polari
|
Dober dan! IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi ENO VPRAŠANJE...kaj maste svoje oblečene zdej k je zahladilo...jaz ga mam v benkici in hlačkami - žabicami z naramnicami iz pliša...pa ne vem al bi dala še en puloverček gor da ga po rokicah ne bo zeblo??? Jaz Eneju zaenkrat oblečem bodi, prek še eno majčko, spodaj pa žabice in zoknčke....pa mu ni premrzlo....v glavnem, zgoraj ima dva sloja.... Ve že fejst hodite ven? Mi smo dvakrat šli malo.....če pa tak dolgo je, pa včasih niti ne zaspi, te pa se dere.....moram še probat.... IZVIRNO SPOROČILO: kepica Da se še jaz malo oglasim, med tem, ko je mali v pančevi deželi Oblačenje - Jaz imam danes oblečenega v bodi z dolgimi rokavi, čez pa plišast puloverček in žabice, pa seveda nogavičke. Pa se mi zdi, da mu je ravno prav, imamo pa v stanovanju 24 stopinj. Je bolj po meni, mu paše toplo Verjetno pa danes tole deževno vreme uspavalno deluje. Zjutraj me je skoraj kap. Zvečer sva se podojila ob polnoči, potem pa ob 3h zjutraj. In zjutraj se zbudim malo čez 8, me je kar vrglo iz postelje, ker mali ni nič jedel od 3h. Sem se tako ustrašila, da sem bila takoj budna Sem se ustrašila, da je kaj narobe, on pa spal kot angelček Ampak se je potem ravno takrat zbudil, pojedel in zaspal nazaj. Verjetno je začutil visoko napetost v zraku zaradi moje panike Prejle sva pa spet pojedla in sedaj ponovno drnjoha kot polhek Danes je res zaspanček. Sem mu kar fovš, ker bi jaz tudi malo zaspala, pa me čaka priprava kosila. To je mene tudi včeraj doletelo. Spal je od 12h do 17h. pa še prej je spal dosti......samo sem hodla okrog njega.... Ko ravno debatirate o denarju, ki ga prispeva občina. Pri nas dobimo baje okoli 250€, ampak ne sedaj. Šele ob materinskem dnevu, naslednje leto, konec leta pa je potrebno oddati neko prijavnico. Čišča pri meni še vedno traja. Pri prvem otroku sem jo imela celih 6 tednov Sem se komaj sčistila do pregleda pri G. Tokrat je sicer zelo blaga, ampak je pa, da sem že prav sita teh vložkov na riti. Pri meni je še , samo bolj blaga.....HB. Ste že kaj razmišljale o zaščiti pred ponovno zanositvijo? Pri meni je sedaj to v planu, prej je nisem imela dolgo let. Sedaj pa smo verjetno zaključili z naraščajem in prav razmišljam, kaj bi izbrala. Ne maram pa hormonov, ker jih ne prenašam dobro. Sploh kontracepcijskih tablet ala Logest in podobno. Prav veliko mi potem ne ostane, me pa vseeno zanima, v katero smer ve razmišljate Kaj pa handling? Ga izvajate? Jaz uberem neko sredno varijanto. Pazim, kako ga dvigujem, previjam pa ne po handlingu, ampak samo pazim, da ritko čim manj dvignem, ko mu podložim pleničko. Ker ta handling mi je res zakompliciran, pa še mali mi vedno bruha, če ga preveč premetavam, handling se mi pa zdi eno samo premetavanje. Sploh pri previjanju in oblačenju. Sem htela nekaj probavat, pa mi glih ni ratalo...jaz tudi pazim na glavico......pa čimmanj premetavanja..... Keglovih vaj ne delam ker dobesedno pozabim na njih. Občasno se sicer spomnim (sploh, ko vidim post od naše Tulpike ), malo potreniram in je to to. Upam, da ne bo posledic. Kg se za enkrat kar uspešno topijo. Ostala sta mi še 2kg, stare hlače pa komaj zapnem Ja, odvečna koža se pa ne skrči tako hitro, kot kg, nekaj so pa verjetno tudi boli naredili. hehe...bom imela vsaj razlog za novo garderobo Meni sta zaenkrat ostala 2 kg in strije.....pa seveda še povešen trebuh-koža..... Izpadanje las pri dojenčkih sem že par dni nazaj omenila, pa ni nobena nič napisala o tem. Vašim kaj odpadajo ali ne? Naš je povrhu čisto plešast V parih dneh je ostal brez. Ima klovnovsko frizuro. Povrhu brez, pri kraju pa puhek Še sreča, da ima svetle laske, da se ne opazi preveč. Nisem opazila, da bi mu fejst, tu pa tam pa mu kaj pade dol..... Sem se razpisala.... letim kuhat, da ne bomo danes brez kosila. IZVIRNO SPOROČILO: barika Handling, priznam, da ne znam , me pa skrbi, ker se mali že od rojstva ful nazaj zvija, pa od drugega dneva že ful dolgo drži glavico pokonci Enako!!! Vaši malčki že uporabljajo dudo? Jaz se malo nagibam k temu, ker včasih odpira usta in se joče, pa se je najedel in celo zaspal na joški, pa bi še več, čeprav mu je že gor malo šlo....jaz bi mu pol kar dudiko dala, da se pomiri in potolaži malo..... ne vem... Aja, pa naš mali je začel polivat.....če je preveč pojedel, je samo steklo ven iz njega, prav butnilo, še iz nosa!!!! Potem se pa takoj mali umiri in je vredu...zdaj pa jema po več obrokih, vmes dostikrat kupčka podirama....danes še ni polival, bomo vidli....