Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka jutro, evo sem si končno izborila kavo... js sploh ne vem več, kje se me glava drži. to moje dete, sploh ne ve, kaj bi... oz. js ne vem, kaj bi... enkrat bi joško, čez trenutek spet ne, pa spije pol flaše, pa začne pluvat vn... ob tem se valda skos dere... pa v naročju bi bla, ampak ne na hrbtu, če jo mam na trebuščku, pa začne plezat po men in moram met skos roko prpravljeno, da buče kam ne odnese. pol valda ni uredu, če sedimo, ampak je treba hodit naokrog... pa se ji vid da je zaspana, zeha, da bi slona pojedla, rdeče učke ma že, ampak ne, ona pa že ne bo no, seveda, razn v naročju tkole mamo pri nas, včer cel dan, dons je pa tud že začela. pa še mlekca mam dons ful mal. očitno bo brez tablet kar revšna, tko da danes kr nadaljujem z njimi in pa verjetno do 6. meseca oz. dokler se bomo dojili. Hej, a ti to spet našega opisuješ?? Danes je bil buden od 3.00 do 11.30; pravzaprav je vmes tu in tam zaspal na bradavici. Joška not, joška ven, pa spet not in ven; sproži refleks izcejanja, sevedam, ne pije, ker čaka, da mu bo teklo samo... Na eni strani priklopljen, na drugi izbrizgavam, da mu dam po steklenički, pa spet zaspi na joški, pa na drugo stran....; ne kravc, ne na hrbet, pa gor, pa dol..., pa mal nazaj se metat, pa rdeč v obraz, ... No, ob 16.00 se je končno usr.... da ne razlagam, kako.
|