Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:01:03
|
|
|
|
lake
|
Je ozdravljivo, z antibiotiki gre lepo nazaj. Sicer pa res odvisno ali je bakerijski al virusni. da bo vse vredu, in da bo čimprej doma.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:04:56
|
|
|
|
pokica_
|
Pa je prišel večer. Anej je skopan, sit in že pančka. Sem ga sam položla v postlco čist budnega pa je kr sam zaspal, še tapkala ga nisem nič po ritki, ko ga ponavadi mičkeno. Full je utrujen, ko pa se cel božji dan kobaca iz hrbta na bok, pa na trebuh, pa plazi ko gosenca, pa brca z nogicami in se odriva, da bi prišel do igrač. Običajno mu uspe kakih 10 cm se premaknit, tudi več kdaj...pol pa še ne obvlada obrata nazaj na hrbet, ko ima dovolj, pa stoka in jokca,..pa ga spet obrnem, pa grem stran, še isto minuto je že spet na trebuhu! Pravi mali vojaček je s tem puzenjem. Energije ma tolk, da ga ne morm ustavit. Dans smo se čist znoreli spet, ni čudo da je kr zaspal. Jutri gremo pa k mojim staršem na kosilčeka, tk da sem fraj s tem,...pa malo si odpočijem in v miru kavico spijem, ko bota babi in dedi Aneja animirala spet. Še dobro da mam mlade starše, da so fit in gibčni...ta druga stran babic in dedkov pa ni več tk mlada. Bolj jamrajo, kot kaj druga. Otrokom se pa dopade da so v gibanju, ne morjo skos sedet pr miru, Anej pa sploh ko je tak migec že od rojstva, to so vedli že vsi na pediatriji. Sestre so ga komi krotile, pa je bil še novorojenček. Alarm! Grem tapkat po ritki!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:06:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Je ozdravljivo, z antibiotiki gre lepo nazaj. Sicer pa res odvisno ali je bakerijski al virusni. da bo vse vredu, in da bo čimprej doma. hvala Evo, priprave na krst so v polnem teku. Ta nova tašča se je pritoževala, ker je morala spečt potico (itak jo vedno sama prinese ko kaj imamo ). Moja mami je že v torek rekla, da hoče spečt rolade- pa me kliče zdaj, da ni imela smetane in zdaj ne bo rolad Komej čakam, kaj se bo še pojavilo. Zdej grem sama pečt, ker če ne, bo ful malo peciva jutri
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:16:29
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravček! aj vem, da trenutno ni nobene tu,... vse gledate Dirty Dancing, ne? mi smo se danes imeli kar lepo... pri mojih. v hladilniku imam čudovitega jurčka, ki si ga bom popekla za zajtrk... njami! mogoče z jajčki? O. čudovit otrok! U. tudi, ampak glas pa ima, da gre skozi ušesa... zdaj tudi drugi ugotavljajo, da niso le besede... mogoče bo pa res kakšen pevec? in kaj je tisto, kar naredi lep zaključek dneva? otroka zaspita v avtu med vožnjo domov... in mami ima seveda miren večer. kaj pa ve? vam je šla tale sobota v lep spomin? vas grem malo prebirat! FLASK_A jutri pa le najlepše na krstu!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:16:41
|
|
|
|
pokica_
|
FLASK_A jst sem tud danes pekla, sam torto. Sam zdaj se mi pa neb lublo pečt, tk pozno. Ojej ta ta taščica. Kk dolgo pa je že tvoja tašča, če smem vprašat? Moja tašča tud kaj dost ne peče, sam potičke, pa kake suhe kekse, je moja mami slaščičarka. Je pa tašča spet boljša kuharca ko moja mami. Vsaka za neki. Naj vse steče jutri kot po planu FLASKA! Sj boš objavla slikce? Anej se pa zdaj kr neki zbuja, sem mu še dlesni namazala s Calgelom, full ga to muči. Slini se kot polž, so kr luže okol njega.
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 19.9.2009 20:17:51 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:25:05
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake KatMat Kako ti je lepo tvoj napisu na FB, ti se pa prtožuješ čez njega. Moj se nikol nebi na kej tazga spomnu. Taji se že 20 minut kolca, revca.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:26:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
Evo, moram odmerit jogurtove lončke sestavin, zdej pa moram najprej jogurt pojest Ja, slikice bom objavila. Še dobro, da sem pogledala baterijo. Je bila prazna, polnilec pa ni delal. Fotoaparat in polnilec stara 1 leto!!!!! Ga je moj zadnjo minuto na servis nesel in dobil zamenjavo. Če ne, ne bi bilo niti fotoaparata jutri Bom kar pasje smrčke naredila. Ajnfoh in dobro Poki, zakaj pa tortica danes? Kaka posebna prilika? Tašča pa je cca 2leti pri nas. Sej nista poročena, samo tako ji jaz pravim Je pa strupena Prejšnjo sem imela tako rada...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:28:59
|
|
|
|
Dudica1
|
No mi smo se nagledali in napestvali malega pikeca... Otroka že spita...pa tudi midva bova kmalu šla ker sva prijetno utrujena...jutri pa gremo na rojstni dan in tortico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:29:08
|
|
|
|
pokica_
|
Pa ni posebne priložnosti, že dolg nisem nič pekla, pa se mi je luštalo nekaj spečt, sj nebi, sam sem zadnjič kupla eno revijo, pa majo fajn recepte not. Bo presenečenje za jutri, moji nevejo. Drgač pa sem jst spekla že ogromno tort, takve in onakve, za vse priložnosti. Rajš pečem kot pecivo. Ohhh FLASKA, pol pa deca ohran, taščo pa menjaj!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:29:28
|
|
|
|
KatMat
|
dobro peci flaska!!!!!!! midve sve iz domzal...mami je dva pivicka spila (mala)imela imenitno druzbo se dveh mamic,pol sla se na eno setnjo in potem domov in sedaj ze spi...tija je tttoookkk pridna danes....kt da je nebi imela sabo...res....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:30:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake KatMat Kako ti je lepo tvoj napisu na FB, ti se pa prtožuješ čez njega. Moj se nikol nebi na kej tazga spomnu. podpišem!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:31:37
|
|
|
|
pokica_
|
KatMat, ne hvali dneva pred nočjo, pravjo. Naš Anej je tud prej fino zaspal, zdaj se je pa že 3x zbudil,...sem ga hodla zdj tapkat po ritki in lupčke devat, pa se je stiskal k meni ko polhek. Kak lep občutek .
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:32:54
|
|
|
|
Dudica1
|
ktja ooo jurčki z jajčki...pridem na zajtrk
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:37:10
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ KatMat, ne hvali dneva pred nočjo, pravjo. Naš Anej je tud prej fino zaspal, zdaj se je pa že 3x zbudil,...sem ga hodla zdj tapkat po ritki in lupčke devat, pa se je stiskal k meni ko polhek. Kak lep občutek . jest bi se tok crkljala pa se noce ker hoce spat... :( pol mi je pa dolgcas....upam da se danes se kaj zbudi,ker potem se cmokave pa prstke cuzave pa mami za nos grabmo pa jo klofamo....srcek je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:38:27
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: lake KatMat Kako ti je lepo tvoj napisu na FB, ti se pa prtožuješ čez njega. Moj se nikol nebi na kej tazga spomnu. podpišem!!! ja je super k si narazn ves....je tok prjazen pa tok naju pogresa...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:43:56
|
|
|
|
lake
|
K.tja Dobr da si me spomnla na dirty dencing. Taja je že cel dan sitna, pomoje so tud zobje, je kr usta odpirala pa za mano fohla z njimi ko sm ji masirala dlesni. Zdej je pa kr naenkrat energijo dubla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:53:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ktja ooo jurčki z jajčki...pridem na zajtrk kar, samo s seboj prinesi vilice in krožnik,... se mi ne da zlagati v pomivalca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:54:28
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ktja ooo jurčki z jajčki...pridem na zajtrk kar, samo s seboj prinesi vilice in krožnik,... se mi ne da zlagati v pomivalca ma ni problem...še jajca prinesem,samo jurčkov nimam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:55:12
|
|
|
|
petrazg
|
ojla bejbe... Norišnica danes... Moj je včeraj prišel domov iz košarke in rekel... mami, jst bi pa full rad šel na Poljsko... a lahko grem... Se je finega nardil, čeprav me je brat takoj po tekmi poklical in povedal, da gresta ... In so šli, danes zjutraj, jst sem pa z malima kar v Celju... Zdajle z ami gledava košarko in dirty dancing brez glasu . Moram slišati komentarje... ko pa vem, da je tam kakšna dobra muzka pa prestavim Flaska dobro zrihtajte jutri na krstu, Katmat... kako lepo je napisal... Bibamaja... mi je hudo, da si morala dati to skozi...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:55:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ KatMat, ne hvali dneva pred nočjo, pravjo. Naš Anej je tud prej fino zaspal, zdaj se je pa že 3x zbudil,...sem ga hodla zdj tapkat po ritki in lupčke devat, pa se je stiskal k meni ko polhek. Kak lep občutek . jest bi se tok crkljala pa se noce ker hoce spat... :( pol mi je pa dolgcas....upam da se danes se kaj zbudi,ker potem se cmokave pa prstke cuzave pa mami za nos grabmo pa jo klofamo....srcek je mene pa U. cuka za lase, ščiplje v vrat,... prav sadistično! ga moram odvadit,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:59:43
|
|
|
|
KatMat
|
grem kr u posteljco....se beremo jutr!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 20:59:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ktja ooo jurčki z jajčki...pridem na zajtrk kar, samo s seboj prinesi vilice in krožnik,... se mi ne da zlagati v pomivalca ma ni problem...še jajca prinesem,samo jurčkov nimam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 21:02:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat grem kr u posteljco....se beremo jutr! tud jaz grem...nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 21:10:38
|
|
|
|
petrazg
|
Dudi in KatMat lahko noč....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.9.2009 21:14:09
|
|
|
|
lake
|
No pa je zaspala. Mene tud cuka, mojga pa tepe navzezgodej, Se pa zdej učiva da more božat, ji primem rokice in jih počasi vlečem po mojem obrazu, se ful smeje zraven, pa včasih ji še clo rata da me ne pretepe pa popraska.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......