|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
5.10.2009 16:07:42   
SMELIKA
Pozdravljene  Septemberke!

Ali mi lahko mogoče katera pomaga. Ve ste namreč ˝sveže pečene mamice˝ in bi se na vas obrnila z vprašanjem.user posted image
Sem 11. dan čez rok. Zjutraj sem imela ctg, ki je bil seveda lep, Sedaj mi pa že dve uri otrdeva trebuh, na vsake 3 minuteuser posted image  Ne boli me nič, zdej pa ne vem al bi to lahk kej pomenilo da se je že kej začel?
Hvala za pomoč, če je katera imela podobno izkušnjo.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 301
5.10.2009 16:15:00   
Erdbeere
SMelika, če nič ne boli, so verjetno lažni popadki...malo se uleži pa boš videla, a se bo kaj umirilo al se bo začelo....če te pa skrbi se pa pojdi v P pokazat, skodovat ne more...pa srečno

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 302
5.10.2009 17:07:56   
baby blue
Midva sva včeraj dobila od sestrične ene kapljice proti krčem... In moram rečt da ji res pomagajo... Je spala celo noč kot angelček pa čez dan tudi... Sva bile pa tud na sprehodu tak da sva še mal sončka izkoristile...

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 303
5.10.2009 20:45:31   
klaja
Smelika če ti trebuh otrdeva na 3 minute bi se jaz na tvojem mestu šla pokazat v porodnišnico ali pa vsaj pokliči, ampak tudi otrdevanje so lahko popadki. Ko sem bila nazadnje na CTG-ju mi je tudi enkrat vmes trebuh otrdel in so me takoj vprašali če sem čutila popadek. Tako da vso srečo!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 304
6.10.2009 6:57:58   
tulpek
Danes ob 5.00 se nam je pridružila Ajda (3430g in 50cm). Klaja.

Klaja, čestitam user posted image user posted image user posted image . Pa ste jo le dočakali.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 305
6.10.2009 7:14:58   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: bony

mi pa mamo pup Kristin.. rojena 5.10... več pa ob mojem prihodu domov.

Čestitam bony user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 306
6.10.2009 7:17:40   
veselka
jutro,

evo sem si končno izborila kavo... js sploh ne vem več, kje se me glava drži. to moje dete, sploh ne ve, kaj bi... oz. js ne vem, kaj bi... enkrat bi joško, čez trenutek spet ne, pa spije pol flaše, pa začne pluvat vn... ob tem se valda skos dere... pa v naročju bi bla, ampak ne na hrbtu, če jo mam na trebuščku, pa začne plezat po men user posted image in moram met skos roko prpravljeno, da buče kam ne odnese. pol valda ni uredu, če sedimo, ampak je treba hodit naokrog... pa se ji vid da je zaspana, zeha, da bi slona pojedla, rdeče učke ma že, ampak ne, ona pa že ne bo user posted image no, seveda, razn v naročju user posted image user posted image user posted image

tkole mamo pri nas, včer cel dan, dons je pa tud že začela.

pa še mlekca mam dons ful mal. očitno bo brez tablet kar revšna, tko da danes kr nadaljujem z njimi in pa verjetno do 6. meseca oz. dokler se bomo dojili.

mi je pa tudi težko, ker sem mislila, da se bo moj user posted image kej bolj znašu v vlogi očeta. da bo pokazal kej več veselja - razen ko je treba na sprožilec pritiskat - in samoiniciative do vsega tega novega. sej mi pomaga, kar mu rečem, ampak sam od sebe se pa nič ne spomne. previje jo komajkdaj, sam od sebe nikoli...
čist ga v paranojo spravi, ker se mala dere in ne ve kako bi jo pomiril in mu je hudo... je prepričan, da ne zna... ampak, kako se bo pa nauču. sej js tud nisem mela pojma, pa pač probaš na 100 načinov dokler ne rata. pri njem je pač zmer "a je lačna", pa čeprav je 1 uro nazaj dobila in pol ji da flašo, ona mal spije in pol koma zaspi. da bi se kej ukvarju z njo... ker se pač ne zna. v glavnem jo imam pol skos js po rokah, on pa počne svoje stvari. zna pa bit glasen in pameten, ker nimam časa jest, pa ker kao preveč malo po rokah nosim, ker njemu vsi pravjo, da je to napaka, pa ker jo dam za vsak drek na joško, pa pravjo drugi, da je to tut napaka, da jo s tem razvajam, ... je pač lahko bit pameten... otrok se pa dere ko zmešan... verjetno bi jo mogla pustit dret po nevem čigavem predlogu, al kaj user posted image
sej v gospodinjstvu mi ful pomaga, pa zmer me pohval, da sm ful pridna, ker tko lepo za malo (po)skrbim, pa da mam dobre živce. sam, js bi rajš vidla, da bi izstopu iz tega svojga zasanjanga sveta, pa bil ati. sej verjamem, da je zanjga to šok, pa da ima letos res težko leto (smrt očeta in stare mame, pa zdej mora še mami pomagat), ampak Aurora je že zdej tuki in že zdej rabi vse to...

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 307
6.10.2009 7:40:20   
veselka
čestitke klaji in bony za njuna zakladka user posted image user posted image user posted image

no, pa so vsi septembrčki in wannabeseptembrčki med nami user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 308
6.10.2009 8:47:38   
baby blue
bravo in čestitke še zadnjim septembrčkom... user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 309
6.10.2009 8:48:31   
Erdbeere
čestitke bony in klaja user posted image user posted image user posted image

Zdej pa je konec s septembrčki v pričakovanju....

Neposredna povezava do sporočila: 310
6.10.2009 9:29:45   
aromaja
veselka...drži se! jaz tole tipkam z Zalo v naročju ob stalnem pozibavanju. Zala še v naročju komaj zaspi. Pri nama je isto...jedla, ne jedla, jedla, polivala, jedla, ne spala, jokala...še ko zaspi v naročju, se tu in tam predrami in spet v jok! Prejle sem jo dejansko pustila 5 minut jokat, da sem šla na wc, pa zobe in obraz umit!
Nisem bila pripravljena na to, majkemi...šele zdaj se zavedam, kaj pomeni imet dojenčka in se počasi privajam. Sem se pa dva dni nazaj tut razjokala!
Življenje nas nekatere zgleda bolj slabo pripravi na tegobe materinstva
Glede tvojega dragega ti pa svetujem, da ga probaj razumet. Eni očki se znajdejo prej drugi pa malo kasneje, v tej novi vlogi.Ti ga kar vključi v igro: "Na, ti jo do konca obleči, jaz se grem pripravit za dojit!" "Še ti jo zdej 15 minut crkljaj, pol se bova pa spet zamenjala!" "Alo, ati, gremo, danes boš pa ti previjal!" Baby steps, baby stepsuser posted image boš vidla da bo! Moj tut bolj nerad previja, je to bolj moja domena, sploh ko je drekec v igri...je pa zato bolj kot jaz potrpežljiv pri nošnji in sprehajanju po stanovanju.
Pa veliko odkritega pogovora priporočam. Midva si zaupava vse strahove, ko sem na koncu z živci, to tudi povem, ne skušam se delat herojske in najboljše mame. ****, tut zame je vse novo in tudi jaz sem dostikrat zgubljena. Pa moj isto. Včasih se sam spogledava in si rečeva: "Sej bouser posted image "

Tko da...glavo pokonc, nisi sama!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 311
6.10.2009 9:55:37   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: veselka
mi je pa tudi težko, ker sem mislila, da se bo moj user posted image kej bolj znašu v vlogi očeta. da bo pokazal kej več veselja - razen ko je treba na sprožilec pritiskat - in samoiniciative do vsega tega novega. sej mi pomaga, kar mu rečem, ampak sam od sebe se pa nič ne spomne. previje jo komajkdaj, sam od sebe nikoli...
čist ga v paranojo spravi, ker se mala dere in ne ve kako bi jo pomiril in mu je hudo... je prepričan, da ne zna... ampak, kako se bo pa nauču. sej js tud nisem mela pojma, pa pač probaš na 100 načinov dokler ne rata. pri njem je pač zmer "a je lačna", pa čeprav je 1 uro nazaj dobila in pol ji da flašo, ona mal spije in pol koma zaspi. da bi se kej ukvarju z njo... ker se pač ne zna. v glavnem jo imam pol skos js po rokah, on pa počne svoje stvari. zna pa bit glasen in pameten, ker nimam časa jest, pa ker kao preveč malo po rokah nosim, ker njemu vsi pravjo, da je to napaka, pa ker jo dam za vsak drek na joško, pa pravjo drugi, da je to tut napaka, da jo s tem razvajam, ... je pač lahko bit pameten... otrok se pa dere ko zmešan... verjetno bi jo mogla pustit dret po nevem čigavem predlogu, al kaj user posted image
sej v gospodinjstvu mi ful pomaga, pa zmer me pohval, da sm ful pridna, ker tko lepo za malo (po)skrbim, pa da mam dobre živce. sam, js bi rajš vidla, da bi izstopu iz tega svojga zasanjanga sveta, pa bil ati. sej verjamem, da je zanjga to šok, pa da ima letos res težko leto (smrt očeta in stare mame, pa zdej mora še mami pomagat), ampak Aurora je že zdej tuki in že zdej rabi vse to...

joj kok mi je tole znano user posted image user posted image user posted image user posted image

počakaj še kakšen mesec ali dva, potem pa pojdi v trgovino sama za ene 3 urce (pač ****t ga, pripravi flašo).
jaz imam še s taprvim probleme, noče nič jest (dobesedno nič), ker ga je moj, ko sem bila v bolnici navadil nazaj na flašo in mleko, in zdej bi skoz samo mleko pil, tak da sem ga včeraj jaz hudobna mama stradala (no, dala sem na mizo, pa ni hotel jesti, mleka pa tudi ni dobil), potem pa moj začne kok je bogi, ker ga stradam itd...in mu hitro naredil mleko.user posted image user posted image user posted image mater, komaj čakam, da gre na šiht!!

Moj hodi spat ob treh zjutraj (pač igra eno glupo igrco) in e valjda čez dan zmatran in kaj dela, boli njega, se uleže in me pusti samo z obema, potem pa tavečji bumf v malega, on pa na mene pi**zdi, kk ga ne ahtam,,,,jaoo, čez balkon ga bom zabrisala lenuha lenga - še dobro, da sta oba otroka 95% pridna, da mi ni hudega, ampak vseeno, namesto, da bi jaz počivala, mora on-

Tak, zdej sem se še pa jaz izpovedala.

KLAJA IN BONY, ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 312
6.10.2009 10:00:03   
barika
Veselka, še nekaj, ko bo Aurora stara blizu enega lea, bo vse drugače, takrat so otroci že bolj dojemljivi za vse, pa se tudi atiji unesejo in se več igrajo z njimi (vsaj pri mojem je tako), zdej imama zmenjeno, da jaz rihtam malega on pa večjega, ampak dobivam sive lase zraven, ker mu ful popušča, naj* bom pa jaz, danes sem mu rekla, da če bo en mesec skupaj kriza, ga ob prvi priliki vpišem v vrtec, pa naj se slika nekam, jaz ne mislim živcev zgubit zraven njega.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 313
6.10.2009 10:25:07   
baby blue
Moj tudi male ni še nikoli previl... Mi sicer pomaga vse lepo pripravit tako da jo potem jaz previjem... Se pa dosti pogovarja z njo in se crkljata največkrat kar vsi trije v taveliki postelji... Se mi pa zdi da ko bodo otroci malce starejši se bodo tudi očetje lažje vključili v starševstvo in sodelovanje... Tudi midva včasih ne veva kako jo pomirit ko joka pa potem probava tako pa tako pa tako nekaj pa je potem tako da se neha jokat... Saj bo... Jst priznam včasih mi je težko z njo ampak je res največja radost in sreča v mojem življenju...

Poklic mama je zaahteven in izredno lep user posted image user posted image pa čeprav včasih ne najlažji user posted image user posted image

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 314
6.10.2009 10:46:33   
Pupček
čestitke novim mamicam user posted image user posted image user posted image .

zdej naj se čvek na veliko začne.

pa da smo že vse rodile? Dreja79 tudi user posted image ? pa BBP tudi, še nič ni javila. zanjo me skrbi kako je, njen user posted image  še ni bil na glavo obrnjen?

Neposredna povezava do sporočila: 315
6.10.2009 11:10:51   
Pupček
veselka user posted image user posted image user posted image .
vse kar si napisala, mi je dobro znano.

luana je imela prejšnji teden obdobje, ko je bila zelo tečna, pa cel dan budna, tako da sem jo imela non stop v naročju in nisem mogla tudi jest ne. en dan sem prvič jedla šele ob 19ih. težko mi je bilo sploh, ker mojega user posted image  ni bilo 2 dni in sem komi čakala da pride, da se on mal z njo ukvarja. ja... in ko je frajer pršu se je ulegu na kavč, nogavice pod mizo "pospravu" in fuzbal gledal oz. šport user posted image user posted image user posted image , jaz pa norela. ko je ta mala zaspala, sem morala še za njim pospravljat.
v nedeljo sem mu naročila naj se ukvarja z luano, naj jo v naročje vzame in se pogovarja z njo, da ne zaspi - bil je čas za kopanje, jaz sem pa pripravljala banjico pa ostalo. on ji je pa sam dudo v usta dal in jo pustil, da je zaspala... user posted image user posted image user posted image . tok sem bila huda, da sem se raje pobrala ven za pol ure, ta cajt pa jo je on sam okopal user posted image .

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 316
6.10.2009 11:12:11   
cukr07
Najprej čestitke vsem, ki ste rodile od kar se nisem nič oglasila! user posted image

Jaz moram mojega user posted image pohvalit, da se z našim Lenartom ful ukvarja. Ni mu ga problem previt, pocrkljat... Pa tudi pri gospodinjskih opravilih se znajde odlično.

Krčki - naš lenart ima ful močne krčke. Dajem mu sicer vetrovne kapljice, ampak ne pomagajo kaj dosti. Revčka zvija včasih tudi po cel dan, tako da včasih že ne vem več kako naj ga nosimo, masiramo... Če bo vse po sreči dobim danes še Antiflat (avstrijske kapljice), za katere pravijo da naj bi pomagale. Upam da bo res tako.

Spanje - podnevi skoraj nič oz. po 10-20 minut, včasih nam rata zaspat tudi za 1 uro. Ponoči pa hvala bogu spi po 3-4 ure skupaj se podojiva in spi naprej.

Duda - mi jo prakticiramo nekje od tretjega tedna, ko so se mu začeli ti močni krčki, prej je namreč sploh ni maral.

Dojenje - nekje med tretjim in četrtim tednom njegove starosti sem imela majhno krizo in se mi je zdelo da imam premalo mleka. Takrat sem mu probala parkrat dodat, vendar ni nikoli pojedel več kot 20-30 ml. Sedaj se je stanje normaliziralo in se dojiva polno brez problema.

Čišča - skoraj je ni več, le še rahel rjav izcedek tu pa tam. user posted image še nismo, čakamo na pregled pri G.user posted image

Kg - od prvega tedna po porodu imam isto kilažo kot pred zanositvijo, tako da brez problema oblečem vse svoje cunje, se pa še pozna malo mlahava koža na trebuhu.

Tehtanje - meni je patronažna pustila tehtnicoin sem jo imela od njenega prvega obiska, pa do včeraj, ko jo je potrebovala za drugega user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 317
6.10.2009 11:33:24   
anitka7
jutro...

tole o očetih je pa itak poglavje zase....bi lahk kr na nov temo odprl user posted image mi mamo že enga fanta starga 3,5 let in ta že ima "uporabno vrednost", to pomeni da se lahko že z njim kaj igra,da se lažje z njim ukvarja,ko je majhen ne ve kaj bi z njim počel. Verjetn ma tak sindrom tud tvoj Veselka user posted image   user posted image
no zdaj pri tadrugem otroku mi pa že več pomaga,jo tud kr precej crklja,k sina ni tolk.Pa previje tud,če le ni pokakana user posted image sam pol sam plenico jaz zamenjam naprej pa on.
Očetovski dopust pa majo oni itak za to da se mal spočijejo user posted image kokr en dopust user posted image splohne štekajo da ga majo za to da pomagajo okol otroka in gospodinjstva. No vsaj skuha brez da bi blo treba rečt,verjetn zato k je lačen pa ni nič videt da bi jaz že kaj začela kuhat user posted image
Saj po eni strani sem kr vesela da je šel že v službouser posted image

Morm pa pohvalit tmalo,Neli, je ful pridna.Večinoma spi,joka zlo zlo mal,pa še to takrat k je že fejst lačna pa mami še kr ni utegnila joške ven potegnit user posted image krči je ne dajejo ,hvalabogu user posted image norazen če se mami kaj pregreši user posted image ampak tega skor ni.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 318
6.10.2009 11:59:07   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: tasa76

Živjo!

Sem sestra dreje79 in vas obveščam, da je včeraj 05.10.2009 ob 19.33 uri rodila sina MATICA, z naslednjimi merami: 4270 g in 55 cm. Rodila je s carskim rezom, ker otrok ni našel poti v porodni kanal. Počutita se v redu. Lepo vas pozdravlja.

lp

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 319
6.10.2009 12:00:26   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: BBP

Zdravo,

čestitke vsem za vaše zakladke. Samo na hitro javljam, da tudi pri nas ža cartamo. S petdnevno zamudo je 23.9 na svet prijokal mali Matija (3580 g, 54 cm), ki me že kliče, tako da več kdaj drugič.

Lp

sedaj grem na sprehod, tekom dneva pA dopolnim seznam, če bo mali pustil user posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 320
6.10.2009 12:09:23   
veselka
ma sej moj ni len, mi ful pomaga... predvsem v gospodinjstvu. če mam malo v rokah in ne morem jest, jo bo tud uzel. sam če neutolažljivo joka, jo po jedi dobim takoj nazaj. ampak ima pač neko paranojo, ker ne ve kako se lotit stvari, pa še jok ga v obup spravlja, pa ne ker bi ga motilo, ampak ker se mu mala ful smil, on je pa ne zna pomirit. in pol pač ostanem jaz, hvalabogu z mirnimi živci. pač nekdo mora poskrbet za otroka.

v nosečnosti je blo njega strah kakšna mama bom js, ker sm bl na komot delana. zdej je pa ravno obratno. in to je človek, ki je hotu it za vzgojitelja 15 let nazaj in ima otročke ful rad. zato ne razumem.

med očetovskim dopustom je pa mami je stanovanje opremu, jo je kr v ikeo pelu, k je bla mal sitna. takrat sem čist znorela, pa še mlek se mi je zmanjšu in sem bla čist na koncu. sam itak, da nisem mela kej besede pri vsem skupi, ker je mama bla ful boga, po 43 letih ostala sama. to js čist razumem, sam trenutek za opremljanje pa ni bil pravi, čeprav si ga je pa moj sam izbral, da bi potem imel mir.

< Sporočilo je popravil veselka -- 6.10.2009 12:17:18 >

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 321
6.10.2009 12:14:22   
bambina23
pozdravljene mamice, najprej hvala vsem za iskrene čestitke in želje.
tud jaz čestitam vsem mamicam in očkom za njihove zaklade.
porodna zgodba: v petek 18.9 sem imela kontrolo v Šempetru kjer sem imela popadke in sem bila odprta 3 prste, in se je takoj odločila da grem v porodnišnico. tam so ponovili ctg, ki je kazal popadke ampak mene ni prav nč bolelo, in so rekli da bodo počakali da bom čutila popadke. in tako je bilo vsaki dan vse do ponedeljka ko sem imela rok, in je prišla na vizito tista ginek.ki me je poslala na oddelek in mi je rekla če grem roditi, in jaz sem bila vsekakor za, saj sem imela že dost poležavanja. ob 12 me je prišla iskati babica, da mi bodo sprožili porod. ob 12.15 me je pregledala na kar je opazila da sem odprta že 6 prstov, mehur čist zrel in me je hitro klistirala, tako da sem prišla v porodno ob 12.45, nekje ob 13 mi je sama z roko predrla mehur. in potem sem bila sama v porodni s partnerjem skoraj do 16. saj je bila ena babica in 3 smo rojevale. po 16 uri pa se je začela tud pri meni akcija, ampak z svojim popadki, sem jih kar začela čutiti in nisem rabila umetnih. ampak potem nastane problem, ker se glavica od malega ni spustila čist dol in babica je čakala in čakala...in potem me je pred konco smene ob 19 rešila, in so sami potisnili glavico dol in potem še našega Jaketa na svet, in tako se je rodil ob 19.16 moj največji zakladek. mal je mel samo zatečeno glavico, drugače da zdrav in sva 3 dan zapustila porodnišnico.

glede oblačil imam moj samo bodi, mako majčko gor in žabice+nogavičke. v sobi pa imam 22/23 st.
glede partnerja moram ga prav pohvaliti, ker dela v it.ni bil nč doma in je pridno delal, ampak mi pomaga zelo, ga previja, tud če je pokakan, obleče, če ne morem več sama ga prevzame in reče naj grem spati, za jest pripravi če vidi da ne utregnem jesti in ga takrat popazi on da vsaj pojem v miru, ma pa tud on dneve ko je čist zmantran in ga razumem da mu ga takrat ne morem poturiti ampak če bi bila zlo sila bi mu ga. ker menim da sta starša oba in da tud on mora nekaj postoriti.
vp.bi glede krčov...kdaj ste začele dajati kaplice, koliko so bili stari? mojega že malo dajejo in imam tiste avst.kaplice in ne vem če bi mu že smela dati, ima 15 dni. hvala za odgovore.

spimo bolj tko, en dan bojš drugi dan slabš. ampak če ga le ne dajajo krči, spi mirno po 3-4 uri se podoji in gre dalje ajati, ma pa obdobje ko se rad mal pocarta in zaspi pri mamici in atiju na postelji.

no grem sem se že preveč razpisala, grem pogledati če se aja. me čaka likanje :)

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 322
6.10.2009 12:15:38   
kdusic
Najprej čestitke za vse nove mamiceuser posted image
Ja naš Svit tudi ve kaj so roke...zaspi na meni in če ga dam prehitro v posteljico je že sirena in potem spet boji uspavanja...tudi zdaj je zaspal ne meni in sem ga dala v posteljico zdaj se pa že oglaša...pa tudi fulll zaspan pa ne bo zaspal...tudi pri nas ni vredu če ga imamo v naročju mu ful paše na trebuščku...glede hrane skoz išče in si rokico tlači v ustka čeprav vem da ni lačen...in potem spet sirena...
No moj user posted image je tudi fajn...malega Svita rihta ga oblači,vozička, pripravi če gremo kam....so pa seveda tudi stvari ko me motijo...ima Svit krče, moj pa v postelji spi jaz pa hodim gor pa dol...seveda ko mam že poln kufer vsega ga zbudim in mu ga dam v naročje..in kaj on naredi malo ga pocarta in ga da nazaj v posteljico tako da moram spet jaz vse zrihtat...pri previjanju je pa tak...če res ni nujnu da bi ga on previl ga ne...ga da meni sploh ko je pokakanuser posted image ...pri kopanju ful uživa če ga on kopa...tak da ga večinoma on...
No seveda pa se skupaj tolaživa da bo čez 2 meseca bolje...

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 323
6.10.2009 12:18:02   
bambina23
aja slike bi pokazala, sm ne vem kako jeh naj prilepim no če ugotovim prilepim .

(odgovor članu bambina23)
Neposredna povezava do sporočila: 324
6.10.2009 13:55:59   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: aromaja

Pri nama je isto...jedla, ne jedla, jedla, polivala, jedla, ne spala, jokala...še ko zaspi v naročju, se tu in tam predrami in spet v jok! Prejle sem jo dejansko pustila 5 minut jokat, da sem šla na wc, pa zobe in obraz umit!
Nisem bila pripravljena na to, majkemi...šele zdaj se zavedam, kaj pomeni imet dojenčka in se počasi privajam. Sem se pa dva dni nazaj tut razjokala!
Življenje nas nekatere zgleda bolj slabo pripravi na tegobe materinstva

se podpišem aromaja!
...pr nas zgleda tud takole...kriza...sm misnla d je sam pr meni tako, ampak zdej vidim da smo vse na zelo podobnem user posted image

Nism si misnla da tile začetki tako zgledajo, noben ti pa ne pove da je tako...user posted image user posted image user posted image ...pr meni je bla kriza še večja k so se problemi z dojenjem začeli...joj joj...jzt bi da bi bil Maks že kar večji, da bi mi blo lažje

Še sreča da mi moj pomaga, mislim da se kar trudi (previje, nafutra) edin ponoči sama poštimam vse, kar razumljivo...on gre zjutri v službo.

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 6.10.2009 14:05:08 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?