Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 9:32:15
|
|
|
|
Biba Maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Biba Maja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica Boga tvoja teta, to se ti more kr zmešat. KatMat Kdaj si pa ti rodila v 6. mesecu? Al si se ti rodila v 6. mesecu. Pokica Vem kako ti je, nam je tud kuži pred parimi leti poginu ko je mel 16 let, smo vsi jokal, pa še petek 13. je bil. mal manj kot eno leto preden smo spocel tijo...moj Jan je bil rojen v 26.tednu....na pregledu je bilo ugotovljeno da mu srcek ne bije vec... KatMat . Tudi mi smo imeli podobno, le da se je nam to zgodilo v 24.tednu. Zdaj se bliža tisti datum in sem že nemirna. Tudi mi smo malo manj kot po letu dni spočeli Aleksa in HB da je bilo vse OK. Celo nosečnost sem imela nekako strah oz. UZ... zdej pa mave nase soncke a ne?? ja, res je. Moja starejša hči vedno pravi, da ima dva brateca: enga sončka in enga angelčka, ki nas sedaj čuva.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 9:35:17
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Biba Maja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Biba Maja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica Boga tvoja teta, to se ti more kr zmešat. KatMat Kdaj si pa ti rodila v 6. mesecu? Al si se ti rodila v 6. mesecu. Pokica Vem kako ti je, nam je tud kuži pred parimi leti poginu ko je mel 16 let, smo vsi jokal, pa še petek 13. je bil. mal manj kot eno leto preden smo spocel tijo...moj Jan je bil rojen v 26.tednu....na pregledu je bilo ugotovljeno da mu srcek ne bije vec... KatMat . Tudi mi smo imeli podobno, le da se je nam to zgodilo v 24.tednu. Zdaj se bliža tisti datum in sem že nemirna. Tudi mi smo malo manj kot po letu dni spočeli Aleksa in HB da je bilo vse OK. Celo nosečnost sem imela nekako strah oz. UZ... zdej pa mave nase soncke a ne?? ja, res je. Moja starejša hči vedno pravi, da ima dva brateca: enga sončka in enga angelčka, ki nas sedaj čuva. o kok lepo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 9:36:28
|
|
|
|
Dudica1
|
biba maja ooo kako lepo pove tvoja hči o vašem ...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 9:43:28
|
|
|
|
Biba Maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 biba maja ooo kako lepo pove tvoja hči o vašem ... ja, res lepo pove in tudi nikoli ne pozabi. Kjer koli smo "na novo" pove kako in kaj. Drgač, pa naš Aleks skoz tišči roke v usta in se slini. Ko mu že vse preseda, se pa tako razjezi . Me prav zanima, kdaj bo dobil prvi zobek. Maja (moja starejša hči) ga je dobila pri 7.mesecih.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 9:44:59
|
|
|
|
KatMat
|
evo naso sem sam slekla pa u posteljo polozila pa spi...mami med tem casom zajtrkuje pa bere obvezno ctivo na rrju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 10:21:51
|
|
|
|
Tanja_
|
Punce, vidim, da boste pri NEXT-u naročale..A je kej razlike, če naročiš tukej http://www.nextdirectory.eu/? K stvari so iste, edino državo lahko izbereš in cene so v evrih. Kakšne so pa številke?Da vem, koliko velikost naročit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 10:30:09
|
|
|
|
Dudica1
|
to pa zdej ne vem kaj je razlika...a tuki pa lahko plačaš po povzetju al tudi tu ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 10:42:49
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 to pa zdej ne vem kaj je razlika...a tuki pa lahko plačaš po povzetju al tudi tu ne Mislm, da ne, ker piše,da preverijo veljavnost kartice.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 10:54:41
|
|
|
|
KatMat
|
joj pet ljudi pride zdele na obisk...so kr klical en za drugim...kavo kuham k nora ze vnaprej....se slismo ko odidejo
< Sporočilo je popravil KatMat -- 19.9.2009 10:57:08 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 11:01:54
|
|
|
|
lake
|
Sm presortirala oblekice, in ugotovila da morm predvsem zimske stvari kupt. KatMat Ti vsaj dolgcajt nebo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 11:03:28
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, na .co.uk se mi ne moremo niti registrirat, lahko se samo rezidenti UK. Nam je namenjena tista druga stran, .eu, je pa plačilo samo s kartico, na obeh. Drugače pa za tiste, ki nimate Vise ali MC, obstaja Visa electron (vem da jo ima A banka, pa banka Koper), kamor naložiš toliko denarja kot želiš in potem z njo plačuješ prek neta.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 11:33:46
|
|
|
|
Dudica1
|
kati fajn se nakofetkaj in načvekaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 13:36:24
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Pokica ... ti si pa dala eno fajn stran za zapravljat Če bom kregana, ker bom preveč zapravla boš ti kriva Jst nisem čist nič kriva! Jst sem glih zdaj šla pogledat, pa je šla že včeraj transakcija skos za Next. Visa elektron je tudi ena rešitev, pa še zastonj je menda. Mi smo pa zdaj plesali po stanovanju z Anejem, tako uživa da je joj. Danes smo vstali ob 8.30, s tem da je Anej prespal čisto celo noč, zbudil se je 6.30 za zajtrk . Še malo manjka da preštejem cele noči na vseh 10 prstov. Sem pa zvečer uvedla AM z plasmon keksom in ga lepo nasiti, tk da panča, panča, paaaanča! Drugač pa sma včeraj jedla kuhano jabko-zmiksano, pa mu ne šmeka. V bistvu mu čisto nič ne šmeka, kar se tiče GH. Sam da teče po flaški, pa je ok. Težko bo to uvajanje pr nas. Poje 2-3 žličke, pol se pa začne bunit. No, sj za začetek je to čist dost,...sam za pol naprej pa...bomo morali res počaaaasi to uvajat. Ati je šel ležat z Anejem, čeprav bo vsak cajt lačen. Mami je pospravla, perilo obesla, zložla, pospravla kuhno. Pop. se bom pa spravla pečt en nov recept (sem kupla revijo Hrana in Vino), ...Tiger torto! Je ati že navsezgodaj bil v trgovini in nabavil sestavine.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 13:42:18
|
|
|
|
Dudica1
|
poki kako mu pa narediš to z keksi pa mleko?? Pa tale tiger torta se dobro sliši...a je dolg recept? Tudi meni spita oba (otroka),moj je pa v službi,sej kmalu pride...potem pa kosilo in na en sprehodek k je lep sonček pa spotoma bomo šli še pogledat bratrančka od Maja in Teja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 14:08:30
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tanja, super si Hvala še enkrat Meni je pa mami sporočila, da je od njenega brata sinček pristal na infekcijski (al pediatrični??) ker ga FUUUl glava boli, pa sploh ne vejo, kaj mu je Zdaj je v izolaciji, nihče ne sme niti na obisk Včeraj je bil sprejet, zdaj delajo pa preiskave... Najprej kri, pa čakanje.... Pa spet kri... Vglavnem gre takoooo počasi Najhuje je, da tut približno nimajo pojma, kaj mu je A ni Lake al katera že- ki se mal bolj na te zadeve spozna??
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 14:17:05
|
|
|
|
Dudica1
|
o bogi...ja kolk je pa star...? upam da ni hujšega....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 14:23:27
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tanja, super si Hvala še enkrat Meni je pa mami sporočila, da je od njenega brata sinček pristal na infekcijski (al pediatrični??) ker ga FUUUl glava boli, pa sploh ne vejo, kaj mu je Zdaj je v izolaciji, nihče ne sme niti na obisk Včeraj je bil sprejet, zdaj delajo pa preiskave... Najprej kri, pa čakanje.... Pa spet kri... Vglavnem gre takoooo počasi Najhuje je, da tut približno nimajo pojma, kaj mu je A ni Lake al katera že- ki se mal bolj na te zadeve spozna?? o bogi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 14:37:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 o bogi...ja kolk je pa star...? upam da ni hujšega.... Prvi razred. 6let ima
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 15:23:08
|
|
|
|
KatMat
|
ekola babnce...pojedla sem ,mala je super pridna pocas bomo sli v domzale en krog narest pa na eno pivicko...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 16:06:38
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy Punce ali je katera že začela s kakšno drugo hrano naprimer; zraven novalaca mu dodajam že take kašice od hippija,ki so od 4 mesecov(naredijo se z vodo).....pa se mi zdi da so mu kar všeč! a katera že kaj drugega daje....?? Ne - sem ji prejšnji teden speštala malo bučke iz omake in ji dala v usta, pa je z jezičkom porinila ven - to je eden izmed znakov, da še ni pripravljen na gosto hrano, ker ima še refleks izrivanja z jezičkom. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Drugač sm pa zvedla zelo slabo novico,moja teta ne ravno več tako mlada je imela splav...bla pa je noseča 6 mesecev ...rodila je ...baje se otrok ni normalno razvijal al kaj pa jaz vem... Grozno, tako pozno v nosečnosti je to potem že kot porod. Uboga teta IZVIRNO SPOROČILO: KatMat o boga...to je pa grozno...jest sem tudi rodila v 6.mesecu Pokica, grozno, takole skupaj izgubiti oba ljubljenčka. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dober večer... Za nami sta 2 pestra dneva, včeraj cepljenje, danes pa rentgen in ultrazvok ledvičk. Lukec je bil priden in ni niti na ultrazvoku jokal, pravi pogumni fantek. Stanje ledvičk se je malce poslabšalo, samo glede na to da Lukec raste, so nekak v sorazmerju z rastjo, kar pomeni da se stvar malo umirja. Sedaj mora samo še začeti izginjati... Naslednji pregled ledvičk imamo nove. ali dec. dobimo datum... ...bravo za Lukca... Podpišem. IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Jst pa moram nekaj dobrega deliti z vami!!! Moj lubi je zdaj bil 2 tedna na LD in je skoraj čisto use noči vstajal in nahranil Anejčka!!! Mamica pa lepo pančkala, pa še slišala ni, kdaj sta papcala. A ni pridn??? Mali ga prav obožuje,..skos gleda za njim in čaka da ga v roke vzame. Ati rula!!! Kapo dol za očija Pa še za Dudico in Biba Majo. IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Meni je pa mami sporočila, da je od njenega brata sinček pristal na infekcijski (al pediatrični??) ker ga FUUUl glava boli, pa sploh ne vejo, kaj mu je Zdaj je v izolaciji, nihče ne sme niti na obisk Včeraj je bil sprejet, zdaj delajo pa preiskave... Najprej kri, pa čakanje.... Pa spet kri... Vglavnem gre takoooo počasi Najhuje je, da tut približno nimajo pojma, kaj mu je A ni Lake al katera že- ki se mal bolj na te zadeve spozna?? , da ugotovijo čim prej in da je kaj kar se hitro uredi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 17:28:13
|
|
|
|
lake
|
Midva sva pa s prehoda, je ful lep sonček, pa glih prov toplo. Mi je zaspala na poti nazaj in zdej mam neki cajta mir.Popravt se mi itak nič ne lub. Flaška Če ga je bolela glava in so ga izolirali, potem je verjetno na infekcijski. Lahko da sumijo na meningits in dokler ne vejo kakšen je bo izoliran, ker je lahko zelo nalezljiv.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 17:46:34
|
|
|
|
Anonimen
|
midva sva tudi bila danes pri dežurnem P. mah nič posebnega. nič niso dali, nič vzeli in zaenkrat rekli da naj kar počakamo. njegovo razpoloženje je še vedno dobro, sicer noče kaj posebnega jest ampak pijemo pa veliko. vročina pa niha. dopoldan ni bilo nič, potem je šel spat in vstal z vročino. popoldan je gledal nodija in počival. zdaj zvečer bo pa spet veselica, se že kar vidim.... pri oskarju pa nič posebnega. počasi se bova šla kopat,potem pa v mižule..... in danes spet tekma ane ženske ? bomo navijale ? mi si bomo privoščili pivo in čips
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 19:49:32
|
|
|
|
Tanja_
|
Tekma ja-juhuhu.... Mi smo danes prvič jedli ta pravo hrano.Smo bli v Cityu-sm dobila pohodne čevlje,pa trenirko,pa Hana eno trenirko Je blo uspešno nakupovanje. Zdej gremo pa Hano skopat. flaska ni panike
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 19:53:55
|
|
|
|
lake
|
KatMat Kako ti je lepo tvoj napisu na FB, ti se pa prtožuješ čez njega. Moj se nikol nebi na kej tazga spomnu. Taji se že 20 minut kolca, revca.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 19:56:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Midva sva pa s prehoda, je ful lep sonček, pa glih prov toplo. Mi je zaspala na poti nazaj in zdej mam neki cajta mir.Popravt se mi itak nič ne lub. Flaška Če ga je bolela glava in so ga izolirali, potem je verjetno na infekcijski. Lahko da sumijo na meningits in dokler ne vejo kakšen je bo izoliran, ker je lahko zelo nalezljiv. Ja, upam da bo vse OK. A so tole ozdravljive reči? Najbrž so, ane? Tanja, najdi me na FB dej. Ti pošljem ZS.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?