|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
7.10.2009 18:17:26   
baby blue
Ja sej Lana je ista... Prav firbčna je že... Samo velikokrat ko spi v posteljici ali pa pri nama ko se crkljamo glavo kar nazaj da...

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 351
7.10.2009 19:16:58   
Dulsineya
Ja sej Lana je ista... Prav firbčna je že... Samo velikokrat ko spi v posteljici ali pa pri nama ko se crkljamo glavo kar nazaj da...

Ja naša Lili je ista, prav smešno zgleda, ko jo gledam kak je zvita...jo v posteljico dajem čisto ob rob spat na bok, da nima kam glave dat nazaj, ker me je kar malo strah, ker ful poliva in da se ji ne bi zaletelo.

Drugače smo pa danes slabo spali oz sploh nismo, ker je imela Lili krče in se ne morem spomnit, da bi kaj takega pojedla na Novalac je pa že navajena, ker ji ga ponavadi dam zvečer, ker zmanjka mojega mleka. Pa še danes zjutraj jo je malo kuhala vročina 37,3, ni bilo sicer hudega, zdej je sama od sebe padla, je pa že celi dan po rokah. Sem ji danes naročila bio hrano Sunval, ker ji menda dojenčki ful dobro prenašajo, ker meni ta Novalac ful smrdi in ne morem verjet, da ji moram to kemijo dodajat, samo kaj ko ni drugega...:( Ima mogoče katera izkušnje s to hrano, malo sem brala po forumih in jo mamice kar hvalijo. no, bomo videli...

Šibam, mala je spet lačna, pa sej ni čudno, če se mi pa zdi, da vse prej ali slej zbruha, tak, da ne vem če ji sploh kaj not ostane?

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 352
7.10.2009 19:55:06   
Sarchi
Dulsineya...jaz sem ravno danes kupila Novalac AC (nas ful matrajo krčki, pa vetrovi, pa mal smo zaprti..)...do sedaj smo bili na aptamilu in mu sploh ni ustrezal! Ti bom povedala kako bo s tem. sem pa tud jzt gledala ta sunval - Baby sun 1 mleko in ga hotla že naročit. Boš povedala kako se obnese in kak je.

Praviš da Novalac smrdi...joj veš kako šele smrdi aptamil comfort...prou po pasjih briketih...fuj, tko da ta novalac men prou lepo diši...probala pa ga še nisem ker Maks spi, bom pa tkoj k  bo lakota ;)
ampak tole s temi AM je prou res eno eksperimentiranje preden najdeš tapravga...jojuser posted image

Tile naši zakladki so pa vsi glih...mali firbčki in radi bi bli že kar veliki. Midva dava našgauser posted image v postelco ravno in ko se zbudimo je zasukan za skor 90 stopinj...ne vem kako mu to uspe. najbl me je pa strah zaradi polivanja, tko k praviš ti da se ne bi zadušil k se kar na hrbet frajer lepo obrne..

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 7.10.2009 19:59:00 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 353
7.10.2009 21:22:27   
baby blue
Pravi raziskovalci so že ja... Se je zadnjič tudi naredil pri nama ja da je bila kar zasukana...

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 354
7.10.2009 22:06:38   
jpnincy
Lep pozdrav vsem mamicam! Po doooooolgem času se vam še jaz oglašam. Mi tudi jemo Novalac 1 že od prvega dne prihoda iz porodnišnice, ker nisem imela mleka. Z njim smo zadovoljni, ker Žana ne zvija po njem. Tudi moj Žan tako obrača glavico nazaj, da je to nekaj neverjetnega. Ko mu poravnam glavico, jo tako dolgo vrti sem in tja, da jo spet spravi nazaj...
Drugače je zelo priden, ponoči se zbudi 2x, se naje in pol traja nekaj časa, da zaspi nazaj.

Imam pa eno vprašanje: Se je kateri zgodilo, da ji je otroček bruhnil čez nos??? Mojemu Žanu se je to zgodilo že 3x. Prvič sem razumela, ker je hkrati kihnil in podrl kupčka, drugič in tretjič pa je ležal v posteljici (na boku seveda), malo mu je mlekca prilezlo nazaj v usta, nekaj pa ga je priteklo čez nos. Zdaj me pa skrbi zakaj in od česa???user posted image user posted image user posted image
Prosim, če katera ve kaj je to oziroma zakaj je to, naj mi pove...

Neposredna povezava do sporočila: 355
8.10.2009 7:59:14   
noa1
Pozdravljene po doooolgem časuuser posted image

Saj občasno še kaj preberem, pisala pa že dolgo nisem nič.
Naša pupa je ob porodu tehtala 4520g in 52 cm. Prava velikankauser posted image , še posebej glede na to, da sem imela tokrat vaginalni porod (prvič je bil CR). Še dobro, da nisem vedela tega prej, ker drugače bi zahtevala CR.user posted image

Jpnincy: tudi naša pupa zelo veliko poliva in vedno ji pride še kaj skozi nos (včasih tudi parkrat na dan). Jaz sem že patronažno spraševala če je to normalno in je rekla, da pač to ni nič hudega. Imamo pa v ponedeljek tudi P in bom še njo vprašala kako je stem. Meni se ne zdi , da bi bilo kaj hudi narobe, le mala se vedno full ustraši in potem se ji seveda še vse zasuši v nosu...

Drugače pa je Alja pridna punca, ki veliko spi, kaka in papa. Prava faca je, ko zmeraj tako lepo počaka, da porihtam prvorojenko in potem pride na vrsto še ona. Krčev še nimamouser posted image  in upam, da bo tako ostalo, ker prvič so bili prava nočna mora in so trajali do skoraj enega leta.user posted image

KOnec pavze...je že čas za hranjenje...letim

Pa lepo se imejte

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 356
8.10.2009 9:48:57   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: jpnincy

Imam pa eno vprašanje: Se je kateri zgodilo, da ji je otroček bruhnil čez nos??? Mojemu Žanu se je to zgodilo že 3x. Prvič sem razumela, ker je hkrati kihnil in podrl kupčka, drugič in tretjič pa je ležal v posteljici (na boku seveda), malo mu je mlekca prilezlo nazaj v usta, nekaj pa ga je priteklo čez nos. Zdaj me pa skrbi zakaj in od česa???user posted image user posted image user posted image
Prosim, če katera ve kaj je to oziroma zakaj je to, naj mi pove...

Tudi nam se je to že zgodilo...ko fejst bruhne mleko...jaz sem se prvič ful ustrašla...

Vaši malčki spijo v pižamicah? Kdaj pa jih skopate ali umijete in jih preoblečete v pižamice?
Mi smo do sedaj imeli tak, da še je eno rundo zaspal do kakih 20h, 21h, potem pa sem ga umila, v pižamico in v posteljo jest... pa me zanima, kako prakso mate druge?

< Sporočilo je popravil polari -- 8.10.2009 9:49:51 >

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 357
8.10.2009 10:24:47   
baby blue
Najini se tudi včasih zgodi da ji gre mleko skozi nos... Jst jo lepo obrišem pa je dobro... Drugače pa spi kar v bodiju... Zjutraj jo lepo s toplo vodo in krpico umijem oblečem in podojim zvečer jo pa potem samo previjem in podojim...

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 358
8.10.2009 10:33:10   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Pozdravljene po doooolgem časuuser posted image

Saj občasno še kaj preberem, pisala pa že dolgo nisem nič.
Naša pupa je ob porodu tehtala 4520g in 52 cm. Prava velikankauser posted image , še posebej glede na to, da sem imela tokrat vaginalni porod (prvič je bil CR). Še dobro, da nisem vedela tega prej, ker drugače bi zahtevala CR.user posted image

Je bila pa kar težka. Bravo za tako puncouser posted image Si dobila morda kaj šivov? A tudi, če 1. rodiš s CR lahko drugič vaginalno? Kakšni pa morajo biti pogoji? Da vem za naslednjičuser posted image , če bo kdaj...

IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Jpnincy: tudi naša pupa zelo veliko poliva in vedno ji pride še kaj skozi nos (včasih tudi parkrat na dan). Jaz sem že patronažno spraševala če je to normalno in je rekla, da pač to ni nič hudega. Imamo pa v ponedeljek tudi P in bom še njo vprašala kako je stem. Meni se ne zdi , da bi bilo kaj hudi narobe, le mala se vedno full ustraši in potem se ji seveda še vse zasuši v nosu...

Moja tudi veliko poliva. Včasih se sprašujem, če ji sploh kaj v želodčku ostane. Meni je patronažna enako povedala kot tebi. Pediatrinja je pa rekla, ker se lepo redi, da ni nobene panike. Ji je pa tudi ene parkrat skoz nos butnilo in seveda tako kot si že ti omenila, se je potem vse prisušila, da bošček mali ni mogla dihati. V nosnicah ni bilo nič videti... Patronažna, pediatrinja in m. sestra... vse so rekle naj dam za pucanje noska eno do dve kapljici fiziološke v vsako nosnico večkrat na dan in da se bo že samo spucalouser posted image Ja sevedauser posted image . Še dobro da je svakinja prišla in ji spucala nosek. Sicer se sedaj nekaj sama matram, ampak mi ne gre prav dobrouser posted image . sem pa na youtube našla naslednji posnetek: http://www.youtube.com/watch?v=JdtpmT8rQw0 Samo si ravno ne upam tega jet delat. Sicer so nam pa v porodnišnici podobno pokazali - je sestra tok špricnila notri z fiziološko, da je na drugi nosnici vn prišlo.

IZVIRNO SPOROČILO: polari

Vaši malčki spijo v pižamicah? Kdaj pa jih skopate ali umijete in jih preoblečete v pižamice?
Mi smo do sedaj imeli tak, da še je eno rundo zaspal do kakih 20h, 21h, potem pa sem ga umila, v pižamico in v posteljo jest... pa me zanima, kako prakso mate druge?

Pri nas probamo to prakticirat. Ali jo pa ob večerih samo preoblečeva. Sedaj jo okoli 7ih ali skopava ali umijeva, sledi masaža in hranjenje. Ponavadi potem zaspi in se zbudi nato okoli polnoči. Če pa ne zaspi je pa malo pri nama v naročjihuser posted image , da se malo ona pocrklja in malo midvauser posted image . Mene tudi zanima kako imate ostale to zrihtano oz. kdaj boste začele uvajati nek urnik.

Naj bo dan brez krčkov, z veliko spanja user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 359
8.10.2009 10:37:22   
jullie
..halo..že dolgo nisem nič napisla, ker se mi enostavno ne da user posted image  ... sem ratala lena user posted image  ..

..glede bruhanja skozi nos...če se mu to dogaja v postelji probaj malo vzdigniti vzglavje..lahko, da bo kaj pomagalo...škodit ne more..

..glede kopanja..prvič jo bom kopala šele v ponedeljek... bom pa verjetno uvedla jutranje kopanje, tako kot pri sinu..mi je bilo boljše in njemu tudi.. js sem vedno kopala samo na hrbtu in malega nikoli nisem v vodi obračala.. tudi patronažna mi je tako pokazala... sej otroku lahko hrbet tudi tako umiješ..

...glede spanja..včasih jo pustim kar v bodiju in samo hlačke oblečem, včasim pa dam še pižamo čez..odvisno.. ponavadi pa tam nekje okoli 21. ure ...preden poje ''zadnji'' obrok in jo dam v posteljo spat.. zvečer je ne umivam, ker se potem samo razbudi in bi težko nazaj zaspala...

Neposredna povezava do sporočila: 360
8.10.2009 10:38:44   
baby blue
Meni je patronažna tudi rekla da je normalno če ji nekaj mleka bute skozi nos... Sem se tudi jst spraševala če ji kaj v želodčku ostane ko včasih poliva ampak glede na toda gredo kilce gor ni hudo in ji očitno ostane... Pač malo je viška ki more it ven... Sva ji pa dala pod glavo tisti povšterček ki je bil zraven posteljnine in se mi zdi da je boljše...

Drugače midva jo počasi kar malo skušava navadit na dan in noč ampak ne prav preveč... Postopoma... Sej čez dan je včasih tudi sama budna pa spi pa je budna pa spet spi... Ponoči je pa pridna pa spi in se zbudi samo ko jo je treba podojit...

< Sporočilo je popravil baby blue -- 8.10.2009 10:40:01 >

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 361
8.10.2009 10:43:45   
barika
Vila malina jaz obema nos čitim takole -> http://www.youtube.com/watch?v=TPqfhrCVPSk in z veliko fiziološke.

< Sporočilo je popravil barika -- 8.10.2009 10:45:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 362
8.10.2009 11:30:17   
tulpek
Moram napisat, da je danes ponoči Tjaš spal celih 5 ur skupaj user posted image user posted image user posted image . Od 10ih do 3. In js sem prvič po 4 tednih spala več kot 3 ure v kosu user posted image user posted image user posted image . Danes je točno 4 tedne od poroda, takle čas so mi dali umetne p... kak čas hitro teče, kar ne morem verjet. To dolgo spanje je bilo verjetno posledica večernega kopanja in popoldanskega nakupovanja. Bo potrebno ponovit. Če bo po kopanju vedno tako spal, ga bova kar vsak večer kopala.

Časa za čvek tule gor pa kar nimam več. Še zdajle bi lahko šla kaj bolj koristnega delat, pa sem si rekla, da moram kaj sem napisat.

Mali že en teden veselo sega po nekih živalcah na vrtiljaku iz ikee in jih boksa. Ima jih nad previjalno, na dosegu rok. Opazila sem pa tudi, da vedno z večjim zanimanjem gleda vrtiljak nad kinderpetom... danes ga je za cele pol ure zaposlil, da sem lahko malo pospravila.

Krčki se še občasno pojavijo, trajajo pa 15 min, tako da se da preživeti. Upam, da bo še to minilo.
Je pridno, poliva skoraj nič, malo je scartan, kaka in lula non stop, najraje ko je odvit user posted image user posted image user posted image imam na tleh pri previjalni skoz pripravljeno cunjo za brisanje, ker veliko po tleh nese...

Zdaj se poskušam naučit handling... malo boljše je že, kot prej. Za masažo pa še ni časa, ampak imam v planu in odprt video vsak dan... pa ne pridem zraven.

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Vila malina jaz obema nos čitim takole -> http://www.youtube.com/watch?v=TPqfhrCVPSk in z veliko fiziološke.

Js tudi, ampak zaenkrat še na srečo ni veliko za čistit.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 8.10.2009 11:35:30 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 363
8.10.2009 11:35:26   
Pupček
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

nekaj me pa zanima... A vaši otročki ko spijo tudi glavo nagibajo nazaj?...

ja, pa tudi ko je budna se nazaj zvija.

Neposredna povezava do sporočila: 364
8.10.2009 12:18:01   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

nekaj me pa zanima... A vaši otročki ko spijo tudi glavo nagibajo nazaj?...

ja, pa tudi ko je budna se nazaj zvija.

enako

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 365
8.10.2009 12:35:53   
Pupček
ko smo bile pri P se je tudi tako nazaj zvijala. P je rekla to ni dobro za razvoj in da ji tega ne smem dovolit user posted image . kako že? ja, da ji moram kako igračo tako nastavit da dol gleda. sam kaj ko jo nobena igrača še ne zanima in raje v zid gleda oz. tisto kar zadaj.

a vaši otročki s pogledom sledijo igrači ali kaki drugi stvari. moja včasih pogleda kako stvar, ampak ji ne sledi če premikam. tudi na pregledu ni sledila tisti rdeči vrvici s katero ji je P mahala. mal me je zaskrbelo, da je slepa user posted image , sam ni.

Danes se mi je prvi nasmehnila user posted image  (no... mislim, da se je user posted image )

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 366
8.10.2009 12:41:35   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: polari

jst delam enako... razen, da ga prej malo podojim, da ni lačen (kr drugače ga ne morem skopat) in po kopanju še dokončava...

Drugače pa pozdravljene...

mi imamo kakšen dan blage krče, kakšen pa je zelo grozen in tak je bil tudi včeraj...
komaj čakam, da se končajo...

sem pa ugotovila, da moram še ful velik stvari zrihtat...kar groza me je!!

do kdaj moram oddat vlogo za otroški dodatek? in kaj rabim, da ga zavarujem?

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 367
8.10.2009 12:43:57   
Lubenička
kdaj so vaši otročički spregledal?
naš še ne vidi...

se pa tudi on zvija...ko podirava kupčka, dviguje glavico in ko je v posteljci (na boku) jo nazaj zvija...

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 368
8.10.2009 12:46:10   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

a vaši otročki s pogledom sledijo igrači ali kaki drugi stvari. moja včasih pogleda kako stvar, ampak ji ne sledi če premikam. tudi na pregledu ni sledila tisti rdeči vrvici s katero ji je P mahala. mal me je zaskrbelo, da je slepa user posted image , sam ni.

Sledi in zdaj ga že malo zanimajo igrače. komaj čakam, da ga bodo še bolj.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 369
8.10.2009 12:48:00   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

do kdaj moram oddat vlogo za otroški dodatek? in kaj rabim, da ga zavarujem?

Za otroški dodatek mislim da je 90 dni, da ga dobiš od meseca rojstva. zavarovanje pa je moj na firmi urejal in me zanima, če katera ve, kako pridem do potrdila? a na zavarovalnici?

Neposredna povezava do sporočila: 370
8.10.2009 12:51:59   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

kdaj so vaši otročički spregledal?
naš še ne vidi...

se pa tudi on zvija...ko podirava kupčka, dviguje glavico in ko je v posteljci (na boku) jo nazaj zvija...

Kako ne vidi? Moj že zihr od prvega dopolnjenega tedna kaže vsaj minimalno zanimanje za okolico (svetlobo in pisano ropotuljico). Najprej je samo glavo obračul proti njej (tudi če ni ropotala) potem pa še očke. Zdaj pa že intenzivno napada igračke nad previjalno user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 371
8.10.2009 12:56:57   
tulpek
baje to zvijanje glavice nazaj ni najboljše, ni pa tudi neke panike. vsaj tako sem razbrala iz foruma (podforum razvoj otroka). se trudim, da je ne preveč. pa tudi zalagam mu je ne med spanjem, ker potem ima občutek, da je nekaj zadaj in avtomatsko jo sili nazaj. vsaj tako so mi rekli v P, ko so videli, kaj delam.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 372
8.10.2009 13:03:24   
Pupček
luano smo zavarovali prek firme mojega user posted image . prijavo v zavrovanje odda delodajalec na podlagi roj. lista.
potrdilo (oz. potrjen obrazec prijava /odjava) pošlje ZZZS delodajalcu, ta pa je dolžan dat kopijo tega delavcu. kartico pošljejo na dom.
sicer prvih 60 dni otrok ne rabi bit zavarovan, je dovolj potrjena zdravstvena kartica enega od staršev.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 373
8.10.2009 13:28:28   
baby blue
Pupček hvala za tole informacijo glede zavarovanja... Jst sm sicer rojstni list že dala delodajalcu tako da ga je on nesel računovodkinji ki je rekla da bo vse uredila... Ona bo vse nesla na ZZZS tako da za to ne rabim skrbet...

Se pravi da dokler pa naša mala ne dobi te zdravstvene kartice svoje je pa dovolj moja potrjena?... Ker naslednji teden imava posvetovalnico in bova šli samo z mojo...

Glede sledenja igračam... Kaj pa vem naša se je počasi začela zavedat in kar sledi igračkam pa tudi tja ji uhaja pogled kjer je bolj svetlo... Se pravi gleda proti oknu ko podirava kupčka...

Aha potem ni dobro da ji zadaj za glavico kaj dajem... Ker jst sem ji dala ovito deko da ima zadaj za glavico in za hrbtom da ima oporo da se ne zvali na hrbet čeprav jo dam skoraj čisto ob rob...

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 374
8.10.2009 14:28:38   
Dulsineya
Pozdrav!

Najprej čestitke vsem zamudnicam in veselo crkljanjeuser posted image

No, zdej je pa mala končno zaspala pri mojem očetu na rami, sama sem bila že obupana-zadnje čase nič ne spi kaj dosti in je bila danes budna od 7,30 pa skoraj do 14.00? Hb da dedek vnukinjo takoo rad razvaja, če ne ni jaz težila bi jo kar skozi po rokah nosil, ker je tak bolj pridna in se mu smeji, pa čeprav ga boli križ potem za znoret...no, mi prav paše, da jo vsake toliko malo on pocarta vsaj dokler ne pride mojuser posted image domov, da lahko jaz kaj neredim, se najem naprimer in dam prat in sušit perilo...:)ja tut to je zdej umetnost...služba mama je naporna in zdej vidim, da sem včasih v službi preživela 10-12ur in rekla, uff to je pa naporno...zdej je pa naporno 24ur na dan vsak dan, ampak menjala je pa ne bi za nič na svetuuser posted image

kopanje mi2 Lili kopama vsaki večer okoli 9,30 tam nekje od osmih je budna in malo nekaj poje, potem je kopanje, ki jo tako utrudi in zlaka, da glih komaj uspe popiti steklenično (zvečer dobi večerni Novalac) in sladko zaspi. In to zdej, ko imava tiste stekleničke s palčko, da ne požira zraka, ker sva jo prej mogla še enih 2-3x dvignit s posteljice, ker se ji je gor zdigovalo in je parkrat podrla kupčka...pa ni bilo nič boljše:(

Sarchi danes sem že dobila tisto bio Baby Sun hrano in bova sprobalai in ti javim jutri kako je. Sej jaz sem tudi probala Aptamil in Novalace imam tudi 3 (nočni, AC in AR) doma samo mi res vsi smrdijo in ne morem rečt, da je katerikoli boljši od drugega. No, upam, da se ta obnese...

Pupček ti si tudi z Obale ne? Ker ko si omenila tisto rdečo vrvico s posvetovalnice...moja je bila takrat tako zaspana, da se ji ni dalo sledit, ko pa doma probam pa sledi če se ji dauser posted image . Kaj hodita z Luano na posvetovalnice v Kp? Midve sva dobile dr. Sobanovo in je bila prvič ko sva bile tam res ful vredu.
Zdej v sredo imava že 2. obisk posvetovalnice, bo moja princeska Lili stara že skoraj dva mesecauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?