Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 12:30:31
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 dudi, en pujs se ti ponuja za pod sekiro uuu hvala...ti pa vse poferbcaš...hehe Sam tvojo imam pod kontrolo Da vidm, če kej skrbiš za žvali al bo treba inšpekcijo. Včeri ti je vse zgnilo, vse je blo lačno... Ne vem kaj bo to s tabo ne inšpekcije...pleas! hehe včeri je pa moj to nasadiu pol smo pa šli
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 12:31:23
|
|
|
|
Anonimen
|
lake ja mogoče sam ne v LJ. ker ne maram sploh hodit tja, sploh če sem sama v avtu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 12:36:10
|
|
|
|
Tanja_
|
Punce, 5. oktobra se začne plavanje na DIFu.Bo katera hodila?Midve bova.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 12:42:34
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja mislim da ledenka že sprejema prijave da bi vse skupaj prijavila aja mogoče veš kakšna je cena tečaja?
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 31.8.2009 12:44:11 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 12:46:54
|
|
|
|
Tanja_
|
Aja, to pa nisem vedela. a pol je kej skupinskega popusta? Ne vem cene. Sem povsod iskala, pa ni nikjer napisano. Bom v četrtek poklicala,ko imajo uradne ure. Mislim pa da je bila lani cena za 10 obiskov 100€. Če sm si prou zapomnila, ko mi je kolegica pravila. Joj, nč nism še skuhala. Testo za štrudl še kar čaka...Ampak zdej gremo na sprehod. Pol bom pa kr juho iz vrečke, pa štrudl zravn, pa bo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 12:52:40
|
|
|
|
petrazg
|
Tanja... Ledenka zbira prijave, potem bomo pa videli katera ura nam odgovrja in se skupaj prijavimo... Vsaj razumela sem tako... Cena... mi smo bili pri Anžetu v Atlantisu in smo imele svojo skupino zmajčice 07. Ker nas je bilo dovolj za eno skupino, smo dobile popust, mislim da smo plačale 85 eur. Pa fajn je bilo, ker smo se skup zmenile pa kdaj prestavile, če večim ni odgovarjalo. Najbolj fajn je bilo pa kofetkanje po plavanju, ko so malčki zakomirali , me smo pa brezskrbno klepetale ...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 12:53:45
|
|
|
|
Dudica1
|
no sporoči ko boš zvedela do kdaj nas mora pa prijavit?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 12:59:28
|
|
|
|
Tanja_
|
A Ledenki se moram na ZS prijavit?Al bo tukej gor vidla, da se prijavljam? Dudi tuki so informacije:http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=258#ljubljana Bom sporočila, ko izvem za ceno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 13:04:49
|
|
|
|
maja1488
|
Čveka, v postojni naj bi se dobile najbrž naslednji teden. Zarja se zadnje čase tudi v avtu sam dere. Pa spredi se ne da airbaga sklopit, tko da more zadej sedet.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 13:18:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Čveka, v postojni naj bi se dobile najbrž naslednji teden. Zarja se zadnje čase tudi v avtu sam dere. Pa spredi se ne da airbaga sklopit, tko da more zadej sedet. ja bom vidla, k moj drug teden dela popoldne tako da pride v poštev zjutraj, ker moram pol bit do 13h doma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 13:22:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
Aaaa! Pa kaj je zdej to za en dan Zaspi tavelik, začne kričat miss. Tamali hočem dat za jest, se začne še bolj dret (ni blo mleka??!), ji dam dodatek- začne lajat pes Ma sem kar sitna ratala! Zdej se pa tamala nekej zvija po košku, uf! Ko bi vsaj mal zaspala, ker imam rahlo dovolj
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 13:30:07
|
|
|
|
Anonimen
|
moja se krega tuki na ležalniku na mačka ki ji nagaja ( plišasta igrača), pa zraven prdka, in vsakič k prdne se začne smejat nč grem kuhat če ne ne bo mel moj nč za jest
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 13:57:03
|
|
|
|
PapuaNG
|
evo, jst pa spucala kuhno u nulo, tamal se počasi prebuja, se bo treba tut njemu malce posvetit, preden grem v boj s preostalim delom stanovanja. Pride mogoče bodoča tašča na obisk, pa da ne zgleda ko da je bomba padla. Že tko jo pomoje vsakič skoraj kap, ker je ona čistoča frik, midva pa ravno obratno. Moj je pa že šel delat, tko da sem do večera sama...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 14:29:23
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz sm pa zdej odspala eno kitico...uuu je pasalo samo premalo je blo... grem pa zdej v vrtec...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 14:35:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz sm pa zdej odspala eno kitico...uuu je pasalo samo premalo je blo... grem pa zdej v vrtec... ja, nikoli ni ravno prav, ane
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 14:43:27
|
|
|
|
Anonimen
|
evo naša je tud se zdejle zbudilaje tojk otrujena spat pa ne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 15:10:02
|
|
|
|
HM84
|
ooo, nov avtko, super Mi bomo tud mogl počas neki novga, bolj proti koncu leta. Še predno sploh kam gremo sem čist živčna, ker nič ne gre not, tko da me prej vse mine A kup katera Ibizo TDI -"ugodno in nepraktično"!! Christiana - super za težo, krčki pa upam, da bojo tudi kmalu mimo PS -Čveka, imaš obljubljenga zajca Maja - kar se tiče airbaga - jaz tudi nimam spredaj ob strani tistega gumba za izklop. Ampak mi je moj to poštimu, je treba sovoznišpki predal snet pa neki porihtat... V glavnem... ko je to naredil je pa en kolega povedal, da ti ga lahko izklopijo na servisu, preko računalnika. Tako da se zapelji na servis pa vprašaj, bi pa mogli nardit brezplačno...vsaj po moje no
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 15:11:09
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Aaaa! Pa kaj je zdej to za en dan Zaspi tavelik, začne kričat miss. Tamali hočem dat za jest, se začne še bolj dret (ni blo mleka??!), ji dam dodatek- začne lajat pes Ma sem kar sitna ratala! Zdej se pa tamala nekej zvija po košku, uf! Ko bi vsaj mal zaspala, ker imam rahlo dovolj poznam ta občutek . tavelik je bil včeraj popoldne tak drečko za znoret. Je vpil, da se nikol več ne bo kopal. cveka čestitke za avto , dober občutek ko si mobilen. Midva sva tudi kupila nov/star avto ko se je Filip rodil, tako da imam tastarga jaz in lahko kam grem. Bo pa ta itak izpregu kmal. Nas je pa lani skoraj pustil na cesti in to pri Veroni. Se mi je takrat zameru. Jutri pa nova skupina v vrtcu. -plavanje bom jaz preskočila v LJ. bom pa najbrž hodila v Ajdovščino, če bi šla še katera. Verjamem pa da je kava po plavanju ful dobra Christiana bravo za težo , upam da krči čimprej izginejo. Kolikokrat sem jaz pomislila pri tavelkmu, da bi dudo kar prilimala ampak me je bilo strah, če slučajno bruhne, tako da nikoli nisem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 15:14:45
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: HM84 ooo, nov avtko, super Mi bomo tud mogl počas neki novga, bolj proti koncu leta. hmmm Idrija. Potem bo kaj nabritga, da bo šlo čez tiste ovinke . Mene je zmer strah, ko se tam vozim, ker te idrčani prehitevajo po levi in po desni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 15:17:07
|
|
|
|
HM84
|
Joj, vse mi neki šteka, morm farmo izklopt
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 15:19:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela oznam ta občutek . tavelik je bil včeraj popoldne tak drečko za znoret. Je vpil, da se nikol več ne bo kopal. IZVIRNO SPOROČILO: Leela Kolikokrat sem jaz pomislila pri tavelkmu, da bi dudo kar prilimala ampak me je bilo strah, če slučajno bruhne, tako da nikoli nisem. Ja, jaz bi dudo tudi najraj prilimala nanjo, pa me je strah, če jo bo želela izpljunit in se bi zadušila
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 15:23:39
|
|
|
|
HM84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: HM84 ooo, nov avtko, super Mi bomo tud mogl počas neki novga, bolj proti koncu leta. hmmm Idrija. Potem bo kaj nabritga, da bo šlo čez tiste ovinke . Mene je zmer strah, ko se tam vozim, ker te idrčani prehitevajo po levi in po desni haha, ja no, tako smo Jaz navijam za Toyoto Avensis karavan... go toyota, go toyota...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 15:30:43
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz sm pa zdej odspala eno kitico...uuu je pasalo samo premalo je blo... grem pa zdej v vrtec... ja, nikoli ni ravno prav, ane NE RES NE Drugač sm mela pa jaz že dvakrat čist uspavanga in v postlci,zaprem vrata in jok ...zdej gremo na en kofe peš pa bo zaspal...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 15:32:29
|
|
|
|
lake
|
Taja je tud sitna že en teden, in vedno tm od treh naprej, ne vem a jo res tok zobje dajejo al vreme al kaj. Midva mava kio, pa je zlo vredu avto, pa še 7 let garancije ma. Ni sicer zlo velik, čeprov spravva kr velik vanjga.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 15:38:14
|
|
|
|
Dudica1
|
rabi avtosedež maxi cosi od 9-18 kg je v interšparu z bonom 119.99€
|
|
|
imenaluncaakatero ime za fantka???Žak (
17%)
Tadej (
20%)
Nejc (
35%)
Anej (
29%)
Število vseh glasov: 243Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!