|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
7.12.2009 11:36:59   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Jz se pa letos nič nisem Mikalvžu nastavlauser posted image . Bomo še počakali (kakšne tri leta)... pa bomo videli... samo kaj ko ima moj dragi travme od porodauser posted image user posted image

a tvoj tuduser posted image saj ga bo hitr minil...naš ma travme ker je mene bolel,sam da se jaz sploh ne spomnim da bi blo tolk hudo user posted image

Hmmm... mogoče ga bo minilo... enkrat do takrat, ko bo že prepoznouser posted image . Se pa drugače podpišem pod tvoj postuser posted image

Punce tiste, ki imate več otrok... dajte povedat... kako je z velikostjo modrčkov a bodo šle joške nazaj al ne? Ma Lisca nekaj popusta na kopalke, pa so mi tok luštne... zdej pa nevem kakšno velikost kupovatiuser posted image .

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
7.12.2009 11:45:26   
neli04
glede na moje izkušnje se bom od modrcev lahko kar poslovila,ker so vedno manjše.po drugi so bili modrci za eno številko manjši

Jz se pa letos nič nisem Mikalvžu nastavlauser posted image . Bomo še počakali (kakšne tri leta)... pa bomo videli... samo kaj ko ima moj dragi travme od porodauser posted image user posted image

a tvoj tuduser posted image saj ga bo hitr minil...naš ma travme ker je mene bolel,sam da se jaz sploh ne spomnim da bi blo tolk hudo user posted image

Hmmm... mogoče ga bo minilo... enkrat do takrat, ko bo že prepoznouser posted image . Se pa drugače podpišem pod tvoj postuser posted image

Punce tiste, ki imate več otrok... dajte povedat... kako je z velikostjo modrčkov a bodo šle joške nazaj al ne? Ma Lisca nekaj popusta na kopalke, pa so mi tok luštne... zdej pa nevem kakšno velikost kupovatiuser posted image .

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
7.12.2009 12:10:18   
anitka7

ja men so po prvi nosečnosti ostale velike,niso šle nič "skupi"...zdaj pa mislim da bo spet isto user posted image na žalost

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

Neposredna povezava do sporočila: 2778
7.12.2009 12:37:50   
baby blue
Ekola mi smo prišli iz UZ kolkov in je vse OK... Kolki so 1A user posted image user posted image Lana je bila pridna nič ni jokala edin malo je jamrala ker je bila že lačna tako da smo potem prihiteli domov papat user posted image user posted image Zdej pa že lepo spančka se je najedla prej... Jah obisk zdravnika te naredi lačnega in zaspanega user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

Neposredna povezava do sporočila: 2779
7.12.2009 12:44:06   
neli04

ja men so po prvi nosečnosti ostale velike,niso šle nič "skupi"...zdaj pa mislim da bo spet isto user posted image na žalost

zakaj pa na žalost?jaz bi bila prav vesela,da bi ostale take kot so zdaj

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
7.12.2009 12:46:51   
neli04

IZVIRNO SPOROČILO: neli04

ja,sem ta prava,čeprav letos sem bila jaz bolj malo na vašem koncu.s trebuhom čez cel kamp pa po soncu je bila kar huda.ti pa moram priznati,da sem jaz kar nekaj časa rabila,da sem ugotovila katera si.pa mislim da sem te septembra še v Leonišču videla.A je možno?

se mi je zdel da si ta,k sta tvoji enkrat s Trisho k nam prišle pa rekle da bojo tud mel dojenčka.pa velikrat sem te vidla sedet ob bazenu,k si tud sam noge namakala user posted image   Lahko da sem bla v leonišču ker sem šla iskat potrdilo da je bil lahk moj pri porodu

ja,sem sedela ob bazenu,ker se nisem hotela kopati v njem,saj sem imela takoj probleme.sem šla pa v morje plavat

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
7.12.2009 13:38:27   
jullie

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ok, gremo še zase mal v šoping user posted image Predlagam, da se zorganiziramo do konca tedna in naročimo tukajle kaj lepega user posted image http://www.promod.eu/ Kvaliteta fajn, pa ugotovljeno na eni temi, da so cene nižje kot v naših trgovinah (kar me ne čudi user posted image ). Jaz bom šla kar v štacuno si kaj ogledat, pol pa na netu naročila user posted image rabim kaj za mišelinke pokrit user posted image Aja, pa poštnino spet delimo - 18 EUR pride, če pa skupaj naberemo vsaj za 100 EUR (kar vidim, da nam ni težko user posted image ) bo pa 10,5 EUR poštnine user posted image

No, zdej pa akcija user posted image user posted image user posted image

..če boste tukaj naročale se vam pridružim..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
7.12.2009 14:42:48   
Dulsineya
Anitka7 evo sem dobila odgovor od Matalana :(

Dear Neja,

Thank you for your enquiry regarding whether we can deliver to your address location.

At present we can only deliver to addresses in the mainland UK, Northern Ireland and the Isle of Man. Due to our courier restrictions we are currently unable to offer deliveries to any International addresses or the BFPO at this time.

Our only advice would be, should you wish to place an online order, would be to have to your order delivered to a friends or family address in the UK, and for them to post the goods onwards to you. This order must be placed using a UK registered credit or debit card.

We would like to thank you for contacting Matalan and hopefully we will see you shopping online with us in the near future.

Kind Regards,

Moira Chambers
Matalan Customer Services

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
7.12.2009 14:49:06   
anitka7

zakaj pa na žalost?jaz bi bila prav vesela,da bi ostale take kot so zdaj

zato k sem mislim da že na F košarci al tm okol...no sajmogoče se me spomniš kakšna sem user posted image
težko je najdt modrc 85F da kokr tolk zgleda...so brez prave opore pa obsegi tm od 95 naprej...že ta nosečniškimi gre na živce ker ni nobene opore user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
7.12.2009 14:52:44   
anitka7

ja,sem sedela ob bazenu,ker se nisem hotela kopati v njem,saj sem imela takoj probleme.sem šla pa v morje plavat

jaz tud nisem hotla it v bazen....sem bla pa zlo velik v morju. Sam fora..že ene 2-3 leta te videvam po kampu,govorit začneva pa na forumu user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
7.12.2009 15:00:38   
Dulsineya
Nič, ostane nam Mothercare in Next, ko seveda dobi novo kolekcijouser posted image imajo pa res upostošene zaloge...

Mi smo pa malo pohajali, sicer po naši Supernovi v Kp, ker sem šla že malo v šoping za darila (no, menda dobimo v Kp že drugo supernovouser posted image ). Vreme spet ni za nikamor in Lili je danes res prava tečka, končno mi je malo zaspala...

Upam, da bom lahko še kdaj dala nase moje stare modrce, ker sem sita teh za dojenje, ki so čisto brez prave opore, kar pa ni brez posledicuser posted image

Ja, jaz sem pa že čisto obupala za iskanjem teh mojih kopalk...imajo, če sploh imajo zelo male ali pa zelo velike številke, pa še izbire ni nobeneuser posted image Bi sicer rada 2 delne, ampak tankini (na majčko), da se ne bo kdo ustrašil mojega od strij popokanega in visečega trebuha, ki res ne gre nikamoruser posted image . Sem se prehitro veselila, ko sem jih hotela na www.otto.si naročit, pa imajo za izdelke na zalogi 3 tedne dobavni rokuser posted image , mislim halooo?user posted image
Tiste, ki ste iz Lj, a mogoče ve katera če jih imajo v Emporiumu kej zdej, glede na to, da je zima? Pol v četrtek mimogrede, ko gremo v Čatež prečekiram še tam.

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
7.12.2009 15:05:08   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya

Anitka7 evo sem dobila odgovor od Matalana :(

Dear Neja,

Thank you for your enquiry regarding whether we can deliver to your address location.

At present we can only deliver to addresses in the mainland UK, Northern Ireland and the Isle of Man. Due to our courier restrictions we are currently unable to offer deliveries to any International addresses or the BFPO at this time.

Our only advice would be, should you wish to place an online order, would be to have to your order delivered to a friends or family address in the UK, and for them to post the goods onwards to you. This order must be placed using a UK registered credit or debit card.

We would like to thank you for contacting Matalan and hopefully we will see you shopping online with us in the near future.

Kind Regards,

Moira Chambers
Matalan Customer Services

če jaz tole zastopim ne bo NIČ...user posted image razen če bi mela frende v Angliji al pa sorodnike,sam ti bi bili izgubljeni sorodniki za katere ne vem da jih imam user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

Neposredna povezava do sporočila: 2787
7.12.2009 15:08:47   
Alma84
punce eno vprašanje..moja mala se sredi belega dneva kar naenkrat zjoka do solz in ne neha..in se je tudi ne potolaži z eno lepo!je skopana, previta, sita, krčev nimamo že 1 mesec.. je mogoče da je že scrklana?? al se joka tja v tri dni?? pojma nimam..
Vila Malina midve se pa poznava se mi zdi..

Neposredna povezava do sporočila: 2788
7.12.2009 15:08:54   
barika

moje so na srečo ostale malo večje, upam, da bodo zdej tudi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2789
7.12.2009 15:11:43   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Alma84

punce eno vprašanje..moja mala se sredi belega dneva kar naenkrat zjoka do solz in ne neha..in se je tudi ne potolaži z eno lepo!je skopana, previta, sita, krčev nimamo že 1 mesec.. je mogoče da je že scrklana?? al se joka tja v tri dni?? pojma nimam..

moj tudi, se je nekaj ustrašil in se fuuul jokal, pa to že ene parkrat, tudi ko spi.user posted image Gapa takrat komaj potolažiš.

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
7.12.2009 15:18:40   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya

Nič, ostane nam Mothercare in Next, ko seveda dobi novo kolekcijouser posted image imajo pa res upostošene zaloge...

glej tuki maš seznam spletnih trgovin,ki prodajajo tudi otroška oblačila. Sam kak je z naročanjem v Slo pa ne vem,velik jih ne. user posted image
http://www.somucheasier.co.uk/childrens-clothing.html

Kje pa bojo v Kp odprl še eno Supernovo?

Kako je pa s kopalkam v Emporiumu pa ne bi vedla user posted image

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 7.12.2009 15:21:08 >

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

Neposredna povezava do sporočila: 2791
7.12.2009 15:27:43   
neli04

jaz tud nisem hotla it v bazen....sem bla pa zlo velik v morju. Sam fora..že ene 2-3 leta te videvam po kampu,govorit začneva pa na forumu user posted image user posted image

mislim da bova naslednje leto nadoknadile zamujeno,saj bo treba izkoristiti leto porodniške do konca in uživati na morju celo poletje.bova pa lahko otroke skupaj namakale v vodouser posted image ker jaz imama v planu po koncu šole otroke popokat in se preseliti za dva meseca in bom prav vesela če bo še kaj družbe

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
7.12.2009 15:29:46   
neli04

si pomislila,da bi vseeno lahko bili krči?

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
7.12.2009 15:40:11   
Alma84
 ko so bili krči je bilo drugače in jok in obnašanje.. zdj se potolaži samo če jo nosim pokonci. če le za malenkost spremenim položaj, jo dam v naročje,ležat je spet vik in krik..tko da ne vem no

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
7.12.2009 16:22:52   
dolenjka
Dan user posted image

Sem mal abstinirala, ker sem bla že mal odvisna od vas user posted image

Imela sva "cepljenje" za roto - vse OK, lepo popil, pol mal odspal, normalo popapcal, pol sva pa dobri 2 uri vozičkala in zdaj še kar spi user posted image Me je že mal zeblo in tema se dela, tko da sva šla notri in v hodniku pri odprtem oknu pančka, itak ne bo dolgo user posted image

Mothercare naročilo naj bi prispelo med 18. in 24.12. so mi napisali, upam, da bo vse po planu... user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
7.12.2009 16:33:29   
tulpek

Zobki? Imam svežo izkušnjo, pa da napišem... prej ni bilo časa in če se mali zbudi, mi tudi tole ne bo uspelo končat...

Naš se je že vsaj 3 tedne (ali celo več) pošteno slinil in v usta nesel vse, ker mu je prišlo pod roke. Imam zobke na sumu, da je tako hitro začel prijemat stvari in jih nosit v usta. Najraje ima vseeno svoje rokice, ali pa kakšno tetra pleničko, prav solidno pa zagrabi tudi ropotuljico ali kaj drugega in gloda. Zdaj se mi zdi, da so bile moje bradavice žrtev njegovih dlesni. Jih je namreč ven pa not pljuval, ampak me ni motilo, dokler ni bilo prepozno. Zdaj tega več ne sme, če hoče še kaj sesat user posted image .
Dlesni je imel otečene in tam kjer sta sprednja dva zobka se pravi vidi, kako izstopata iz dlesni - kontra kot odtis je na dlesni.
In zadnje dni je bil čez dan mali tečko. Sicer skoraj ne joka, zdaj ga je bilo pa treba malo več nosit in še takrat je včasih jamral. Je pa to silovit jok, kar srce se mi je trgalo in zdaj na koncu ni nič pomagalo, niti cartanje. Tak da Alma, mogoče je to. Se pa lahko zobki že en mesec prej pripravljajo, tudi meni modrostni že 5 let ven rastejo, pa še niso čisto zunaj.
Glede dojenja: zobek je zdaj še čisto mali, samo zgornji del je zunaj, komaj ga čutim s prstom, tak da še ne vem, kako bo z dojenjem. Me pa zanima, tak da tiste, ki imate izkušnje... kar na plano z njimi.
Pričakujem pa tudi levi spodnji sekalec kmalu, se mi zdi, da je tik pod površjem.

Alma, mogoče pa hoče gledati naokrog, moj pogosto hoče to, ga vse zanima, suka glavico in ima velike očke. Ti jo kar nosi po stanovanju in razmišljaj, koliko se nauči s tem. Saj prej ali slej omaga in zaspi user posted image

Evo, se je zbudil...

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
7.12.2009 16:35:19   
tulpek

ko so bili krči je bilo drugače in jok in obnašanje.. zdj se potolaži samo če jo nosim pokonci. če le za malenkost spremenim položaj, jo dam v naročje,ležat je spet vik in krik..tko da ne vem no

Zihr se hoče razgledavat naokrog, enako pri nas. Mene to ne moti, razmišljam, kak se uči s tem, pa je stvar rešena.

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
7.12.2009 16:50:07   
Alma84
tulpek kar si napisala o zobekih-moja mala ma tud rokice kar naprej v ustih, se slini in grabi pleničke z rokicami..sem tud jaz mela zobek na sumu ampak ko sem vprašala zdravnico je rekla da je še prehitro..tko da ne vem..ampak če ga ma tvoj dojenček že..pol že ni prehit ane..sem ji že masirala dlesni pa ni blo nič čutiti..upam da je to, vsaj vem zakaj joka..ker druge razlage jaz nimamuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
7.12.2009 16:59:20   
Mož*
Evo, naš je isti, pri čemer ima še težave s krči. Parkrat dnevno prične prav parajoče tulit. Potem pa - kot bi odrezal.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
7.12.2009 17:09:57   
Mož*
Evo, pa je Klemen s prvega cepljenja: ima 61,5 cm, 5900 g. Cepljen je bil po programu, pa proti rotavirusu in invazivnim pnevmokoknim okužbam. Na pregledu je grulil in se smejal pediatrinji, po cepljenju pa tulil v znanem slogu. Je en očka, ki je še čakal zunaj s 3-mesečnikom, komentiral, da njihov se pa nikoli tako glasno ne dere. Sem rekla, da naš pa pogosto ali pa vedno, kadar mu kaj ni povšečiuser posted image user posted image

Modrci: po tretjem dojenju sem šla v predpubertetno fazo. Čisto res. Tudi sedaj ne nosim modrcev, temveč tiste elastične majice s podloženimi nedrčki, brez kosti. Modrce pa res sovražim.

Dojenje z zobmi:
čeprav je sin prvi zob dobil šele pri 13 mesecih, me ni nikoli ugriznil Dojila sem ga 3 leta.
Hči me je ugriznila pri kakih sedmih mesecih. Sem zatulila, glasno rekla "NE" in ji takoj vzela bradavico. Takrat se je drla kot zmešana, (ker sem bila najbrž preglasna), me pa nikoli ni več ugriznila. Dojila sem jo 15 mesecev.
Prvo sem nehala dojiti prej (8 mesecev), preden bi imela zobe.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.