tulpek
|
Vidim, da že kar pridno čvekate . Prav je tako.... js vas skoz berem, pišem pa bolj malo, ker imam takrat malega v rokah in je nerodno z eno roko pisat. Moj mali se je malo "pokvaril" ni več tak zaspanček kot na začetku, buden je od 6ih pa vse do 14 ih, mogoče vmes malo zaspi, za pol ure, ravno da js kaj pojem. Potem popoldne spi na 2,5-3 ure, zvečer je še kakšni 2 uri skupaj buden, potem pa spet na 3 ure do 3 ponoči, takrat ga podojim in se uro in pol ukvarjam z njim, da zaspi nazaj za kakšno urco ali dve... v glavnem, manjka mi spanja, ker čez dan se težko spravim spat. Aja, pa noče spat v svojem kinderpetu, hoče bit pri nama v postelji, tudi košara od vozička velja, sploh če se premika, roke so mu itak najbolj všeč.... Tak da mora kar trdno zaspat na rokah ali v taveliki postelji, preden ga dam v kinderpet. Ga imava pa tudi midva veliko na trebuščku na najinih prsih (kot ga ima Veselka na sliki ), ker mu to ful paše in ga pomiri. Previjam ga tako, kot je napisala Polari: dojenje - previjanje- dojenje. Joka ni nobenega. Tudi kopa se že rad, danes je bil prav zadovoljen z vodo. Zvija ga še ne kaj preveč, mogoče včasih malo, pa še to ne vem, če zato, da pride v roke, ali ga res kaj muči. Nea-teja, dobrodošla, te bom kar na seznam dodala ob priliki (ko še katera septembrka rodi ). Kdusic, tude tebe bom dodala, sem večkrat videla, da nas bereš, pa mi ni bilo jasno, zakaj se ne oglasiš . Js ne morem bit tiho in potem mi to nekako ni jasno . Imava pa skoraj ravno kontra primer glede rojstva - js sem imela rok 30.8 in rodila na tvoj rok . Barika, luškan bejbi, pa to tako sama veš .
< Sporočilo je popravil tulpek -- 1.10.2009 18:23:42 >
|