|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
6.1.2010 19:41:17   
Anonimen
hej hej!

saj ne, da sem na septembrke 2010 najprej to napisala neuser posted image user posted image

Malo se javim. Mi smo danes imeli posvetovalnico pri 4.5 mesecih. Bil je cepljen, ni bilo hudega, ampak mere so pa taprave... Ima reci piši celih 10kg in 68cm Se pa še samo dojiva, tako da sva bila pohvaljena.

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4476
6.1.2010 19:42:20   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Tulpek, sem si odkljukala to možnost. Drugače pa t0fsy user posted image , na otoku zakladov.
metulji na okvirju, to je cel servet gor prilepljenuser posted image

sem vaju našla, zdaj bom pa lahko vohunila user posted image user posted image

sem ti že zadnjič napisala, kaj si mislim o vohunih ...velja vsepovsod user posted image user posted image

Js vsaj priznam user posted image . Kaj mi je všeč bom pa napisala, ko bom imela čas vse temeljito pregledat user posted image . Ampak, ko sem gledala, je še mene zamikalo...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
6.1.2010 19:53:07   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: neli04

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Neli: mislim da ne gre v smislu kdor prej pride prej melje... Ti daš prošnjo za vrtec za september mislim da do marca in se gleda točke. Men so rekl da ne bi smel bit problem ker rabimo varstvo od septembra dalje, bolj so "problematični" medletni vpisi. Vloge še nisem dala, ampak dobro da si me spomnila... ne bi blo slabo, glede na to, da vedno lovim zadnje minute.

Mi smo pa danes tečkani ker ne mormo spat user posted image

saj,marca bo točkovanje,ampak pri nas je problem,ker je okoli 40 otrok še od lani na čakalni listi,ti otroci pa dobijo avtomatično več točk,ker so bili zavrnjeni.saj jaz kar še vseeno upamuser posted image

A ne bodo ti zavrnjeni takrat že prestari za jasli? Ma jst upam da ne bo problem ker drugač tud ne vem kako bomo user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
6.1.2010 19:55:13   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: Tamika87

hej hej!

saj ne, da sem na septembrke 2010 najprej to napisala neuser posted image user posted image

user posted image

Vidim da ste prave umetnice user posted image Ful lepo

Mož*: čestitke smučarki

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
6.1.2010 20:02:25   
Nepoznana

Ej Nepoznana, a še imaš kak servetek, ko si naredla obešalo za ključe...svetovno zgleda!!! ,al pa če poveš, kje si ga kupla. vse zgleda wooow

Nimam nobenega več, ti pa z veseljem odstopim polovico tega. To se pravi 2x vse štiri živali. Če si za, mi pošlji naslov na ZS in dobiš.

Ti pa mi prosim povej, kje si te prelepe metuljčke staknila, ki so na ogledalcu... Res so super in jih še nisem videla...ali pa nisem dojela da je to to

Zdej pa boljš, da se gremo na otok o tej temi pogovarjat, drugač naju bodo septemberke izgnale .

Vseeno, barika in tulpek hvala za komentar na otoku!user posted image

Dolenjka, pa ti si prava majstrca! Lep okvir in podstavki!

IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya

Vsaka vam čast, da uspete kaj ustvarjat in to take umetnine, jaz nimam včasih niti pol ure časa zase, da bi si npr. depilirala noge al pa nohte uredila in ko Lili zaspi kar kmalu zatem kar padeva v posteljo in to vsak dan prej. Včasih sma posteljo videla šele ob 1, 2 ponoči, zdej pa greva skupaj z Lili in kurami tam okoli 22, 23.00

Dulsineya, jaz si pa ta čas kar nekak vzamem. Je že res, da je Vita pridna in večino teh zadev za dušo naredim v času, ko je ona budna - jo nahranim, porihtam, se mal poigramo, pol si pa na cajte vzamem čas zase - enkrat servetkam, dasam, si lakiram nohte, ta čas je pa user posted image zadolžen, da poskrbi za morebitni jok. Ker tko kot pravjo - zadovoljna mama, zadovoljen otrok. user posted image
Sploh pa po moji hudi poporodni otožnosti (ni bla glih depresija) se mi zdi, da prav moram imet vsaj ene pol urce, urco na dan samo zase. Sem pa vedno v bližini, ne da bi pobegnila na kakšen daljši sprehod, tko, da je hrana za Vito vedno pri rokiuser posted image .

25.9. Vita
rojstvo: 52cm, 3600g, og 35cm
1. mesec: 54cm, 4460g, og 36,8cm
3. mesec: 62,5 cm, 6410g, og 40 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
6.1.2010 20:14:02   
BBK79
Pozdravljene!
Berem vas že dlje časa, samo za pisat sem bolj lena (nisem vohun).
Doma mam septemberčka z imenom Nik (rojen 7.9.2009, ob rojstvu velik 53 cm in težak 3595 g).

Malo pozne čestitke vsem ob rojstvu nadobudnežev.

P.s.: Danes je eno leto odkar je bil Niki en mali moder plusek.

Lp

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
6.1.2010 20:38:34   
dolenjka
Nepoznana, da ne bo pomote, okvirčki so made in Ikea user posted image jaz samo barvam in kranclam user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu BBK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
6.1.2010 20:41:44   
dolenjka
user posted image

lonček za Tarine barvice user posted image

zdej bom pa nehala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
6.1.2010 20:57:10   
aromaja
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka
sej jaz bom šla pomojem tut v DM, ker nočem reskirat user posted image Razen če katera kaj pametnega pove user posted image Kar se pa stroškov tiče, bi blo pa zame pametno, da je 1 m snega 1 mesec, da se mal nakuliram user posted image

Japajade...kaj pa zapravljanje online? Jaz na mesec več online zagonim kot pa peš ;)))) Men bi mogli vzet VISO, zapret PayPal in preprečiti dostop do ebaya, amazona in še parih strani!!!

Whatever.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
6.1.2010 20:59:04   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: aromaja

sej jaz bom šla pomojem tut v DM, ker nočem reskirat user posted image Razen če katera kaj pametnega pove user posted image Kar se pa stroškov tiče, bi blo pa zame pametno, da je 1 m snega 1 mesec, da se mal nakuliram user posted image

Japajade...kaj pa zapravljanje online? Jaz na mesec več online zagonim kot pa peš ;)))) Men bi mogli vzet VISO, zapret PayPal in preprečiti dostop do ebaya, amazona in še parih strani!!!

No ja, sej MC je blo moje zadnje naročilo, letos nisem še nič user posted image

Kje pa to ti šopingiraš user posted image Eh ne, nočem vedet, ker pol mi tut kamjon snega na uro ne pomaga user posted image al pa, če mi štroma zmanjka user posted image

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
6.1.2010 20:59:45   
dolenjka
Aromaja, glede na to da si iz LJ bi se lahko naslednji teden v SN primajala user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
6.1.2010 21:07:32   
aromaja
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Aromaja, tvoja Zala je, kot bi našega opisovala; obrne se za 360 stopinj, non stop se vrti; obrača, telovadi, bog ne daj, da se am zatakne, user posted image user posted image user posted image A si prestavljaš, kakšne potomce bi imela taka-dva?user posted image user posted image user posted image

Ja, jaz ne vem, po kom ma to. Ati in mami sta dva polhka, ki tkooo rada spita. Zala bi pa žurka celo noč. Jaz samo čudn gledam, ko slišim, da se eni spravjo spat ob 19h, 20h...sej Zala tut zdele spi, ampak ko se bo zbudila, bo še vsaj uro in pol do dve veselo, potem jo bo treba spet diplomatsko uspavat, pol bo pa spet celo noč po postli divjala in štamprle po štamprle pila mleko.

Test za nosečnost sem tut jaz že delala, že sigurno mesec dni nazaj, če ne več...k se nam je mal čez zliluser posted image Hvala bogu je blo negativno, potem sem pa takoj Mireno dala not. Teden dni po Mireni sem dobila menstro in jo mam zdej že tretji teden...če do nedelje ne bo vsaj mal ponehalo, kličem G., wtf?!-menstra tok časa...a to je zdej za vse mesce nazaj, al kaj?!user posted image

Pico bi jedla...sam jedla bi!!!! Al pa kebap...burek...sam junk mi gre po glavi!

Nč, grem Potterja naprej gledat! /me obožuje Harrya Potterja!!

Whatever.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
6.1.2010 21:08:05   
barika
Dolenjka, super e, če imaš kako vrtnico viška, kar povej, winija pa ne prebavljam že od nekdaj ----splohuser posted image user posted image

Nepoznana, lahko, lahko ti pa jaz pošljem metulje (dugače DM) user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
6.1.2010 21:12:35   
dolenjka

Dolenjka, super e, če imaš kako vrtnico viška, kar povej, winija pa ne prebavljam že od nekdaj ----splohuser posted image user posted image

Nepoznana, lahko, lahko ti pa jaz pošljem metulje (dugače DM) user posted image

Če me spomin ne vara imam še kako vrtnico ja user posted image Čaki, ti napopam kako zgleda na Ikea špeglu user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
6.1.2010 21:13:54   
barika
Dulsineya, tole ustvarjanje je sproščujoče za dušo, kot je rekla Nepoznana. se ful sprostiš, če pa rata fajn izdelek, pa še tlk boljšeuser posted image user posted image .

btw. Nepoznana, kje si kupla tist termometer??? v hartlauerju jih imajo za dobra 2,5€

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
6.1.2010 21:14:43   
dolenjka

Dulsineya, tole ustvarjanje je sproščujoče za dušo, kot je rekla Nepoznana. se ful sprostiš, če pa rata fajn izdelek, pa še tlk boljšeuser posted image user posted image .

btw. Nepoznana, kje si kupla tist termometer??? v hartlauerju jih imajo za dobra 2,5€

kter termometer, jaz nekaj iščem user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
6.1.2010 21:15:06   
aromaja

Kje pa to ti šopingiraš user posted image Eh ne, nočem vedet, ker pol mi tut kamjon snega na uro ne pomaga user posted image al pa, če mi štroma zmanjka user posted image

Ma, jaz nisem ubrisana na cote. Zase si ne upam prek neta kupovat(mam čist čudno postavo, nekje so mi prav hlače št.40, drugje 44 komi čez kolena spravim-isto za majčke, sam da je tam problem spravit roke notri), za tamalo mi je še prezgodaj za modo, škoda mi je denarja.
Moje strasti so eterična olja, angleški krimiči, pravi čaji in čajni piškoti iz Anglije, pralne pleničke in vse živo preko ebaya.

Za SN...pa kaj pa vem...nisem neki ful za grupiče...jaz sem bolj tip človeka za ena na ena. Pa če že, bi raj šla kam v naravo, kar pa v tem času ni lih tisto pravo.

Whatever.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
6.1.2010 21:16:05   
dolenjka

Ma, jaz nisem ubrisana na cote. Zase si ne upam prek neta kupovat(mam čist čudno postavo, nekje so mi prav hlače št.40, drugje 44 komi čez kolena spravim-isto za majčke, sam da je tam problem spravit roke notri), za tamalo mi je še prezgodaj za modo, škoda mi je denarja.
Moje strasti so eterična olja, angleški krimiči, pravi čaji in čajni piškoti iz Anglije, pralne pleničke in vse živo preko ebaya.

Za SN...pa kaj pa vem...nisem neki ful za grupiče...jaz sem bolj tip človeka za ena na ena. Pa če že, bi raj šla kam v naravo, kar pa v tem času ni lih tisto pravo.

jst tut ne user posted image Sem tut bl 1 na 1 user posted image

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
6.1.2010 21:16:51   
dolenjka
Evo Barika

user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
6.1.2010 21:18:53   
barika

Evo Barika

user posted image

noro!!!
sej moj naslov imaš, jaz imam pa en takle špegu še frajuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
6.1.2010 21:20:44   
anitka7
ve  kr lepte slikc lepih izdelkov...se bom vsaj zmigala še kaj narest...user posted image

Dolenjka tud tvoji izdelki so ful lepi user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
6.1.2010 21:21:18   
dolenjka

Evo Barika

user posted image

noro!!!
sej moj naslov imaš, jaz imam pa en takle špegu še frajuser posted image

tkole se je men 1 servetkanje usračkalo user posted image Barve imam pa akrilne, kaj pa ti user posted image Jp, naslov imam, samo še mim pošte moram en dan user posted image Pa 2 znamki sta mi ostali od novoletnih čestitk user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
6.1.2010 21:22:01   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

ve  kr lepte slikc lepih izdelkov...se bom vsaj zmigala še kaj narest...user posted image

Dolenjka tud tvoji izdelki so ful lepi user posted image

Prodam, ugodno user posted image user posted image user posted image Šala seveda user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
6.1.2010 21:24:22   
Nepoznana
user posted image user posted image Ve kr o grupičih, men pa še 1 na 1 nekak ne pali zadnje čase user posted image user posted image

Barika, dobiš! Te zanimajo še kakšni motivi? Bi še kakšnega poleg primaknila, če bo kaj pametnega...

Dolenjka, ti bi se pa večkrat morala lotiti servetkov... in ostalega okraševanja, ker ti gre hudo dobro.

25.9. Vita
rojstvo: 52cm, 3600g, og 35cm
1. mesec: 54cm, 4460g, og 36,8cm
3. mesec: 62,5 cm, 6410g, og 40 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
6.1.2010 21:25:20   
anitka7

jst tut ne user posted image Sem tut bl 1 na 1 user posted image

Aromaja no ponavad je bl trio....saj to pa tud ni tolk velik....user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......