja, pa nove mere za seznam: 7500g in 70cm, glavice pa niso merili, ker kao ni sistematski?

No, mi2 sva tudi včeraj trepetala, ker sem delala test nosečnosti, (sem imela res malo znane sumljive simptome, pa še 2 KT sem pozabila kak teden nazaj med prazniki), nič ni + pokazalouser posted image no, čez nekaj časa bi bilo fajn če bi samo ne še zdej.

Vsaka vam čast, da uspete kaj ustvarjat in to take umetnine, jaz nimam včasih niti pol ure časa zase, da bi si npr. depilirala noge al pa nohte uredilauser posted image in ko Lili zaspi kar kmalu zatem kar padeva v posteljo in to vsak dan prej. Včasih sma posteljo videla šele ob 1, 2 ponoči, zdej pa greva skupaj z Lili in kurami tam okoli 22, 23.00

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
6.1.2010 19:21:20   
barika

sem ti že zadnjič napisala, kaj si mislim o vohunih ...velja vsepovsod user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
6.1.2010 19:23:33   
dolenjka

sem ti že zadnjič napisala, kaj si mislim o vohunih ...velja vsepovsod user posted image user posted image

tut jaz sem te že sčekirala user posted image

pa še neki sem hotla že ene 100x vprašat: a je katera že sporobala tiste modre robčke za rit od Mullerja user posted image Ta rumenih ni več, jaz bom mogla pa počas v nakup, pa me zanima če so za kej, ker ene so kritizirale user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
6.1.2010 19:25:32   
barika

pa še neki sem hotla že ene 100x vprašat: a je katera že sporobala tiste modre robčke za rit od Mullerja user posted image Ta rumenih ni več, jaz bom mogla pa počas v nakup, pa me zanima če so za kej, ker ene so kritizirale user posted image

a ti je vsaj kej všeč user posted image user posted image
robce kupujem po novem kar v dm-u, mi je miler predaleč, ko pa gremo, pa preveč zapravimouser posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 6.1.2010 19:28:24 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
6.1.2010 19:28:27   
dolenjka

a ti je vsak jej všeč user posted image user posted image
robce kupujem po novem kar v dm-u, mi je miler predaleč, ko pa gremo, pa preveč zapravimouser posted image

sej jaz bom šla pomojem tut v DM, ker nočem reskirat user posted image Razen če katera kaj pametnega pove user posted image Kar se pa stroškov tiče, bi blo pa zame pametno, da je 1 m snega 1 mesec, da se mal nakuliram user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
6.1.2010 19:37:06   
dolenjka
Aja Barika, valda da mi je, razturaš user posted image Mogoče še jaz kako slikco pol napopam user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
6.1.2010 19:39:21   
dolenjka
Tole je en okvirček

user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
6.1.2010 19:40:55   
dolenjka
Podstavki za kozarce user posted image

user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......