tulpek
|
Sem cel dan delala kekse, čist dost jih imam... Na srečo je dete nekam nenavadno pridno, skoraj samo spi . Upam, da ne bo imel ponoči žurke. Meni se pa zdi, da me hoče malo grlo bolet. Upam, da se mi samo zdi in da bo jutri boljše. Da malo komentiram vaše debate... Hojica - ne bomo imeli Stajica - samo za odložit malega, ko bo treba na WC, po pošto... sicer bo pa lepo na tleh. Kompliciranje glede otroka: meni se niti ne zdi, da bi fejst komplicirala. OK, to da ne pustim vsakega zraven, ker pač razsaja vse možno, ne šteje v to. Pač obramba pred boleznijo, se mi zdi, da je treba pazit, da ne pokasira kakšne nepotrebne viroze... Ampak prekuhavanje dude, vse igračke, ki jih nese v usta itd.. tu pa ne pretiravam. Vsake toliko umijem, pa je. Ko bo pa enkrat na tleh, pa tako ne bo več šans, da bi ga zaščitila pred vso nečistočo, ker tam se vedno kaj najde. Če ne v stanovanju pa zunaj... če samo pomislim na naju s sestro, ko sva bili mali... IZVIRNO SPOROČILO: altaja napisano včeraj...dodala Tulpek Danes pred enim letom sem zvedela da bom mamica..pokazal se je plusek.. uf, kako je minilo. Tečke rdečke še vedno ni, moj pravi naj grem po test ker mam čedalje večji trebuh .. me skos heca ker sem non stop lačna. Me poboža po bušiju pa me vpraša a si zihr da niso kerga not pozabil Js pa danes :)) AMpak sem že vedela, ker mi je bilo od 16.12. (sem šla v P gledat nečaka, zato tak dobro vem datum) naprej tak slabo, da sem vedela, da ne mora biti druga. Ker sem imela neke pomembne obveznosti glede dodatnega izobraževanja, raje nisem prej delala testa, ker se potem ne bi mogla več zbrati za študij. Zdaj pa čakam M... če je do novega leta ne bo, delam test . Ne vem, kak bodo sedaj dolgi cikli... zdaj je že 27 dni, če sem prav zračunala (prej 35)... je še nekaj rezerve. Lepo brati, kaj delajo vaši ... se že veselim poskusov Tjaša... otrok pač raziskuje in treba je imet predvsem mirne živce, če se hoče npr. prepričat, da se jajce res razbije, ko pade na tla . Malina, pri nas ista vlaga, pa cel dan vlažilec laufa
|