Anonimen
|
pozdravček! sem skoraj zaspala z otrokoma... ne vem, kaj me je zbudilo, a bom kaj kmalu šla nazaj v mižalčke... se opravičujem izrazu, ampak j...š pospravljanje... se bom jutri ukvarjala z urejenostjo prostorskega bivanja. sem šla po O. v vrtec in ga vprašala, ali bi šel v zoo ali domov. seveda smo šli v zoo! (in na vhodu dobili brezplačen čips... konec meseca mu poteče rok) mi je bilo luštno tam, še sonček se je prikazal... je moj klical in O-ju obljubljal prikolico za traktor... upam, da mu jo bo res prinesel, ker ne maram, da mu obljublja stvari, ki jih potem ne izpolni... nas pa verjetno res že pogreša. ampak mi smo dokazali, da se lahko imamo fino tudi brez njega! se pa dogaja, da U. položim na tla, grem v drug prostor in ko pridem nazaj, je on na drugem koncu prostora... ne, ne premika se sam, temveč ga O. povleče za noge (in mulček dojenčkasti pri tem "transprotu" celo uživa!!) O. enostavno razloži, da tam, kjer je bil prej U. potrebuje prostor. HB ga ne nosi okrog. pa U. danes prvič spi v spalni vreči. se mi zdi, da mu je kar všeč. tudi meni je že bolj všečna ta Kikova vreča. Leela, mi imamo za ven tudi vrečo... pravzaprav dve (eno za lupinico, drugo za voziček)... tvoja je prav čedna! dokler bom lahko, bom prakticirala zimski pajac in ovčka + dekica (ker sem ena tistih mam, ki svoje otroke dviguje v naročje in je tako v tem primeru bolj praktično) no, bom videla, kakšna bo zima. imamo namen pozimi na Pokljuko it, tam pa zna biti kar ledeno... zunaj navijajo, kaj naši zmagujejo??? kje ste rekle, da igrajo? košarko? imam ugasnjen TV, ker mi gre na živce (poklicna deformacija v kontra smer ) na svojo srečo ne vem, kako je, če doživiš splav in upam, da tega občutka ne bom nikoli poznala. vseeno pa me vsakič prizadane, ko slišim, da se to vendarle dogaja... in tudi obe nosečnosti me je bilo strah tega. KatMat, za tvojega Jana nisem vedela, a zelo zelo pogumna si, ker si poskusila ponovno!! HB za Tijo!!! Dudica, upam, da se tvoja sorodnica čimprej opomore! grem pogledat še kmetijo... prej(le) sva z Ojem malo živalce premikala... mi je vsakič rekel "veš, mami, še traktor potrebujeva" jaz pa njemu "ja, ampak nimava dovolj dinarčkov" saj je kot v resničnostnem življenju! lahko noč! prijetno spite!
|