barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepica Čišča pri meni še vedno traja. Pri prvem otroku sem jo imela celih 6 tednov Sem se komaj sčistila do pregleda pri G. Tokrat je sicer zelo blaga, ampak je pa, da sem že prav sita teh vložkov na riti. Ste že kaj razmišljale o zaščiti pred ponovno zanositvijo? Pri meni je sedaj to v planu, prej je nisem imela dolgo let. Sedaj pa smo verjetno zaključili z naraščajem in prav razmišljam, kaj bi izbrala. Ne maram pa hormonov, ker jih ne prenašam dobro. Sploh kontracepcijskih tablet ala Logest in podobno. Prav veliko mi potem ne ostane, me pa vseeno zanima, v katero smer ve razmišljate Kaj pa handling? Ga izvajate? Jaz uberem neko sredno varijanto. Pazim, kako ga dvigujem, previjam pa ne po handlingu, ampak samo pazim, da ritko čim manj dvignem, ko mu podložim pleničko. Ker ta handling mi je res zakompliciran, pa še mali mi vedno bruha, če ga preveč premetavam, handling se mi pa zdi eno samo premetavanje. Sploh pri previjanju in oblačenju. Kg se za enkrat kar uspešno topijo. Ostala sta mi še 2kg, stare hlače pa komaj zapnem Ja, odvečna koža se pa ne skrči tako hitro, kot kg, nekaj so pa verjetno tudi boli naredili. hehe...bom imela vsaj razlog za novo garderobo Izpadanje las pri dojenčkih sem že par dni nazaj omenila, pa ni nobena nič napisala o tem. Vašim kaj odpadajo ali ne? Naš je povrhu čisto plešast V parih dneh je ostal brez. Ima klovnovsko frizuro. Povrhu brez, pri kraju pa puhek Še sreča, da ima svetle laske, da se ne opazi preveč. Sem se razpisala.... letim kuhat, da ne bomo danes brez kosila. čišča, ne bi o tem ... se mi je prejle tak ulilo, da sem se mogla čist spreoblečit od pasu navzdol , ampak to samo 1x ali 2x v dnevu, potem je ok. ponavadi, če se mali intenzivno doji. Zaščita,,, boma kar pazila, kot sma do zdej, o bo pa moj imel ideje še o kakšnem , bo pa zaščita trojna (ziher je ziher) . n prenašam dobro tabletk in ne kodomov, tak da o mireni še razmišljat ne smem. Kg, samo tisto, kar je "padlo ven" pri porodu, se pravi Tomaž+voda+ placeta, druga še noče dol Handling, priznam, da ne znam , me pa skrbi, ker se mali že od rojstva ful nazaj zvija, pa od drugega dneva že ful dolgo drži glavico pokonci lasje mu še ne izpadajo, bodo pa meni kmalu, spet se bom cmerla, ko si bom glavo prala - pomaga b.-kompleks
|