|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
19.9.2009 9:32:15   
Biba Maja
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Biba Maja

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dudica Boga tvoja teta, to se ti more kr zmešat.

KatMat
Kdaj si pa ti rodila v 6. mesecu? Al si se ti rodila v 6. mesecu.

Pokica Vem kako ti je, nam je tud kuži pred parimi leti poginu ko je mel 16 let, smo vsi jokal, pa še petek 13. je bil.

mal manj kot eno leto preden smo spocel tijo...moj Jan je bil rojen v 26.tednu....na pregledu je bilo ugotovljeno da mu srcek ne bije vec...

KatMat user posted image user posted image user posted image . Tudi mi smo imeli podobno, le da se je nam to zgodilo v 24.tednu. Zdaj se bliža tisti datum in sem že nemirna. Tudi mi smo malo manj kot po letu dni spočeli Aleksa in HB da je bilo vse OK. Celo nosečnost sem imela nekako strah oz. UZ...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa mave nase soncke a ne??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, res je. Moja starejša hči vedno pravi, da ima dva brateca: enga sončka in enga angelčka, ki nas sedaj čuva.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
19.9.2009 9:35:17   
KatMat

Dudica Boga tvoja teta, to se ti more kr zmešat.

KatMat
Kdaj si pa ti rodila v 6. mesecu? Al si se ti rodila v 6. mesecu.

Pokica Vem kako ti je, nam je tud kuži pred parimi leti poginu ko je mel 16 let, smo vsi jokal, pa še petek 13. je bil.

mal manj kot eno leto preden smo spocel tijo...moj Jan je bil rojen v 26.tednu....na pregledu je bilo ugotovljeno da mu srcek ne bije vec...

KatMat user posted image user posted image user posted image . Tudi mi smo imeli podobno, le da se je nam to zgodilo v 24.tednu. Zdaj se bliža tisti datum in sem že nemirna. Tudi mi smo malo manj kot po letu dni spočeli Aleksa in HB da je bilo vse OK. Celo nosečnost sem imela nekako strah oz. UZ...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa mave nase soncke a ne??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, res je. Moja starejša hči vedno pravi, da ima dva brateca: enga sončka in enga angelčka, ki nas sedaj čuva.
o kok lepo

(odgovor članu Biba Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
19.9.2009 9:36:28   
Dudica1
biba maja ooo kako lepo pove tvoja hči o vašem user posted image ...

(odgovor članu Biba Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
19.9.2009 9:43:28   
Biba Maja
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

biba maja ooo kako lepo pove tvoja hči o vašem user posted image ...

ja, res lepo pove in tudi nikoli ne pozabi. Kjer koli smo "na novo" pove kako in kaj.

Drgač, pa naš Aleks skoz tišči roke v usta in se slini. Ko mu že vse preseda, se pa tako razjezi user posted image  . Me prav zanima, kdaj bo dobil prvi zobek. Maja (moja starejša hči) ga je dobila pri 7.mesecih.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
19.9.2009 9:44:59   
KatMat
evo naso sem sam slekla pa u posteljo polozila pa spi...mami med tem casom zajtrkuje pa bere obvezno ctivo na rrju

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
19.9.2009 10:21:51   
Tanja_
Punce, vidim, da boste pri NEXT-u naročale..A je kej razlike, če naročiš tukej http://www.nextdirectory.eu/? K stvari so iste, edino državo lahko izbereš in cene so v evrih. Kakšne so pa številke?Da vem, koliko velikost naročit.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
19.9.2009 10:30:09   
Dudica1
to pa zdej ne vem kaj je razlika...a tuki pa lahko plačaš po povzetju al tudi tu neuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
19.9.2009 10:42:49   
Tanja_

to pa zdej ne vem kaj je razlika...a tuki pa lahko plačaš po povzetju al tudi tu neuser posted image

Mislm, da ne, ker piše,da preverijo veljavnost kartice.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
19.9.2009 10:54:41   
KatMat
joj pet ljudi pride zdele na obisk...so kr klical en za drugim...kavo kuham k nora ze vnaprej....se slismo ko odidejo

< Sporočilo je popravil KatMat -- 19.9.2009 10:57:08 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
19.9.2009 11:01:54   
lake
Sm presortirala oblekice, in ugotovila da morm predvsem zimske stvari kupt.

KatMat Ti vsaj dolgcajt nebo.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
19.9.2009 11:03:28   
majana79
Tanja, na .co.uk se mi ne moremo niti registrirat, lahko se samo rezidenti UK. Nam je namenjena tista druga stran, .eu, je pa plačilo samo s kartico, na obeh.

Drugače pa za tiste, ki nimate Vise ali MC, obstaja Visa electron (vem da jo ima A banka, pa banka Koper), kamor naložiš toliko denarja kot želiš in potem z njo plačuješ prek neta.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
19.9.2009 11:33:46   
Dudica1
kati fajn se nakofetkaj in načvekaj 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
19.9.2009 13:36:24   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Pokica ... ti si pa dala eno fajn stran za zapravljat user posted image Če bom kregana, ker bom preveč zapravla boš ti kriva user posted image user posted image user posted image

Jst nisem čist nič kriva! user posted image user posted image user posted image

Jst sem glih zdaj šla pogledat, pa je šla že včeraj transakcija skos za Next. Visa elektron je tudi ena rešitev, pa še zastonj je menda.

Mi smo pa zdaj plesali po stanovanju z Anejem, tako uživa da je joj. Danes smo vstali ob 8.30, s tem da je Anej prespal čisto celo noč, zbudil se je 6.30 za zajtrkuser posted image . Še malo manjka da preštejem cele noči na vseh 10 prstov. user posted image  Sem pa zvečer uvedla AM z plasmon keksom in ga lepo nasiti, tk da panča, panča, paaaanča! user posted image

Drugač pa sma včeraj jedla kuhano jabko-zmiksano, pa mu ne šmeka. V bistvu mu čisto nič ne šmeka, kar se tiče GH. Sam da teče po flaški, pa je ok. user posted image  Težko bo to uvajanje pr nas. Poje 2-3 žličke, pol se pa začne bunit. No, sj za začetek je to čist dost,...sam za pol naprej pa...bomo morali res počaaaasi to uvajat.

Ati je šel ležat z Anejem, čeprav bo vsak cajt lačen. Mami je pospravla, perilo obesla, zložla, pospravla kuhno. Pop. se bom pa spravla pečt en nov recept (sem kupla revijo Hrana in Vino), ...Tiger torto! user posted image  Je ati že navsezgodaj bil v trgovini in nabavil sestavine.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
19.9.2009 13:42:18   
Dudica1
poki kako mu pa narediš to z keksi pa mleko??

Pa tale tiger torta se dobro sliši...a je dolg recept? user posted image

Tudi meni spita oba (otroka),moj je pa v službi,sej kmalu pride...potem pa kosilo in na en sprehodek k je lep sonček pa spotoma bomo šli še pogledat user posted image bratrančka od Maja in Teja user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
19.9.2009 14:08:30   
FLASK_A
Tanja, super siuser posted image user posted image user posted image user posted image Hvala še enkratuser posted image

Meni je pa mami sporočila, da je od njenega brata sinček pristal na infekcijski (al pediatrični??) ker ga FUUUl glava boli, pa sploh ne vejo, kaj mu jeuser posted image Zdaj je v izolaciji, nihče ne sme niti na obiskuser posted image user posted image Včeraj je bil sprejet, zdaj delajo pa preiskave... Najprej kri, pa čakanje.... Pa spet kri... Vglavnem gre takoooo počasiuser posted image Najhuje je, da tut približno nimajo pojma, kaj mu jeuser posted image
A ni Lake al katera že- ki se mal bolj na te zadeve spozna??

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
19.9.2009 14:17:05   
Dudica1
o bogi...ja kolk je pa star...?
upam da ni hujšega....user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
19.9.2009 14:23:27   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Tanja, super siuser posted image user posted image user posted image user posted image Hvala še enkratuser posted image

Meni je pa mami sporočila, da je od njenega brata sinček pristal na infekcijski (al pediatrični??) ker ga FUUUl glava boli, pa sploh ne vejo, kaj mu jeuser posted image Zdaj je v izolaciji, nihče ne sme niti na obiskuser posted image user posted image Včeraj je bil sprejet, zdaj delajo pa preiskave... Najprej kri, pa čakanje.... Pa spet kri... Vglavnem gre takoooo počasiuser posted image Najhuje je, da tut približno nimajo pojma, kaj mu jeuser posted image

o bogiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
19.9.2009 14:37:04   
FLASK_A

o bogi...ja kolk je pa star...?
upam da ni hujšega....user posted image user posted image

Prvi razred.
6let imauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
19.9.2009 15:23:08   
KatMat
ekola babnce...pojedla sem ,mala je super pridna pocas bomo sli v domzale en krog narest pa na eno pivicko...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
19.9.2009 16:06:38   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: elyy
Punce ali je katera že začela s kakšno drugo hrano naprimer; zraven novalaca mu dodajam že take kašice od hippija,ki so od 4 mesecov(naredijo se z vodo).....pa se mi zdi da so mu kar všeč!
a katera že kaj drugega daje....??

Ne - sem ji prejšnji teden speštala malo bučke iz omake in ji dala v usta, pa je z jezičkom porinila ven - to je eden izmed znakov, da user posted image  še ni pripravljen na gosto hrano, ker ima še refleks izrivanja z jezičkom.

Drugač sm pa zvedla zelo slabo novico,moja teta ne ravno več tako mlada je imela splav...bla pa je noseča 6 mesecev user posted image ...rodila je user posted image ...baje se otrok ni normalno razvijal al kaj pa jaz vem...

user posted image  Grozno, tako pozno v nosečnosti je to potem že kot porod. Uboga teta user posted image

o boga...to je pa grozno...jest sem tudi rodila v 6.mesecu

user posted image user posted image user posted image

Pokica, grozno, takole skupaj izgubiti oba ljubljenčka.

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dober večer...
Za nami sta 2 pestra dneva, včeraj cepljenje, danes pa rentgen in ultrazvok ledvičk. Lukec je bil priden in ni niti na ultrazvoku jokal, pravi pogumni fantek. Stanje ledvičk se je malce poslabšalo, samo glede na to da Lukec raste, so nekak v sorazmerju z rastjo, kar pomeni da se stvar malo umirja. user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj mora samo še začeti izginjati... Naslednji pregled ledvičk imamo nove. ali dec. dobimo datum...

user posted image user posted image user posted image ...bravo za Lukca...user posted image user posted image user posted image

Podpišem.

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
Jst pa moram nekaj dobrega deliti z vami!!! Moj lubi je zdaj bil 2 tedna na LD in je skoraj čisto use noči vstajal in nahranil Anejčka!!! Mamica pa lepo pančkala, pa še slišala ni, kdaj sta papcala. A ni pridn??? Mali ga prav obožuje,..skos gleda za njim in čaka da ga v roke vzame. Ati rula!!! user posted image

Kapo dol za očija user posted image

Pa user posted image  še za Dudico in Biba Majo.

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image , da ugotovijo čim prej in da je kaj kar se hitro uredi.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
19.9.2009 17:28:13   
lake
Midva sva pa s prehoda, je ful lep sonček, pa glih prov toplo. Mi je zaspala na poti  nazaj in zdej mam neki cajta mir.Popravt se mi itak nič ne lub.

Flaška
Če ga je bolela glava in so ga izolirali, potem je verjetno na infekcijski. Lahko da sumijo na meningits in dokler ne vejo kakšen je bo izoliran, ker je lahko zelo nalezljiv.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
19.9.2009 17:46:34   
Anonimen
midva sva tudi bila danes pri dežurnem P. mah nič posebnega. nič niso dali, nič vzeli in zaenkrat rekli da naj kar počakamo. njegovo razpoloženje je še vedno dobro, sicer noče kaj posebnega jest ampak pijemo pa veliko. vročina pa niha. dopoldan ni bilo nič, potem je šel spat in vstal z vročino. popoldan je gledal nodija in počival. zdaj zvečer bo pa spet veselica, se že kar vidim....user posted image

pri oskarju pa nič posebnega. počasi se bova šla kopat,potem pa v mižule.....user posted image

in danes spet tekma ane ženske ? bomo navijale ? user posted image  mi si bomo privoščili pivo in čipsuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4597
19.9.2009 19:49:32   
Tanja_
Tekma ja-juhuhu....
Mi smo danes prvič jedli ta pravo hrano.Smo bli v Cityu-sm dobila pohodne čevlje,pa trenirko,pa Hana eno trenirkouser posted image Je blo uspešno nakupovanje.

Zdej gremo pa Hano skopat.

flaska ni panike

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
19.9.2009 19:53:55   
lake
KatMat Kako ti je  lepo tvoj napisu na FB, ti se pa prtožuješ čez njega. Moj se nikol nebi na kej tazga spomnu.

Taji se že 20 minut kolca, revca.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
19.9.2009 19:56:42   
FLASK_A

Midva sva pa s prehoda, je ful lep sonček, pa glih prov toplo. Mi je zaspala na poti  nazaj in zdej mam neki cajta mir.Popravt se mi itak nič ne lub.

Flaška
Če ga je bolela glava in so ga izolirali, potem je verjetno na infekcijski. Lahko da sumijo na meningits in dokler ne vejo kakšen je bo izoliran, ker je lahko zelo nalezljiv.

Ja, upam da bo vse OK. A so tole ozdravljive reči? Najbrž so, ane?

Tanja, najdi me na FB dej. Ti pošljem ZS.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?