|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
2.10.2009 10:59:31   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

juhu, od občine dobimo 400 eur user posted image

user posted image user posted image user posted image pri nas je pa samo 150 EUR. Ampak boljše, kot kje, kjer je še manj.

Na Ptuju je celih 100€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 201
2.10.2009 11:06:33   
tulpek
Polari, ponekod imajo samo čestitko župana user posted image user posted image . Js sem jo že dobila, upam pa da bodo nakazali tudi tako hitro user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: polari

Zanima me, če je pri vas patronažna vedno tehtala user posted image ? Pri meni je samo pri prvih 3 obiskih, potem pa je sklenila, da se dovolj redi in ni več. Sedaj ga sama, ampak je samo približek, vidim pa, da raste teža.

Meni ga pri 3 obiskih ni še nikoli stehtala. Bom ji naslednjič rekla, da bi ga, ker me prav zanima, kolko je dobil gor..meni se tak vlki že zdi...user posted image

Potem imajo pa res povsod drugačno praksouser posted image . Ampak enkrat bi ga že mogla stehtat, da vidi, kako napreduje. Mogoče ga bo naslednjič sama od sebe.

Moj mali se je zdaj  najedel in mi spi na prsih, js imam stol v zelo ležečem položaju, tak da mu je udobno... pa še za računalnikom sem lahko user posted image . Ga bom poskusila dat v kinderpet, upam, da ne bo alarma. Bi mogla kaj pospravit...Je pa bedel od 6ih do 11ih.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 202
2.10.2009 11:12:49   
veselka
Ajdovščina.

smo mislil, da bo okrog 180, ker sem za lani našla tak podatek. pa je zdej odločba prišla s 400 user posted image
verjetno bodo volitve kmal user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 203
2.10.2009 11:14:19   
polari
Tulpek, tvoj podpis mi je všeč!user posted image

Vedno, ko ga pogledam, se spomnim in zdaj jaz tudi delam keglove vaje poleg računalnika!user posted image user posted image user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 204
2.10.2009 11:19:13   
Erdbeere
Pri nas je tudi neki € od občine, koliko pa še ne vem...včasih vem, da je bilo 60.000 SIT, se pravi mora bit zdaj 250€...fajn bomo hitr ponucali user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 205
2.10.2009 11:22:41   
kdusic
Pri nas dobimo 200 e od občine... izplačali pa bodo vrjetno zadnji dan ali še kasneje... pri nas patronažna sploh ni tehtala ker nimajo prenosne tehtnice... smo šli pa v ene mesecu gor za 1kg in zrestli 5 cm....

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 206
2.10.2009 11:40:21   
Lubenička
Pozdravljene,

mi smo se danes prvič skopali. user posted image Naš mali je užival...

polari...našmu Arianu se tudi skos kolca. Tudi, če kupček podre. Smo ga začeli klicati Kolca mož. user posted image Mi je pa patronažna rekla, da je to zato, ker zelo intenzivno je in zraven gouta tudi zrak...ni pa nič hudega.

Kje ste pa dobile prošnjo za občino? V kolikem času moraš to poslat?

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 207
2.10.2009 11:40:49   
Sarchi
uau veselka to je pa kr en fajn znesek...pr nas je baje 150...čakam pa če bo res.

ENO VPRAŠANJE...kaj maste svoje user posted image oblečene zdej k je zahladilo...jaz ga mam v benkici in hlačkami - žabicami z naramnicami iz pliša...pa ne vem al bi dala še en puloverček gor da ga po rokicah ne bo zeblo???

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 2.10.2009 11:49:34 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 208
2.10.2009 11:43:33   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

men so jo poslal po pošti, pa na netu jih ma naša občina in na občiniuser posted image
dobim pa za drugega otroka 125€

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 209
2.10.2009 11:45:35   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

uau veselka to je pa kr en fajn znesek...pr nas je baje 150...čakam pa če bo res.

ENO VPRAŠANJE...kaj maste svoje user posted image oblečene zdej k je zahladilo...jaz ga mam v benkici in hlačkami - žabicami z naramnicami iz pliša...pa ne vem al bi dala še en puloverček gor da ga po rokicah ne bo zeblo???

jaz imam majčko ali bodi, hlačke (ki so žabicam podobne) in nogavičke. Ko se dojiva, je pokrit z dekico in ko pančkava še s kovtrčkom. Pri nas še ni tok mrzlo. Itak bodo pa kmalu začel kurit. Za rokice, dam pa jst kr rokavičke ali nogavičke gor, da se malo pogreje. user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 210
2.10.2009 11:49:21   
Sarchi

Lubenička pr nas na strani od občine...ne vem č je to kak univerzaln obrazec al ma vsaka občina svojga. pozanimaj se na vaši občin. mislm pa da je potrebno oddat 90 dni od rojstva.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 211
2.10.2009 11:55:01   
veselka

js potipam, če jo zebe. ampak zaenkrat je enako oblečena kot prej, bodi z dolgimi + pajacek brez rokavob. imamo v stanovanju še kar 25 st, čeprav luftam ko zmešana, ker je men obupno vroče skos. ko spi čez dan, jo z dekico pokrijem.

za ven pa odvisno, kako je zunaj.

< Sporočilo je popravil veselka -- 2.10.2009 11:57:10 >

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 212
2.10.2009 11:58:10   
tulpek

Lubenička pr nas na strani od občine...ne vem č je to kak univerzaln obrazec al ma vsaka občina svojga. pozanimaj se na vaši občin. mislm pa da je potrebno oddat 90 dni od rojstva.

vsaka občina svojega, je naš občinski grb na obrazcu in kontakti. pri nasd je rok 60 dni.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 213
2.10.2009 11:59:30   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: kdusic

pri nas patronažna sploh ni tehtala ker nimajo prenosne tehtnice... smo šli pa v ene mesecu gor za 1kg in zrestli 5 cm....

kaj v rogaški nimajo prenosne tehtnice user posted image . pa to ne  morem verjet, skoraj žalostno.

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 214
2.10.2009 12:02:12   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Tulpek, tvoj podpis mi je všeč!user posted image

Vedno, ko ga pogledam, se spomnim in zdaj jaz tudi delam keglove vaje poleg računalnika!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak je namen . mene tudi vedno spomni. sedenje za računalnikom tako postane koristno user posted image .

moj mali potem ni zaspal, 10 min je bil mir, da sem pospravila po tavelikem, potem pa spet lakota in zdaj je spet na rokah.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 215
2.10.2009 12:04:02   
tulpek

js potipam, če jo zebe. ampak zaenkrat je enako oblečena kot prej, bodi z dolgimi + pajacek brez rokavob. imamo v stanovanju še kar 25 st, čeprav luftam ko zmešana, ker je men obupno vroče skos. ko spi čez dan, jo z dekico pokrijem.

enako. edino zoknčke še ima ene pod ali nad pajacom. imamo pa 23 stopinj.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 216
2.10.2009 12:04:15   
dreja79
Že zadnjič sem spraševala, če LJ občina tud da kej denarja? user posted image user posted image

Katera kaj ve? Jest to namreč prvič slišim.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 217
2.10.2009 12:16:57   
veselka

enako. edino zoknčke še ima ene pod ali nad pajacom. imamo pa 23 stopinj.

aja, vidš, to sm pa pozabla oment... nogice ne smejo bit mrzle user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 218
2.10.2009 12:30:01   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Že zadnjič sem spraševala, če LJ občina tud da kej denarja? user posted image user posted image

Katera kaj ve? Jest to namreč prvič slišim.

jst sm tut iz Lj. sm vprašala na csd-ju pa so rekl,da to dajejo sam socialno ogroženim...čeprav slišm pa povsod, da so dobili. zato tut mene zanima kje ta obrazc dobit, k na njihovi spletni strani ga ni.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 219
2.10.2009 12:38:43   
kdusic
Ja mi spadamo pod Šmarje pri Jelšah...in so rekli tam da nima smisla kupit prenosne tehtnice ker itak menda patronažna vidi če je potrebno tehtenje...tak so se odločili...
Jaz našega oblečem samo bodi pa pajacek brez rokavov in pa copatke...ali pa bodi pa hlačke in zoknčke...pokrijem ga pa samo z dekico ker niti ni tak mrzlo...če pa je pa tak malo zakurimo....meni so rekli da rokice znajo bit mrzle ampak da otroka to nič ne zebe....
Glede obrazca pa tako kot je napisala tulpek je na vsakem svoj občinski grb...obrazec se dobi na občini ali pa se ga sprinta na netu...mi že en mesec čakamo na izplačilo...

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 220
2.10.2009 12:41:50   
Lubenička
To piše na strani občine Lj

Ljudje, ki se srečujejo s tveganji za nastanek revščine in njenimi posledicami Socialno šibkejšim občanom in občankam, na osnovi Odloka o denarni pomoči, iz mestnega proračuna, zagotavljamo sredstva za denarne pomoči. Upravičenci in upravičenke do denarne pomoči MOL so osebe s stalnim prebivališčem v MOL, ki so brez lastnega dohodka ali z lastnim dohodkom do 30% presegajo minimalni dohodek za posameznega družinskega člana po Zakonu o socialnem varstvu. Vodenje postopka za pridobitev in odločanje o dodelitvi denarne pomoči MOL je v pristojnosti Centra za socialno delo na območju MOL, kjer ima upravičenec oz. upravičenka stalno prebivališče. V skladu z Odlokom se denarna pomoč dodeli za:
  • delno kritje stroškov ob začetku novega šolskega leta za otroke v osnovni in srednji šoli,
  • šolo v naravi, letovanje/ zimovanje osnovnošolcem,
  • kosila za otroke v osnovni in srednji šoli, kjer je organizirana prehrana,
  • premostitev trenutne materialne ogroženosti,
  • kritje stroškov kosil osebam starejšim od 65 let,
  • pomoč ob rojstvu otroka.
K izboljšanju socialnega položaja občank in občanov pripomorejo tudi programi nevladnih organizacij, ki jih MOL sofinancira preko vsakoletnih javnih razpisov. Najvidnejši organizaciji na tem področju sta Rdeči Križ in Karitas, katerih osnovni cilj je usmerjen v zagotavljanje socialne vključenosti čim širšega kroga ljudi. Programi teh organizacij dopolnjujejo ukrepe države in lokalne skupnosti in so hkrati usmerjeni v prizadevanja za ustreznejšo ureditev skrbi, ki jo zagotavljata država in lokalna skupnost. Vsebina programov je zelo raznolika: zagotavljanje materialne pomoči (npr. paketi z živili, higienskimi pripomočki, oblačili in obutvijo, ozimnico, otroško hrano in opremo za dojenčke, šolskimi potrebščinami), izvajanje psihosocialne pomoči (pogovori, svetovanja, informiranje, zagovorništvo), organizacija počitnic in letovanj za otroke in družine.

Neposredna povezava do sporočila: 221
2.10.2009 12:43:58   
aromaja
Meni se zdi, da ljubljanska občina ne da nič denarja.
Naša je oblečena v bodi z dolgimi in žabice. In to je to. Ko spi je pa pokrita. Ko spi...če spiuser posted image

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 222
2.10.2009 12:44:59   
Lubenička
No...za občino Lj, obrazca ne dobiš na netu. Na CSD-ju ti ga dajo, če si socialno ogrožen. Jst bom šla še na občino pogledat,če ga dobim.
Poslala bom...pol pa naj se sami odločijo ali mi bodo dali denarno pomoč ali ne.

Neposredna povezava do sporočila: 223
2.10.2009 12:50:15   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: kdusic

Ja mi spadamo pod Šmarje pri Jelšah...in so rekli tam da nima smisla kupit prenosne tehtnice ker itak menda patronažna vidi če je potrebno tehtenje...tak so se odločili...

Saj nimam nič proti Šmarju, ampak ta izjava je pa čist v stilu za njihuser posted image . No, eno občino bolj proti zahodu jo imajo, čeprav me kar čudi, da tudi niso prišli na to idejo.
Mali spet drnjuha na meni, upam da bo sedaj poskus odcepitve uspel za vsaj pol ure. Sem lačna...

< Sporočilo je popravil tulpek -- 2.10.2009 12:51:34 >

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 224
2.10.2009 12:54:29   
kdusic
Ma ja menda so imeli ne vem kake sestanke glede te tehtnice....sej so smešni res...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?