|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
19.9.2009 20:01:03   
lake
Je ozdravljivo, z antibiotiki gre lepo nazaj. Sicer pa res odvisno ali je bakerijski al virusni. user posted image user posted image user posted image da bo vse vredu, in da bo čimprej doma. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
19.9.2009 20:04:56   
pokica_
Pa je prišel večer. Anej je skopan, sit in že pančka. Sem ga sam položla v postlco čist budnega pa je kr sam zaspal, še tapkala ga nisem nič po ritki, ko ga ponavadi mičkeno.
Full je utrujen, ko pa se cel božji dan kobaca iz hrbta na bok, pa na trebuh, pa plazi ko gosenca, pa brca z nogicami in se odriva, da bi prišel do igrač. Običajno mu uspe kakih 10 cm se premaknit, tudi več kdaj...pol pa še ne obvlada obrata nazaj na hrbet, ko ima dovolj, pa stoka in jokca,..pa ga spet obrnem, pa grem stran, še isto minuto je že spet na trebuhu! user posted image  Pravi mali vojaček je s tem puzenjem. Energije ma tolk, da ga ne morm ustavit. Dans smo se čist znoreli spet, ni čudo da je kr zaspal. user posted image  

Jutri gremo pa k mojim staršem na kosilčeka, tk da sem fraj s tem,...pa malo si odpočijem in v miru kavico spijem, ko bota babi in dedi Aneja animirala spet. user posted image  Še dobro da mam mlade starše, da so fit in gibčni...ta druga stran babic in dedkov pa ni več tk mlada. Bolj jamrajo, kot kaj druga. user posted image  Otrokom se pa dopade da so v gibanju, ne morjo skos sedet pr miru, Anej pa sploh ko je tak migec že od rojstva, to so vedli že vsi na pediatriji. user posted image  Sestre so ga komi krotile, pa je bil še novorojenček.

Alarm! Grem tapkat po ritki! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
19.9.2009 20:06:10   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Je ozdravljivo, z antibiotiki gre lepo nazaj. Sicer pa res odvisno ali je bakerijski al virusni. user posted image user posted image user posted image da bo vse vredu, in da bo čimprej doma. 

hvala user posted image

Evo, priprave na krst so v polnem teku. Ta nova tašča se je pritoževala, ker je morala spečt potico (itak jo vedno sama prinese ko kaj imamouser posted image ). Moja mami je že v torek rekla, da hoče spečt rolade- pa me kliče zdaj, da ni imela smetane in zdaj ne bo roladuser posted image user posted image user posted image Komej čakam, kaj se bo še pojavilo. Zdej grem sama pečt, ker če ne, bo ful malo peciva jutriuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
19.9.2009 20:16:29   
Anonimen
pozdravček!

aj vem, da trenutno ni nobene tu,... vse gledate Dirty Dancing, ne?

mi smo se danes imeli kar lepo... pri mojih. v hladilniku imam čudovitega jurčka, ki si ga bom popekla za zajtrk... njami! mogoče z jajčki?

O. čudovit otrok! U. tudi, ampak glas pa ima, da gre skozi ušesa... zdaj tudi drugi ugotavljajo, da niso le besede... mogoče bo pa res kakšen pevec?

in kaj je tisto, kar naredi lep zaključek dneva? otroka zaspita v avtu med vožnjo domov... in mami ima seveda miren večer.

kaj pa ve? vam je šla tale sobota v lep spomin? vas grem malo prebirat!
FLASK_A jutri pa le najlepše na krstu!!!

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4604
19.9.2009 20:16:41   
pokica_
FLASK_A jst sem tud danes pekla, sam torto. Sam zdaj se mi pa neb lublo pečt, tk pozno. Ojej ta ta taščica. user posted image  Kk dolgo pa je že tvoja tašča, če smem vprašat?
Moja tašča tud kaj dost ne peče, sam potičke, pa kake suhe kekse, je moja mami slaščičarka. Je pa tašča spet boljša kuharca ko moja mami. Vsaka za neki. user posted image  
Naj vse steče jutri kot po planu FLASKA! Sj boš objavla slikce?
Anej se pa zdaj kr neki zbuja, sem mu še dlesni namazala s Calgelom, full ga to muči. Slini se kot polž, so kr luže okol njega.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 19.9.2009 20:17:51 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
19.9.2009 20:25:05   
KatMat

KatMat Kako ti je  lepo tvoj napisu na FB, ti se pa prtožuješ čez njega. Moj se nikol nebi na kej tazga spomnu.

Taji se že 20 minut kolca, revca.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
19.9.2009 20:26:01   
FLASK_A
Evo, moram odmerit jogurtove lončke sestavin, zdej pa moram najprej jogurt pojestuser posted image

Ja, slikice bom objavila. Še dobro, da sem pogledala baterijo.user posted image Je bila prazna, polnilec pa ni delal. Fotoaparat in polnilec stara 1 leto!!!!! Ga je moj zadnjo minuto na servis nesel in dobil zamenjavo. Če ne, ne bi bilo niti fotoaparata jutriuser posted image user posted image

Bom kar pasje smrčke naredila. Ajnfoh in dobrouser posted image

Poki, zakaj pa tortica danes? Kaka posebna prilika? Tašča pa je cca 2leti pri nas. Sej nista poročena, samo tako ji jaz pravimuser posted image Je pa strupenauser posted image Prejšnjo sem imela tako rada...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
19.9.2009 20:28:59   
Dudica1
No mi smo se nagledali in napestvali malega pikeca...user posted image
Otroka že spita...pa tudi midva bova kmalu šla ker sva prijetno utrujena...jutri pa gremo na rojstni dan in tortico user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
19.9.2009 20:29:08   
pokica_
Pa ni posebne priložnosti, že dolg nisem nič pekla, pa se mi je luštalo nekaj spečt, sj nebi, sam sem zadnjič kupla eno revijo, pa majo fajn recepte not. Bo presenečenje za jutri, moji nevejo. user posted image  
Drgač pa sem jst spekla že ogromno tort, takve in onakve, za vse priložnosti. Rajš pečem kot pecivo.

Ohhh FLASKA, pol pa deca ohran, taščo pa menjaj! user posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
19.9.2009 20:29:28   
KatMat
dobro peci flaska!!!!!!!

midve sve iz domzal...mami je dva pivicka spila (mala)imela imenitno druzbo se dveh mamic,pol sla se na eno setnjo in potem domov in sedaj ze spi...tija je tttoookkk pridna danes....kt da je nebi imela sabo...res....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
19.9.2009 20:30:39   
FLASK_A

KatMat Kako ti je  lepo tvoj napisu na FB, ti se pa prtožuješ čez njega. Moj se nikol nebi na kej tazga spomnu.

podpišem!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
19.9.2009 20:31:37   
pokica_
KatMat, ne hvali dneva pred nočjo, pravjo. user posted image  Naš Anej je tud prej fino zaspal, zdaj se je pa že 3x zbudil,...sem ga hodla zdj tapkat po ritki in lupčke devat, pa se je stiskal k meni ko polhek. Kak lep občutekuser posted image .

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
19.9.2009 20:32:54   
Dudica1
ktja ooo jurčki z jajčki...pridem na zajtrk user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
19.9.2009 20:37:10   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

KatMat, ne hvali dneva pred nočjo, pravjo. user posted image  Naš Anej je tud prej fino zaspal, zdaj se je pa že 3x zbudil,...sem ga hodla zdj tapkat po ritki in lupčke devat, pa se je stiskal k meni ko polhek. Kak lep občutekuser posted image .

jest bi se tok crkljala pa se noce ker hoce spat... :( pol mi je pa dolgcas....upam da se danes se kaj zbudi,ker potem se cmokave pa prstke cuzave pa mami za nos grabmo pa jo klofamo....srcek je

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
19.9.2009 20:38:27   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

podpišem!!! user posted image user posted image user posted image

ja je super k si narazn ves....je tok prjazen pa tok naju pogresa...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
19.9.2009 20:43:56   
lake
K.tja Dobr da si me spomnla na dirty dencing.

Taja je že cel dan sitna, pomoje so tud zobje, je kr usta odpirala pa za mano fohla z njimi ko sm ji masirala dlesni. Zdej je pa kr naenkrat energijo dubla.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
19.9.2009 20:53:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

kar, samo s seboj prinesi vilice in krožnik,... se mi ne da zlagati v pomivalcauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4617
19.9.2009 20:54:28   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

kar, samo s seboj prinesi vilice in krožnik,... se mi ne da zlagati v pomivalcauser posted image

ma ni problem...še jajca prinesem,samo jurčkov nimam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
19.9.2009 20:55:12   
petrazg
ojla bejbe... Norišnica danes...

Moj je včeraj prišel domov iz košarke in rekel... mami, jst bi pa full rad šel na Poljsko... a lahko grem...user posted image Se je finega nardil, čeprav me je brat takoj po tekmi poklical in povedal, da gresta  user posted image ... In so šli, danes zjutraj, jst sem pa z malima kar v Celju...

Zdajle z ami gledava košarko in dirty dancing brez glasu user posted image user posted image user posted image . Moram slišati komentarje... ko pa vem, da je tam kakšna dobra muzka pa prestavim user posted image user posted image user posted image

Flaska
dobro zrihtajte jutri na krstu, Katmat... kako lepo je napisal...
Bibamaja...user posted image mi je hudo, da si morala dati to skozi...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
19.9.2009 20:55:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

jest bi se tok crkljala pa se noce ker hoce spat... :( pol mi je pa dolgcas....upam da se danes se kaj zbudi,ker potem se cmokave pa prstke cuzave pa mami za nos grabmo pa jo klofamo....srcek je

mene pa U. cuka za lase, ščiplje v vrat,... prav sadistično! ga moram odvadit,...

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4620
19.9.2009 20:59:43   
KatMat
grem kr u posteljco....se beremo jutr!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
19.9.2009 20:59:47   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ma ni problem...še jajca prinesem,samo jurčkov nimam user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4622
19.9.2009 21:02:56   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

grem kr u posteljco....se beremo jutr!

tud jaz grem...nočko!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
19.9.2009 21:10:38   
petrazg
Dudi in KatMat lahko noč....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
19.9.2009 21:14:09   
lake
No pa je zaspala.

Mene tud cuka, mojga pa tepe navzezgodej, Se pa zdej učiva da more božat, ji primem rokice in jih počasi vlečem po mojem obrazu, se ful smeje zraven, pa včasih ji še clo rata da me ne pretepe pa popraska. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......