|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
7.12.2009 17:22:14   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Alma84

tulpek kar si napisala o zobekih-moja mala ma tud rokice kar naprej v ustih, se slini in grabi pleničke z rokicami..sem tud jaz mela zobek na sumu ampak ko sem vprašala zdravnico je rekla da je še prehitro..tko da ne vem..ampak če ga ma tvoj dojenček že..pol že ni prehit ane..sem ji že masirala dlesni pa ni blo nič čutiti..upam da je to, vsaj vem zakaj joka..ker druge razlage jaz nimamuser posted image

Res da je moj ekstra hiter, še sama nisem najprej verjela, da bi to res lahko bile težava zaradi zobka, ampak vsi pač niso enako sprogramirani. Lahko je to, ampak včasih traja, js sem ga imela vsaj 3 tedne na sumu. Vprašaj mamo, kdaj si dobila ti zobke in pa tvoj partner. Midve s sestro sva jih obe okrog 3. meseca. Je pa tvoje dete sicer bilo prej rojeno kot moje, ampak kar precej pred rokom in se mi zdi, da pri zobkih se zna to poznat, ker je verjetno v genih zapisano, kdaj bodo zrasli.

mož, upam da bo moj ugotovil, da ga ziza hrani in da ni za glodat in brusit zobke.

Še enega znaka sem se spomnila: besno odkimavanje/miganje z glavico.

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
7.12.2009 18:40:48   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: neli04

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

ja,sem sedela ob bazenu,ker se nisem hotela kopati v njem,saj sem imela takoj probleme.sem šla pa v morje plavat

jaz tud nisem hotla it v bazen....sem bla pa zlo velik v morju. Sam fora..že ene 2-3 leta te videvam po kampu,govorit začneva pa na forumu user posted image user posted image

mislim da bova naslednje leto nadoknadile zamujeno,saj bo treba izkoristiti leto porodniške do konca in uživati na morju celo poletje.bova pa lahko otroke skupaj namakale v vodouser posted image ker jaz imama v planu po koncu šole otroke popokat in se preseliti za dva meseca in bom prav vesela če bo še kaj družbe

tud jaz mam namen bit bl na morju kot doma user posted image čist skoz glih ne,bom hodila domov prat user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
7.12.2009 18:43:52   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dan user posted image

Sem mal abstinirala, ker sem bla že mal odvisna od vas user posted image

Imela sva "cepljenje" za roto - vse OK, lepo popil, pol mal odspal, normalo popapcal, pol sva pa dobri 2 uri vozičkala in zdaj še kar spi user posted image Me je že mal zeblo in tema se dela, tko da sva šla notri in v hodniku pri odprtem oknu pančka, itak ne bo dolgo user posted image

Mothercare naročilo naj bi prispelo med 18. in 24.12. so mi napisali, upam, da bo vse po planu... user posted image

tudi jaz že ugotavljamrahlo odvisnost user posted image user posted image

glih fino bo paket prišel pred božičem user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
7.12.2009 19:51:10   
katrin***
dolenjka...se opravičujem, ker se nisem javila pravočasno in čisto prav, da me nisi čakala. Med vikendi sem zelo malo doma in posledično brez neta tko da nism zasledila, da boste naročale. Ej, ni panike bom pa naslednjo rundo v prvih vrstah user posted image user posted image user posted image  Na koliko časa pa menjajo kolekcije? Pa sm pršparala 100 evrčkov za neki časa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
7.12.2009 20:24:02   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: Alma84

punce eno vprašanje..moja mala se sredi belega dneva kar naenkrat zjoka do solz in ne neha..in se je tudi ne potolaži z eno lepo!je skopana, previta, sita, krčev nimamo že 1 mesec.. je mogoče da je že scrklana?? al se joka tja v tri dni?? pojma nimam..

moj tudi in ga komaj k sebi spravim, da neha jokat. sedaj je spet jok, k je treba jest pa spat it user posted image , vsak večer ista pesem. ko se kopa se lepo smeje potem k ga pa oblečem pa dam flaško pa grozovit jok. jaz tudi mislim da zvečer niso krči, ker se je drugače jokal pa napenjal.
bolj ko berem alma tvoje poste vidim da je pri nas isto. zdravnica je tudi rekla da je prehitro, naš tudi roke v usta, krpico v usta.igračko če jo uspe držat v roki tudi v usta.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
7.12.2009 20:55:12   
veselka
oj, da se še js mal javim. ja, js mam tut sitnobo doma. sumim vpliv vremena user posted image

a vaši so tud taki divjaki... Aurora je divjak user posted image a ne bi mogle bit punce take lubice, nežne,... user posted image

ravnokar je odkrila mačko user posted image sploh nočem vedet, kaj bo čez nekaj mesecev user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
7.12.2009 20:59:15   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

a vaši so tud taki divjaki... Aurora je divjak user posted image a ne bi mogle bit punce take lubice, nežne,... user posted image

hm,,, JA. če ga imam v polsedečem položaju (kot je npr. v lupinici) se mi že sam usede user posted image , na igralnem centru ga ne smem pustit samega, ker se mi obrne na bok, pa skoz se neki obrača ..., zdejle bo pa igralni lok raztural user posted image user posted image
Vadi, da se bo bratu maščeval za vse, kar mu je narediluser posted image user posted image user posted image , to bo še peeeestroooo

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
7.12.2009 21:12:46   
veselka
aha, Aurora se pa nič ne obrača še na bok user posted image sam sesuje pa vse user posted image pa mami živce kravžla med previjanjem user posted image že razmišljam kako bi jo priklenila user posted image

v lupinci se Aurora samo ali dere ali apatično gleda

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
7.12.2009 21:17:07   
barika

aha, Aurora se pa nič ne obrača še na bok user posted image sam sesuje pa vse user posted image pa mami živce kravžla med previjanjem user posted image že razmišljam kako bi jo priklenila user posted image

v lupinci se Aurora samo ali dere ali apatično gleda

bo minilo ..pa čez nekaj mesecev prišlo kot strela z jasnega nazaj user posted image v še hujši oblikiuser posted image , pol bo pa spet minilo, pa spet in spet .... (no vsaj pri nas je bilo tak), pa še kaka brca mi je priletela v trebuhuser posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
7.12.2009 21:41:52   
tulpek
Veselka, boljše da ne veš, kaj te še čaka user posted image user posted image user posted image . Sestrino dete tudi ni bilo sekundo pri miru, med previjanjem ga je že v starosti naših user posted image komaj mirila... sedaj, pri skoraj enem letu resno razmišlja, da bi ga priklenila med privijanjemuser posted image . Js jo včasih samo gledam in se čudim, kako uspe previti to zvijajoče in deroče bitje. Moj se mi zdi bolj miren, kot njen, ni sicer čist na miru (še dobro), ampak vsega pa tudi ne prebrca, ker je na dosegu nog in rok.
Moj se obrača na bok, naprej pa ne, ampak samo, ko je nagec. Oblečenemu mu to ne gre tako fajn.

Se mi pa zdi, da moj mali sploh noče prav kravice pasti. na začetku še, potem bi kar odpuzal nekam. Se odriva z nogicami in se premika gor, pa še z rokami si pomaga user posted image . Glavico pa brez problemov gor drži.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
7.12.2009 21:57:43   
anitka7

oj, da se še js mal javim. ja, js mam tut sitnobo doma. sumim vpliv vremena user posted image

ravnokar je odkrila mačko user posted image sploh nočem vedet, kaj bo čez nekaj mesecev user posted image user posted image user posted image

Veselka user posted image user posted image user posted image ne niso vse punce nežne pa pridne...za dokaz sem ti lahk jaz,ni blo bedarije k je ne bi jaz naredila,al pa drevesa k ne bi bla jaz gor,vse živali polovila okol bajte (miške,gliste,polži ) v šoli sem se tepla,skoz maltretirala mlajšega brata (on je bil bl jokave sorte user posted image )u glavnem sem mela zlo lepo in burno otroštvo user posted image user posted image men je blo zlo luštn,moji mami pa ne tolk user posted image no nek do srednje šole sem seumirila,sam pol me je začela pa puberteta metat user posted image

ja čez nekaj mesecev jo bo začela vlečt za rep,kasneje jo bo nosila k vrečo krompirja user posted image nč bat mačkivejo da so to otroci in nimajo še pojma o nežnosti...naša mačka je preživela,sin tud ni mel prask user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
7.12.2009 21:59:56   
anitka7
Tulpek tvoj bi rad verjetn šel za kakšnimi kravicami user posted image ne sam pasel user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
7.12.2009 22:00:21   
neli04

ja,sem sedela ob bazenu,ker se nisem hotela kopati v njem,saj sem imela takoj probleme.sem šla pa v morje plavat

jaz tud nisem hotla it v bazen....sem bla pa zlo velik v morju. Sam fora..že ene 2-3 leta te videvam po kampu,govorit začneva pa na forumu user posted image user posted image

mislim da bova naslednje leto nadoknadile zamujeno,saj bo treba izkoristiti leto porodniške do konca in uživati na morju celo poletje.bova pa lahko otroke skupaj namakale v vodouser posted image ker jaz imama v planu po koncu šole otroke popokat in se preseliti za dva meseca in bom prav vesela če bo še kaj družbe

tud jaz mam namen bit bl na morju kot doma user posted image čist skoz glih ne,bom hodila domov prat user posted image

jaz sem to že letos prakticirala,prala sem pa kar tam-daš 5 eurov in to je to.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
7.12.2009 22:04:29   
neli04
me pa zanima kako se kaj vaši otroci odzivajo ,če jih pokličete,oziroma nasploh na zvoke.naš se obrne samo ko on hoče in zdaj je panika pri hiši,da ne sliši.kakšne so vaše izkušnje?

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
7.12.2009 22:06:21   
barika

me pa zanima kako se kaj vaši otroci odzivajo ,če jih pokličete,oziroma nasploh na zvoke.naš se obrne samo ko on hoče in zdaj je panika pri hiši,da ne sliši.kakšne so vaše izkušnje?

Tomaža boli, če ga kdo kliče ali gnjavi...če mi ni, mu ni, ko mu pa je, pa sliši ...tak ko mama user posted image user posted image user posted image Aja, pa dobro sliši drugačeuser posted image

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
7.12.2009 22:13:34   
neli04

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Tomaža boli, če ga kdo kliče ali gnjavi...če mi ni, mu ni, ko mu pa je, pa sliši ...tak ko mama user posted image user posted image user posted image Aja, pa dobro sliši drugačeuser posted image

saj meni so tudi rekli da sliši,sluh pregledajo že v porodnišnici,pa še pediatrinja.jaz mislim da bi moralo biti vse v redu-zakaj se pa potem smeji ko se pogovarjam z njim in se on pogovarja z mano,a neuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
7.12.2009 22:19:59   
tulpek
naš se kar dobro odziva na zvok. če se js oglasim začne takoj iskat, kje sem. Pri nas in verjetno tudi drugod preverijo sluh že v P in če bi bilo kaj narobe, bi ti to že povedali.

Evo, sem preizkusila. Mali napol v spanju sesa, sem izgovorila njegovo ime in je takoj prekinil dremanje in sesanje ter me pogledal.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
7.12.2009 22:23:48   
tulpek
neli, ne poslušat druge, te samo živčne delajo. Če so rekli, da je OK, bo že tako in imaš bolj trmasto dete. Poskusi mu kaj bolj na glas reči, ko bo napol dremal, če bo trznil, pa boš videla. in poskusi večkrat v različnih situacijah, če bo prvič slučajno že spal in se zato ne bo odzval.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
7.12.2009 22:30:46   
neli04

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

neli, ne poslušat druge, te samo živčne delajo. Če so rekli, da je OK, bo že tako in imaš bolj trmasto dete. Poskusi mu kaj bolj na glas reči, ko bo napol dremal, če bo trznil, pa boš videla. in poskusi večkrat v različnih situacijah, če bo prvič slučajno že spal in se zato ne bo odzval.

saj fora je v tem,da mene pogleda in se pogovarja z mano,ko pa vsa žlahta vanjga rine pa nič-on gleda okrog kot da jih ni.po moje jih malo šponauser posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
7.12.2009 22:40:45   
barika

saj fora je v tem,da mene pogleda in se pogovarja z mano,ko pa vsa žlahta vanjga rine pa nič-on gleda okrog kot da jih ni.po moje jih malo šponauser posted image user posted image

mogoče mu grejo na živce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moj se začne pri nekaterih dret ko user posted image user posted image

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
7.12.2009 22:45:59   
tulpek
Zmede ga, ker je preveliko ljudi in ne ve, kam naj gleda. Prav jim je, mali že ve, komu se mora odzivat in komu ne user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
7.12.2009 22:47:29   
Mož*

Jasno, najbrž mu gredo na živce. Naš Klemen ne le, da nekaterih niti ne pogleda, ampak se dere kot veper, če se se nekdo premika (in jih on kao ne vidi). Ne komunicira na povelje: z družinski člani se pogovarja, z ostalimi pa le izjemoma.

Danes, npr. se je smehljal pediatrinji (dokler mu ni zarila tistih dveh igeluser posted image user posted image user posted image ).

Sicer pa ima naš že kakih 14 dni taka neutolažljiva obdobja, kot jih opisuje Tanik. Ima samo 2 programa, kot rečeno: prijaznost ali pa dretje...

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
7.12.2009 22:54:41   
majra
čer!

Evo, končno se mi je uspelo oglasit tudi na tem forumu. Sem ostala na nosečniškem user posted image  Sem bila 2 meseca brez neta, sedaj vas pa že 14 dni spremljam, nikakor pa da kaj napišem. Se bom poboljšala, ker ste prav prijetne čveke tu gor user posted image

reagiranje na zvok.......našo kar vrže pokonci, ko se sestrica odloči ji kaj povedat zeeello potiho user posted image  drugače pa zna tudi ignorirati, ko ji paše

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
7.12.2009 22:58:16   
anitka7

če se obrne na zvok pol sliši....sam verjetn se mu ne da vedno oz sam ti si mu pomembna pa se sam nate odzivauser posted image pa če praviš da je blo na pregledu v porodnišnici OK pol ni panike. Sam ne posluši preveč drugih,ti že veš kako je stvojim otrokom...pr nas je pa moja babi pogruntala da ker nosi bl eno roko v usta,da je sigurno neki narobe s tadrugo roko user posted image pa vid jo 2-3krat na teden kakšno uro

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
7.12.2009 23:26:19   
tulpek
Anitka, zihr je narobe to, da je desničar (ali levičar). Naš je prej začel uporabljat desno in je z njo že zdaj malo bolj spreten... In narobe je samo to, da bo pač desničar.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.