|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
2.10.2009 13:00:14   
Lubenička
Pri nas v Lj, bolj natančno na fužinah, pa imajo samo eno tehtnico, tako,da je bil naš samo enkrat stehtan...

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 226
2.10.2009 13:13:21   
kepica
Da se še jaz malo oglasim, med tem, ko je mali v pančevi deželiuser posted image

Oblačenje - Jaz imam danes oblečenega v bodi z dolgimi rokavi, čez pa plišast puloverček in žabice, pa seveda nogavičke. Pa se mi zdi, da mu je ravno prav, imamo pa v stanovanju 24 stopinj. Je bolj po meni, mu paše toplouser posted image

Verjetno pa danes tole deževno vreme uspavalno deluje. Zjutraj me je skoraj kap. Zvečer sva se podojila ob polnoči, potem pa ob 3h zjutraj. In zjutraj se zbudim malo čez 8, me je kar vrglo iz postelje, ker mali ni nič jedel od 3h. Sem se tako ustrašila, da sem bila takoj budnauser posted image Sem se ustrašila, da je kaj narobe, on pa spal kot angelček user posted image Ampak se je  potem ravno takrat zbudil, pojedel in zaspal nazaj. Verjetno je začutil visoko napetost v zraku zaradi moje panike user posted image Prejle sva pa spet pojedla in sedaj ponovno drnjoha kot polhekuser posted image Danes je res zaspanček. Sem mu kar fovš, ker bi jaz tudi malo zaspala, pa me čaka priprava kosila.

Ko ravno debatirate o denarju, ki ga prispeva občina. Pri nas dobimo baje okoli 250€, ampak ne sedaj. Šele ob materinskem dnevu, naslednje leto, konec leta pa je potrebno oddati neko prijavnico.

Čišča pri meni še vedno traja. Pri prvem otroku sem jo imela celih 6 tednovuser posted image user posted image Sem se komaj sčistila do pregleda pri G. Tokrat je sicer zelo blaga, ampak je pa, da sem že prav sita teh vložkov na riti.

Ste že kaj razmišljale o zaščiti pred ponovno zanositvijo? Pri meni je sedaj to v planu, prej je nisem imela dolgo let. Sedaj pa smo verjetno zaključili z naraščajem in prav razmišljam, kaj bi izbrala. Ne maram pa hormonov, ker jih ne prenašam dobro. Sploh kontracepcijskih tablet ala Logest in podobno. Prav veliko mi potem ne ostane, me pa vseeno zanima, v katero smer ve razmišljateuser posted image

Kaj pa handling? Ga izvajate? Jaz uberem neko sredno varijanto. Pazim, kako ga dvigujem, previjam pa ne po handlingu, ampak samo pazim, da ritko čim manj dvignem, ko mu podložim pleničko. Ker ta handling mi je res zakompliciran, pa še mali mi vedno bruha, če ga preveč premetavam, handling se mi pa zdi eno samo premetavanje. Sploh pri previjanju in oblačenju.

Keglovih vaj ne delamuser posted image ker dobesedno pozabim na njih. Občasno se sicer spomnim (sploh, ko vidim  post od naše Tulpikeuser posted image user posted image ), malo potreniram in je to to. Upam, da ne bo posledic.
Kg se za enkrat kar uspešno topijo. Ostala sta mi še 2kg, stare hlače pa komaj zapnemuser posted image Ja, odvečna koža se pa ne skrči tako hitro, kot kg, nekaj so pa verjetno tudi boli naredili. hehe...bom imela vsaj razlog za novo garderobouser posted image user posted image

Izpadanje las pri dojenčkih sem že par dni nazaj omenila, pa ni nobena nič napisala o tem. Vašim kaj odpadajo ali ne? Naš je povrhu čisto plešastuser posted image V parih dneh je ostal brez. Ima klovnovsko frizuro. Povrhu brez, pri kraju pa puhek user posted image Še sreča, da ima svetle laske, da se ne opazi preveč.

Sem se razpisala.... letim kuhat, da ne bomo danes brez kosila.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 227
2.10.2009 13:15:14   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: kdusic

Ja mi spadamo pod Šmarje pri Jelšah...in so rekli tam da nima smisla kupit prenosne tehtnice ker itak menda patronažna vidi če je potrebno tehtenje...tak so se odločili...

Saj nimam nič proti Šmarju, ampak ta izjava je pa čist v stilu za njihuser posted image . No, eno občino bolj proti zahodu jo imajo, čeprav me kar čudi, da tudi niso prišli na to idejo.
Mali spet drnjuha na meni, upam da bo sedaj poskus odcepitve uspel za vsaj pol ure. Sem lačna...

a to je dons tak dan? user posted image

men je ratal neki minut nazaj, s tem da se že od 2h zjutri joškamo... no do 7ih je mami zravn spala user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 2.10.2009 13:17:16 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 228
2.10.2009 13:24:29   
veselka
kepica naša se je rodila z delno klovnovsko frizuro s pridihom na bundes ligo user posted image odpadlo pa ni še nič, al pa js ne vidim

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 229
2.10.2009 13:24:44   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

juhu, od občine dobimo 400 eur user posted image

Super, prav pride! Pri nas dajo samo 125 €, no vsaj to, bom tudi tega vesela. Pa še zavarovalnica da nekaj takega, tako da se bo nabralo, aja pa še dodatek za veliko družino, uf bomo bogatiuser posted image

Lubenička na spletni strani občine imajo vlogo (vsaj pri nas), mislim pa da moraš v roku 6. mesecev po rojstvu otroka dat vlogo. Aja, vidim da si že našla.

Dreja79 nekje obstaja na rr-u seznam katera občina da denar in katera ne, poskusi z iskalnikom.

Še eno vprašanje: vam kaj izpadajo lasje, meni so še po obeh porodih, tako da me tudi sedaj verjetno to čaka?

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 230
2.10.2009 13:35:07   
barika

pri nas patronažna sploh ni tehtala ker nimajo prenosne tehtnice... smo šli pa v ene mesecu gor za 1kg in zrestli 5 cm....

kaj v rogaški nimajo prenosne tehtnice user posted image . pa to ne  morem verjet, skoraj žalostno.

pri nas tudi nič ne tehtajo, oz. moreš rečt za to... jaz vidim, da se redi, ker mu je še ena brada zrastlauser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 231
2.10.2009 13:54:06   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Čišča pri meni še vedno traja. Pri prvem otroku sem jo imela celih 6 tednovuser posted image user posted image Sem se komaj sčistila do pregleda pri G. Tokrat je sicer zelo blaga, ampak je pa, da sem že prav sita teh vložkov na riti.

Ste že kaj razmišljale o zaščiti pred ponovno zanositvijo? Pri meni je sedaj to v planu, prej je nisem imela dolgo let. Sedaj pa smo verjetno zaključili z naraščajem in prav razmišljam, kaj bi izbrala. Ne maram pa hormonov, ker jih ne prenašam dobro. Sploh kontracepcijskih tablet ala Logest in podobno. Prav veliko mi potem ne ostane, me pa vseeno zanima, v katero smer ve razmišljateuser posted image

Kaj pa handling? Ga izvajate? Jaz uberem neko sredno varijanto. Pazim, kako ga dvigujem, previjam pa ne po handlingu, ampak samo pazim, da ritko čim manj dvignem, ko mu podložim pleničko. Ker ta handling mi je res zakompliciran, pa še mali mi vedno bruha, če ga preveč premetavam, handling se mi pa zdi eno samo premetavanje. Sploh pri previjanju in oblačenju.

Kg se za enkrat kar uspešno topijo. Ostala sta mi še 2kg, stare hlače pa komaj zapnemuser posted image Ja, odvečna koža se pa ne skrči tako hitro, kot kg, nekaj so pa verjetno tudi boli naredili. hehe...bom imela vsaj razlog za novo garderobouser posted image user posted image

Izpadanje las pri dojenčkih sem že par dni nazaj omenila, pa ni nobena nič napisala o tem. Vašim kaj odpadajo ali ne? Naš je povrhu čisto plešastuser posted image V parih dneh je ostal brez. Ima klovnovsko frizuro. Povrhu brez, pri kraju pa puhek user posted image Še sreča, da ima svetle laske, da se ne opazi preveč.

Sem se razpisala.... letim kuhat, da ne bomo danes brez kosila.

čišča, ne bi o tem ... se mi je prejle tak ulilo, da sem se mogla čist spreoblečit od pasu navzdoluser posted image user posted image user posted image , ampak to samo 1x ali 2x v dnevu, potem je ok. ponavadi, če se mali intenzivno doji.

Zaščita,,, boma kar pazila, kot sma do zdej, o bo pa moj imel ideje še o kakšnem user posted image , bo pa zaščita trojna (ziher je ziher)user posted image user posted image user posted image . n prenašam dobro tabletk in ne kodomov, tak da o mireni še razmišljat ne smem.user posted image

Kg, samo tisto, kar je "padlo ven" pri porodu, se pravi Tomaž+voda+ placeta, druga še noče doluser posted image user posted image user posted image

Handling, priznam, da ne znamuser posted image , me pa skrbi, ker se mali že od rojstva ful nazaj zvija, pa od drugega dneva že ful dolgo drži glavico pokonciuser posted image

lasje mu še ne izpadajo, bodo pa meni kmalu, spet se bom cmerla, ko si bom glavo pralauser posted image user posted image user posted image user posted image   - pomaga b.-kompleks

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 232
2.10.2009 14:06:35   
kdusic
IZVIRNO SPOROČILO: barika
Handling, priznam, da ne znamuser posted image , me pa skrbi, ker se mali že od rojstva ful nazaj zvija, pa od drugega dneva že ful dolgo drži glavico pokonciuser posted image

A to je kaj narobe če drži ful dolgo glavico pokonci? To je zame vse prvič pa nimam pojma....

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 233
2.10.2009 14:12:31   
barika

A to je kaj narobe če drži ful dolgo glavico pokonci? To je zame vse prvič pa nimam pojma....

ne vem, samo od drugega dneva naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image pa to po par minut na 1xuser posted image

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 234
2.10.2009 14:14:15   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

a to je dons tak dan? user posted image

men je ratal neki minut nazaj, s tem da se že od 2h zjutri joškamo... no do 7ih je mami zravn spala user posted image

user posted image user posted image user posted image verjetno res user posted image . moj je celo toliko zaspal, da sem na hitro naredila špagete. ko sem jih jedla, se je pa že spet oglašal. zdaj ima tako grdo navado, da hoče vsako uro malo jest user posted image . trikrat na dan pa pošteno, ga imam tudi po 2 uri priklopljenega (zjutraj in zvečer) in pridno je, mene pa bradavice bolijo. Zdaj je spet na rokah, če ga dam dol, se pa začne dret. Upam, da nima krčkov... a potem se tudi v rokah jokajo, če jih imajouser posted image . mogoče se je samo malo razvadil.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
2.10.2009 14:14:58   
tulpek
kepica, mojemu user posted image še ne izpadajo lasje. 

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 236
2.10.2009 14:18:45   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

[
Dreja79 nekje obstaja na rr-u seznam katera občina da denar in katera ne, poskusi z iskalnikom.

Še eno vprašanje: vam kaj izpadajo lasje, meni so še po obeh porodih, tako da me tudi sedaj verjetno to čaka?

Seznam je na podforumu nosečnost in porod, v bistvu sta dve temi o tem in tam so tudi podatki o višini ... ampak ni nujno, da so sveži. js sem v google vpisala občino in enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka in sem našla neke strani, kjer piše za našo občino.

Lasje mi  ne izpadajo nič kaj več, kot običajno.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 237
2.10.2009 14:20:59   
kdusic

ne vem, samo od drugega dneva naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image pa to po par minut na 1xuser posted image

no naš je po približno 2 tednih...zdaj se pa tako zvija da mi o hmal pobegnil...

ja naš tudi danes preseneljivo spi ko ponavadi ne...mogoče zaradi takega vremena....

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 238
2.10.2009 14:22:30   
tulpek

moj tudi že od začetka drži glavico nekaj casa pokonci in zvedavo gleda user posted image . se mi je zdelo čudno, sem mislila, da so bolj nebogljeni.

čišča
: še vedno nekaj teče tam ven, včasih malo več, večinoma pa kot izcedek. Ampak je imam že dostuser posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 2.10.2009 14:24:14 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 239
2.10.2009 14:54:46   
Sarchi

Zdaj je spet na rokah, če ga dam dol, se pa začne dret. Upam, da nima krčkov... a potem se tudi v rokah jokajo, če jih imajouser posted image . mogoče se je samo malo razvadil.

moj Maks je isti user posted image user posted image ...in tud glavco ful dviguje

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 2.10.2009 14:55:34 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 240
2.10.2009 14:58:01   
kdusic
če imajo krče se tudi v rokah jočejo...naš mali je tudi malo razvajen...samo po rokah bi se nosil...čeprav mi je pa danes kar malo čudno ker mi spi že od pol 12... najbrž je res vreme krivo...
čišča je nimam več hvalabogu...

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 241
2.10.2009 15:01:56   
Erdbeere
jao mene bo pa vsak čas razneslo...me že prav ornk joške bolijo....zdej zdej se more moja lakotnica zbudit...je nazadnje jedla ob pol desetih pa še vedno spi...no sej vmes se je nekaj zbudila, tok da jo je oči previl k se je pokakala pa ker mene ni bilo doma jo je dal nazaj v zibko in zdej še veselo drnjoha.

Evo šibam jest zdaj hitro posodo pospravit pa po malega v vrtec.

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 242
2.10.2009 15:03:00   
Erdbeere
aja pa če imajo krče se vidi tudi po blatu, ker ni rumene barve ampak zelen...pa tudi v rokah fino jokajo, nič jih ne potolaži revčkov user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 243
2.10.2009 15:04:11   
tulpek
Uspelo mi ga je dati v kindetpet in že 10 minut spi user posted image user posted image user posted image . Upam, da zdrži vsaj kakšno uro.
Ampak moj user posted image ni bil tak, to je zdaj v zadnjih dneh ugotovil, da je na rokah boljše user posted image . In ga tudi namerno nisem nekaj ekstra  nosila po rokah, ravno zato, da ga ne bi preveč scartala. Sem ga raje v postelji zraven sebe cartala... no, zato pa raje v najini postelji spi kot v svoji user posted image .
Zdaj pa grem od računalnika...pridem nazaj, ko bom spet imela malega na prsih user posted image .

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 244
2.10.2009 15:06:51   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

aja pa če imajo krče se vidi tudi po blatu, ker ni rumene barve ampak zelen...pa tudi v rokah fino jokajo, nič jih ne potolaži revčkov user posted image user posted image

Moj ima rumenega, se je dopoldne v  tako pokakal, da mu je kakec zgoraj prišel čez pleničko (in umazal bodi) pa nima več najmanjših pleničk. Upam, da ne bo naslednjič zeleno na pleničkiuser posted image .
Torej ima psihološke krče... vse da pride do rok in cartanja user posted image . Pa glavno, da ga ne boli.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 245
2.10.2009 15:09:10   
kdusic
Jaz sem Svita razvadla takrat ko je imel krče in je bil pri meni v rokah oz. sem ga dala nase da je s trebuščkom ležal na mojih prsah in tako sva včasih tudi zaspala...in hudiča se je takoj zapomnil...tako da včasih kar malo izkoriščauser posted image

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 246
2.10.2009 15:17:33   
Dulsineya
Tehtanje in tehnica - no, celo patronažna v Kopru je nima in sem mogla malo kar direkt v posvetovalnico peljat eno jutro, ker smo se malo bali, ker je v Po ful zgubila in je bla malo nedonošena. Pa se moraš seveda za to posebej naročit in eno jutro so mi dali termin ob 7.10 moj je skoraj znorel, ker je bil takrat še doma in Lili je ponavadi od 4.00 do 8.00 spala in sma jo mogla budit...no, zdej ima že 4600, ob rojstvu 3200 in sem si vago kar sposodila v trgovini z rabljeno otroško robo za 5 E na teden

pomoč novorojenčku od občine - naša občina Kp da 200E, sva ravno v sredo nesla izpolnjeno vlogo tja, zdej pa čakamo

i[b]zpadanje las so mi pred nosečnostjo ful izpadali, ker sem bila zelo anemična in imela res ful slabo kri-vzroka takrat niso odkrili, so mi predlagali zamenjavo kontracepcije in en zdravnik v bolnici mi je rekel, da skoraj ni variante, da bi bile te tablete sploh učinkovite (Yasminele), ker sem skozi driskala in imela ful slabo kri...no in glej ga zlomka danesuser posted image sicer pa tudi načrtno nisva s kondomi in sva se zavedala kaj lahko pričakujeva in hb imava danes zdravo user posted image Lili, ki nama polepša vsai dan. No, lasje so se mi med nosečnostjo ful okrepili, jih sploh ni bilo kej v odtoku ko sem si jih prala, prej sem mogla pa 2x vmes spucat, da je požiralouser posted image , no kri je bila pa do poroda 1A pol so pa hude krvavitve ob ob komplikacijah in končnem carskem poskrbele, da sem dobila železo direkt v kanal in da ga še danes jemljem in betoniram wc školjkouser posted image (o driskah pa ne duha ne sluha)...tak, da upam, da bi bodo lasje ostaliuser posted image

kolcanje samo zaradi tega mi mala ponoči ne zaspi takoj nazaj, ker mi zaspi že na joški, pol podrema kupčka in še vedno spi, ko pa jo dam dol v posteljico, se ji pa začne kolcat in ne neha tudi po pol ure...in ne pomaga če jo priklopim nazauser posted image

sem pa drugače spet žalostna ker mi spet mleka zmanjkuje za njene potrebe in naš mali požerušček dobi spet Novalac po dojenju user posted image imamo pa zalogo AR-proti polivanju, proti krčem in za nočnega za dolgotrajno sitost in skupno vsem je, da blazno smrdijo, če kako uro ostanejo v steklenični in ko mala bruha je tudi grozen vonjuser posted image se mi pa zdi, da niti en nima takega učinka, kot naj bi ga imeluser posted image

No, šibam malo previt in nahranit, pol pa šibamo na sprehod. Jutri imamo pa izlet v Lj - šoping za malo, ker ji je ful stvari premalih in na obisk k sorodnikom.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 247
2.10.2009 15:21:52   
vila MaLiNa

Jaz sem Svita razvadla takrat ko je imel krče in je bil pri meni v rokah oz. sem ga dala nase da je s trebuščkom ležal na mojih prsah in tako sva včasih tudi zaspala...in hudiča se je takoj zapomnil...tako da včasih kar malo izkoriščauser posted image

Si naši tamalčki vse hitro zapomnijo a ne?user posted image Pa pravijo, da jih do enega leta sigurno ne moramo razvaditiuser posted image .

Izpadanje las pri meni ni. HB. Opažam, pa da Sara tudi postaja klovnesauser posted image .

Čišča - še zmeraj imam nek izcedek. Pa vložek nikoli ni tam, kjer bi moral bitiuser posted image user posted image

Kontracepcija... ufff...pazi metodouser posted image . Meni se je tudi težko odločiti. Na tabletke ne grem, prvo zaradi tega, ker dojim in nočem že te kemije v mojo punčko vnašati, drugič pa za to, ker sm jih jemala skoraj 7 let in si nisem bila podobna. Pri kondomih te že vse mine, pa za unih 5 min se ga res ne splača gor tlačituser posted image . Mirena al pa kak maternični vložek. Samo to pa spet pride v poštev, če si tak tip ženske, da tvoje telo sprejme. Drugače se pa nagibam k sterelizaciji, samo kaj, ko jo opravljajo šele po 25. letu ali pa po treh carskih rezih. No prvi carski rez je že za mano... 2 more to gouser posted image user posted image . Samo kaj, ko sva se z mojim zaenkrat strinjala, da bo dovolj ena (na začetku sva se pogovarjala o treh), pa čeprav je pridna in sladka kot cukerčekuser posted image .

Keglove vaje pa delam, ker nam je fizioterapevtka v porodnišnici rekla, naj jih pridno delamo, da bo šla maternica po CR lepo nazaj. Čeprav pri meni še vedno ni šlauser posted image . Aja... pa delam jih tudi takrat, ko od Tulpke post preberemuser posted image

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 248
2.10.2009 15:27:29   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya

no kri je bila pa do poroda 1A pol so pa hude krvavitve ob ob komplikacijah in končnem carskem poskrbele, da sem dobila železo direkt v kanal in da ga še danes jemljem in betoniram wc školjkouser posted image (o driskah pa ne duha ne sluha)...tak, da upam, da bi bodo lasje ostaliuser posted image

kolcanje samo zaradi tega mi mala ponoči ne zaspi takoj nazaj, ker mi zaspi že na joški, pol podrema kupčka in še vedno spi, ko pa jo dam dol v posteljico, se ji pa začne kolcat in ne neha tudi po pol ure...in ne pomaga če jo priklopim nazauser posted image

Zgleda, da je poslabšanje krvi kar stalna praksa pri carskih rezih. Meni je tudi vrednost železa padla. Dobila tablete, ki itak zapirajo mene in mojo malo damo, samo, da njej so povzročale še krčke. Pa sem prenehala z njimi in prešaltala na endovital, pa žrebičkove zrezke, jetrca, rdečo peso... No in ko sem nazadnje dala kri je vrednost hemoglobina že 106user posted image .

Kolcanje... tudi pri moji... ko podre ornk kup... Pomaga pa nič...user posted image Jo samo malo crkljam in je bolje.

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 249
2.10.2009 15:33:44   
baby blue
Najini se tudi kar pogosto kolca... Mi jo je prav hudo gledat ko se cela trese pa ji nikakor ne morem pomagat... Ji gre pa na živce in pol joka zraven... Je prav bogica...

Oblečeno jo imam v v žabicah in majčki pa ji je za zdej OK... No danes ko je malo bolj hudo je pa majčka malo toplejša...

Jst sem tudi imela malo nizek hemoglobin po porodu in mi je G predpisala sirup Legofer... Sicer ni tako slabega okusa ampak me zapira tako da še dobro da sem si svečke kupila in da ga bo kmalu konec...

Tehtanje... Pri nas jo je babica oziroma patronažna stehtala na vse 4 obiskih... Sedaj pa pride čez 5 mesecev...

< Sporočilo je popravil baby blue -- 2.10.2009 15:36:59 >

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?