barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka mi je pa tudi težko, ker sem mislila, da se bo moj kej bolj znašu v vlogi očeta. da bo pokazal kej več veselja - razen ko je treba na sprožilec pritiskat - in samoiniciative do vsega tega novega. sej mi pomaga, kar mu rečem, ampak sam od sebe se pa nič ne spomne. previje jo komajkdaj, sam od sebe nikoli... čist ga v paranojo spravi, ker se mala dere in ne ve kako bi jo pomiril in mu je hudo... je prepričan, da ne zna... ampak, kako se bo pa nauču. sej js tud nisem mela pojma, pa pač probaš na 100 načinov dokler ne rata. pri njem je pač zmer "a je lačna", pa čeprav je 1 uro nazaj dobila in pol ji da flašo, ona mal spije in pol koma zaspi. da bi se kej ukvarju z njo... ker se pač ne zna. v glavnem jo imam pol skos js po rokah, on pa počne svoje stvari. zna pa bit glasen in pameten, ker nimam časa jest, pa ker kao preveč malo po rokah nosim, ker njemu vsi pravjo, da je to napaka, pa ker jo dam za vsak drek na joško, pa pravjo drugi, da je to tut napaka, da jo s tem razvajam, ... je pač lahko bit pameten... otrok se pa dere ko zmešan... verjetno bi jo mogla pustit dret po nevem čigavem predlogu, al kaj sej v gospodinjstvu mi ful pomaga, pa zmer me pohval, da sm ful pridna, ker tko lepo za malo (po)skrbim, pa da mam dobre živce. sam, js bi rajš vidla, da bi izstopu iz tega svojga zasanjanga sveta, pa bil ati. sej verjamem, da je zanjga to šok, pa da ima letos res težko leto (smrt očeta in stare mame, pa zdej mora še mami pomagat), ampak Aurora je že zdej tuki in že zdej rabi vse to... joj kok mi je tole znano počakaj še kakšen mesec ali dva, potem pa pojdi v trgovino sama za ene 3 urce (pač ****t ga, pripravi flašo). jaz imam še s taprvim probleme, noče nič jest (dobesedno nič), ker ga je moj, ko sem bila v bolnici navadil nazaj na flašo in mleko, in zdej bi skoz samo mleko pil, tak da sem ga včeraj jaz hudobna mama stradala (no, dala sem na mizo, pa ni hotel jesti, mleka pa tudi ni dobil), potem pa moj začne kok je bogi, ker ga stradam itd...in mu hitro naredil mleko. mater, komaj čakam, da gre na šiht!! Moj hodi spat ob treh zjutraj (pač igra eno glupo igrco) in e valjda čez dan zmatran in kaj dela, boli njega, se uleže in me pusti samo z obema, potem pa tavečji bumf v malega, on pa na mene pi**zdi, kk ga ne ahtam,,,,jaoo, čez balkon ga bom zabrisala lenuha lenga - še dobro, da sta oba otroka 95% pridna, da mi ni hudega, ampak vseeno, namesto, da bi jaz počivala, mora on- Tak, zdej sem se še pa jaz izpovedala. KLAJA IN BONY, ČESTITKE!!!
|