tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alma84 punce eno vprašanje..moja mala se sredi belega dneva kar naenkrat zjoka do solz in ne neha..in se je tudi ne potolaži z eno lepo!je skopana, previta, sita, krčev nimamo že 1 mesec.. je mogoče da je že scrklana?? al se joka tja v tri dni?? pojma nimam.. Vila Malina midve se pa poznava se mi zdi.. Zobki? Imam svežo izkušnjo, pa da napišem... prej ni bilo časa in če se mali zbudi, mi tudi tole ne bo uspelo končat... Naš se je že vsaj 3 tedne (ali celo več) pošteno slinil in v usta nesel vse, ker mu je prišlo pod roke. Imam zobke na sumu, da je tako hitro začel prijemat stvari in jih nosit v usta. Najraje ima vseeno svoje rokice, ali pa kakšno tetra pleničko, prav solidno pa zagrabi tudi ropotuljico ali kaj drugega in gloda. Zdaj se mi zdi, da so bile moje bradavice žrtev njegovih dlesni. Jih je namreč ven pa not pljuval, ampak me ni motilo, dokler ni bilo prepozno. Zdaj tega več ne sme, če hoče še kaj sesat . Dlesni je imel otečene in tam kjer sta sprednja dva zobka se pravi vidi, kako izstopata iz dlesni - kontra kot odtis je na dlesni. In zadnje dni je bil čez dan mali tečko. Sicer skoraj ne joka, zdaj ga je bilo pa treba malo več nosit in še takrat je včasih jamral. Je pa to silovit jok, kar srce se mi je trgalo in zdaj na koncu ni nič pomagalo, niti cartanje. Tak da Alma, mogoče je to. Se pa lahko zobki že en mesec prej pripravljajo, tudi meni modrostni že 5 let ven rastejo, pa še niso čisto zunaj. Glede dojenja: zobek je zdaj še čisto mali, samo zgornji del je zunaj, komaj ga čutim s prstom, tak da še ne vem, kako bo z dojenjem. Me pa zanima, tak da tiste, ki imate izkušnje... kar na plano z njimi. Pričakujem pa tudi levi spodnji sekalec kmalu, se mi zdi, da je tik pod površjem. Alma, mogoče pa hoče gledati naokrog, moj pogosto hoče to, ga vse zanima, suka glavico in ima velike očke. Ti jo kar nosi po stanovanju in razmišljaj, koliko se nauči s tem. Saj prej ali slej omaga in zaspi Evo, se je zbudil...
|